Tam Forum Görünümü: İLGİNÇ BİR OLAY!
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
seda
Dün bir arkadaşımız Ruh çağırma ile ilgili,başlık atmış.

Bu konu ailecek yaşadığımız bir olayı aklıma getirdi.

(Hani,duymuşsunuzdur.Bazı insanlara sevdiklerinin,yakınlarının ölümlerinin malum olduğunu,rüyalarında gördüklerini falan...)

geçtiğmiz sene büyük teyzemin öleceğini,ölümünün gecesinde rüyamda gördüm.Ve o gece tam öldüğü vakit içime büyük bir sıkıntı girmişti.(üstelik komada olduğundan falan haberim yoktu!) ve akrabalarımda aynı şekilde rüyalarında görmüşler. ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım.

(ben öleceğini,haber almıştım,akrabalarımız kendisini görmüşler ölü olarak. RÜYADA...)

bilemiyorum belki sizlerinde başına bu gibi durumlar gelmişlerdir...Kendi başımıza gelmeden önce bu tip olayları duyduğumda yalandır diyordum.belki de ruhun varlığına ilişkin tatmindir diyordum ama...

olayı birebir yaşayınca durum değişiyormuş...

peki bu olaya bilimin getirebileceği bir açıklama var mıdır? Ya da sizler bu böyle bir durum yaşadınız mı?yaşadıysanız nasıl açıklama getiriyor sunuz?
kutsalyaratik
Bu iste bi hayir vardir. Teyzen senide cagirdimi peki?
mistral
Rüya yorumlarına ters bir durum değil ni bu.....

Hani derler ya rüyaların tersi olurmuş diye....

Bunlar boş işler, her olanı bir bilinmezle ilişkilendirmeye çalışmak abesle iştigaldir.....

seda
kutsalyaratik Gönderildi Bugün, 12:43 PM
Bu iste bi hayir vardir. Teyzen senide cagirdimi peki?

__ha ha laugh.gif ne kadar komiksin öyle. hatta buraya kutsalyaratık ile birlikte gel.size yemek söyleyeyim dedi laugh.gif

arkadaşım;ben bu anlattığımı sizleri,bir şeylere inandırmak için söylemedim ki.Yaşadıklarımı paylaşayım dedim.

dün ruh çağırma seansları falan konu olunca bu sitede benim de bu yaşadığım olay aklıma geldi birden. hepsi bu!!!
Blackrock
Ya bu rüyaları neden ben görmüyorum? Neden ben çağırınca gelmiyor ruhlar cinler? Tamam çok yakışıklı biri değilim, sonuçta onların bileceği iş gelip gelmemek ama en azından rüya göreyim yahu... Geçtim ateizmi teizmi, insan başkaları böyle fantastik kuntastik şeyler yaşarken kendi hayatını çok monoton buluyor. Fena mı olur biz de şöyle bi paranormal olay yaşasak?

EYY RUHHH... GELDİYSEN ÇAY DEMLE DE İÇELİM. YOL YORGUNUYUM!
seda
Blackrock Gönderildi Bugün, 05:15 PM
Ya bu rüyaları neden ben görmüyorum? Neden ben çağırınca gelmiyor ruhlar cinler? Tamam çok yakışıklı biri değilim, sonuçta onların bileceği iş gelip gelmemek ama en azından rüya göreyim yahu... Geçtim ateizmi teizmi, insan başkaları böyle fantastik kuntastik şeyler yaşarken kendi hayatını çok monoton buluyor. Fena mı olur biz de şöyle bi paranormal olay yaşasak?

EYY RUHHH... GELDİYSEN ÇAY DEMLE DE İÇELİM. YOL YORGUNUYUM!

____ben de ilk defa yaşadım böyle bir olay!gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum.(bende ta ki yaşayana kadar inanmazdım böyle şeylere!)

belki bir gün paranomal bir şey yaşarsın.Belli mi olur.her şeyin bir ilki vardır biggrin.gif
Blackrock
Aaa olmaz öyle şey. Koskoca tanrıya çifte standart yakışıyor mu hiç? Birine peşin peşin yaşatacak paranormal hadiseyi, imana getirecek, o adam erkenden başlayacak bonus sevapları toplamaya, hurileri garantileyecek, ben de geç kalacam... Geçiniz efem. Bi kafirlerin başına gelmez böyle garip şeyler zaten. Kalp gözümüz mü kapalı ne? (kalp gözü ne la?)
seda
Blackrock Gönderildi Bugün, 05:29 PM
Aaa olmaz öyle şey. Koskoca tanrıya çifte standart yakışıyor mu hiç? Birine peşin peşin yaşatacak paranormal hadiseyi, imana getirecek, o adam erkenden başlayacak bonus sevapları toplamaya, hurileri garantileyecek, ben de geç kalacam... Geçiniz efem. Bi kafirlerin başına gelmez böyle garip şeyler zaten. Kalp gözümüz mü kapalı ne? (kalp gözü ne la?)

ya!!!Allah aşkına! şimdi benim anlattıklarımın,kalp gözüyle,dinle,müslümanlıkla,islamla ne ilgisi var?????

bu olayı herkes yaşayabilir.
NiHiL
HARİKA Bİ DE BANA SOR BUNLARI
desecration
Paranormal olaylar yaşanabilir mümkündür,

AMA!

Böyle bi olayı tanrınıza yormak 1. derece bir aptallıktır..

Nereden biliyorsun bunu yapanın yavşak ve espri anlayışı berbat üstün teknolojili bir uzaylı olmadığını?

Olaylara bu açıyla bakarsak ihtimaller sonsuza doğru uzar gider, ve tanrının olması ve bu tanrının "allah"ınız olması ihtimali 0 a yakınsar.
Dimension
QUOTE(seda @ Dec 24 2007, 06:36 PM) *
Blackrock Gönderildi Bugün, 05:29 PM

ya!!!Allah aşkına! şimdi benim anlattıklarımın,kalp gözüyle,dinle,müslümanlıkla,islamla ne ilgisi var?????

bu olayı herkes yaşayabilir.

Herkez Rüya görmez.Aslinda Görürde ,Gördügünü bile hatirlamaz.
mazot
QUOTE(desecration @ Dec 24 2007, 06:48 PM) *

AMA!

Nereden biliyorsun bunu yapanın yavşak ve espri anlayışı berbat üstün teknolojili bir uzaylı olmadığını?

Olaylara bu açıyla bakarsak ihtimaller sonsuza doğru uzar gider, ve tanrının olması ve bu tanrının "allah"ınız olması ihtimali 0 a yakınsar.

Abi çok geniş düşünmüş, yani abinin bu teorisine komplo teorisi demek komplo teorilerine hakaret olur. biggrin.gif
desecration
QUOTE(mazot @ Dec 24 2007, 06:56 PM) *
Abi çok geniş düşünmüş, yani abinin bu teorisine komplo teorisi demek komplo teorilerine hakaret olur. biggrin.gif

E kurtlar vadisi senaristleri yapabilir de biz yapamazmıyız? laugh.gif
seda
desecration Gönderildi Bugün, 06:48 PM

AMA!

Olaylara bu açıyla bakarsak ihtimaller sonsuza doğru uzar gider, ve tanrının olması ve bu tanrının "allah"ınız olması ihtimali 0 a yakınsar

____bu olayları,bana yaşatan,TANRIYDI diye bir iddia da bulundum mu ben? bu tip olayların açıklaması ne olabilir diye sordum?
desecration
QUOTE(seda @ Dec 24 2007, 07:07 PM) *
____bu olayları,bana yaşatan,TANRIYDI diye bir iddia da bulundum mu ben? bu tip olayların açıklaması ne olabilir diye sordum?

Benim sözümü üzerine alınmana gerek yoktu ortaya konuşmuştum, ama yarası olan gocunur derler. Sonuçta bu tarz olayları allahın kanıtı sanan o kadar çok insan var ki, ayrıca bence seninde olayı bağlamak istediğin nokta oydu baksana ruh muh gevelemişsin yine..

Eğer ruh başlığında yazanları düzgünce okursan cevapları bulursun, lafı dolandırmaya gerek yok.
inancli
yav seda sen bunlarla neden böyle şeyleri paylaşıyorsun ki
bunlar anlamaz etmez.

söle bana bizim ALLAHımıza inanmayan varlıklardan ne beklersin? onlar anca kuruntularını sayar her defasında. sen ağız tadıyla muhabbet etmek istersin onlar sana laf sokar. bunların hepsi iki yüzlü mahlukatlar. sen boşa yorma kendini. ha bre bizim kusurlarımızı sayarlar lakin kendi kusurlarını görmekten acizler bunlar salla gitsin bunları
seda
inançlı; Bu site de sen ve ben başka var mı bilmiyorum,Tanrının varlığına inannıyoruz.

Ben burda ateist arkadaşlarla bazı şeyler paylaşıyorum,soruyorum,yaşadıklarımı anlatıyorum.(inanan inanır.)

Ayrıca bana laf sokmaları,dalga geçmeleri önemli değil.Önemli olan sorularıma açıklama getirebiliyorlar mı? budur.

onlar,meteryalizme inanıyorlar diye ben onları neden dışlayayım ki.Bu da bir inançtır.

Ama seninde ağzına,bu şekilde hakaretler hiç yakışıyor mu?Lütfen yapmayalım böyle. önemli olan insanlık,sevgi,saygı.

ayrıca,bana laf sokan arkadaşlar olduğu gibi,düşüncelerime açıklama getirmeye çalışan arkadaşlar da var.

yani her yerde her çeşit insan olur. smile.gif sevgiler...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.