Tam Forum Görünümü: Kader konusunda tüm soru işaretlerinize çözüm bulundu.
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
xislam
Konu Atesitcefeye taşınmıştır.

SAYGILAR.
freeyourmind
Ateistforum'da "Şerrin kaynağı da Allah mıdır?" gibisinden bir başlıkta da bu link var. Orada bu siteyi inceledim. Yeni hiçbir şey yok içinde. Benim sorduğum soruların cevabı yoktu. Neyse o başlığa baksanız daha iyi.
yecgga
Oh negüzel, kitap ve cd setleri de online spariş edilebiliyor. Negüzel yav. İyi tezgah kurmuşsunuz, rasgele.
freeyourmind
Gerçekten çözüm bulsalar neyse. Hakikaten gerçekten İTİNAYLA kaçılmış websitesinde. Bol bol kaset kitap CD satsınlar, köşe olsunlar.

Aslında ben de girecem bu işe iyi para olsa gerek.

Freeyourmind baba türbesi. Bir ağaç dikeriz, üstüne asarlar 10YTLden kakaladığımız mumları. Sonra fotokopi edilmiş dua kitaplarını 20 YTLden kakalarız. Ohhh!
Süper iş.
tolgahanates
Sitede Bedava Video izleyebiliyorsunuz arkadaşlar sitenin en üstünde var hatta. 6 cd
neverseedie
QUOTE(freeyourmind @ Dec 23 2007, 04:00 AM) *
Gerçekten çözüm bulsalar neyse. Hakikaten gerçekten İTİNAYLA kaçılmış websitesinde. Bol bol kaset kitap CD satsınlar, köşe olsunlar.

Aslında ben de girecem bu işe iyi para olsa gerek.

Freeyourmind baba türbesi. Bir ağaç dikeriz, üstüne asarlar 10YTLden kakaladığımız mumları. Sonra fotokopi edilmiş dua kitaplarını 20 YTLden kakalarız. Ohhh!
Süper iş.

krdeşim bizde bi ara tarikat kurcaktık.. kayı kayı baba tarikatı. amacımız para kazanmak değil ama kayı kayı kısmndan amaç anlaşılabilir sanırm:D
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.