Biraz uzunca ama güzel bir video.. Herkese izlemelerini tavsiye ediyorum..
HACI
Courrier
Apr 6 2007, 05:51 PM
Sayin Antiateist,
Video, ve web sitesi icin cok tesekkur ederim. Uzun zamandir izledigim en iyi "amator yapim" video. Basligin ana sayfaya tasinmasini tavsiye ederim.
Tabii ki ateist, veya baskaca hur dusunur biliminsanlari bununla sinirli degil. Mesela AAAS'in (American Academy of Arts and Sciences) uyelerinin %93'unu buna ekleyebilirsiniz...
sevgiler,
C.
haci
Apr 6 2007, 05:55 PM
Evet.. Ciddi bir konu. Din forumuna taşıyorum.
keklik
Apr 6 2007, 06:04 PM
bence de izlenmeli. Ama kuranı takdir ettim. İnanmayanların hepsini hiç değilse "fool" diye nitelendirmiyor incil gibi.
AlterMann
Apr 6 2007, 06:05 PM
Hapishane istatistiği çok güzel. Bazıları ateistleri potansiyel olarak ahlaksızlıkla suçluyordu.
Video'da şöyle yazıyor: -Hıristiyanlar Amerika'nın %75'ini oluşturur. -Hıristiyanlar hapishanelerin %75'ini oluşturur.
-Ateistler Amerika'nın %10'unu oluşturur. -Ateistler hapishanelerin %0.2'sini oluşturur.
pamuk
Apr 6 2007, 06:26 PM
QUOTE(keklik @ Apr 6 2007, 11:04 AM)
bence de izlenmeli. Ama kuranı takdir ettim. İnanmayanların hepsini hiç değilse "fool" diye nitelendirmiyor incil gibi.
Kuran inanmayanlari sapik, hayvan, azgin olarak nitelendiriyor
Çok daha beterleri var kur'anda "Onlar hayvandır hayvandanda aşağılıktır" vs vs
keklik
Apr 6 2007, 06:47 PM
QUOTE(DeHRi @ Apr 6 2007, 07:40 PM)
Çok daha beterleri var kur'anda "Onlar hayvandır hayvandanda aşağılıktır" vs vs
ya kızmayın hemen arkadaşlar onlrı biz de biliyoz. zeka konusunda haddini biliyor anlamında yazmıştım savunduğum için değil herhalde!
DeHRi
Apr 6 2007, 06:56 PM
zeka konusunda haddini biliyor anlamında yazmıştım
Nasıl yani?
keklik
Apr 6 2007, 07:04 PM
QUOTE(DeHRi @ Apr 6 2007, 07:56 PM)
Nasıl yani?
yani arkadaşım espri yapmıştım. inanmayanlara her bişey diyor. cehennemde çatır çatır yakacağım diyor ama aptal dememiş olduğunu farkettim o kadar. sanırım yanlış anlaşıldım
DeHRi
Apr 6 2007, 07:07 PM
Yok yanlış anlaşılmadın ama hayvandan daha aşağıdırlar derken "yinede akıllıdırlar" demek istemiyor herhalde
keklik
Apr 6 2007, 07:26 PM
QUOTE(DeHRi @ Apr 6 2007, 08:07 PM)
Yok yanlış anlaşılmadın ama hayvandan daha aşağıdırlar derken "yinede akıllıdırlar" demek istemiyor herhalde
bak bunu düşünememişim işte heralde ben hayvanları da aptal bulmadığım için gözümden kaçmış
ateist
Apr 6 2007, 07:44 PM
Stupid ones do not go to the prison do not they?Ha ha
DeHRi
Apr 7 2007, 10:24 AM
QUOTE(keklik @ Apr 6 2007, 08:26 PM)
bak bunu düşünememişim işte heralde ben hayvanları da aptal bulmadığım için gözümden kaçmış
Bende hayvanları aptal bulmuyorum ama Muhammed buluyormuş ki , inanmayanları "hayvan , hayvandanda aşşağılık" diyerek küçümsemiş
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.