Tam Forum Görünümü: Merhaba
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
nutuzar
Merhaba,

Foruma henüz kayıt oldum. Google'dan tesadüf eseri farkettim ancak bağlanana kadar canım çıktı. Mümkün değil erişilemiyor. Bunun için Anti-Ban isimli minik bir programcık kullandım. (arzu eden olursa link: http://www.mediafire.com/?fgyyajmjayv )

Bu türde bir platformun varlığı beni sevindirdi. Zaman zaman üzerime çöken yalnızlık hissiyle başetmeme yardımcı olur belki.

Saygılar
serabis
nutuzar
hos geldin,
buraya kadar bulduysan ve birde emek harcayip girdiysen

bence bosuna gelmedin!
iyi forumlar.
jodie
hoşgeldin,çok memnun olduk wink.gif
ilericimateryalist
Hoşgeldin, nutuzar yoldaş.
CutiePie
Hosgeldiniz , yalniz hissetmesiniz burada smile.gif her cins var
xislam
hoşgeldiniz.

yanlızlık hissini paylaşmaya yardımcı olacağımız kesin.

saygılar.

NOT: bu tip konuları ateistcafeye açıyoruz ben oraya taşıyorum..
Antimuhammed
Değerli Nutuzar ..

Sizi en iyi anlayan biri olarak hoşgeldin diyorum. Bize ulaşmak için gayretine ve çabana bakarak sizin gerçeklere ulaşmak için yasakları yerle bir edebilecek birisi olduğunuza kanaat getirdim.

Anlama meselesine dönersek. Bende çok yalnızdım ve şimdi burada kocaman bir ailem var... Aileye sende hoşgeldin...

Saygılar
Uyusukkursun
bu sansur olayına rağmen yeni birilerini aramızda görmek gerçekten çok hoş
vede sansürü kendi cabalarıyla atlatacak kadar kaliteli bir katılımcı görmekde gerçekten çok iyi...

hoşgeldiniz!
keklik
hoşgeldin sevgili nutuzar
güzel paylaşımlar dileğiyle
Fidel
hoş geldin!
FreeWill
Hosgeldiniz smile.gif
Can
nutuzar ne demek?
red
hoşgeldin,

yeğlenen dns adresini; 4.2.2.1 yaparakta sorunu çözebilirsin..

red.
uğur
hoşgeldin....birilerinin dediği gibi hercins mahlukat bulunur bu forumda..smile.gif)
Trajito
Hedonist bir nick zannedersem nutuzar. Nutu'-zâr olarak ayrıldığında... Nü-tu-zâr olarak ayırmak da mümkün, o zaman kişinin bir psikanalist olduğu sonucu çıkabilir. Velhasıl ilginç bir nick. Hoşgeldin nutuzar!

Edit: Nazar kelimesiyle (daha doğrusu Arapça #nzr köküyle) bir ilişkisi olabilir mi acaba?

Edit 2: Anagram olma ihtimalini unutmuşum: Nar tuzu, neden olmasın?
R3B3L
hoşgeldin arkadaşım (:
2pi
merhaba bende bu sitede yeni sayılırım

Değişik nicklerle yazan bir sürü arkadaş var zamanla hepsinin stilini öğreniyorsun
karekterleri az çok yazılarına yansıyor tutarlı,tutarsız,dengesiz
ağzı bozuk,milliyetçi,hesap sorma eğilimli,anarşik.
Kürt sorunu ile ilgili tartışmalarda dikkat et derim.
Ben kendi adıma söyleyeyim herkesten bir şeyler alıyorum.
Bir tek ekrem nickli arkadaş hariç , sanki tam orta noktada durmak için çaba sarfediyor
ne şiş yansın ne kebab,tartışmalarda en sık karşılaşacağın karekter,resmini iyi belle
yazıları bana hiç bir şey vermiyor sanki resmi devlet açıklaması
kardeşim insanlar zaten bu resmiyetten bıktıkları için burada
o hala resmi açıklama peşinde
hallac
hoşgeldiniz efendim
umay
ilginç nickli arkadaşım hoşgeldiniz smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.