basit
Feb 17 2007, 01:43 AM
İslami Düşünce Topluluğu'nu sitede daha seviyeli bir ortam oluşturabilmek amacıyla kurmuştuk. Nasıl davranacağımızı da 10 madde halinde ilan etmiştik.
-Bazı arkadaşlarımız ateistlere "hayvan" dokundurması yapmışsa ve aynı karşılığı almışsa bu bir haksızlık olarak görülemez. Kuran'ın "Rabbinin yoluna güzel öğütle çağır" emrine de uygun düşmez.
-Bazıları peygamberimize bir şart koşarak hakaret etmişse bu çirkin davranışa tepki göstermeliyiz, ama o şartın yerine gelmesi halinde o hakareti adeta sahiplenerek değil! Burada iki yanlış var.
-Şunu net olarak söylüyorum: "Ancak ve ancak sitede bir müslüman güzellikle davranmış olduğu halde çirkin bir şekilde karşılık görmüşse ve site yönetimi gerektiği şekilde müdahil olmamışsa, sitede İslam'ı duyurmanın mümkün olmadığına karar vererek kesin bir şekilde siteyi terk edeceğiz."
ElMariachi
Feb 17 2007, 01:47 AM
QUOTE(basit @ Feb 17 2007, 01:43 AM)

İslami Düşünce Topluluğu'nu sitede daha seviyeli bir ortam oluşturabilmek amacıyla kurmuştuk. Nasıl davranacağımızı da 10 madde halinde ilan etmiştik.
-Bazı arkadaşlarımız ateistlere "hayvan" dokundurması yapmışsa ve aynı karşılığı almışsa bu bir haksızlık olarak görülemez. Kuran'ın "Rabbinin yoluna güzel öğütle çağır" emrine de uygun düşmez.
-Bazıları peygamberimize bir şart koşarak hakaret etmişse bu çirkin davranışa tepki göstermeliyiz, ama o şartın yerine gelmesi halinde o hakareti adeta sahiplenerek değil! Burada iki yanlış var.
-Şunu net olarak söylüyorum: "Ancak ve ancak sitede bir müslüman güzellikle davranmış olduğu halde çirkin bir şekilde karşılık görmüşse ve site yönetimi gerektiği şekilde müdahil olmamışsa, sitede İslam'ı duyurmanın mümkün olmadığına karar vererek kesin bir şekilde siteyi terk edeceğiz."
Herkes gitti sen kalmışsın Basit,kaç tane başlık açacaksınız anladık gidiyorsunuz ağladık,üzüldük ama uzattınız çok,hadi hadi...Bak korna çalıyorlar koş kaçırma ekip arabanı.
Blackrock
Feb 17 2007, 01:50 AM
Siz en iyisi bu "topluluk" işlerine bulaşmayın hocam. Bildiğiniz yoldan devam edin. Boyunuzu aşan işlerden uzak durun. Bir iki HY yazısı okuyup bir bardak da soğuk su için. Silkelenip kendinize gelin.
orhan11
Feb 17 2007, 01:51 AM
Ateist31,
bu laflara gerek yok.. O olay kapanmis bitmistir.. Giden gitmistir.. Artik uzerinde durmayalim, kalanlari da rahatsiz etmeyelim..
ElMariachi
Feb 17 2007, 01:58 AM
Haklısın Oğuz,
ateistcafe de de başlıklar birbirine girdi hepsi bu gitme olayıyla ilgili senden bir ricada bulunacağım,başlıkları birleştirsen ya da bazılarını silsen yer açılmış olur çünkü kafa karıştırıcı,her başlık birbirinin benzeri.
Uyusukkursun
Feb 17 2007, 02:41 AM
ya ama demiyeyim yazmayayım diyorumda
ben üzülüyorum bunlara ya
yazık ya he desek gecsek olurdu aslında
mahallenin delisi gibi hani...
Emre1974tr
Feb 17 2007, 03:26 AM
Öncelikle şunu söyleyeyim, Anibal'in "hayvan" demesinden önce, Allah'a yönelik ağır ifadeleri vardır. Ben de bu sebepten dolayı Anibal'e laflarını aynen iade edip yedirtmiştim zaten forumda.
Hayvan meselesine gelince, ayrılmanın bu sebepten olduğunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla bugüne kadar dine ve şahsa edilen hakaretlerin birikimi sonucu bu tepki oluştu. Anibalin son söylediği söz de bardağı taşıran son damla olmuştur diye düşünüyorum.
Ben zaten yakında ara vermek durumundayım burada yazmaya çünkü yoğun olacağım büyük ihtimalle. Ama bu şekilde arkadaşların ayrılması ve onlardan ilgili kişinin(Anibal) özür dilememesi üzücü.
bunun dışında forumdan ayrılmayı doğru bulmuyorum ve şahsen şimdilik devam ediyorum. Anibal'i rezil edip forumda madara etmeye devam etmek varken, forumdaki birkaç kişiyi daha aydınlatıp islam'a yönlendirmeye vesile olmak varken neden bu güzellikleri kaçıralım?
Selam ve sevgiler.
Requiem
Feb 17 2007, 05:09 AM
bunun dışında forumdan ayrılmayı doğru bulmuyorum ve şahsen şimdilik devam ediyorum. Anibal'i rezil edip forumda madara etmeye devam etmek varken, forumdaki birkaç kişiyi daha aydınlatıp islam'a yönlendirmeye vesile olmak varken neden bu güzellikleri kaçıralım?
Selam ve sevgiler.
..................................................................
anibal'ı perişan ettin

sevgili emre heueueu çok alemsin.
Kont
Feb 17 2007, 06:28 AM
Bir de insanları aydınlatıp,İslam'a yönlendiriyormuş.

Yönlenen var mı acaba?
Sen burada dediklerini camide bir söyleyiver bakalım.
LaikMehdi
Feb 17 2007, 12:35 PM
QUOTE(Emre1974tr @ Feb 17 2007, 03:26 AM)

Anibal'i rezil edip forumda madara etmeye devam etmek varken, forumdaki birkaç kişiyi daha aydınlatıp islam'a yönlendirmeye vesile olmak varken neden bu güzellikleri kaçıralım?
Selam ve sevgiler.
abi helal olsun sende bu zeka ve kabiliyet varken
hepimizi madara edersin.
ben vallaaa imkanım oldukça o madara ettiin anibal
abinin yazılarını okumak için bu foruma giriorum.
sanada tavsiye ederim madara etmeye çalışacaına
biraz okuda bilgin artsın.
akrepkral
Feb 17 2007, 04:24 PM
eğerki insan olsaydınız size gösterilen tepkilere insancıl yaklaşırdınız meraklıyız ya sizin saçma felsefelerinizi okumaya
pergel
Feb 18 2007, 10:29 PM
Emre1974tr, sen o engin bilgin ve ilminle sadece anibal'i madara etmekle kalmadın, tüm dünyadaki biyoloji bilimine emek vermiş, profesöründen laborantına kadar bir ordu dolusu kafiri de madara ettin. Hatta söylediklerin hızını alamadı, geldi Ateist Forumdaki onca Allahsızı da madara edip yerle yeksan eyledi. Ben şahsen perişan oldum, kendimden geçtim, 3 gündür titriyorum.
Yukarıda söylediklerim bonservis yerinedir ve Emre'nin şeyhine referans ve Emre'nin müridi olacaklara belge teşkil edecek derecede geçerlidir.
Yürü ya Hz. Şeyh Emre-ül 74 (s.av.d.s.r.t.tr.)
ateist
Feb 18 2007, 10:41 PM
Yürü ya Hz. Şeyh Emre-ül 74 (s.av.d.s.r.t.tr.)???
Niye bunun rütbesi daha fiyakali sevgili Pergel?Yoksa bu Emre, allah cey cey den bile dahami yetkili,en kudretlisinden?
pergel
Feb 18 2007, 10:48 PM
Bu hazret, tüm dünya alimlerini dize getirip, yeryüzünden biyoloji denen safsatayı silip attı. Peygamber olsa yeridir (töbe).
Not: Allah cey cey diye alaya almayınız lütfen. Doğrusu Allah (cim cim).
Zork
Feb 18 2007, 11:44 PM
Allah rizasi icin n'olur,
iki günde ecayip gelismeler olmus forumda.
Müslüman grup neden ayrildi böyle birden bire.
Pana henüz secilmis, yeni bir strateji uygulayacaklardi ateistlere karsi!
Gerci, su anda aklima ilk gelen kilavuzu Pana olan deyimi gelmiyor degil..
mam biri kisaca aciklasa bana, cok sevab girecek walla..
serabis
Feb 19 2007, 12:43 AM
simdik haliyle her sinirlenislerinde dinden imandan ciktiklari icin
galiba bence
dedilerki
ya bak biz bunlari zaten islama geri dönduremiyoruz
bizimde vaz geccegimiz yok
en iyisi gunaha girmeyelim dediler
korku yine agir basti....
dermisim...
Emre1974tr
Feb 19 2007, 01:21 AM
İslam'da şeyhlik, tarikat gibi putlar yoktur sevgili arkadaşlar. Atın tüm şeyh ve putlarınızı örümcek beyninizden.
Biyoloji bilimi başka, ruhçu öğretinin pagan evrim inancı başkadır. Gelin siz de uydurma dinlerinizi terk edin ve bilime yönelin.
Selam ve sevgiler.
Zork
Feb 19 2007, 01:24 AM
QUOTE(serabis @ Feb 18 2007, 11:43 PM)

simdik haliyle her sinirlenislerinde dinden imandan ciktiklari icin
galiba bence
dedilerki
ya bak biz bunlari zaten islama geri dönduremiyoruz
bizimde vaz geccegimiz yok
en iyisi gunaha girmeyelim dediler
korku yine agir basti....
dermisim...
yapma beee!
HY motorunun ceviri yazilarindan biriki copypaste ile mi basaracaklarini varsaymis bu ahmaklar?
sanmiyorum, bence motorlari su kaynatti

biraz dinlendirsinler motoru, ne yapalim artik...
serabis
Feb 19 2007, 01:28 AM
saka ya
kizdilarda gittiler
uslubu begenmemisler,
aman gitmeyin kalin diyecekler sandilar galiba
herkezde
adiö
diyince
gittiler..
Birisi
Feb 19 2007, 03:09 PM
İDD nedir ne değildir bilemiyorum ancak belirli bir amaçla oluşturulduğu kesin bu amaçtan bu kadar çabuk pes etmeleri ilginç..
antiateist
Nov 13 2007, 12:22 AM
İslami Düşünce Topluluğuna bir şey olduğu yok. Aynen yoluna devam etmektedir....yavaşlıktan kaynaklanan sorunlarımız var sadece. Üye sayısımızın az ve hepsininde işi gücü olan, çalışan insanlar olduğunu düşünürsek sitedeki faaliyetlerin yavaş ilerlemesinin sebebini anlıyabiliriz.
İDT
http://islamidusunce.googlepages.com/
Blackrock
Nov 13 2007, 12:26 AM
Anam siz hala toplaşık halde misiniz? Hahahahahha...
deliziya
Nov 13 2007, 12:37 AM
QUOTE(Emre1974tr @ Feb 19 2007, 01:21 AM)

Biyoloji bilimi başka, ruhçu öğretinin pagan evrim inancı başkadır. Gelin siz de uydurma dinlerinizi terk edin ve bilime yönelin.
bu kadar konuşmaya,anlatmaya "dinsiz" olduğumuzu anlayamadılar ya,ne desem boş
pergel
Nov 13 2007, 01:02 AM
QUOTE(antiateist @ Nov 13 2007, 12:22 AM)

İslami Düşünce Topluluğuna bir şey olduğu yok. Aynen yoluna devam etmektedir....yavaşlıktan kaynaklanan sorunlarımız var sadece. Üye sayısımızın az ve hepsininde işi gücü olan, çalışan insanlar olduğunu düşünürsek sitedeki faaliyetlerin yavaş ilerlemesinin sebebini anlıyabiliriz.

Çok sevimli.
deliziya
Nov 13 2007, 01:27 AM
islami düşünce topluluğunun sitesinden;
"Ne yazık ki son olarak Burkay kardeşimle birlikte açtığımız '' Ateizm' e Cevap Platformu'' nu yanlış anlaşılmaları önlemek adına kapatmak zorunda kaldık. Zira forum sitelerinde her görüşten insan vardır ve dolayısıyla zaman zaman istenmeyen tartışmaların meydana gelmesi kaçınılmazdır. Bunu sitemizde gördüğüm için, özellikle bazılarının vatanımızın bölünmez bütünlüğüne dil uzatması ve bu kişilerin siteyi çeşitli tartışmalara sürüklemesi tehlikesine karşı, açmış olduğumuz siteyi kapattık ve topluluğumuz tümüyle dağılmış olmasa da, kısa süreli bir ara vermek durumunda kaldık.İslami Düşünce Topluluğu'nun üyeleri arasında bir oylama neticesinde '' forum'' tarzı bir siteyle yola devam etmenin yanlış olacağına karar verdik."
tartışabilecekleri bir ortamı niye kapatmak isterler,yorumu çok açık!
saygılarımla...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.