QUOTE(Cemil @ Dec 24 2007, 03:40 PM)

Uzayda gezilecek bir teknolojinin var olduğunu sanmıyorum.. Bunun meteoru var, kara deliği var, yıldız ve gezegenlerin çekim alanı var.. Hadi hepsini geçtin en yakın yıldızdan dünyaya ulaşmak için eğer ışık hızıyla hareket etsen bilmem kaç milyon yıl geçmesi gerekiyor hiçbir canlı organizma milyon yıllar yaşamayamaz yok böyle bir enerji.. Bence safsatadan başka birşey değil bu ufo hikayeleri..
Gelişimine bizden binlerce belki çok daha önce başlamış varlıklar ışık hızını aşmış veya yolculuğun başka metodlarını bulmuş olamaz mı? Bi zaman makinesine atla ve çok değil yüzyıl öncesine git ve bugünün teknolojisi anlat bakalım eminim seni deli sanacaklardır.
QUOTE(EXODUS @ Dec 24 2007, 03:41 PM)

tamamen açıklandığı zaman ; hem Sagan'cı ateistlerin düşünceleri hemde teistler çöp olacak .
bakıyorlar ama göremiyorlar ,duyuyorlar ama işitemiyorlar..!!!!!!
Uzaylıların varlığının kabulü bana göre dar kapsamıyla teizmi daha çok zorlayacaktır. Ama kılıfına uyduracak şeyler bulacaklarından da eminim.
Bana göre yaşamı amaçsız fizik kanunlarıyla izah etmeye çalışan ateizm uzaylı varlıkları da aynı yolla izah etmeye çalışacaktır. Beni en ufak bir canlının bile oluşumuna ikna edemeyen amaçsız fizik kanunlarının mantığı uzaylılar için de kurgulanacaktır.
Tabi birde uzaylılardan geldiği söylenen mesajlar var. Ne diyorlar? Bizler de sizler gibiyiz. Sadece evrim/tekamülün biraz ilerisindeyiz. Yüce varlığı anlamaya, bilmeye çalışıyoruz. Evren onun küçük bir parçasıdır ama ondan sonsuz kere daha fazlasıdır.
Birliği, sevgiyi öğrenmek zorundasınız sadece bilimle ilerleme olmaz.