atheturk
Mar 6 2007, 04:01 PM
bugün dikkatimi çok ilginç birşey çekti, benim avucumda latin harfleriyle bariz bir şekilde allah yazıyor..... bu öyle ki yorum farkında yer vermeden resmen allah yazıyor,
sol avucumun içini gererek baktığımda ''al''
sağ avucumda ise' ''lah'' yazıyor,,
parmaklarımı birbirine geçirip baktığımda ise apaçık allah yazısı ve şu an çok dumur bir vaziyetteyim,
başkalarında varmı acaba diye teyzeme baktım kendisi işçi emeklisi olduğu için elleri yıpranmış ve pek fazla okunmuyor fakat dikkat edince ondada war, eminim sizdede wardır bir deneyin.....
ve hakkımda olur olmaz yorumlar yapmazsanız sevinirim ...
pergel
Mar 6 2007, 04:05 PM
Benimkinde yazmıyor. Ateist olduğum için herhalde.
atheturk
Mar 6 2007, 04:07 PM
bende hala ateistim ama ne kadar ilginç değil mi?
isteyen olursa resmini koyabilirim...
orhan11
Mar 6 2007, 04:10 PM
Aslinda Allah adini yazarken Latin alfabesi kullanmayi hic sevmez, hep Arap alfabesi kullanir.. Sende neden Arap alfabesi kullanmamis? Garip.. Bir tuhaflik var..
ateist
Mar 6 2007, 04:11 PM
Arapcami,Turkcemi yaziyor?Benimkine baktim,birinde AY digerindede YIL var.Ay ve YIL saka degil.Yoksa bir Y ve L yi atsamda,AYI diyemi okusam?
QUOTE(physicist @ Mar 6 2007, 04:01 PM)

bugün dikkatimi çok ilginç birşey çekti, benim avucumda latin harfleriyle bariz bir şekilde allah yazıyor..... bu öyle ki yorum farkında yer vermeden resmen allah yazıyor,
parmaklarımı birbirine geçirip baktığımda ise apaçık allah yazısı ve şu an çok dumur bir vaziyetteyim,
başkalarında varmı acaba diye teyzeme baktım kendisi işçi emeklisi olduğu için elleri yıpranmış ve pek fazla okunmuyor fakat dikkat edince ondada war, eminim sizdede wardır bir deneyin.....
bırak ateistlere sormayı sen nasıl yorumluyorsun bu olayı bir de resimlerini korsan iyi olur
sanal alemdeyiz kafa bulan bulana
Blackrock
Mar 6 2007, 04:19 PM
Ya ne kadar enteresan değil mi. Benim koordinat belirtemeyeceğim bir yerimdeki kıvırcık kıllarla da sanki ORLANDO BLOOM yazılmış gibi gözüküyor. Orlando bloom peygamber mi ola ki?
atheturk
Mar 6 2007, 04:24 PM
burada ciddi ciddi birşey söylüyoruz dalga geçmeye çalışıyorsunuz... sizinkindede yazıyor eminim
Blackrock
Mar 6 2007, 04:28 PM
orhan11
Mar 6 2007, 04:39 PM
Bu baslik bir sureligie Ateistcafe'ye aliniyor..
mysterieux
Mar 6 2007, 05:49 PM
bende garip garip çizgiler var.ne rakama ne de harfe benzetemedim seninki tesadüf olmuş galiba physicist
ya da sen allah'ın kalbini mühürlemediği kullarındansın her tarafından allah yazısı çıkıyo sırf sen inan diye
FreeWill
Mar 6 2007, 06:18 PM
elfida
Mar 6 2007, 06:38 PM
benim elimde alla yazıyor ama ''a''ların ortasındaki çizgi yok...aslında ortasında çizgi olmayan ''A''larda tam olarak A'ya benzemiyor...sen yavaş yavaş müslüman olmanın zeminini hazırlıyorsun galiba
CultureClub
Mar 6 2007, 06:40 PM
Bu balığın üzerinde CultureClub yeni peygamberinizdir yazıyor
Nothing
Mar 6 2007, 10:09 PM
benim iki elimde de ikişer tane çizgi var. başka hiç bir şey yok. bakıyorum iki saattir ama hç bir anlam çıkaramadım.
uykusuz
Mar 6 2007, 10:10 PM
Bendede yazıyor ama H harfinin ortası biraz eğri
CultureClub
Mar 6 2007, 10:21 PM
Çoğu insanın elinde 1881 Atatürk'ün doğum tarihi yazar

(eskiden arkadaşlarla aramızdaki geyikti)
El içi çizgilerinin oluşması,belirginleşmesi veya silikleşmesi birçok etkene bağlıdır.Başta genetik,sonra da elinizi nasıl kullandığınız..
Genetik izler elinizi fiziksel kullanımızla orantılı olarak şekillenir..

Bu çizgilerde bir halt aramak klozetteki şeyinizde bir halt aramakla aynıdır.
mysterieux
Mar 6 2007, 10:24 PM
QUOTE(CultureClub @ Mar 6 2007, 10:21 PM)

El içi çizgilerinin oluşması,belirginleşmesi veya silikleşmesi birçok etkene bağlıdır.Başta genetik,sonra da elinizi nasıl kullandığınız..

ya benim elimde neden bu kadar çok çizgi yook.sadece iki yatay bir de dikey çizgi var.kendimi eksik hissettim.yoksa hala evrimimi tamamlayamadım mı?
CultureClub
Mar 6 2007, 10:26 PM
Çizgiler ellerinizi fiziksel kullanımız artınca ve yaşlanınca daha çok belirginleşir,demek ki gençsiniz ve taş ocağında işçilik yapmıyorsunuz
mysterieux
Mar 6 2007, 10:31 PM
QUOTE(CultureClub @ Mar 6 2007, 10:26 PM)

Çizgiler ellerinizi fiziksel kullanımız artınca ve yaşlanınca daha çok belirginleşir,demek ki gençsiniz ve taş ocağında işçilik yapmıyorsunuz

fiziksel kullanımla alakası olduğunu bilmiyodum öğrenmiş oldum,teşekkürler.
Blackrock
Mar 6 2007, 10:34 PM

Bakın şu allahın hikmetine
ozger
Mar 6 2007, 10:35 PM
heehehehehehehe
Uyusukkursun
Mar 6 2007, 10:36 PM
neden latin harfleri acaba?
allahın alfabesi arap alfabesi değil miydi?
CultureClub
Mar 6 2007, 10:43 PM
QUOTE(CultureClub @ Mar 6 2007, 10:21 PM)

Örneğin piyano,gitar çalıyorsanız AA çizginiz belirginleşir..barfiks çekiyorsanız,veya ona benzer parmakları uvuç içine kapama hareketli iş yapıyorsanız( CC çizginiz belirginleşir...bunun gibi..
Dolayısıyla çizgilere bakarak hiç tanımadığınız birisinin ne iş yaptığını hemen hemen tahmin edip,fal merkezi kurup para kazanabilirsiniz
mysterieux
Mar 6 2007, 10:46 PM
bende AA ve BB belirgin ama edebiyatçıyım çok yazı yazmaktan olabilir mi

ama belki de genetiktir.
CultureClub
Mar 6 2007, 10:49 PM
Başparmağın aktif olduğu işlerden birisi de kalemle yazı yazmaktır,bu nedenle AA çizginizin belirgin olması normal.
BB ve CC çizgilerinin derinliği ve hangisinin daha belirgin olduğunu genetiğe dayandırmak daha doğru,birbirlerine çok yakınlar veparmakların hepsini avuç içine kapatmanın derecesine,şiddetine ve genetiğe(elinizin anatomik yapısı) göre durum değişir..
kutsalyaratik
Mar 6 2007, 10:54 PM
QUOTE(physicist @ Mar 6 2007, 03:01 PM)

Avuc icinin resmini burda yayinlarmisin?
Yarim saattir kendi avuc icime bakiyorum bir b.k goremedim. Sadece 1 e benzer bir cizik, o´nun yaninda hafifce c ye benzer bir yay . Bayagi merak ettim. Picassonun tablosu , nasil bakarsan oyle gorursun.
Blackrock
Mar 6 2007, 10:59 PM
Aaa kutsal yaratık sen bakmasını bilmiyorsun. 2.5 metre odak uzaklıklı tümsek aynadaki yansımasını termal gözlüklerle izlediğinde gayet de muhteşem bir biçimde ALLAH yazıyor...
Antimuhammed
Mar 8 2007, 02:43 AM
Arkadaşlar ciddiyim gülmeyin sakın ama benimkilerde resmen AL LAN yazıyor...
Nothing
Mar 8 2007, 06:28 AM

zuhahahahahahaha pardon tutamadım kendimi.
imam3169
Mar 8 2007, 04:59 PM
aklıma ne geldı sımdı bu degerlı musluman karderslerım masturbasyon yaptıgında ornegın sag elle allahın al ını sol elle la'hını mı ılerı gerı hareketlerle seyetmıs oluyolar?
ben allah olsam ınsana boyle guclu bı sex ıcgudusu koysam kesınlıkle ınsanoglunun avuc ıcıne adımı yazmazdım
Requiem
Mar 9 2007, 01:14 PM
QUOTE(Antimuhammed @ Mar 8 2007, 02:43 AM)

Arkadaşlar ciddiyim gülmeyin sakın ama benimkilerde resmen AL LAN yazıyor...
yaklaşık beş dakikadan beri gülüyorum evdekilere durumu izah edemedim hahaha
Pesimist
Mar 9 2007, 07:04 PM
sag eldeki L ters duruo, sondaki de h den cok n ye benzio cidden,

a larin ortasindada cizik yok,

BSG yazio en alttada
mamuli
Mar 9 2007, 07:09 PM
Benim avucumda şunlar yazıyor:
Ey mamuli. Hayatını avucuna bakarak ne yazıyor diye bakma, böyle bön bön bakarsan okuyacağın tek yazı "avucunu yalarsın", yapacağın tek iş de "avucunu yalarsın" olur.
botanical
Mar 9 2007, 07:20 PM
QUOTE(mamuli @ Mar 9 2007, 07:09 PM)

Benim avucumda şunlar yazıyor:
Ey mamuli. Hayatını avucuna bakarak ne yazıyor diye bakma, böyle bön bön bakarsan okuyacağın tek yazı "avucunu yalarsın", yapacağın tek iş de "avucunu yalarsın" olur.
Ne tesadüf, benim avucumda da buna benzer şeyler yazıyor. sadece hitap şekli değişik.
akrep
Mar 9 2007, 07:38 PM
QUOTE(physicist @ Mar 6 2007, 04:01 PM)

physicist ciddi olmadığını biliyorum. Taşın altında Made in Allah yazısı arayanlar kervanında görmeyi düşündüğüm kişilerden değilsin.
dinsavar
Mar 12 2007, 06:58 PM
http://www.ocf.berkeley.edu/~jjlin/fruit/carrot-penis1.jpghttp://www.ocf.berkeley.edu/~jjlin/fruit/carrot-penis2.jpghttp://www.ocf.berkeley.edu/~jjlin/fruit/carrot-penis3.jpghttp://www.ocf.berkeley.edu/~jjlin/fruit/carrot-penis4.jpgDoğadaki şekilleri zorlamayla birşeylere benzetirsen acaip görüntülerle karşılaşırsın.
Bak bunlar havuç. Başka birşeye benzetmeye çalışırsan, zorlarsan benzer. Ama zorlama kendini. Bunlar sadece havuç.
Not;imaje butonu niye çalışmıyor ?
serabis
Mar 12 2007, 07:02 PM
Kocum benim 4 nolu su
sunnetli
musluman havuc
allahi tespih ediyor ne var bunda.
uğur
Mar 12 2007, 07:27 PM
arkadaşlar sağolun bu kadar güldüğümü htırlamıyorum..şimdi tıkanacağım valla:))))
zawak
Mar 14 2007, 10:24 AM
Blackrock
Mar 14 2007, 10:41 AM
zawak 21. iletiye bak seni bir sürpriz bekliyor. Hahhahahaha
Macchiato
Mar 14 2007, 10:53 AM
Yaşlılıktan olucak avuç içimde çok fazla çizgi var, oturup yazsam iki cilt kitap çıkar.
Pesimist
Mar 14 2007, 10:56 AM
Skepo
Mar 14 2007, 11:13 AM
QUOTE(Pesimist @ Mar 14 2007, 10:56 AM)

Bulan doktormuymuş bunu. Bi insan anca bu kadar gerizekalı olabilir. İstediği gibi bağlamış harfleri salak herif.
Pesimist
Mar 14 2007, 11:22 AM
QUOTE(Skepo @ Mar 14 2007, 10:13 AM)

Bulan doktormuymuş bunu. Bi insan anca bu kadar gerizekalı olabilir. İstediği gibi bağlamış harfleri salak herif.

manyak cok, bu forumda bunun gibi nicesi var,
Fidel
Mar 14 2007, 01:48 PM
Tek bilimsel calismasi bu muymus bu daktirin!
doktor erol beey
doktor erol beey
mamuli
Mar 14 2007, 05:01 PM
Avucumun içini aynaya tutarak ne yazdığına baktım şu yazı çıktı...
"Ülen mamuli, düzünden de baksan tersinden de baksan avucunda bir mok yazmıyor"
Acaba avucumdaki bu yazı bana bir mesaj mı?
ndartain
Mar 14 2007, 05:14 PM
her yerde allah yazısını ararsan bi yerde uydurursun tabi
ayrıca latin harfleriyle al ( sol el ) la ( sağ el ) yazdığı gibi bir şey var hadi ona tamam diyelim
e o zaman her insanın elinde latin harfleriyle alla yazıyor.h si nerde bunun ? ayrıca neden arap alfabesi değil
geçin bu işleri
benim 5 parmağım var allah da 5 harfli işte bak
obs
Jun 26 2007, 11:19 PM
QUOTE(zawak @ Mar 14 2007, 11:24 AM)

her gördüğünüz "W" harfine benzeyen şeyi arapça tanrı olarak algılıyorsanız o sizin sorununuz...
ve bu örnekleri toplasan 100 tane çıkmaz dünya üzerinde katrilyonlarca bitki ve bunlarinda meyveleri var ayrica katrilyonlarca hayvan var. bu katrilyonlarca varlığın birinde ikisinde W harfi yazıyor diye bu bir mucize mi oluyor kimbilir kaç tanesinde E, F C vs. harfler yazıyordur... veya şimdi zeus yazsaydı zeus varmı olacaktı...
obs
Jun 26 2007, 11:24 PM
avuç içindeki yazi neden latince yaziyor ??
çok saçma ve aptalca şeyler benimki alan yazıyor...
ee ne oldu şimdi alan diye bi tanrı mı oldu vay be bir mucize

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.