mamuli
Mar 18 2007, 04:48 PM
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6149548....=3601&oid=1Arena, Kuran'ı kullanarak çocuklara uyuşturucu içiren "Esrarcı Hoca"yı yakalattı.
Böylesi hiç görülmedi...
Dizinde Kuran, elinde esrarlı sigara…
Çevresine topladığı gençleri dini içerikli yalanlarla uyuşturucuya alıştıran “Otçu hoca” yakalandı.
barisarock
Mar 18 2007, 04:52 PM
name='mamuli' date='Mar 18 2007, 04:48 PM' post='64086']
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6149548....=3601&oid=1Arena, Kuran'ı kullanarak çocuklara uyuşturucu içiren "Esrarcı Hoca"yı yakalattı.
Böylesi hiç görülmedi...
Çevresine topladığı gençleri dini içerikli yalanlarla uyuşturucuya alıştıran “Otçu hoca” yakalandı.
Efet boyle serefsız adamlar ınsanları somuruyor.Bıraz egıtımle bu ıs cozulur.Cunku soyle bırsey o adamın yanına gıden ınsanlar da asıl.Onlar gıtmese bunun gıb ınsanlar nasıl mılletı kandıracak.Ancak kendı kendını kandırır.
Pesimist
Mar 18 2007, 06:39 PM
normal,
dinin tras oldugunu ogrenip kullanmak icin inancli gibi davranan kac muslo vardir kimbilir, bu forumda bi suru var mesela tahminlerime gore
sair
Mar 18 2007, 08:36 PM
BU TÜR HABERLER YALANDIR
DAHA ÖNCEDE BİR MÜSLÜMAN BİR ARKADAŞA TESTİS HABERİYLE KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTIM
AĞZIMIN PAYINI ALDIM
UĞUR DÜNDAR'A GÜVENMİYORUM
YALANDIR
Antimuhammed
Mar 18 2007, 09:00 PM
Bunlar Yahudi Siyonist güçlerin oyunudur.
Kesin içip içip Kuran da bilimsel mucizeler yaratanlar da böyledir. Mucizeleri görmek için kafanın bir dünya olması lazım zira. Kim bilir neler düşünüp bağlantı kuruyorlardır...
yecgga
Mar 18 2007, 09:54 PM
Söyleyeck birşey bulamıyorum
!!!!!!!!!!!!ALINTI!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6149548.asp?gid=112"Bir elinde Kuran, bir elinde duman 18 Mart 2007
Arena, Kuran'ı kullanarak çocuklara uyuşturucu içiren "Esrarcı Hoca"yı yakalattı.
Böylesi hiç görülmedi...
İşte “Otçu hoca”nın uyuşturucu seanslarından inanılmaz görüntüler…
"
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6149548.asp?gid=112
sessizyolcu
Mar 18 2007, 10:06 PM
Burada yorum yapmaya gerek var mı bilmiyorum,bu konu hakkında hürriyet okurları iyi yorum yapmış.O mübarek Kuran seni çarpsın demişler (adam için) biz daha ne diyelim ben amin diyorum.
Allah müstehakını (hak ettiğini) bu dünyada da bizlere göstersin ibret-i alem olsun.
elfida
Mar 18 2007, 10:13 PM
sair
Mar 18 2007, 10:22 PM
uğur dündar'ın testis olayından ders almadığı
yada öfkesinden bu tür bir olay oluşturuğuna iddiaya girerim
uzan lafa gerek yok
yalan yalan yalan
uğur dündar bu işi gücü yalan
inanmayın
elfida
Mar 18 2007, 10:27 PM
hmT ininizden nick mi yürütüyorsun.....
anladın sen anladınnnn....
sair
Mar 18 2007, 10:30 PM
QUOTE(elfida @ Mar 18 2007, 10:27 PM)

hmT ininizden nick mi yürütüyorsun.....
anladın sen anladınnnn....

elfida nasıl anladın
elfida
Mar 18 2007, 10:31 PM
ah bi anlatabilsem..umarım atmazlar seni..
serabis
Mar 18 2007, 10:34 PM
ottur zarari yoktur
ne var, iki duman aliyorlar
cok kötu bi seymi
ellerinde arabca bir kuran var,kafayi ona yorun
adam emir var diyor
niye demesinki
ne kitabmis --bijoloji var,chemie var,fisik var,tarih var
esrar niye olmasin?????
su anki sisteme uymuyor diyemi
aliyi sakinlestiren otun adinin
deli gonca oldugunuda bilmezsiniz ama
neyse,
elfida
Mar 18 2007, 10:36 PM
ne yalan söyliyim bende arada bir kullanırım..bana kaç bonus vercek allah-ü teala...
atesavar
Mar 19 2007, 12:12 AM
QUOTE(Pesimist @ Mar 18 2007, 06:39 PM)

normal,
dinin tras oldugunu ogrenip kullanmak icin inancli gibi davranan kac muslo vardir kimbilir, bu forumda bi suru var mesela tahminlerime gore
söylediğin laftan ne çıkıyor biliyormusun ? bunu yapan kesınlıkle ateist:) yazdıgını ır oku once istersen
sorti
Mar 19 2007, 01:00 AM
ooooooooo hocamıza bak sen hem kuranla uyuşturuyor hem dumanla adam işi saglama alıyor desene
şimdi bu habere nasıl olduda onun yaptığı islamiyeti bağlamaz dememişler bir günah işlemişse allah verir cezasını bize ne dememişler hayret
adamlar ne pişkin ya hiç bir şey islamiyeti bağlamıyor yaparsa nolmuş yani diyorlar
peki islamiyeti ne bağlar
Fidel
Mar 19 2007, 03:12 AM
bunun alti da mallik ustu de mallik!
muslumanin belinden silahini, altindan atini, elinden esrarini alamazsin kardesim!
dini kullanarak emeline ulasmak isteyen baska bir rahat - siz!
keeh keeh keeh
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.