Tam Forum Görünümü: Mavi Harfleri Tıklayın
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
haci
http://www.pbase.com/dosseman/turkce

ateist
Ne guzel bir link bu boyle. Ustelik en bastada, dogdugum yer.
orhan11

Çok güzel bir site ama, çoook eksik.. Türkiye'nin sadece minik bir kesimini içeriyor.. Umarım site bu haliyle bırakılmamış, genişletilmeye devam ediyordur.. Ülkemizde daha çok görülecek yer var..

orhan11

Akkuş;

http://www.pbase.com/dosseman/akkush_tekkiraz_turkey

99'da gitmiştim Akkuş'a.. Ünye'den deniz kıyısını bırakıp Niksar istikametine dağa doğru vruduğunuzda, dağın zirvesinde bu minik ilçeye ulaşırsınız. Yeşilin her tonu ve orman ile iç içe girmiş bu güzel ilçede Ağustos ayında da soba yakılmaktadır. Gitemeyi düşünenelere henüz kirlenmemiş, tertemiz ve olağanüstü bir doga ile karşılaşma garantisi veriyorum.. Şişelerde satılan ünlü Niksar suyu, burada halkın evlerinin çeşmelerinden akıyor olduğunu not düşmek isterim..

mistral
Sadece istanbul resimlerine baktım, bol bol cami resmi var, içten, dıştan, önden yandan....
Bir de Osmanlı figürleri.... İstanbul'un esas güzellikleri fazla yansıtılmamış...

kutsalyaratik
Haci abi mavi harfler nerede? Bahsettigin sari olarak yazilmis sehir isimlerimi? blink.gif
epacks
QUOTE(mistral @ Nov 21 2007, 01:51 PM) *
Sadece istanbul resimlerine baktım, bol bol cami resmi var, içten, dıştan, önden yandan....
Bir de Osmanlı figürleri.... İstanbul'un esas güzellikleri fazla yansıtılmamış...

Mersin resimleri de öyle ,cami resimleri (içi dışı herşeyi),apartmanların resimleri ,balık pazarı,yol başka da bişey yok ,sahil resimlerinde bile yolları çekmişlerde deniz manzarasıda az biraz görünüvermiş gibi.
haci
QUOTE(kutsalyaratik @ Nov 21 2007, 02:00 PM) *
Haci abi mavi harfler nerede? Bahsettigin sari olarak yazilmis sehir isimlerimi? blink.gif

Ben orijinalinde mavi görüyorum.Siz sarı görüyorsunuz.
mistral
QUOTE(epacks @ Nov 21 2007, 02:08 PM) *
Mersin resimleri de öyle ,cami resimleri (içi dışı herşeyi),apartmanların resimleri ,balık pazarı,yol başka da bişey yok ,sahil resimlerinde bile yolları çekmişlerde deniz manzarasıda az biraz görünüvermiş gibi.

Bu siteyi hazırlayan kişinin estetik ve güzellik anlayışı, camilerle ve damlarla sınırlı kalmış..... smile.gif
haci
Camilerin çok olmasını yadırgıyorsunuz ama, bence yadırgamamalısınız..
İstanbul'da camilerin dışında kaç tarihi bina var arkadaşlar.
Birkaç saray var. Bir iki köprü ve çeşme..
Hepsi o kadar.
Diğer şehirlerimiz de aynı minval üzerine inşa edilmiş.
Bir cami ve etrafında yer alan evler..
Bazı evler çok ilginç.. .. Safranbolu'da olduğu gibi.

Camilere takmayalim.
İslam'ın tek izin verdiği sanat eseri onlar..
Onlar da olmasaymış taş devrinde yaşamış olmaktan farkımız olmazmış.

Bu bizim geçmişimiz..
İster beğenin, ister beğenmeyin..
İnkâr edemezsiniz.. Reddedemezsiniz....

Olduğu gibi kabul etmek zorundasınız.
Bu bağlamda batı bizden farklı değil.
Bizim onların çoğundan farkımız doğanın bizde çok daha güzel olması.
İstanbul güzelliğini yalnız camilerine ve saraylarına değil, aynı zamanda boğaza ve denize borçlu..

HACI
Nothing
antalya sadece termosos ve pergeden oluşuyomuş bu resimlere göre... tam üç kapıların karşısında ki cami alınmamış... ışıkalr caddesi alınmamış. yivli minare zaten gözükmüyor. kale kapısı desen yok. ayrıca en önemlisi falezler alınmamış. Cam piramit var sonra... var da var anasını satıyım. acaba biz resim çekip gönderebiliyormuyuz? siteye baktım da pek anlamadım.
deliziya
QUOTE(Nothing @ Nov 21 2007, 07:27 PM) *
acaba biz resim çekip gönderebiliyormuyuz? siteye baktım da pek anlamadım.

kendi çektiklerin olursa gönderebilirsin anladığım kadarıyla.

mailto:dosseman@chello.nl
epacks
QUOTE(haci @ Nov 21 2007, 05:40 PM) *
Camilerin çok olmasını yadırgıyorsunuz ama, bence yadırgamamalısınız..
İstanbul'da camilerin dışında kaç tarihi bina var arkadaşlar.
Birkaç saray var. Bir iki köprü ve çeşme..
Hepsi o kadar.
Diğer şehirlerimiz de aynı minval üzerine inşa edilmiş.
Bir cami ve etrafında yer alan evler..
Bazı evler çok ilginç.. .. Safranbolu'da olduğu gibi.

Camilere takmayalim.
İslam'ın tek izin verdiği sanat eseri onlar..
Onlar da olmasaymış taş devrinde yaşamış olmaktan farkımız olmazmış.

Bu bizim geçmişimiz..
İster beğenin, ister beğenmeyin..
İnkâr edemezsiniz.. Reddedemezsiniz....

Olduğu gibi kabul etmek zorundasınız.
Bu bağlamda batı bizden farklı değil.
Bizim onların çoğundan farkımız doğanın bizde çok daha güzel olması.
İstanbul güzelliğini yalnız camilerine ve saraylarına değil, aynı zamanda boğaza ve denize borçlu..

HACI

reddetmedik zaten , abartmışlar dedik,ayrıca çektikleri resimlerin sanat eseri olarakta bir değri yok bir pencerenin resmini 10 defa çekip koymuşlar hiç birinin anlamı yok. Hem mersin de çkilecek asıl yerleri çekmemişler sadece iki caminin bolca resmi ve çarşının sokakları , yolları okadar. Ama güzel tabi bizimle paylaştığınız için teşekkürler, mesela ulu caminin orda parayla taso oynayan çocukların resimleri sonra bi sokakta kocaman asılı mersin idman yurdu bayrağı var fln bunları sevdim.
Cutie

Istanbul fotograflari prens adalari olmadan eksik kalir

Istanbul’un en sevdigim yeri adalardir.Istanbula bir o kadar yakin bir o kadar uzak kacistir adalar..
Okullar kapaninca solugu adada alir okullar acilincaya kadar istanbula adimimizi atmazdik.

En guzel anilarimiz hep adada yasanmistir.Adali olmayanlarin anlamasini beklemiyorum ama istanbulun en guzel yeri adalardir

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.