QUOTE(umutsuz @ Mar 31 2007, 10:34 PM)

Allah akil fikir versin sizlere ne diyim , gülsemmi aglasammi sasirdim.
Bak biraz aratirdim ve internette neler buldum
1- Böyle bir tasin varligindan islami siteler haric kimsenin haberi yok.Böyle bir tas varda nasil oluyor dünyada kimsenin haberi olmuyor islami sitelerden baska yerde yazmiyor.
2- Tasin S.Arabistanda oldugu yaziyor , sizlere anlatilan ve agziniz acik bir sekilde dinlediginiz o masali bile tam bilmediginiz ortaya cikiyor.Neden dersen ,
a-) O bedevi miraca arabistanda degil mescidi aksa'da yani kudüsde cikmisdir , yani size anlatilan masal o
b-) Miraca tasla degil burak isimli atla cikmisdir , daha dogrusu at bile degil katir , elalemde ne katirlar var beaaa gögün 7.katina kadar cikiyor ABD bosa ugrasiyor uzay mekigi yapmak icin
3- Bana iki gün müsade ver ben senin icin kabeyi havaya kaldirip kiyamete kadar öyle tutuyim , fotoshop sagolsun

4- Öyle bir resme degil beni günümüzün cocuklarini bile inandiramassin , cocuklarin bile gözleri acildi artik , hatta sizlerinkinden katkat fazla acik.Öyle bir resme anca sizin gibi insanlar inanir yada inanmis gibi birbirilerini aldatirlar.
5- Merak ettim resmi ilk gördügünde yada her bakdiginda ALLAHUEKBER diyormusun
Aslinda konusmaya bile deger görmedigimden zemzem hakkinda birsey yazmiyacakdim ama madem yazmaya basladim onun hakkindada bir iki laf ediyim
Suyun kaynagini bile bulamiyorlar demissin ama neden bulamadiklarini hic merak edip arastirmamissin , kaynagi bulamazlar cünkü arap bedeviler arastirilmasina izin vermiyor.Cünkü biliyorlarki buna izin verirlerse foyalari ortaya cikacak.Foyalari ne biliyormusun ? Birincisi o kiytirik kuyuya sizin gibiler tapinsin , bi halt var sansin diye hortumla su pompalaniyor.Ikincisi hacc zamani dünyanin her yerinden gelip orada toplanan milyonlarca insanin kanalizasyon pislikleri o kuyuya karisiyor.
Biliyorum yine itiraz edeceksin ama düsün bakalim sence neden arastirilmasina izin verilmiyor ? Tabi cevabin hazir "o su kutsal oldugu icin kutsalligi bozulabilir" gibi birseyler uyduracaksin.
Sanki elinde labaratuar sonuclari varmis gibi , bir sürü sey yazmissin su hakkinda ama tek bir tane rapor yok , neden ? Nedeni acik birileri anlatiyor böyle böyle diye sizde inaniyorsunuz , sen öyle inaniyorsun bende tam tersini duydugum icin o suyun degil kutsalligina inanmak , zararli olduguna inaniyorum.Lagim sulari karistigi icin ve kansorojen maddeler icerdigini bildigim icin , arada bi konu komsudan getiren olunca direk tuvaletin deligine döküyorum.
Sevgili Umutsuz 2007 yilindayiz , o inandiginiz masallar bundan 1500-2000 ve daha eski caglarda yasiyan insanlar icindi , gözünüzü acin biraz , sadece islami sitelerde yazilanlara kulak asmayin birazda karsit görüslü kuruluslarin/kisilerin dediklerinide dinleyin , illa inanin demiyorum ama en azindan bi dinleyin bakin ne diyorlar.Dediklerini arastirin , ne islam yancilarinin nede karsit görüsleri direk kabul etmeyin bilgisayar cagindayiz biraz arastirin.
Selamlar...