AKHENATON
Dec 19 2007, 11:32 PM
Gerçeği açıkladı
İtalya Eski Cumhurbaşkanı, “Saldırılar Arap dünyasını suçlamak ve Batılı güçleri Irak ve Afganistan’a müdahaleye tahrik için gerçekleştirildi” dedi.
11 Eylül’ü CIA ve Mossad gerçekleştirmiş
Eski Cumhurbaşkanı Francesco Cossiga İtalya’nın gazetelerinden Corriere della Sera’ya verdiği mülakatta, “Ön safta İtalyan merkez solu olmak üzere, Amerika ve Avrupa’nın bütün demokratik unsurları gayet iyi biliyor ki bu feci saldırılar (11 Eylül saldırıları) CIA ve Mossad tarafından, Arap dünyasını suçlamak ve Batılı güçleri Irak ve Afganistan’a müdahaleye tahrik etmek için planlanıp gerçekleştirildi” dedi. El Kaide lideri Üsame bin Ladin’in saldırıyı ’itiraf ettiği’video kaydıyla ilgili kuşkularını da dile getiren Cossiga, bu nedenle ’tahrifatın ustası’Silvio Berlusconi’ye ne İtalyan Cumhurbaşkanlığı ne de merkez solun temsilcilerinden tek bir dayanışma kelimesi gelmediğini “ söyledi.
Saldırılar uzmanlık eseri
Cossiga, 11 Eylül’le ilgili ilk şüphelerini 2001’de araştırmacı Webster Tarpley’e şöyle açıklamıştı: ” Saldırıların arkasındaki akıl son derece sofistike olmalı. Sadece fanatik kamikazeler devşirecek kadar değil, aynı zamanda yüksek uzmanlık düzeyinde personele sahip olacak kadar büyük imkanları da olmalı. Bir tek şey ekleyeyim: Bu saldırılar radar sistemine ve uçuş güvenlik elemanları arasına sızılmadan gerçekleştirilemez.” Hayat boyu senatör ve bir hukuk profesörü olarak İtalya’da saygın bir isim olan Cossiga, önce Temmuz 1983’te İtalyan senatosuna seçilmiş, 1985’teki seçimlerde büyük başarı sağlayarak İtalyan Cumhurbaşkanı olmuştu. 7 yıl süreyle İtalya Cumhurbaşkanı olan Cossiga bu görevi 1992’ye kadar sürdürdü.
Cossiga, 11 Eylül’deki saldırının bütün küresel istihbarat örgütleri tarafından bilindiğini söyledi
antiateist
Dec 19 2007, 11:37 PM
11 eylülün amerika tarafından düzenlendiğine adım gibi eminim ben. Bu konuda loose change adlı belgeseli izlemenizi tavsiye ederim.
haci
Dec 19 2007, 11:49 PM
911'in Amerika tarafından yapıldığına inanan çok Amerikalı var..
Belki de dünyadaki diğer ülke insanlarından daha çok Amerikalı buna inanıyor..
Amerika'da salak mı yok?
haci
Dec 19 2007, 11:52 PM
Başlığı ben değiştirdim..
Bu işe kim kızabilir diye düşünüyorum..
Kim kızabilir?
Umarım Exodus bizi bu konuda aydınlatır..
HACI
AKHENATON
Dec 20 2007, 12:01 AM
QUOTE(haci @ Dec 19 2007, 11:52 PM)

Başlığı ben değiştirdim..
Bu işe kim kızabilir diye düşünüyorum..
Kim kızabilir?
Umarım Exodus bizi bu konuda aydınlatır..
HACI
sayın haci başlığı bir arkadaşa ironi olsun diye açmıştım ama yanlış anlaşıldı.
Cutie
Dec 20 2007, 12:36 AM
Exodus, kim bunlari ciiddiye alir da kizar ?
sacma sapan iddialar

)
gul gec
AKHENATON
Dec 20 2007, 12:43 AM
QUOTE(Cutie @ Dec 20 2007, 12:36 AM)

Exodus, kim bunlari ciiddiye alir da kizar ?
sacma sapan iddialar

)
gul gec
işte beklediğim kişi....
bu saldırıları Türkler yaptı...
gezgin95
Dec 20 2007, 12:55 AM
QUOTE(EXODUS @ Dec 20 2007, 01:43 AM)

Kesinlikle.
Hangi hristiyan insanların öldürülmesine göz yumabilir?
Bunu olsa olsa araplara diş bileyen ırkçı ve ateist türkler yapmıştır.
.
redfinity
Dec 20 2007, 01:08 AM
Haci'nin dedigi dogru. Buna inanan cok Amerikali var. Son zamanlarda konu popularitesini kaybetti ama bir sure once bu konuda cok sayida TV programi, kitap, makale vardi.
Bence bu iddialarin yanlisligini en guzel su link anlatiyor:
http://www.popularmechanics.com/technology...aw/1227842.htmlBir de Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_conspiracy_theoriesG Bush hukumetin'de boyle bir seyi yapabilecek kapasite var midir ? Bence vardir.
Ama yaptilar mi? Hayir.
Yapmis olsalardi kimi suclamak gerekirdi? Amerikan hukumetini. Yani "Amerika'lilari degil".
Cutie
Dec 20 2007, 01:12 AM
QUOTE(EXODUS @ Dec 19 2007, 05:43 PM)

iste sen boyle yapiyorsun beni turk irkcisi gibi gosteriyorsun sonra bana saldiriyorlar.
ama sen kurtler yapmistir dersen vatansever ilan edilirsin.. espiri yaptigini biliyorum ben senin ama herkes benim gibi anlamayabilir
bari belirt espiri diye, sadece dil cikarma
obs
Dec 23 2007, 06:16 PM
QUOTE(gezgin95 @ Dec 20 2007, 12:55 AM)

Kesinlikle.
Hangi hristiyan insanların öldürülmesine göz yumabilir?
Bunu olsa olsa araplara diş bileyen ırkçı ve ateist türkler yapmıştır.
.
bu cutie hic akillanmicak, hic
Osiris
Dec 23 2007, 06:52 PM
QUOTE(obs @ Dec 23 2007, 06:16 PM)

bu cutie hic akillanmicak, hic

hem iki yüzlü hemde yalancı tıpkı inandığı din gibi
Cutie
Dec 23 2007, 06:55 PM
Osiris
Isin gucun saldirip hakaret etmek.. Tek bir dogru duzgun cumlen yok
Sen git irkcilik yap, beyni omurgasina kacmis insan musvettesi
host host
Osiris
Dec 23 2007, 07:00 PM
QUOTE(Cutie @ Dec 23 2007, 06:55 PM)

Osiris
Isin gucun saldirip hakaret etmek.. Tek bir dogru duzgun cumlen yok
Sen git irkcilik yap, beyni omurgasina kacmis insan musvettesi
host host
her zaman türklere müslümanlara hakaret et ondan sonrada ben ırkçı değilde defol git nereliyesen oraya
Cutie
Dec 23 2007, 07:02 PM
yaa hep ayni uyduruk iddialar.. hadi be ordan
goster hemen bana, hakaret ettigim tek bir iletimi ? hemen !!
sallamak kolay, kanitlayamazsan asagilik bir yalanci oldugunu her seferine soyleyecegim!! hadi bakalim
kendisi mulsumanlara her turlu hakaret eder.Ben ozellikle dikkat ediyorum kotu bir soz soylememeye, bana saldirmak icin muslumanlara bir de Turklere hakaret ettigimi iddia ediyor... artik degistir plagi, kabak tadi verdi !!!
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.