Tam Forum Görünümü: EVERTON - CHEALSE
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
Sayfalar: 1, 2
ub40
Yaw bizim bu yorumcularda zeka geriliği mi vardır nedir anlamadım gitti?
Maçı izliyorum, sanki farklı maçlar izliyoruz adamla huehueh

TV8 yorumcusu : Ballack bugün formunda değil! BıkbıkbıkBıkbıkbık
Ballack serbest vuruştan jenerlik gol atıyor, yorumcu 10 dakka suskun, dilini yuttu!

TV8 yorumcusu : Lampard bugün çok hata yapıyor! BıkbıkbıkBıkbıkbık
Lambard 30-35 metreden jeneriklik gol atıyor, yorumcu yine dilini yutuyor, oooooo diyebiliyor anca.. ama yine de arada bıkbıkbıkbıbkb bişiler geveliyor, belli ki manchester'lı heehuheuhae

TV8 yorumcusu : Ama lampard o golü atmasa chelsea bıkbıkbık, zaten everton toparladı bıkbık bı!!!
Drogba 35-40 metreden voleyle bi aşırtma golü atıyor!

yorumcu bu sefer ingiliz futbolunun güzelliklerini şakımaya başlıyor ama yine de araya sıkıştırıyor, bıkbık aslında, drogba bıkbıkbıkbık....

insanda azıcık izan olur değil mi? Yok ama işte heuheuhe
Rochader
Her takim bunu basaramaz. Gercekten muhtesemdiler. Iki defa yenik düstüler ve 2-3 kazanmayi basardilar. Goller de beklenenlerden geldi..48.dakikada 1-1 yapan M,Ballack,81.dakikada 2-2 yapan F,Lampard ve 87.dakikada 2-3 yapan D,Droqba farklarini farki kapatarak gösterdiler. Ben +2,5 gol olarak tip vermistim. Evertonun gol atacaginin hayalini bir an gördüm ve sonucu 1-2 tahmin ediyordum ama 2-3 bitti..

SAYGILAR
ub40
Golleri bize göre beklenenler attı da, yorumcu çok şaşırdı bu olaya.
İlk kez gördü galiba lampardı yada ballack'ı.

Çok kötü olarak yorumladığı orta saha, evertona pas yaptırmadığı gibi 2 gol attı. Adam ensesiyle izliyo galiba maçı, banne banne chealse kaybetsin işte banne heuheuhe
pis mançesterli!
laugh.gif
Rochader
Vlad sampiyonlar ligi icin okadar heveslenme ama benim favorim Olympique Lyonnais su an gercekten tam takim oyunu oynuyorlar..ne dersin yaniliyormuyum.

SAYGILAR
ub40
Olimpik liyondan birşey olmaz abi bence, "datsız duzsuz" bi takım smile.gif
ub40
Westham da Manchestere kitledi, tam süper oldu heuheh...

Rooney'in ağzından köpükler saçarak koşuşturması, Ronaldo'nun yampiri yumpiri şutları izlenmeye değerdi heuhuaheuahe
Requiem
oldum olası kıl olurum mourinho ve tayfasına bileti barca keser asıl ligde ,yine ingiltere ligini götürürler yine en fazla...
ub40
QUOTE(liberty @ Dec 17 2006, 08:07 PM) *
oldum olası kıl olurum mourinho ve tayfasına bileti barca keser asıl ligde ,yine ingiltere ligini götürürler yine en fazla...

Hah gelmiş işte mançesterli, liverpool da olabilir tabii laugh.gif
Golleri gördün mü, bak ne futbolcular var dünyada öyle ensende top sektirmekle futbolcu olunmuyor haeuhaeua
Pabıcımın barcalısııııııııııııııııııııııııı sııııııııııııııııııı sıııııııııı laugh.gif
orhan11
Yaw iyi hatirlattiniz.. 3 tane iddaa kuponum vardi bakayim bari..

Vlad, yonetime bir yazi yazdim, sen de ona bakiver..
Requiem
you will never walk alone diyor buradan liverpool lu dostlarıma selamlarımı iletirim efendim!

tabi ki viva barca!

görüşecegiz yakında dostum!

rakı içerken çicek pasajında finalde umarım beraber oluruz heueueuee

pancar gibi olacaksın yine!

gecen seneki gibi...
davinci
Lampard ve Drogba'nın golleri çok güzeldi. Tek kelimeyle muhteşem bir galibiyet oldu Chelsea için biggrin.gif
Rochader
QUOTE(vlad @ Dec 17 2006, 05:50 PM) *
Olimpik liyondan birşey olmaz abi bence, "datsız duzsuz" bi takım smile.gif

walla ben senin kadar basite alamiyorum ve Fransiz takima sans taniyorum..Bugünde yine iyi olduklarini ispatladilar su an ki durum 90.dakika itibari ile
Lens [0 - 4] Lyon

SAYGILAR
Kont
QUOTE(orhan11 @ Dec 17 2006, 11:21 PM) *
Yaw iyi hatirlattiniz.. 3 tane iddaa kuponum vardi bakayim bari..

Belli ki tutmamış kupon,geçmiş olsun orhan11. laugh.gif
Kont
Chelsea zengin çocuklarının kulübüdür.Bizi bozar. biggrin.gif
Fidel
evet haklisin kont londra aristokratlarinin takimi chelsea! Biz daha mazlum bir takim tutalim! Arsenal isci takimiydi bildigim kadariyla! biggrin.gif
Kont
Henry'nin aldığı parayla İngiltere'nin alayı doyar,öyle işçi takımı mı olur Fidel? biggrin.gif
ub40
Liberty, Abramoviçin evlatlığı olduğumu sen mi söyledin insanlara ?!

heuhueh
Kont
vlad,bize bir çorbalık at şöyle bir milyon dolar falan,keyfimize bakalım liberty'le... biggrin.gif
Fidel
olmaz! ama birkeresinde bir spiker oyle demisti! londrada isciler arsenal'i tutuyormus! londra aristokratlari ise chelsea'yi. ph34r.gif

Neyse zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis! biggrin.gif
Kont
Aman sus haci baba gelirse züğürtlerle malımı paylaşmam deyip bize saldırır. smile.gif
Fidel
Biz gururluyuz o paylasmaya kalksa bile biz gurur meselesi yapar almayiz! smile.gif
katakuta
Gülmekten koptuğum bir spiker,in yorumu, hangi maç idi hatırlamıyorum

top hakan şükür,de iyi aldı, hakan şükür kaleye gidiyor, hakan şükür, hakan şükür, hakan şükür gooooooool gooooooooooooool,gooooooooool, çok şükür.

biggrin.gif
katakuta
upppss
Aynen
Onu bunu bilmem Manchester bu sene hem İngiltere ligi hemde şampiyonlar liginde ipi göğüsler Vlad da kahrından alkolik olur laugh.gif
ub40
QUOTE(Cavbella @ Dec 18 2006, 07:56 PM) *
Onu bunu bilmem Manchester bu sene hem İngiltere ligi hemde şampiyonlar liginde ipi göğüsler Vlad da kahrından alkolik olur laugh.gif

Belli olmaz harbiden de, ben yinede "sen öyle san!" deme hakkımı kullanıyom heuheuhe
Requiem
gol felaketmiş yalnız...

gauss ta baksın smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=zqST3uLvrL8
ub40
Dur bari lampardla ballack'ın golleri de ben asayım bulayımda...
Arap spikerde coşmuş bu arada heuhuehe
ub40
http://www.youtube.com/watch?v=vKRzwdLOu7M
Aynı maç, ballack'ın golü.

http://www.youtube.com/watch?v=G7boWWdnYe4
Lampard'ın golü, lampardın parmak rooneye gidiyor heuheuhe
ub40
Tiagonun mançestere attığı golü de unutmamak lazım, hakkı yenmesin, asrın golü nede olsa smile.gif
http://www.youtube.com/watch?v=wdi4_CqL_8s
Rochader
Chelsea [2 - 2] Fulham
yaaaaa D. Drogba bu sefer kazandiramadi. Fulham iyiydi .Bence 3 puan almaliydilar.16.dakikada M. Volz un attigi gole yine Fulham kendi kalesine atarak cevap verdi.Burda anladimki Chelsea yine balli ama 3 puan alacak kadar degillermis.. laugh.gif laugh.gif

SAYGILAR
Requiem
bunlar daha iyi günleri heueu ..
ub40
QUOTE(liberty @ Dec 30 2006, 07:39 PM) *
bunlar daha iyi günleri heueu ..

Doğru söylüyor liberty, Petr chech ve Terry'de döndüğünde takıma, Chealsenin MUHTEŞEM günleri başlayacak.
Şimdilik sadece iyiler o kadar heuheuheuh

Sevgiler liberty heuheuh laugh.gif
Aynen
İngiltere ligi kalitesiz bir lig oldu.Man Utd istediği gibi at koşturuyor.Yok ki rakibi biggrin.gif
Requiem
kahrolsun chelsae....

viva barcaleno baska söze gerek yok!

smile.gif
Kont
Kahrolsun Chelsea geçen pıley sıteyşında arkadaşa yenildim,ama sonra Arsenal'le bir dağıtmışım.. peh peh biggrin.gif
Requiem
evet evet kont chelsea ye acımayın her yerde yenin u2 16 yas paf paly station.. smile.gif
Toce
O değil de dün Arsenal ne yaptı öyle düşme potasındaki takıma yenildi bide rakip takım 60. dakikadan sonra kaleye defans oyuncusunu geçirdi. Adamlar yine bile yenemedi.
satanicmantis
fidel spikervdoğru söylemiş de kontla siz interferansını hatalı yaptınız sanırım smile.gif klubü tutanlar yani arsenali halk ,işçiler ama tabi ki klup ü işçiler idare etmiyorlar
jayjay
Bir de bizim tv spikerleri yabancı takımlarla türk takımlarının maçlarını anlatırken değişik triplere giriyorlar.
Mesela takımımız gol yediğince (yemeden önce...)

"Aman çocuklar amaaaaaaan.........................................................(5 saniye sessizlik).............top filelerde"
Ardından yine bir sessizlik
"Bu kadar güzel oynanılan bir oyunda bu gol yenmezdi"

O sessizliğin ardından kısık sesle söylenen laflarda kopuyorum ehueh
ub40
QUOTE(Toce @ Dec 31 2006, 06:44 PM) *
O değil de dün Arsenal ne yaptı öyle düşme potasındaki takıma yenildi bide rakip takım 60. dakikadan sonra kaleye defans oyuncusunu geçirdi. Adamlar yine bile yenemedi.

Aslında bu başlık altında mançesterli görünen arkadaşlar liverpoollu ve arsenallidir ama ikisi de pek iyi durumda olmadığı için mecburen mançesterci olmuştur heuheuh... mançesterde de düşüş başlayınca neci olacaklar belirsiz tabii heuheuh

değilmi liberty kardeş laugh.gif laugh.gif
satanicmantis
vlad sözünü ettiğin arkadaşların bunu yapması olağan çünkü arsenal,liverpool, manch. uni. "Reds" klüplerden chelsea "blues" sayılan kluplerden
Toce
Aston Villa Chealse yi akşam öpücekti ama kaçırdı.
Pili bitti bu Chealse nin artık ne diyim.
ub40
QUOTE(satanicmantis @ Jan 2 2007, 11:05 PM) *
vlad sözünü ettiğin arkadaşların bunu yapması olağan çünkü arsenal,liverpool, manch. uni. "Reds" klüplerden chelsea "blues" sayılan kluplerden

Bende çok farklı birşey söylemedim zaten, ikisi gitti biri kaldı, o da giderse allah kerim dedim heuheuh
ub40
QUOTE(Toce @ Jan 3 2007, 11:03 AM) *
Aston Villa Chealse yi akşam öpücekti ama kaçırdı.
Pili bitti bu Chealse nin artık ne diyim.

Doğru, çok net gol pozisyonları kaçırdı maçın başından sonuna kadar aston villa laugh.gif
Toce
Merak ediyorum dünyanın en iyi futbolcularının olduğu bir kulüp nasıl oluyorda şanpiyonlar ligi kupasını kaldıramaz + villa gibi bir takımı yenemez + liderle arasında 6 puan fark olur.

[img]http://www.notasdefutbol.com/archivos/images/arsenal.jpg.png[/img]

Herşey yalan sizsiniz gerçek.
ub40
QUOTE(Toce @ Jan 3 2007, 10:04 PM) *
Merak ediyorum dünyanın en iyi futbolcularının olduğu bir kulüp nasıl oluyorda şanpiyonlar ligi kupasını kaldıramaz + villa gibi bir takımı yenemez + liderle arasında 6 puan fark olur.

Cevap basit, top yuvarlak, sakatlar var ve futbol böyle bir oyun işte...
Aynı soruyu bende zamanında Real Madrid için soruyordum bir zamanlar.
Galatasaray bile uefa şampiyonu olabildiyse, bu futbolda herşey olur hueheuhe
Requiem
dünyanın en büyük takımı olmak her zaman basarılarla ölçülmez devamlılık ve bu büyüklügü kaldıracak bir yapılanmada olmalıdır

mesela barcelona...
satanicmantis
mesela a.c milan yani en büyük
ub40
QUOTE(satanicmantis @ Jan 4 2007, 11:16 PM) *
mesela a.c milan yani en büyük

Hah bi milanlı daha bulduk işte sonunda...
Bu liberty futboldan anlamaz satanicmantis, çocukken sirk ve cambaz merakı vardı, o nedenle şimdi ronaldinho ve dolayısıyla da barca'yı büyük takım zannediyor heuheuhe
Kont
PES 6'da Arsenal'i alınca karşıma Milan,Chelsea,Barcelona vs... ikinci sınıf takımlar çıkınca eziyorum. smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.