Tam Forum Görünümü: Ücretsiz bir eğitim kurumu olarak Ateistforum
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
Blackrock
Arkadaşlar müslümanların biri gidiyor diğeri geliyor, aynı sorular imla ve noktalama işaretlerine bile dokunulmadan tekrar tekrar soruluyor. Hem aynı soruları dinlemekten hem aynı sorulara cevap vermekten kendi adıma bıktım. Müslümanları foruma toplu bir şekilde alıp bir sömestrda eğitimini tamamlayarak mezun mu etsek ne yapsak? smile.gif
Dimension

MÜSLÜMANLARA NEYI ÖGRETECEK SENIZ?
OKUMA YAZMA BILDIGINIZLE HAVAMI ATACAKSINIZ.MUSO"LARA
BU DEVIRDE MUSO"LARDA IYI KÖTÜ BILIYOR ARTIK OKUMA ve YAZMA.

KONUSMA OLARAK ALLAH,TANRI YOKTUR diye Ögretceksiniz.
Birakin kardesim Inanan istedigi seye Inansin.

SAYGILARIMLA.
Dimension
QUOTE(Dimension @ Nov 25 2007, 08:12 PM) *
MÜSLÜMANLARA NEYI ÖGRETECEK SENIZ?
OKUMA YAZMA BILDIGINIZLE HAVAMI ATACAKSINIZ.MUSO"LARA
BU DEVIRDE MUSO"LARDA IYI KÖTÜ BILIYOR ARTIK OKUMA ve YAZMA.

KONUSMA OLARAK ALLAH,TANRI YOKTUR diye Ögretceksiniz.
Birakin kardesim Inanan istedigi seye Inansin.

SAYGILARIMLA.

BENDE 25 SENE ÖNCE TÜRKCE"DEN HEP 8 YAZARDIM.
Bugün olsa herhalde 2 Yazarim..
Cünkü Zamanla Unuttum.
Saygilar.
Blackrock
Esasen ateistlerin bir şey öğretme gibi bir iddiası yok. Ama foruma giren müslümanlar adnan hoca sitelerinden derledikleri sayfalarca soruyu sorduklarında bilgiye çok muhtaç olduklarını farkediyoruz ve insani yönümüz ağır bastığı için bilgilerimizi paylaşıyoruz. Elbette eminim ateistlerin de müslümanlardan öğreneceği çok şey vardır. Bu başka bir konu. Ben sadece bozuk plak gibi aynı cümleleri tekrar eden birisi olmak istemiyorum o kadar. Kısırlaşıyoruz yahu...
Dimension
QUOTE(Blackrock @ Nov 25 2007, 08:18 PM) *
Esasen ateistlerin bir şey öğretme gibi bir iddiası yok. Ama foruma giren müslümanlar adnan hoca sitelerinden derledikleri sayfalarca soruyu sorduklarında bilgiye çok muhtaç olduklarını farkediyoruz ve insani yönümüz ağır bastığı için bilgilerimizi paylaşıyoruz. Elbette eminim ateistlerin de müslümanlardan öğreneceği çok şey vardır. Bu başka bir konu. Ben sadece bozuk plak gibi aynı cümleleri tekrar eden birisi olmak istemiyorum o kadar. Kısırlaşıyoruz yahu...

NAAYIR NOOLAMAZ!!!
agnostik
QUOTE(Blackrock @ Nov 25 2007, 07:18 PM) *
Kısırlaşıyoruz yahu...

güzel...
ASA1979
ben size hiçbiryerden örnek getirmiyorum farkındaysanız bilimsel tartışalım diye ben bilimsel tartışmadan yanayım yaratılışın bilimsel yönünü bulalım tanrıyı bilimsel bulalım diye uğraşıyorum onun için din konularına girmiyorum dikkat ederseniz
zencefil
Daha yeni bıktıysan iyisin. Foruma ilk üye olduğum zamanlar bir heves tartıştım burda müslümanlarla ama aynı şeyler tekrar etmeye başladığı anda sıkıldım, bıraktım.O da 1-2 aylık bir süreçti . Forumu sürekli takip ediyorum ama nadiren yanıt yazıyorum artık.

Bence yeni gelen müslümanları paylaşalım ve teke tek anlatalım. laugh.gif Nasılsa onlar aynı şeyleri soruyorlar, biz de aynı yanıtları veriyoruz.
Dimension
QUOTE(zencefil @ Nov 25 2007, 09:56 PM) *
Daha yeni bıktıysan iyisin. Foruma ilk üye olduğum zamanlar bir heves tartıştım burda müslümanlarla ama aynı şeyler tekrar etmeye başladığı anda sıkıldım, bıraktım.O da 1-2 aylık bir süreçti . Forumu sürekli takip ediyorum ama nadiren yanıt yazıyorum artık.

Bence yeni gelen müslümanları paylaşalım ve teke tek anlatalım. laugh.gif Nasılsa onlar aynı şeyleri soruyorlar, biz de aynı yanıtları veriyoruz.

Müslümanlar Arastirici bir Toplum.
Diger Inanclarin neyden cikarak kendileri arastirmak istiyorlar.
Ve bu Forma geldiklerinde 2 Gün sonra Her Seyi Anlayip Tüyüyorlar.
Benim gibi BiRKAC ARKADAS Haricinde.
Bizler ise Isi bildigimizden.Ateistlerin Dindar kimseleri Kafaya alip Islettigi gibi Bizde Artik Kendilerini Isletiyoruz.
Azinlik Oldugumuz halde Altta kalmiyoruz.
Kimi Zaman Üzerimize Bir Tabur Asker gibi gelselerde az Sehitle Ayakta kaliyoruz.
Saygilar.
Dimension
QUOTE(ASA1979 @ Nov 25 2007, 09:41 PM) *
ben size hiçbiryerden örnek getirmiyorum farkındaysanız bilimsel tartışalım diye ben bilimsel tartışmadan yanayım yaratılışın bilimsel yönünü bulalım tanrıyı bilimsel bulalım diye uğraşıyorum onun için din konularına girmiyorum dikkat ederseniz

ARKADAS HIC UGRASMA.
BOSUNA KÜREKCEKTIGINI ANLAYACAKSIN YAKINDA.
Burda Size Iletilen sorular Sizi Kafaya alip Isletsinler diye yapiyorlar.Hepsi birlik bunlarin.
Osiris
QUOTE(Blackrock @ Nov 25 2007, 07:04 PM) *
Arkadaşlar müslümanların biri gidiyor diğeri geliyor, aynı sorular imla ve noktalama işaretlerine bile dokunulmadan tekrar tekrar soruluyor. Hem aynı soruları dinlemekten hem aynı sorulara cevap vermekten kendi adıma bıktım. Müslümanları foruma toplu bir şekilde alıp bir sömestrda eğitimini tamamlayarak mezun mu etsek ne yapsak? smile.gif

abi bu müslümanlar araştırmayı pek sevmiyorlar foruma gelmeden ateizm.org daki yazıları okusalar arşivlere baksalar sorun kalmayacak
zencefil
QUOTE(Dimension @ Nov 26 2007, 01:22 AM) *
Müslümanlar Arastirici bir Toplum.[color="#000000"][/color]
Diger Inanclarin neyden cikarak kendileri arastirmak istiyorlar.
Ve bu Forma geldiklerinde 2 Gün sonra Her Seyi Anlayip Tüyüyorlar.
Benim gibi BiRKAC ARKADAS Haricinde.
Bizler ise Isi bildigimizden.Ateistlerin Dindar kimseleri Kafaya alip Islettigi gibi Bizde Artik Kendilerini Isletiyoruz.
Azinlik Oldugumuz halde Altta kalmiyoruz.
Kimi Zaman Üzerimize Bir Tabur Asker gibi gelselerde az Sehitle Ayakta kaliyoruz.
Saygilar.

O araştırıcı müslümanlar merak ettikleri konuyu arşivde aramadan foruma üye oldukları anda daha önce 1000 kere sorulmuş sorularla başlık açarlarsa tiye alınmaları normaldir.

Bakış açılarımız çok farklı. Ben meseleye kim altta kalıyor, kim yıkılıyor diye bakmıyorum. Önemli olan düşünce ufkumuzu genişletecek fikir alışverişlerinin yapılması. Diğer dalga durumları önemsiz, eğlencelik, kafaya takılmayacak ve kişilik çatışmasına dönüştürülmesi gereksiz olan şeyler.

Bu arada yazını benim yazıma yanıt olarak yazmışsın ama alakasız olmuş sanki.
nonagam
Olur be yaw aslen...

Bi eğitim kitapçığımız olur. "dünya bilim adamları yüksek konseyi diye birşey yoktur, bilim adamları şunu dedi diye makale olmaz", "evrim dinlere karşı oluşturulmuş değildir, bilimsel bir açıklama çabasının sonucudur", "bilim olguları metodik olarak açıklamak zorundadır, işi bu be anam", "bilim amaç aramaz, neden-sonuçları belirler önermeler birikimidir", "denizler yarılıp veya birbirine karışmayıp tanrı ispatında kullanılmak için var olan nesneler değildir, hem yok öyle bişi", neyi geçer içinde.

Sonra çoktan seçmeli bir sınav yaparız, 50'yi geçemeyenin mesajlarını alıntılayıp "ahahaha" yazarız sade, okumak ile uğraşmayız. Onlar da neden "dalga geçtiğimizi" bilirler, sıkıldık be yahu smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.