Tam Forum Görünümü: sabah namazına uyanmak için..
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
godDAR
bir kimse sabah namazına kalkmak, erken uyanmak veya istediği bir saatte kalkmak isterse, yatacağı vakit üç kere ''inna atayna'' (kevser suresi) okur.sonra 'ya rabbel alemin, beni sabah namazına vaktinde (veya şu saatte) uyandır'' derse, hz. allah ın izniyle uyanır.

dini bir kitapta gördüm bu yazıyı ve denemeye karar verdim.bakalım olacak mı?yatarken 3 kere inna atayna sonra dilek..hz. allahın izniyle tamamdır.yoksa saatimi kursam laugh.gif
akrep
QUOTE(godDAR @ Jan 16 2007, 07:17 PM) *
bir kimse sabah namazına kalkmak, erken uyanmak veya istediği bir saatte kalkmak isterse, yatacağı vakit üç kere ''inna atayna'' (kevser suresi) okur.sonra 'ya rabbel alemin, beni sabah namazına vaktinde (veya şu saatte) uyandır'' derse, hz. allah ın izniyle uyanır.

dini bir kitapta gördüm bu yazıyı ve denemeye karar verdim.bakalım olacak mı?yatarken 3 kere inna atayna sonra dilek..hz. allahın izniyle tamamdır.yoksa saatimi kursam laugh.gif

İşe yaraması için buna inanmak gerekir.
pergel
Ben genellikle, kurduğum saatin çalmasından kısa bir süre önce uyanırım. Değişik zamanlara kurmuş olsam bile bu böyledir.

İnsan şartlanarak uyursa, iç saati çalışıyor ve zamanında uyanıyor. Duayla muayla veya başka bir safsatayla ilgisi bile yok.

İsteyen yine de okusun, bana ne...
ElMariachi
GodDar kendini aştın bugün. biggrin.gif
Ya nasıl güldüm. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Bence direk saati kur,ne olur ne olmaz,Allah gıcıklığına uyandırmaz,neme lazım. biggrin.gif
godDAR
allah senin belanı versin allahım.duayı okudum ama sabah namazına kalkamadım.aklımada geldiydi ha saati kurmak.ben ne bileyim..koca allah yalan söyleyecek değil ya diye düşündüm..allaha güvendik zıçtık işte..
Can
vay bee..
bu dualar çok işe yarıyo çalar saati niye icat ettiler ki biggrin.gif
nonagam
QUOTE(Can @ Jan 17 2007, 05:53 PM) *
vay bee..
bu dualar çok işe yarıyo çalar saati niye icat ettiler ki biggrin.gif

Adam gibi çalışıyorsa kesin çalıyor be anam, kim çekecek onun çilesini. laugh.gif

Çalışmazsa tamir mamir... Uzun iş.

Hep diş mihrakların oyunları işte, vaktimizi harcatıyorlar boşa. Herkes nrem'den kalksın, salak salak dolaşsın istiyorlar. Biliyorlar ki yoksa dünya çok farklı bir yer olacak.
Skepo
QUOTE(godDAR @ Jan 17 2007, 05:30 PM) *
allah senin belanı versin allahım.duayı okudum ama sabah namazına kalkamadım.aklımada geldiydi ha saati kurmak.ben ne bileyim..koca allah yalan söyleyecek değil ya diye düşündüm..allaha güvendik zıçtık işte..

Karnıma kıramp girdi gülmekten laugh.gif Ne beddua okuyon allaha çarpılcak filan allah korusun laugh.gif tongue.gif
iileney
Ama bende calisiyooor. Sorun sizde demek ki.
godDAR
allahım yarabbim bak dua ediyorum gene yatmadan önce..sabah namaza kaldırmazsan i*n*sin tamammı..hadi öptüm..
iileney
Laleleeeer, laleler, laleler, laleleeeeer.
ElMariachi
Dostum saat kur,Allah ın uyandırma vaktinden 5 dakika sonrasına,dene bir Allah mı uyandıracak,saat mi?
godDAR
QUOTE(ateist31 @ Jan 17 2007, 11:13 PM) *
Dostum saat kur,Allah ın uyandırma vaktinden 5 dakika sonrasına,dene bir Allah mı uyandıracak,saat mi?

tamam dostum deniyorum..bakalım allah mı yenecek saat mi görecez..sonucu yarın söylerim.. rolleyes.gif
ElMariachi
Bu arada sabah namazına kalkıp ne yapacaksın? laugh.gif
godDAR
ankara kış sabahı hüzünlü olur ondan gülmesini isteyeceğim..
Can
QUOTE(godDAR @ Jan 17 2007, 11:56 PM) *
tamam dostum deniyorum..bakalım allah mı yenecek saat mi görecez..sonucu yarın söylerim.. rolleyes.gif

Noldu kalkabildin mi sabah? laugh.gif
Skepo
QUOTE(Can @ Jan 18 2007, 06:52 PM) *
Noldu kalkabildin mi sabah? laugh.gif

Ne kalkması ya dün bi ton beddua ediyordu allaha laugh.gif
godDAR
ewet sabah kaldırdı allah saolsun.beraber alkol aldık biraz..namaz felan kılmadık ama.onu sarhoş olunca kucakladığım gibi yatağa attım.çok yorgunum.neyse hoşuma gitti.artık dua etmeden yatmam.. wacko.gif
Albuz
E olası sonuc uyananamak tabi (:
Bir de uyanacak halin yok saati kurmadan biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.