orhan11
Feb 22 2007, 01:14 PM
Ateistforum'un arka bahcesi olan ozel mesaj imkanini kullanarak diger uyelerimize kufur edildigi ogrenilmistir. Bu nedenle daha once de yaptigimiz uyariyi tekrarlamak istiyorum;
Ateistforum'un her yeri Ateistforum yonetimin ilgisi alanindadir.. Nasil ki forumda hic kimse bir digerine kufur edemiyorsa, Ateistforum'un ozel mesaj imkani kullanilarak da kufur edilemez.. Bunu yapan kisi, aynen forumda kufur etmis kisiler gibi islem gorecektir..
Bu baglamda ozel mesaj ile kendisine kufur veya hakaret edilmis uyelerimiz bunu mutlaka bize bildirmelidirler ki gerekeni yapalim.. Bildirmezseniz o kisiyi bu davranisini surdurmesi ici cesaretlendirmis olursunuz..
Uyelerimize bu konuda hassas davranmalarini rica ederiz..
FreeWill
Feb 22 2007, 04:20 PM
Forum sayfalarinda kimse kimseye aciktan isim, adres, telefon numarasi, gibi seyler veremez.
Bu tur iletiler farkedildigi anda derhal silinecektir.
SAYGILAR
FreeWil'in soylediklerini biraz daha acarsak;
forumda hic kimse ne kendisine, ne de bir baskasina ait sahsi bilgileri veremez.. Buna ozel mesajlar da dahildir.. Illa birine sahsi verilmek isteniyorsa, verecek kisi e-mail adreslerini kullanmalidir.
orhan11..
FreeWill
Mar 5 2007, 11:30 PM
QUOTE(orhan11 @ Mar 5 2007, 05:45 PM)

Uyelerimizin dikkatine, bazi ahlaksz pislikler foruma girip exe uzantili link birakabilirler..
Bunlari kesinlikle tiklamayin ve mutlaka bize bildirin..
Biz mudahele edene kadar da basligin altina bir uyari notu dusun..
FreeWill
Mar 16 2007, 01:22 AM
Iletilerinizi gonderdikten sonra duzeltme yaparken, lutfen "Tam Duzenle" yi kullaniniz. Aksi taktirde, yani "Basit Duzenle" tusunu kullanirsaniz duzenlenen iletinizde bazi turkce karakterler bozuk olarak cikmaktadir.
SAYGILAR
metatron
Mar 16 2007, 02:54 AM
şu resimleri asabilme işini de halletseniz tam süper olacak
serabis
Mar 16 2007, 03:06 AM
tam bilmiyorum ama zannedersem artik resim asma olanagi kalkti
resimleri sirf alttabana yukleyib ordan verebilrisiniz
alttabanin ne oldugunu bende bilmiyordum,
ögrendim
cevapla cercevesinin alt sag kösesinde dosya ekleri bölümü var
vermek istediginiz resimi ilk önce bilgisayariniza kopyalayin,daha sonra dosya ekleri yerine yukleyip
oradan cevabin icine gecirin
resim ufak bir cercevenin icinde gözukuyor fakat tiklamayla buyuyor.
FreeWill
Apr 1 2007, 08:16 PM
Forumda ileti yazarken Turkcemize ozen gosterelim !...
MSN dili denilen kisaltilmis kelimeler kullanmayalim.
Burasi chat ortami degil, dusuncelerimizin tartisildigi, ustelik bir cok iletimizin bilgilendirme amaci tasidigi bir forumdur.
Iletilerimizi hem uyelere hem de disaridan forumu takip eden sessiz katilimcilara sundugumuzu unutmayalim.
SAYGILAR
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.