Jump to content

İran’da 9 kişi recm edilecek


Recommended Posts

  • İleti 261
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yahu berguzar, kuranda verilen tek sart, iyi ve adaletli bakip bakamamaktir. Adaletten kastinda, yemek ve sex oldugu aciktir. Adaletli bakamayacaksaniz, elinizin altindaki cariyelerle yetinin ne anlama geliyor sence?

Yani köle kadinlari, istedikleri gibi kullanma serbestisi verilmistir erkeklere. Bunun kivirma, yanlis anlama payi filan yoktur.

Ayni seyleri okuyoruz ama benim gibi istanbul Türkcesi konusan, ingilizce ve almanca bilen biri bile seni anlayamiyor. Lütfen su kölelerle idare edin sözünü, artik kadin olarak üzerinize alip, biraz olsun onurlu davranin. Ya siz türkce bilmiyorsunuz yada bunu cevirenler arapcayi türkceye ceviremiyorlar. Eger ceviride bir problem yok ve benim yanlis anladigimi iddia ediyorsan, seninle kavga edecegim ve sana iletisim hakkinda ders vermeye baslayacagim. Hatta ceviride sorun yok dersen, inanki senin aklindan süphe edecegim.

Yahu berguzar, lütfen artik, acik acik yazilmis bir cümleyi, oradan buradan anlamlar ekleyerek, kendinizi kandirma adina saptirmayin.

Ve lütfen, artik silkelenip, küfür eden bir arap bedevisinin, bu ilkel ve salakca sözlerini kurtarmak icin, binbir dereden su getirmeye calismayin.

Muhammedin yaptigi ilkelligi kurtarmak icin, ondan daha fazla calisiyorsunuz resmen. Halbuki ---------- dagdan inip, tanridan mesaj aldigini söyledi diye, sizin yirtinmaniz, akla zarar bir durum.

Düzenlendi

Andromeda

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...