Tam Forum Görünümü: Japonya UFO' ları doğruladı
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
aktifus
Teknoloji devi Japonya en yetkili ağızdan UFO'ların varlığını doğruladı
Bilimsel olarak varlığı resmiyet kazanmamış tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) hakkında açıklama yapan Japonya hükümet sözcüsü "Evet, Ufo'lar var, Ama bu konuda daha fazla konuşamam" dedi.

http://www.internetajans.com/default.asp?nid=47144

Cemil
Uzayda gezilecek bir teknolojinin var olduğunu sanmıyorum.. Bunun meteoru var, kara deliği var, yıldız ve gezegenlerin çekim alanı var.. Hadi hepsini geçtin en yakın yıldızdan dünyaya ulaşmak için eğer ışık hızıyla hareket etsen bilmem kaç milyon yıl geçmesi gerekiyor hiçbir canlı organizma milyon yıllar yaşamayamaz yok böyle bir enerji.. Bence safsatadan başka birşey değil bu ufo hikayeleri..
AKHENATON
tamamen açıklandığı zaman ; hem Sagan'cı ateistlerin düşünceleri hemde teistler çöp olacak .

bakıyorlar ama göremiyorlar ,duyuyorlar ama işitemiyorlar..!!!!!!
haci
UFO
Herşeyden önce UFO ne demek?

Unidentified Flying Object..........

Tanınmayan Uçan Obje......

UFO'ları gözünüzde büyütüyorsunuz. Herşey UFO olabilir. Sinek bile UFO olabilir.
Burada üzerinde durulması gereken nitelik uçması değildir. Tanınamamasıdır.

Bir ülkede teknoloji ne kadar ilerdeyse, çevredeki olguları gözlemlemek o kadar kolaydır.
Japonya'ya bir meteor taşı düşse farkına varılabilir. Ve çoğu kere doğası iyi saptanamazsa UFO olarak nitelendirilebilir.

UFO'lar her yerdedir arkadaşlar.. Daha çok teknolojide ileri ülkelerde görülürler..

UFO'lara inanmak veya inanmamak diye bir şey olmaz.
UFO bir gözlemdir.
Tabii o gözlemin yorumu ayrı bir konudur.
O konuda ahkam kesen epeyi palavracı vardır..

Selamlar..

HACI
SirOrphaned
japonlara gore vardir tabii. cunku bu tur sanal seyler japonlarin işine gelir. japon milleti savas, spor, sanat, edebiyat, yonetim vs. gibi konularda hicbir bok beceremedikleri icin, sanal ve teknolojik seylerle tatmin oluyorlar. ufolarin olmasi onlarin isine gelir. sanal dunyayla kendilerini kandirip, sahte alemde yok olacak zavallilar. bu japonlara uyuz oluyorum. en iyi japon, ölü japondur.
AKHENATON
sayın hacı bu sadece japoya ile sınırlı bir olgu değil ;

kanada ve mesika devletleri resmi olarak açıklama yapmışlardır ; çok yakın çekimleri koydukları cnn sitesinden görünmeyen birel kaldrmıştır.bu size andık geldimi ; daha öncede hatırlasanız saganda arkasına medyayı alarak daikeni hırpalamışlardı.
AKHENATON
QUOTE(SirOrphaned @ Dec 24 2007, 03:49 PM) *
bu japonlara uyuz oluyorum. en iyi japon, ölü japondur.

sir bugün ırkçı gününde olmalısın... biggrin.gif biggrin.gif
ubermensch
insanoglu is dunya disina cıkmaya geldiginde o kadar ilkel, bilgisiz ki bize uzak mesafe yolculuklar sadece hayal gorunuyor.abd bile petrol lazim, savas lazim diye diye nasa da para bırakmadı, bu gidisle birkac yuzyıl daha dunyadayiz. bari becerebilecenin hakkını verelim:) uzanamadıgımız cigere mundar demeyelim. domo arigato gozaimasita tongue.gif

hos bu ufo lar akıllı varlık turu demek degil.hele new mexico gibi bazi yerlerde ufo isminden ekmek kazanan cok ,malesef
NiHiL
QUOTE(EXODUS @ Dec 24 2007, 03:41 PM) *
tamamen açıklandığı zaman ; hem Sagan'cı ateistlerin düşünceleri hemde teistler çöp olacak .

Bunun ateistlerle yada deistlerle ne alakası var?
aktifus
QUOTE(Cemil @ Dec 24 2007, 03:40 PM) *
Uzayda gezilecek bir teknolojinin var olduğunu sanmıyorum.. Bunun meteoru var, kara deliği var, yıldız ve gezegenlerin çekim alanı var.. Hadi hepsini geçtin en yakın yıldızdan dünyaya ulaşmak için eğer ışık hızıyla hareket etsen bilmem kaç milyon yıl geçmesi gerekiyor hiçbir canlı organizma milyon yıllar yaşamayamaz yok böyle bir enerji.. Bence safsatadan başka birşey değil bu ufo hikayeleri..

Gelişimine bizden binlerce belki çok daha önce başlamış varlıklar ışık hızını aşmış veya yolculuğun başka metodlarını bulmuş olamaz mı? Bi zaman makinesine atla ve çok değil yüzyıl öncesine git ve bugünün teknolojisi anlat bakalım eminim seni deli sanacaklardır.

QUOTE(EXODUS @ Dec 24 2007, 03:41 PM) *

Uzaylıların varlığının kabulü bana göre dar kapsamıyla teizmi daha çok zorlayacaktır. Ama kılıfına uyduracak şeyler bulacaklarından da eminim.
Bana göre yaşamı amaçsız fizik kanunlarıyla izah etmeye çalışan ateizm uzaylı varlıkları da aynı yolla izah etmeye çalışacaktır. Beni en ufak bir canlının bile oluşumuna ikna edemeyen amaçsız fizik kanunlarının mantığı uzaylılar için de kurgulanacaktır.

Tabi birde uzaylılardan geldiği söylenen mesajlar var. Ne diyorlar? Bizler de sizler gibiyiz. Sadece evrim/tekamülün biraz ilerisindeyiz. Yüce varlığı anlamaya, bilmeye çalışıyoruz. Evren onun küçük bir parçasıdır ama ondan sonsuz kere daha fazlasıdır.
Birliği, sevgiyi öğrenmek zorundasınız sadece bilimle ilerleme olmaz.
AKHENATON
QUOTE(NiHiL @ Dec 24 2007, 05:49 PM) *
Bunun ateistlerle yada deistlerle ne alakası var?

bakınız bilim forum ; sorunlar 1-2 , puzzle.
mamuli
arkadaşlar o haberi iyi okuduğumuzdan emin miyiz?! Benim anladığım, açıklamayı yapan kişi dalga geçmiş.
obs
bende bi keresinde bende sabah vakti iki tane boyle yuvarlak cisim gormustum pek belli olmuyorlardi bulutlarin arasinda ilerliyorlardi dedim aha ufo gorduk laugh.gif ama sonradan ogrendik ki amerikan casus ucaklariymis..smile.gif
deicide
QUOTE(aktifus @ Dec 24 2007, 02:45 PM) *
Teknoloji devi Japonya en yetkili ağızdan UFO'ların varlığını doğruladı
Bilimsel olarak varlığı resmiyet kazanmamış tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) hakkında açıklama yapan Japonya hükümet sözcüsü "Evet, Ufo'lar var, Ama bu konuda daha fazla konuşamam" dedi.

http://www.internetajans.com/default.asp?nid=47144

Aktifus,

Japonya hükümet sözcüsünün dayanaklarını ve gerekçelerini açıklamadığı sürece, "Evet, Ufo'lar var" demesi neyi değiştirir? Bir de şuradan bak: eğer aynı adam, "UFO filan yok, bunlar saf insanları söğüşleyenlerin uydurması" deseydi, söylediğine inanıp buraya getirecek miydin?

tolonbey
Evvettt

Arkadaslar,UFOLAR bir gercek.Bunu kabul etmek zorundayiz.Biz kabul etmesekte ,deyisen birsey yoktur.UFOLAR bir gercektir.
Amerikali 13 ormanci,ormana calismaya giderler.Bunlar calisa dursun,bunlarin yanindaki acihliga bir UFOYA benzer birsey iner.Isciler bunu ilk önce orduya ait birsey sanarlar.Ama kapilari acilipda icerden acaip insanlar cikinca,donar kalirlar.Bu arada biri kacar.Diyerlerini alir ve havalanir gider UFO.

Adam kosarak polise gider durumu anlatir.Polislerle adam olay yerine gelirler.Ufonun indigi yerdeki tüm otlar yanmis vaziyette.Buna ragmen adami polisler karakola götürüp nezarete atarlar.ise savcida el kor.Fakat hicbir ilerleme kaydedemezler.
Aradan iki hafta gectikten sonra bu 12 kisi cikip gelirler.
Kendilerinin bir UFO tarafindan kacirildigini.Diyer günes sistemlerinden birine götürüldügünü anlatirlar.

UFONUN kadin pilotunun verdigi bilgiyi söyle anlatirlar.
Biz bilimde sizden pek cok ilerdeyiz.Bizim uzay gemilerimiz sizinkilerden cokcok daha süratli ve sizden cokcok daha az enerjiye ihtiyacimiz oluyor.

Bizim kisa zamanda aldigimiz yolu,sizler cokkkkkkkkkk uzun zamanda alabilmektesiniz.
Bu adamlarinda anlattiklarina kimse inanamamisti.

Edirnenin köylüleri bir ufonun tarlalara indigini görürler.Kosup tarlaya gittiklerinde tarlada bir harman büyüklügünde güne bakanlardan köklerinin dahi yanip kül oldugunu görürler.
Durumu habar alan bazi televizyon kanallari,UFONUN indigi yeri görüntülediler.Bir harman kadar genisliginde yer tamamen yanmis toprak olarak görüntülemislerdi.
Ama onada ,kimse bir anlam veremedi.
Bence ,diyer günes sistemlerindede hayat var. Ve onlar bizden cok daha bilim ve teknikte ileri durumda.

Biz kendi günes sistemimizdeki tüm gezegenlere daha ulasmis deyilken,baska günes sistemlerinden bize ulasanlar var.(ufolar)

tolonbeg
AKHENATON
QUOTE(aktifus @ Dec 24 2007, 10:14 PM) *
Gelişimine bizden binlerce belki çok daha önce başlamış varlıklar ışık hızını aşmış veya yolculuğun başka metodlarını bulmuş olamaz mı? Bi zaman makinesine atla ve çok değil yüzyıl öncesine git ve bugünün teknolojisi anlat bakalım eminim seni deli sanacaklardır.

Uzaylıların varlığının kabulü bana göre dar kapsamıyla teizmi daha çok zorlayacaktır. Ama kılıfına uyduracak şeyler bulacaklarından da eminim.
Bana göre yaşamı amaçsız fizik kanunlarıyla izah etmeye çalışan ateizm uzaylı varlıkları da aynı yolla izah etmeye çalışacaktır. Beni en ufak bir canlının bile oluşumuna ikna edemeyen amaçsız fizik kanunlarının mantığı uzaylılar için de kurgulanacaktır.

Tabi birde uzaylılardan geldiği söylenen mesajlar var. Ne diyorlar? Bizler de sizler gibiyiz. Sadece evrim/tekamülün biraz ilerisindeyiz. Yüce varlığı anlamaya, bilmeye çalışıyoruz. Evren onun küçük bir parçasıdır ama ondan sonsuz kere daha fazlasıdır.
Birliği, sevgiyi öğrenmek zorundasınız sadece bilimle ilerleme olmaz.

sayın aktifus sadece teistler değil evrimcilerde önemli yaralar alacaklar nihayetinde evrim süreci tamamen doğmatik ve gerçeklikten yoksun.bilimsel olarak yapılması gereken açıklanmalar belirli bir noktadan sonra doğmatik açıklamalarla kanıtlanma endişesi içerisindeki ; olayı detaylı inceleyen birinin bunu görmemesi mümkün değil .
mutluizm
Bende haber başlığını okuyunca, merakla okumuştum ama sonuçta sadece kişisel olarak ufoların varlığına inanıyormuş. Ben Rus resmi makamları açıklamadan, inanmamaya devam edeceğim smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.