Sevgülü arhadaslar,
Gusura galmayin,bu yazinin burda ne isi var demeyin.Yeni gonuya tih ettlimmi babuna herseyi silip götürüyo.Bundan kelli.
SEYFEDDIN (Login SEYFEDDIN)
from IP address 74.123.123.254
--------------------------------------------------------------------------------
Birazda gülelim

)
Güleriz aglanacak halimize derler ya.Ben sahsen çok hoslandim ve gülmemeyi basaramadim.Buyurun efendim.
Ertugrul Saglam Besiktas ile sözlesme imzaladi imzalamasina ama konuyu sagolsun bizim medyamiz Ertugrulun hanimina getiriverdi.Esinin basinin kapali olmasini kabullenemeyen medyamiz,Besiktasin basina,basi kapali bir ese sahip Saglam'i yakistiramadi.Ertugrul Saglamin teknik adamligi,futbol bilgisi, kisiligi bir kenara birakildi ve olay esinin basindaki türbana geldi.Bende onlari rahatlatmak adina bu konudaki bir takim önerilerimi sizlerle paylasmaya karar verdim.
Iste Türkiyede Futbolu da kamusal alana dahil edecek önerilerim :
* Esi türbanli oyuncularin golleri sayilmasin.
* Esi türbanli oyuncular Milli Takima seçilmesin.Hatta Milli Takim aday kadrosu Sezere gönderilsin,Sezer içinden esi kapali olanlari ayiklasin.
* Esi türbanlilara sari kart degil,direk kirmizi gösterilsin.
* Türbanlilar stadyuma girmesin.Girmek isteyenlere peruk hazirlansin.Nur Serter ve Kemal Alemdaroglundan yardim istensin,stada girecek olan türbanlilar için ikna odalari kurulsun.
* Federasyon Baskani Tuncay Özkan olsun.Kasimpasa,Rize,Istanbul B.B., Ankaraspor,Kayserispor,Manisaspor ve Sivasspor küme düsürülsün.
* Bunlarin yerine Kadiköyspor,Bakirköyspor,Sislispor,Izmirspor,Cankayaspor çikarilsin.Cankayasporun düsmesi yasaklansin.Cankayasporun maçlarini Nuh Mete Yüksel,Yekta Güngör Özden ve Vural Savas üçlüsü yönetsin.
* Takimlarin yesil renk kullanmalari yasaklansin.Bursaspor ve Konyaspor buna uymazlarsa amatöre düsürülsün.
* Stadyumlarda 367 kisi olmazsa maçlar baslamasin, buna ragmen hakem maçi baslatirsa Sabih amcaya sorulsun.
* Adi Muhammed,Islam, Abdullah olan oyunculara isimlerini degistirmeleri söylensin, degistirmezlerse lisanslari iptal edilsin.
* Futbolcularin transferlerinden % 5 Atatürkçü Düsünce Dernegine katki payi kesilsin.
* Futbolcularin Ramazan ayinda oruç tutmalari yasaklansin.Tutmak isteyenlere Zekeriya Hocadan taze fetvalar ayarlarsin.
* Maç öncesi dualar yasaklansin.Cevsen,muska vs.ile maça girmeye kalkanlar enselensin ve sinirdisi edilsin.
* Dünya Kupasina katilma durumu olursa Iran,Suudi Arabistan,Misir ile yapilacak maçlara çikilmasin,irticaya prim taninmasin.
Aklima simdilik bunlar geldi.Futbol sahalari da kamusal alanlarimizdan olduguna göre irticaya karsi onu korumak her Türkün görevi degil de nedir ?
Saygilarimla
Izmirlihoca
Haftanin Sözü :
“Kuvvetli olmak demek,kati kalpli,kaba ve sert olmak demek degildir.Kuvvetli olmak,saglam irade,yüksek duygu,sefkatli kalp,ince ruh,tahammüllü gönül, sebatli akil ve kararli hareket sahibi olmak demektir.”
Selam ve sevgi ile
Respond to this message
Author Reply
Anonymous
(Login oostim)
85.108.125.3 Re: Birazda gülelim

) June 19 2007, 1:57 PM
haceli çok gülme, çok gülene ne gülüyon karý gibi derler
HACI ALI
(Login Haci_ali)
74.123.123.254 Re: Birazda gülelim

) June 20 2007, 3:11 AM
BAY OSURUK
LEN WALLA SANA KEMIK ATMADIM LENN..
HOSHHHT HOSSTTTTTTTTTTTTTTT...
IT OGLU ITT...
GELDIGIN YERE GITTT...
tolonbey,
(Login tolonbey)
84.178.76.16 Re: Birazda gülelim

) June 21 2007, 1:25 AM
:-))))))))))),
Ülen Siyfiddin, girh yilin icinde eyi bir yazu yazdin, gutlarim seni.Aslunda ben söyle düsüniyem.
Bizim partiyai isci partisi basa gelince,Dogu perincekten rica edecem,Ilk 3 ay,nigada Layih hanin varsa basina lazlarin pestemalindan ayahlarinada Yörük donu,birerde lastik ayakkabi.irkeklerede birer kürt salvari,ayahlarina CARIH,yahasiz köynek,üstünede cübbe,namaz zorunlugu olacahya 3 aylih,eyilince götünün yarugu görünüp geridekiler azitmasin.Baslarinada birer bambayaz takke.Tabi saggalda pirahacahlar,ellerünede bürer bektasi tesbühü de gedin bahiyim.
3 ay,büle dolassinlarki ,demirgiratin giymatini bülsünlerki,demür giratligi sulandirmasinlar.
Bunlarda en az,muhammet ümmeti gadden hin ogli hinlerdir.
Mayalari cünküme aynidur.
Herkes Isci partisine.Cünküme ,Dogu Perincekten bahsa milliyetci galmadi.
Erdogan,Amerikanin Orta dogu projesi basgan yardimcisi.
Baykal gerü galirmi,oda ümmeti aleme didikine,bizim partiyanin Imrikiye ilen bir sorunu yohdur.
Bahcasuzda sizin sorununuz yohda sankime bizimmi sorununumuz var,bizimde yoh dimezmi?
Zaten diyecegi belliydi,Türük Islam sentezini bosunami ballandira ballandira söyliyler.
Geriye bir bizim eski GOmunis ve simdi BOZGURT olan partiyamiz ilen.müslüm Yazici oglu.Birde bir pröfesör var o ,bürde Emrikeyi 3,000,000,000 dolanduran Uzanlarin partiyasi var.Helal olsun heriflereki soyguncu Emrikeyi soydular.
Aslinda reyimizi bunlara virmek gerekki Emrikenin seyini sey etsinler.
Bizim partiyadanda vallah gorhiyam,bizim basimiz kelmi,bizde Emrikenin yanindayiz deyuben,yanimizdan ayrulursa seyret tantanaya.
Time,yaniya taym gazatasinin muhabirinin bürü gözel calisdugundan patronu dimiskine,dile benden ne dilersen,Tokyoyami,Parisemi,Londonami,Berlinemi muhabir olarah atanmah istersin?Adam ne demüs biliysizmi?Bülebilemezsiniz zaten.Istanbula tayinimi istiyem demesiynen patronun dili bogazina gacmisda,patronu zor gurtarmislar.
Neden Istanbulu istemis büliymisiniz.Türkiyyada degül mevsümler saniyede rejümler büle degüsebüler.Kimse bülemez yarun ne olacagini.Muhabirler icun, büle melmeket bir denem daha yohdur.
Hey gavirogli gagirler,göriysizmi,memleketimizi nasilda öviyler.
YASASIN TÖRKIYYA.
tolonbeg