Hakikat
May 26 2007, 11:44 PM
Merhabalar Herkes..
Foruma katılan inançlı, kafası karışık ve inanamayan kesimlerin ortak eylemi tartışmak. Böyle bir arenayı dizi halinde izlemiş miydiniz? Zevklerinize uzak bulduysanız bu forumda işiniz olmamalı. Çünkü böylesine ses getirecek bir diziden burada ilk kez bahsedeceğim.
Bir hayat ne kadar tehlikeli olabilir? Fikirler hangi uçlarda dolaşabilir? Bir senaryo ne kadar farklılaşabilir? İnsanlığın serüvenini bir kaç karede özetlemek mümkün mü? Bugün yeryüzünde gelişen olayların perdesini aralama imkanına sahip miyiz?
Böyle senaryoları çok mu izlediniz? Emin misiniz? Size bir şeyler katmayacağına gözlerinizle görmeden karar verecek misiniz? Ya bir şeyler farkettirecekse? Önemliyse?
Bu ciddiyette, farklı bir yapım izlediğinizi sanmıyorum ve reklam yapıyor değilim, ister inanın ister inanmayın. Bu forumdaki herkesle o kadar ilgili ki.. Yorumlarınızı cidden merak ediyorum. İzlemek ister misiniz? İşte Yağmurdan Sonra:
Yağmurdan Sonra 1Yağmurdan Sonra 2Yağmurdan Sonra 3Yağmurdan Sonra 4Yağmurdan Sonra 5Yağmurdan Sonra 6Yağmurdan Sonra 7Yağmurdan Sonra 8Yağmurdan Sonra 9Yağmurdan Sonra 10Yağmurdan Sonra 11Yağmurdan Sonra 12Yağmurdan Sonra 13Yağmurdan Sonra 14Yağmurdan Sonra 15Yağmurdan Sonra 16Yağmurdan Sonra 17Yağmurdan Sonra 18Yağmurdan Sonra 19Yağmurdan Sonra 20Yağmurdan Sonra 21Yağmurdan Sonra 22Yağmurdan Sonra 23Yağmurdan Sonra 24Yağmurdan Sonra 25Yağmurdan Sonra 26Yağmurdan Sonra 27Yağmurdan Sonra 28Yağmurdan Sonra 29Yağmurdan Sonra 30Yağmurdan Sonra 31Yağmurdan Sonra 32Yağmurdan Sonra 33Yağmurdan Sonra 34
Hakikat
May 27 2007, 12:15 AM
Abartılı olduğunu mu düşündünüz? Bir kaç bölüm izlemeyi başaranlardan ilk yorumları bekliyorum.. Mutlaka yazın ama!.. Anlaştık mı?
Hakikat
May 27 2007, 12:50 AM
Bu arada ayrıntı da olsa, konuya katkısı için yazayım. Kadrosu güçlüdür bu dizinin:
Seçil Mutlu: 99'da Türkiye güzeli seçmişlerdi, burada daha güzel bir iş yapıyor.
Ali Sürmeli: Deli Yürek'teki Turgay Atacan'ı bilir misiniz?
Atilla Olgaç: Kurtlar Vadisindeki Kılıç'ı benden iyi bilirsiniz.
Sefa Zengin: Yine KV'deki eroin basan psikopat Erdal'ı hatırlarsınız.
Ayrıca Yıldız Çağrı Atiksoy, Kayra Şenocak ve yönetmen olarak Çelik Berksoy var. Daha fazlasını şuradan inceleyebilirsiniz:
Yağmurdan Sonra (Samanyolu)
ercimen
May 27 2007, 01:52 AM
QUOTE(Hakikat @ May 27 2007, 01:50 AM)

Bu arada ayrıntı da olsa, konuya katkısı için yazayım. Kadrosu güçlüdür bu dizinin:
Seçil Mutlu: 99'da Türkiye güzeli seçmişlerdi, burada daha güzel bir iş yapıyor.
Ali Sürmeli: Deli Yürek'teki Turgay Atacan'ı bilir misiniz?
Atilla Olgaç: Kurtlar Vadisindeki Kılıç'ı benden iyi bilirsiniz.
Sefa Zengin: Yine KV'deki eroin basan psikopat Erdal'ı hatırlarsınız.
Ayrıca Yıldız Çağrı Atiksoy, Kayra Şenocak ve yönetmen olarak Çelik Berksoy var. Daha fazlasını şuradan inceleyebilirsiniz:
Yağmurdan Sonra (Samanyolu)Başlarda izliyordum, sonra işlerin yoğunlaşmasından dolayı tv ye bakamaz oldum. Hakikaten güzel bir dizi.
Hakikat
May 27 2007, 02:01 AM
QUOTE(ercimen @ May 27 2007, 02:52 AM)

Başlarda izliyordum, sonra işlerin yoğunlaşmasından dolayı tv ye bakamaz oldum. Hakikaten güzel bir dizi.
Aynı durumdayız Ercimen kardeş. Ama yukarıdaki linklere tıklayıp internetten indirebiliyorsun. Böyle izledim tüm bölümlerini. Sana da öneririm. İyi geceler..
Hakikat
May 27 2007, 04:43 PM
Sahi.. Hiç download eden oldu mu? Umarım olmuştur; merak ediyorum.
Firat
May 27 2007, 09:40 PM
Evet, "Yağmurdan sonra" fena bir dizi değil, senaryosu güzel. (Vendor isimli kişinin gerçekte ne olduğunu hala anlamış değilim gerçi

)
STV dizilerinden bir tek iki diziyi seviyorum, biri Yağmurdan Sonra ikincisi Beşinci boyut.
Beşinci Boyut'un da senaryosu genelde çok hoş oluyor hele son bölümdeki (Polisin intihar etmeye kalkıştığı bölüm) cehennem görüntüleri, "Aşkın gücü" filminden beri izlediğim en yaratıcı cehennem tasvirini içeriyordu.
Geriye kalan STV dizilerinin (Sır kapısı, sırlar dünyası, büyük buluşma..vs) hepsi fasa fiso, uydurma, beş para etmez.
Hakikat
May 28 2007, 06:44 PM
QUOTE(Firat @ May 27 2007, 10:40 PM)

Evet, "Yağmurdan sonra" fena bir dizi değil, senaryosu güzel. (Vendor isimli kişinin gerçekte ne olduğunu hala anlamış değilim gerçi

)
STV dizilerinden bir tek iki diziyi seviyorum, biri Yağmurdan Sonra ikincisi Beşinci boyut.
Merhaba Fırat.. Vendor'u birebir gerçekle örtüştürmek zor değil: Kötülüğü temsil ediyor sonuçta. Beşinci Boyut bana da çok zevkli geliyor. Yağmurdan Sonra özel bir dizi..
Katılımın için teşekkür ederim, selamlar..
Hakikat
May 29 2007, 11:26 PM
QUOTE(Hakikat @ May 28 2007, 07:44 PM)

Merhaba Fırat.. Vendor'u birebir gerçekle örtüştürmek zor değil: Kötülüğü temsil ediyor sonuçta. Beşinci Boyut bana da çok zevkli geliyor. Yağmurdan Sonra özel bir dizi..
Katılımın için teşekkür ederim, selamlar..
Kendi kendime yanıt ekledim, garip oldu

Neyse, diziyi bir kaç bölüm olsun izleyen yok mu henüz? Merakım sürüyor..
Hakikat
Jun 3 2007, 11:58 PM
anhedonik
Jun 4 2007, 12:49 AM
siteye ulaşımı engellediniz yetmedi bi de bu iğren stv zırvalarının reklamını mı yapıyorsunuz ?
yağmurdan sonraymış şimdi bişe diyicem o olacak!
Hakikat
Jun 4 2007, 01:44 AM
QUOTE(anhedonik @ Jun 4 2007, 01:49 AM)

siteye ulaşımı engellediniz yetmedi bi de bu iğren stv zırvalarının reklamını mı yapıyorsunuz ?
yağmurdan sonraymış şimdi bişe diyicem o olacak!
Merhaba Anhedonik.. Önce izlemeni öneririm.
Hakikat
Jun 10 2007, 01:16 AM
Hakikat
Jun 10 2007, 01:18 AM
Fidel
Jun 10 2007, 01:21 AM
ben bazen bakıyorum o diziye!
ali sürmeli'nin oynadığı adam bir ara müslüman olmuştu!
sonra ne oldu onun akıbeti?
Hakikat
Jun 10 2007, 01:31 AM
QUOTE(Fidel @ Jun 10 2007, 02:21 AM)

ben bazen bakıyorum o diziye!
ali sürmeli'nin oynadığı adam bir ara müslüman olmuştu!
sonra ne oldu onun akıbeti?
Yanılmıyorsam 30. Bölümden sonraydı.. Bütünleşmişlerin arasına geri döndü.
Bu arada, o gerçekten müslüman olmamıştı. Misyonunu gerçeklemek için o kisveye girmişti.. Sonra ne gelişmeler oldu!
Jhonnila
Jun 10 2007, 03:25 AM
Hakikat sana bu diziyle ilgili önceden vermiş olduğum cevabımı burda tekrar veriyorum..
Hakikat, Yağmurdan sonra dizisini bende izliyorum. Emin ol dizi kendi mantığı ile bile çelişiyor. Dizinin başlarında yüce dabbeşuka diye birşey yoktu. Dinlerden nefret eden bir topluluk vardı. Evet hatta dizi, bu yönüyle ilgimi çekmişti. Sonra bir baktık ki, işler değişti. Vendor un kendine özgü bir dininin olduğunu ve ayin yapan insanları gördük. Şimdi de dizi zırvalayıp duruyor, dizide güya ekranlarda sansasyon yapan dini vahşetlerin arkasında bir örgütün olduğundan bahsedilmeye çalışılıyor, fakat dizininde bir konusu, yani bu işi yapanların hayatlarını göstermesi gerekir. İşte bu noktada senaryo uydurmakta zorlanıyorlar, bu da açıkça belli oluyor. torunun Vendorun torunu olmadığı çıktı şimdide. O dizideki mantık hatalarının haddi hesabı yok.
Fakat Türkiyede ki izleyici kitlesi, bilhassa bu tür dizileri izleyen kitlenin, kaliteli bir sinama seyircisi olmadığı açıkça ortadadır. Oyunculuk kalitesi ve seneryosu rezalet olan en dandik diziler bile reyting rekorları kırdı bu ülkede. Sır kapısı,kalp gözü kültürü olan bir kitle, bu tür mantık hatalarını görememesi hiçte anormal bir durum değil.
Fidel
Jun 10 2007, 03:40 AM
QUOTE(Hakikat @ Jun 10 2007, 02:31 AM)

Yanılmıyorsam 30. Bölümden sonraydı.. Bütünleşmişlerin arasına geri döndü.
Bu arada, o gerçekten müslüman olmamıştı. Misyonunu gerçeklemek için o kisveye girmişti.. Sonra ne gelişmeler oldu!
valla bilsem sana sormazdım!
anhedonik
Jun 10 2007, 04:07 AM
şimdi okuduğum kadarıyla bu öyle bir konu ki, bunun dizisini değil stv kanal 5 bile yapamaz. yani bi kere senaryoyu kim yazacak ? hakikat gibi biri yazsa bi nebze zira atesitleri az çok öğrenmiştir. bu kadar yılda sözüm meclisten dışarı eşşek değil ya.
o bakımdan o senaryoyu felan yazanın kafasındaki ile dünyaadaki gerçkler birbiri ile bağdaşmaz.
hayali şeytanlar üreteip duracaktır. burada atesitlerin arasında var mıdır öyle deli saçması bir dine inanacak olan ?
yani
mamuli
Jun 10 2007, 01:42 PM
Yağmur yağdığı zaman topraktaki gözenekler su ile dolduğu için solucanlar hava alamaz ve yeryüzüne çıkarlar.
kendine hakikat diyebilecek kadar kendini kaybetmiş arkadaşa, "Yağmurdan sonra solucanlar ortaya çıkar, sen de toprak yiyip toprak sıçan bir solucansın" temalı ironik bir yanıt vermiştim. "Toprak yeyip toprak sıçan" kısmını özellikle islamdaki "topraktan geldik toprağa gideceğiz" söylemine atıfta bulunarak söylemiştim.
Sonuçta tamamiyle ironiyle bezenmiş, ama hakikat zavallısının beyin hücrelerinin bir türlü anlayamayacağı bir yanıttı o. Hakikat kendisine hakaret edildiğini düşündü. Ben de hakaret nerede diye bir yanıt yazmıştım.
Gördüğüm kadarıyla o yazılar silinmiş. Kim sildi merak ediyorum.
mamuli
Jun 10 2007, 06:59 PM
Soruma yanıt bekliyorum. Yazılarımı kim sildi?
mamuli
Jun 10 2007, 07:53 PM
Antimuhammed sen bir solucansın. yazı yazıp yazı silen bir solucan veya diğer bir değişle yazı yeyip yazı sıçan bir solucan. Eğer solucan olmak ağırına gidiyorsa modluğu bırak veya ben bu siteden gideyim.
Sizinle mi uğraşacağız.
serabis
Jun 10 2007, 08:30 PM
o soruyu benim sormam lazim aslinda
mamuli derdin ne kardesim???
mamuli
Jun 10 2007, 09:10 PM
yazılarımı neden siliyorsunuz? Anlayacak seviyeniz yoksa size kurs vereyim.
Kardeşim demekle ne demek istiyorsun. Ne demek kardeş! Doğru konuş! (Ben de yazıları bir defa olsun sizin gibi kıçımdan yorumlayayım dedim

)
orhan11
Jun 10 2007, 09:25 PM
Silinen yazilardan cok daha sertleri forumda duruyor.. Silinmeden duran yazilara bakinca, silinenlerin ne sucu oldugunu anlamaya calisiyorum.. Silme konusunda biraz daha esnek olunmali dusuncesindeyim..
mamuli
Jun 10 2007, 09:32 PM
Yazıya abdülhamit mantığı ile bakınca "kardeşim" hitabında bile küfür görebilirsiniz. Bir adama solucan demek neden hakaret olsun. Solucan'ın insanlarının emmioğlu olduğunu bilmiyor musunuz

yağmurdan sonra solucanların ortaya çıkması ve bu solucanların toprak yeyip toprak sıçmaları bilimsel bir gerçektir ve kendine "hakikat" diyen nursi artığına solucan benzetmesi de cuk oturmuştur.
Uysa da komuşum uymasa da
orhan11
Jun 10 2007, 09:32 PM
Ahmet Kaya tisort'u ile ilgili basliga dokunan olmamasi ilgimi cekti.. Kufurler havada ucusuyor..
Zork
Jun 10 2007, 10:07 PM
QUOTE(serabis @ Jun 10 2007, 08:30 PM)

o soruyu benim sormam lazim aslinda
mamuli derdin ne kardesim???
yau Serabis yine mi sen??
hadi ben tescilli "küfürbazim (?)"
mamuli'den ne istedin, bre mod bozuntusu??!
esefle kiniyorum bu odunsal anlayisini!!
serabis
Jun 10 2007, 10:37 PM
yahu zork
senin hosuna gitmiyor diye duracagimmi sandin??
asil esefle ben kiniyorum senin bu odunsal karismani??
Zork
Jun 10 2007, 10:44 PM
ne o serabis, keyfin mi kacti karistim diye.. güc bende istedigimi yaparim modundasin sen hep!
tayyibi de gectin walla keyfilikte..
ama diyorum hep. sende hata yok, seni mod yapan(lar) pismaniye olsun insallahhh!!

!!
serabis
Jun 10 2007, 10:47 PM
zork sen benim kefimi kaciramazsin, bunun icin ciddiye almam lazim seni!!
benim ne mod da oldugumu bir gun sen göreceksin yorma kafani.
Kos simdik beni mod yapanlara sikayet et beni,hadi bakiyim.
zork bey.
mamuli
Jun 10 2007, 10:47 PM
Zork sana katılmamak mümkün değil.
Bu başlıkta solucan dedim yazılar silindi. Gittim başka başlıkta katılımcılara elma kurdu dedim ses yok.
Yani şimdi elma kurdu solucandan daha üstün bir varlık mı! Yazımı silen arkadaşların bu konuya açıklık getirmeleri gerekiyor!
serabis
Jun 10 2007, 10:56 PM
mamuli ne istiyorsun
yazini kimin sildigini bilmiyorum ama,
Yağmur sonrası solucanler topraktan çıkmış olur hekiket. Zen de yeğmür sönrasi töprekten çiken bir solucensin hekiket. Töpirek yir töpirek siçersin.
sunu sildiler diyemi yirtiyorsun kendini,
mamuli
Jun 10 2007, 11:00 PM
Solucan ile elma kurdu arasındaki farkı soruyorum.
yazı yazıdır niye sildiniz?
Zork
Jun 10 2007, 11:01 PM
QUOTE(mamuli @ Jun 10 2007, 10:47 PM)

Zork sana katılmamak mümkün değil.
Bu başlıkta solucan dedim yazılar silindi. Gittim başka başlıkta katılımcılara elma kurdu dedim ses yok.
Yani şimdi elma kurdu solucandan daha üstün bir varlık mı! Yazımı silen arkadaşların bu konuya açıklık getirmeleri gerekiyor!
mamulicim hic kafana takma, serabis yazin tura atarak editliyor önüne gelen yazilari!
adam okudugunu bir anlayabilse, belki bu kadar sacmalik yapmayacak..
sen en iyisi solucan ile kurdun küfürsel icerigine dair yazinin basinda aciklama yap.

isin rast gele mamuli!
serabis
Jun 10 2007, 11:12 PM
zork da anlama özurlugu var anlasilan
yaziyi ben silmedim
ben mamuliye niye bu kadar ortaligi birbirine karistirdigini ,
hangi önemli yazisinin kayboldugunu sordum,
birde geri dönusumde baktimki yukaridaki yazi cikti karsima.
sen niye beni sucluyorsun simdik,yazi tura cart curt diye.
ne demek okudugunu anlamamak, zork sen kendini ne zannediyorsun ya.
buralarin eski yazicisiyim diye özel muamelemi bekliyorsun.
sen dua etki seni sevenler var burda (hani uyaridan hoslanmiyon ya!)
CutiePie
Jun 10 2007, 11:17 PM
QUOTE(mamuli @ Jun 10 2007, 04:47 PM)

Hak veriyorum mamuliye
Bence moderasyonun toplu bir egitimden gecmeleri gerek
Eskiden az moderator vardi ama istikrar vardi.. simdi gereginden fazla mod var, herkes kafasina gore takiliyor
Bir sikayetim olunca orhan11a iletmeyi tercih ediyorum cunku modlarin kime gore neye gore mesaj sildikleri belli degil
Keyfi davrandiklarini gozlemliyorum
serabis
Jun 10 2007, 11:23 PM
evet keyfi davraniyoruz,
ama kendi keyfimize göre degil,
forumun keyfine göre,forumun keyfini kaciracak her seye mudahale etme yetkimiz var.
belki yeni mod arkadaslarimizdan biri acele davranip silmis olabilir.
benim kizdigim sey ,daha sonra herkezin yuklenip,
siz nasil moderatörsunuz (ulan bunun okulumu var ---ögreniyoruz iste)
yapamiyorsaniz birakin (buyrun siz yapacaksaniz birakalim)
demeleri baskalarininda gelip evet haklisin bu moderatörler yaramaz demesi,daha bir baskasinin gelip hepsinin egitimden gecmesi gerektigini söylemesi (hemen orhan11 sefe söyleyim bize bir kac kurs bulsun topluca bi egitimden gecelim)
dalgami geciyorsunuz siz ya,
kimse moderatör olarak anasindan dogmuyor,her kez burada elinden geldigini yapiyor.
gun gectikce tecrubelenip ,daha iyi yapmaya calisiyor.
siz adami deli edersiniz ya.
Hakikat
Jun 10 2007, 11:24 PM
QUOTE(orhan11 @ Jun 10 2007, 10:25 PM)

Silinen yazilardan cok daha sertleri forumda duruyor.. Silinmeden duran yazilara bakinca, silinenlerin ne sucu oldugunu anlamaya calisiyorum.. Silme konusunda biraz daha esnek olunmali dusuncesindeyim..
Doğrudan hakaret içeren çok ağır bir sözüm olmadığını düşünüyorum. İma yoluyla yazdıklarım tahammülle karşılanmadı, bir gün uzaklaştırma kesildi bana. Madem aynı seviyedeki bir mesajın silinmesi Oğuz'a anlamsız geliyor, daha ileri gidip bana uzaklaştırma yazılması da anlamsız ve haksız gelmeliydi. Ya site temizlensin, ya da çifte standart uygulanmasın, her yapan ceza görsün.
serabis
Jun 10 2007, 11:30 PM
Hakikat seni kim uzaklastirdi??-----ben bilmiyorum
fakat,
uzaklastirilma sebebine bakinca
forumumuza erişimin engellenmesini normal bulup küfreden hakikat normal bir uygulama ile bir gün engellenmiştir.
buluyorum,
bu yuzdenmi uzaklastirildin????
Hakikat
Jun 10 2007, 11:42 PM
QUOTE(Jhonnila @ Jun 10 2007, 04:25 AM)

Hakikat sana bu diziyle ilgili önceden vermiş olduğum cevabımı burda tekrar veriyorum..
Hakikat, Yağmurdan sonra dizisini bende izliyorum. Emin ol dizi kendi mantığı ile bile çelişiyor. Dizinin başlarında yüce dabbeşuka diye birşey yoktu. Dinlerden nefret eden bir topluluk vardı. Evet hatta dizi, bu yönüyle ilgimi çekmişti. Sonra bir baktık ki, işler değişti. Vendor un kendine özgü bir dininin olduğunu ve ayin yapan insanları gördük. Şimdi de dizi zırvalayıp duruyor, dizide güya ekranlarda sansasyon yapan dini vahşetlerin arkasında bir örgütün olduğundan bahsedilmeye çalışılıyor, fakat dizininde bir konusu, yani bu işi yapanların hayatlarını göstermesi gerekir. İşte bu noktada senaryo uydurmakta zorlanıyorlar, bu da açıkça belli oluyor. torunun Vendorun torunu olmadığı çıktı şimdide. O dizideki mantık hatalarının haddi hesabı yok.
Fakat Türkiyede ki izleyici kitlesi, bilhassa bu tür dizileri izleyen kitlenin, kaliteli bir sinama seyircisi olmadığı açıkça ortadadır. Oyunculuk kalitesi ve seneryosu rezalet olan en dandik diziler bile reyting rekorları kırdı bu ülkede. Sır kapısı,kalp gözü kültürü olan bir kitle, bu tür mantık hatalarını görememesi hiçte anormal bir durum değil.
Kardeş.. Seyirciyi suçlamasan? Ayrıca anlamsız bulduğun senaryolar dikkatli gözlerde anlam kazanıyor olabilir. Senaryosuna güvenmesem buraya yazar mıydım?
Sonsuz şükürler olsun.. Bunalmıştım; major sıkıntılar yaşıyordum. Bir gün bir kaset buldum üniversite ikinci sınıfta. Üzeri silikti, taktım dinledim. Kadife ses okumaya başladı. Çarpıldım. Müslümanlar gönüllerine hitap eden eserleri çabuk farkederler. Huvallahullezi (Haşr'in son üç ayetini) okuyordu. Geri aldım, tekrar dinledim, sonra tekrar, sonra en baştan tekrar. Adını bilmiyordum bu kişinin. Mehmed Emin Ay imiş. İlk kez dinliyordum, ama ne farkeder, kalite ve içtenlik nerde olsa algılanır, sevilir. Mehmed Emin Ay'ı bilmeyen çok azdır şimdi.
Sonra bir gün aynı sıkıntılar içimde depreşirken Ersin S. Bey (Sevgili Arkadaşım) okuduğu kitabı tanıttı. Önemsemedim, sadece "hıı" diye onaylayabildim. Altı ay sonra yeni semtte başka bir arkadaşımın kitaplığında duruyordu aynı kitap. Yine benzer psikoloji ile arkadaşıma dert açtım. Düşünmeden bir kitap çekti, uzattı, "bunu oku" dedi. O kitaptı. Ruhsal Zekâ.. Okudum, yarama merhem gördüm. Sonraki gün gittim, edindim. Çok geçmedi Muhammed Bozdağ'ın da kıymeti anlaşıldı. Şaşırmıyorum. Allah sıkıntılı günlerde özel kişilerle ve olaylarla bizi destekliyordu. Kalite ve içtenlik mutlaka meyve veriyordu.
Bu dizi de anlattıklarıma paralel. 24. Bölüme ulaşmıştı. İnternetten ilk bölümü indirdim, içtenliğine, kalitesine inandım. İki hafta içinde güncel bölüme yetiştim. Hepsini iki haftada izlemiştim. Ailemle birlikte izliyor, üzerinde günlerce konuşuyoruz. Türkiyemizde dizinin iddialarını destekleyen çok izlere rastlıyoruz. Hiç bir senaryo yüzde yüz gerçeklerle örtüşmez ve örtüşmek zorunda değildir. Maksat: Gerçeğin anlaşılmasına basamak olmaktır. Maksat, zihinleri gerçeğin idrakine hazırlamaktır, algılarını güçlendirmektir. Yoksa maksat birebir her şeyi olduğu gibi sinemaya aktarmak değildir.
Bu dizi iş yapar Abi.. Kıymeti anlaşılacak. Çoklarının maskesi düştü bile. Kolay gelsin..
Hakikat
Jun 10 2007, 11:47 PM
QUOTE(serabis @ Jun 11 2007, 12:30 AM)

Hakikat seni kim uzaklastirdi??-----ben bilmiyorum
fakat,
uzaklastirilma sebebine bakinca
buluyorum,
bu yuzdenmi uzaklastirildin????
Serabis..
1) Forumun engellenmesini onayladığım iddiası tamamen yalandır. Engellemenin forumdaki düzeysizliklerle ilgili olduğunu söyledim. Düzeltmezseniz underground olarak kalmaya mahkumsunuz dedim. Yalan mıydı bunlar? Doğruyu söylemiştim. Ama güya forumun engellenmesini şakşaklamışım gibi yazmışlar.
2) Küfretmişim güya.. Halbuki başlık altlarında yazdıkları yazılarda kendileri de şöyle diyordu: "Hakikat ima yoluyla ağır eleştiriyor." Bu mealde konuşan insanlar, uzaklaştırma mesajını "küfrediyor" diye yazmışlar. Yalandan başka bir şey değil.
Neyse canınız sağ olsun. Her şey çok güzel olacak!
mamuli
Jun 11 2007, 06:35 AM
QUOTE(serabis @ Jun 11 2007, 12:12 AM)

zork da anlama özurlugu var anlasilan
yaziyi ben silmedim
ben mamuliye niye bu kadar ortaligi birbirine karistirdigini ,
hangi önemli yazisinin kayboldugunu sordum,
birde geri dönusumde baktimki yukaridaki yazi cikti karsima.
sen niye beni sucluyorsun simdik,yazi tura cart curt diye.
ne demek okudugunu anlamamak, zork sen kendini ne zannediyorsun ya.
buralarin eski yazicisiyim diye özel muamelemi bekliyorsun.
sen dua etki seni sevenler var burda (hani uyaridan hoslanmiyon ya!)
Yukarıdaki yazı çıkmış karşına

Aslında bu yazıyı senin sildiğini düşünmüştüm çünkü sende o yazıdaki ironiyi anlayacak kapasite yok olmadığını da ayan beyan söylüyorsun. Madem o kadar önemli değil, zararsız bir yazı neden siliyorsunuz.
Ortalığı birbirine karıştırmışız... Serabis, daha fazla batmadan susmanı rica ediyorum, ateist forumun da bir itibarı var....
mamuli
Jun 11 2007, 06:48 AM
Hakikat xxxxxxxx,
sen bir solucan değil resmen bir xxxxxxxxxxx. Etraftaki bokları toparlayıp millete satmaya çalışan bir xxxxxxxxxxx.
Sizin gibi xxxxxxxxxxxlerin ortada cirit atmasının sebebi, 12 Eylül'ün ilerici kadroları ezip geçmesi meydanı senin gibi xxxxxxxxxxxe bırakmasıdır. Ülkenin üzerine yağdırılan o Amerikan Emperyalizmi destekli asitli 12 Eylül yağmurları, ülkenin ilerici güçlerini zindanlarda yok etmiştir. bu çoraklaşan topraklar sizin gibi xxxxxxxxxxxe ve verimsiz dikenlere kaldı ortalıkta cirit atıyorsunuz. Emperyalizm ağlarını o dereceye kadar ördü ki, dün 12 Eylül hareketi ile Amerikan emperyalizmine yardakçılık yapan TSK bugün Amerikan emperyalizmi tarafından tehlike olarak görülüyor çünkü artık yanında AKP gibi xxxxxxxxleriyle dolu bir oyuncak buldu kendine.
Bu çürümüşlük topluma öyle yayıldı ki, böyle bir toplumda hiçbir şekilde yeri olmayan, siyasi bir söylemi olmasa bile en ağır muhalefetle karşılaştırılamıyacak ölçüde radikal söyleme sahip ateist forumun moderatörleri bile, nasibini aldı ve bu çürümüşlüğü foruma yaymayı görev saymaya başladı.
Kendine Hakikat deyip, güya savunuduğu islamda bile en ağır suçlardan biri sayılan "şirk" içindeki xxxxxxxxxxx. Senin burada yaptığın xxxxxx dolu kafandaki xxxxxları etrafa yaymaktır. Emperyalizmin aşağılık uşağı, sen tarihin sifonuna takılan xxxxxxlardan biri olmaya mahkumsun.
Nesiniz siz? Milletin cehaletinden yararlanarak başına tünemiş xxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxlerinden başka bir şey değisiniz.
gezgin95
Jun 11 2007, 03:53 PM
Mamuli, Serabis, arkadaşlar, sakinleşin.
Mamuli, çok sevdiğim bir arkadaşımsın, lütfen fikirlerini küfürle yok etme.
Herkese saygılar.
Hakikat
Jun 11 2007, 06:39 PM
hakikat, burada keselim. Yangına körükle gitmeye gerek yok.
Jhonnila
Jun 12 2007, 12:15 AM
HAKİKAT Bana cevaben yazdığın yoruma katılıyorum. Gerçektende mantıklı, bu güzel analizin için seni tebrik ediyorum..
Hakikat
Jun 17 2007, 01:03 AM
QUOTE(Jhonnila @ Jun 12 2007, 01:15 AM)

HAKİKAT Bana cevaben yazdığın yoruma katılıyorum. Gerçektende mantıklı, bu güzel analizin için seni tebrik ediyorum..
Eyvallah Kardeş. Sağ olasın.
Yağmurdan Sonra 37 eklendi.
Selamlarımla.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.