QUOTE(barisarock @ Mar 16 2007, 02:14 PM)

Efet bende hala iddia ediyorum ki ben islamcı değilim laik demokrat cumhuriyeti savununan vatandaşın biriyim.
Ayrıca kulaktan dolma bılgılerle gelmıyorum Kuran'dan hojlanmıyorsunuz dıye ayet orneklerı vermıyorum sadece.Kı zaten Tanrı'ya ınanmayan O2nun kıtabına da ınanmaz dıyerek kutsal kıtaplardan ornek vermıyorum bunun bılmemekle alakası yok.
Yine soyluyorum Tefsirsiz Kutsal kitapları tam olarak anlaşılmaz.
3.maddenle ilgili Hem Hz.Aişe 'yle ilgili ayetler ikisi arasındadır onları ilgilendirmiştir bizi değil ki.
+Kuran yaratılısa ters seylere karsı cıktıgı ıcın seksı oral sekls halıne getırmeyı kabul etmez.Bu da senın 2.madde getırdıgım yorumdur.
yazdıklarımı kendi aklınca çarpıtıyorsun..
1. kuran'a inanmamamız, onun içindeki yazıları kaynak gösteremeyeceğimiz anlamına gelmez. bak burda güzel güzel kaynak gösteriyoruz. şöyle yazmıştır böyle yazmıştır , bu yanlıştır diye.. soruyorum, yazmamış mıdır?? bir takım kaba yerlerimizden mi uyduruyoruz bu ayetleri??
2.hani kuran tüm insanlığa , okunup anlaşılsın diye indirilmişti?? nerde kaldı bu görüş?? adamın biri okuyacak, kendi üç kuruşluk beyniyle yorumlayacak kendi kafasına göre , bir tefsir yapacak, ben ordan okuyup anlayacağım ha??
ben okuduğumu anlayabiliyuorum buaraki arkadasların coğu gibi. iş yoruma kalırsa, müslümanların doğuyu batı gibi gösterme maharetlerini de çok iyi biliyorum. benim kendi aklım var kendim anlayabiliyorum. tefsircilere ihtiyacım yok benim. belli işte ne yazdığı kuranda..
burdan bile şu sonuc cıkıyor. islam'ın iddiasına göre islam'da bir ruhban sınıfı yoktur. allah'la kul arasına kimse giremez. ama yine aynı islam, ki bu bir çelişkidir, kuran'ı siz anlayamazsınız, tefsirlerinden okuyun der...yani alah'la kul arasına insan sokar..
3. laflarımı çarpıtma. oral sex lafı etmedim. anal sex'den söz ettim. sen bir iddia attın ortaya, anal sex kötüdür, islam izin vermez, aids maids olur insanlar yoksa, hastalık kapabilirler meailnde bişeyler söyledin. ben de tam aksini söyledim. islam anal sex'e olumlu bakıyor diyerek, ayetini verdim burda..
dinini ateistlerden öğrenen ilk müslüman sen diilsin üzülme..