kutsalyaratik
Sep 12 2007, 10:00 PM
Asagidaki yaziyi www.ateizm.org un arsivinde buldum, daha once okumustum ve tartismistik bu konuyu. Ama birdaha guncellemek istedim yaw. Bakin Muhammed cocuklara ne yapiyormus.
-------------------------
Şark-İslam klasiklerinin bir grubu da Peygamber hadislerinin toplandığı koleksiyonlardır.
Bunlarda bir çok konuda çeşitli sözler yer alır.
Hemen her konunun yer aldığı hadis koleksiyonlarında seks konularının da bulunduğu herkesce bilinir. Fakat nedense bazı hadisler pek revaçta değildir. Bu koleksiyonları esas alarak hazırlanmış bir kitapta hadis kitaplarının Türkce çevirilerinde metinden çıkartılmış izlenimi uyandıran bazı hadislerle karşılastık.
Bizi şaşırtan bu hadisler, cocukları dudaklarından öperek, hatta onların dudaklarını emerek sevgi göstermeyi içeriyordu. Fakat normal karşılanabilecek bu sevgi gösterisiyle yetinilmiyor, onların "üzümcükleri"ni öpmeye kadar varan sevgi gosterileri söz konusu oluyordu.
"Üzümcük" nedir, hemen açıklayalım: "çocuklarin cinsel organı"
Konuyla ilgili hadisleri söz konusu kaynaktan alarak aynen aktarmak istiyoruz;
"Ebu Hureyre'nin bir rivayetinde Hz.Peygamber'in iki omuzundaki Hasan ve Hüseyin'in sırasıyla dudaklarından öptüğünü, diğer bir rivayetinde "Hasan'ın dilini kişinin kuru hurmayı emdiği gibi emdiğini", Muaviye'nin bir rivayetinde de "acıtmaksızın Hasan'ın dudağını emdiğini" görüyoruz.
Bu hususta şu iki rivayet de son derece enteresan görünüyor;
"Ebu Hureyre bir gün Hasan İbni Ali'ye rastlar ve "Elbiseni kaldır, ta ki Hz.Resulullah'ın öptüğünü gördüğüm yerden öpeyim" der. Hz.Hasan elbisesini karnından yukarı alır. Ebu Hureyre göbeğinin üzerine dudaklarını koyar ve öper."
İbni Abbas da sunu nakleder;
"Hz. Peygamber'i gördüm; Hüseyin'in bacaklarını ayırdı, üzümcüğünden öptü." (1)
Mustedrek, Musned, Taberani gibi önemli hadis kaynaklarından yapılan bu alintılar, alıntıyı yapan yazarın da belirttigi gibi "son derece enteresan"dir, hatta şaşırtıcıdır.
Peygamber, torunlarının dudaklarından, göbeklerinden ve üzümcüklerinden öpüyor öpmesine ama, böylesine bir davranışı günümüzde sergilemek cesaret isteyecektir. Hele kendi çocuğuna degil de bir başkasının çocuğuna böyle bir sevgi gösterisinde bulunmaya kalkışmak mutlaka 'sapıklık' olarak görülecektir.
Gerçekten şaşırtıcı; Peygamber'in bir arkadaşı, onun torununa rastlıyor, "Elbiseni kaldır" diyor ve onu göbeğinden öpüyor. Yani yetişkin bir erkek, bir başkasının çocuğunu göbeğinden öpüyor!
Peki ulemanın bunları nasıl karşıladığı meraka değmez mi? Yine şaşırtıcı gelebilir ama, İbni Battal adlı bir bilgine göre; "çocuğun bütün uzuvlarından öpmek caizdir". Ulemanın ekserisine göre "avret olmadıkça büyüklerin de bütün uzuvlarından öpmek caizdir." (2) Ulema, öpmeyi "sevgi öpmesi, merhamet öpmesi, şefkat öpmesi, hürmet öpmesi, şehvet öpmesi" diye beş kategoride değerlendiriyormuş. İbni Hacer adlı bir bilginin de bu konuyla ilgili değerlendirmesi şöyle: "öz çocukların, akraba ve yabancı çocukların öpülmesi şefkat ve rahmet içindir; lezzet ve şehvet için değildir. Bağrına basmak, koklamak ve kucaklamak da böyledir." (3)
Bu alıntılardan çıkan sonuçları şöyle sıralayabiliriz:
-Çocukları, bütün organlarından, bu arada üzümcüklerinden (yani cinsel organlarından) de öpmek dince sakıncalı değildir. Çünkü bizzat Peygamber, torunlarını üzümcüğünden öpermiş.
-Çocukların dili ve dudakları sadece öpülmekle yetinilmeyip emilebilir de.
-İster öz çocuk olsun, isterse yabancıların çocukları olsun bunlar yapılabilir.
-Avret mahalli olmadıkça büyüklerin de bütün organlarından öpülebilir.
Burada büyüklerin dudakları sanırız avret mahalli sayılmıyor. Avret mahalli tabiri daha çok örtülmesi gereken organlar için kullanılmaktadır. Öyleyse büyüklerin de dudaklarından öperek sevgi göstermek dince sakıncalı olmayacaktır.
Görüldüğü üzere iki erkeğin veya iki kadının, birbirini dudaklarından öpmesi, aslında bir sevgi gösterisidir. İşin içine şehvet ne zaman karışır, onu saptamak ise yerine göre hem zor, hem de kolay olabilir.
Ayrıca insanların birbirlerine sevgi göstermek amacıyla vucutlarının herhangi bir yerinden, bu arada "üzümcüğünden" yani cinsel organından öpmesi de sakıncalı olmamalıdır.
Şu bir gerçek: öpüşmek gerçekten bir sevgi gosterisidir. Dudaktan, yanaktan, göbekten ve nihayet "üzümcük"ten.
Kaynakça:
Doç. Dr. İbrahim Canan, "Hz. Peygamber'in Sünnetinde Terbiye"
--------------------------------
Ilginc.
Antimuhammed
Sep 12 2007, 10:11 PM
Evet birde üzümcük meselesi vardı.. Ama sonuçta hadisler bunlar..
Ben Kuran a bakarım.. Şimdi mantık yürütmek lazım..
Allah bu dünyada içkiyi, zinayı yasaklamış ama cennette gani gani verir.
Yani bu dünyada günah olan cennette serbesttir der. Cennet tamamen erkekler için hazırlanmış, erkeklere yönelik bir mekandır. Bunun üzerine olaya Gılmanlar girer... Gılman tüyü yeni bitmiş oğlana denir. Tur suresinde bu oğlanlardan ''Sedeflerinde saklı inci'' diye bahsedilir. İşte bu tanım bu oğlanların cinsellik amaçlı olduğu yönünde beni kuşkulandırıyor. Tamam hurilerin memelerini, gözlerini anlatımını anladık ama gılmanlara bu övgüde neyin nesi?
Gılmanın inci gibi parlak olacağını bilmek neye yarayacak?
Şimdi kalkıp günümüzde bir erkek bir erkeğe ya sende sedefinde saklı inci gibisin derse karşı taraf ne yapar? Yada bu cümlenin sizler için bir erkek tarafından kurulduğunu düşünün! Tepkiniz ne olurdu?
Gılman nedir?
kalem
Sep 12 2007, 10:30 PM
Müslüman arkadaslar gene çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk entresan bir konu şu arkadasın yazdıklarını kopyalıyıp google yazın kaç sonuç çıkıyor biliyormusunuz>>>>> 1 tane
oda ateizm.org

Sonra dedim ki belki hadisi kıvırmışlardır birde noktalama işaretlerini kaldırayaım kaç site çıktı biliyormusunuz>>>>>>>>>>>>> 2 tane koskoca google da 2 adet sonuç çıktı
Birisi ateizm.org>>>ibnistan.com

:
Saygılar...
kalem
Sep 12 2007, 10:34 PM
he birde altta ki şu malum doç adını yazın google ve şu yazdığı kitap mı araştırmamı neyse onu koskoca google da tam tamına açıklıyorumm heycanlanmayınnnnnnnnnnn

4 adet sonuç çıkıyor.
Zaten bu konuyuda hz muhammed ahlakını yazdım ya ona karşılık açtılar.Paçaları tutuştu.
Artık bu sitede Allah var deseler (haşa) düşüneceğim.Sizde düşünün bence
Antimuhammed
Sep 12 2007, 10:34 PM
Sende komik olma.. Böyle şeyler konuşulmaz ki Müslüman aleminde.. Allah çarpar adamı. Bu konulara girmek bile günahtır.. Aklına bile getirmeyeceksin..
Müslüman sitelerde daha çok fantastik mucizeler falan bulunur.
Birde bol bol Allah razı olsun arkadaşım, eline sağlık, çok güzel olmuş...
Birde yalan haber doludur.
Firavunun cesedi..
Maykıl ceksın Müslüman oldu..
Astronot ayda ezan sesi duymuş..
kalem
Sep 12 2007, 10:41 PM
bir kere saçmaladığın şuradan belli.Allahın elçisi gelmiş böyle şeyler söylese herkez yapardı ve bu adet olarak kalırdı.Sizinki çamur at izi kalsın...Ama güneş balçıkla sıvanmaz bunu gören her müslüman yalancı.... der geçer ben sana söyliyim.
Bir de elektrikte kapılar vardır ilgilenenler bilir."ve" kapısı"veya"kapısı birde bunların tersleri vardır.Kontak açıp kapa için "vedeğil" kapısı "veyadeğil"kapısı ve seri devrelerde kullanılır.Ve kapısından birisi kaldırılınca devre çalışmaz."veya" kapısı paralel devrelerde kullanılır.Mantık a kontağı "veya" b kontağıdır.
Müslümanlara söylüyorum bazı ateist arkadaslarda böyle aynen.Birşey derlerse hemen tersini alın kesin doğrusudur.
mesela Allah yok derlerse direk"veya değil" kapısını sisteme koyun.Ne çıkar Allay yok VEYA var.Kesin ilk söledikleri yalandır.BAZIları tabi.Gördüklerimden ancak 1 tanesi falandır objektif olmaya çalışabilen yalan söylememeye çalışabilen
alicik
Sep 12 2007, 10:44 PM
Sizin bunları aklınız almaz ama nasıl almaz ki hani siz mürekkep yalamış yutmuştunuz? siz her gördüğünüzü mantığa vurmaya çalışırsanız aha böyle toslarsınız duvara, ama sakalımız yokki sözümüz dinlensin.Aynı cennette ki hurileri kavrayamadığınız gibi bu konuyuda çıkmaza bağlayacaksınız.
Örneğin bir kıza aşık olunacağı gibi bir erkeğede aşık olunabileceğinizi bilmiyor musunuz? peki dudaktan öpmeyi neden cinsellikle bağdaştırmaya çalışıyorsunuz hemen.
ATSIZCI
Sep 12 2007, 10:46 PM
QUOTE(Antimuhammed @ Sep 12 2007, 10:34 PM)

Sende komik olma.. Böyle şeyler konuşulmaz ki Müslüman aleminde.. Allah çarpar adamı. Bu konulara girmek bile günahtır.. Aklına bile getirmeyeceksin..
Firavunun cesedi..
Haklısınız. Müslümanlar böyle şeyleri çok sever. Yalanlar uydurup kendi kendilerini tatmin ederler sonra da bu yalanlara başkalarının da inanmalarını isterler. Klinik bir vaka.
ATSIZCI
Sep 12 2007, 11:03 PM
"İslam Ahlakı" dedikleri bu olmalı.
Dudaktan çocuk öpmek, üzümcük öpmek, çocuğun dilini yalamak...Gerçekten mide bulandırıcı.
Sakın buna da yalan demeyin çünkü bunların hepsi de var, hepsi de gerçek. Bi ara bu konuyla ilgili (şeyh çocuğun ağzını öperken) resim de vardı. Bulursam eklerim...
kalem adlı kullanıcı şöyle demiş; "bir kere saçmaladığın şuradan belli.Allahın elçisi gelmiş böyle şeyler söylese herkez yapardı ve bu adet olarak kalırdı"
Doğru söylüyorsun ama az da olsa bu adet, bu gelenek hala daha İran gibi şeriatla yönetilen ülkelerde yaşıyor.
Müslümanların çoğunluğu tarafından uygulanmamasının nedeni ise insani duygulara aykırılığından kaynaklanıyor.
Yani müslümanların insani yönleri bazen müslüman yönlerine karşı üstün gelebiliyor.
Gerçi bu son ifadenin ne derece doğru olduğu tartışılır çünkü Türkiye'de bile cinsel organını (artık üzümcüğünü mü desem) öptüren "muzu hocalar" çıkabiliyor.
Ali Kalkancı adlı şeyhin seks zikirleri hatırlayın bakiyim...Gerçi Harun Yahya'nın da Ali Kalkancı'dan geri kalır bir yanı yok bence...ve bunlar sadece ön plana çıkanlar. Bir de arka planda kalan yüzlerce, belki de binlerce Ali Kalkancılar, Harun Yahyalar var...
gayrimüslümlere ahlak dersi vereceğinize önce bir aynaya bakın.
Antimuhammed
Sep 12 2007, 11:08 PM
O resim bende vardı. Yeri gelsede yayınlasam diyordum.. Bak cuk oturdu buraya...
Muhammedin sünnetini yerine getiriyor...
Asıl fikrini bilemem
alicik
Sep 12 2007, 11:17 PM
bizim şeyh de kedileri öper ağzından yoksa oda kedi sapığımı!! sizin aklınız ermez böyle şeylere ama bilmediğiniz konular hakkında dedikodu yapmaktan geri kalmıyorsunuz maşallah
Antimuhammed
Sep 12 2007, 11:22 PM
Bu şeyhler her haltı yerler. Onların işine akıl sır ermez..
Bu arada yazılanlara yalan dediniz, yok sadece ateist sitesindeymiş bu iddialar.. Peki bu Müslüman yarması neden acaba bu çocuğu dudaktan öpüyor dersiniz?
ATSIZCI
Sep 12 2007, 11:26 PM
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 11:17 PM)

bizim şeyh de kedileri öper ağzından yoksa oda kedi sapığımı!! sizin aklınız ermez böyle şeylere ama bilmediğiniz konular hakkında dedikodu yapmaktan geri kalmıyorsunuz maşallah
Sadece kedi mi ?
Katır, köpek, keçi, eşekten n'aber ? Bütün hayvan aleminin içine ettiniz be !
Nede olsa Allah, hayvanları insana hizmet etsin diye yaratmış, değil mi ? İyi de seks kölesi olsunlar diye mi yaratmış ?
Neyse, kediyi köpeği bırakalım, onlarla zaten cinsel ilişkiye giriyorsunuz...Konuya gelelim. Hala cevap alamadık müslümanlardan...
tumbled
Sep 12 2007, 11:28 PM
QUOTE(Antimuhammed @ Sep 12 2007, 11:11 PM)

Cennet tamamen erkekler için hazırlanmış, erkeklere yönelik bir mekandır. Bunun üzerine olaya Gılmanlar girer... Gılman tüyü yeni bitmiş oğlana denir. Tur suresinde bu oğlanlardan ''Sedeflerinde saklı inci'' diye bahsedilir. İşte bu tanım bu oğlanların cinsellik amaçlı olduğu yönünde beni kuşkulandırıyor. Tamam hurilerin memelerini, gözlerini anlatımını anladık ama gılmanlara bu övgüde neyin nesi?
-Cennet sadece erkekler için hazırlanmamıştır. Gılmanlar kadınlar içindir.
-o zaman gılmanlar jigolo
-he evet tabi... :-P
Gılmanın inci gibi parlak olacağını bilmek neye yarayacak?
Şimdi kalkıp günümüzde bir erkek bir erkeğe ya sende sedefinde saklı inci gibisin derse karşı taraf ne yapar? Yada bu cümlenin sizler için bir erkek tarafından kurulduğunu düşünün! Tepkiniz ne olurdu?
Gılman nedir?
-Cümle neden erkek tarafından kurulmuş olsun ki? Allah erkek mi?..
dinsavar
Sep 12 2007, 11:50 PM
QUOTE(tumbled @ Sep 12 2007, 11:28 PM)

-Cennet sadece erkekler için hazırlanmamıştır. Gılmanlar kadınlar içindir.
-o zaman gılmanlar jigolo
-he evet tabi... :-P
-Cümle neden erkek tarafından kurulmuş olsun ki? Allah erkek mi?..
Hemde sapına kadar.
Enam 101 O, göklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır.
O'nun kız arkadaşı olmadığı halde nasıl çocuğu olabilir! Her şeyi O yaratmıştır ve her şeyi hakkıyla bilen O'dur.
Burda bilinçli bir tercih var.Allahın çocuğu olabilmesi için kız arkadaşı lazımmış.Erkek oldupuna göre elbette kız,eğer bayan olsa idi allah bu seferde ayette erkek arkadaşı ibarsi olacaktı.
alicik
Sep 12 2007, 11:53 PM
dudaktan kalbe inen yol var ya işte ,sevgiyi büyütmek için yapılan bir şeydir bu, bir nevi sex dir siz buna kısaca üzüm ile sex diyebilirsiniz.
ATSIZCI
Sep 13 2007, 12:00 AM
QUOTE(alicik @ Sep 12 2007, 11:53 PM)

dudaktan kalbe inen yol var ya işte ,sevgiyi büyütmek için yapılan bir şeydir bu, bir nevi sex dir siz buna kısaca üzüm ile sex diyebilirsiniz.
..Veeee..sonunda itiraf geldi...tebrikler.....
alicik
Sep 13 2007, 12:20 AM
sex in de değişik kalıpları vardır benim söylemek istediğim sex senin orgazm olman değildir, ama senden bunu anlamanı beklemiyorum ,yok sen öyle anla veya sana laf anlatana kadar deveye hendek atlatırım.
Antimuhammed
Sep 13 2007, 12:33 AM
Tabi bu sünnettir ufak oğlan çocuklarının ağzını öpmek. Sevgi patlamasıdır.. Bunlar böyledirler ufacık daha neyin ne olduğunu bilmeyen erkek çocuğu dudaktan öperler.. Sonra homo diye 16 yaşındaki gençleri asarlar..
Sen öp öp çocukları daha minicikken sonrada as bunlar ibne diye.. İyi beee.
Molla öpünce sünnet. İki genç birbirini öpünce ölüm..
Yazıklar olsun hepinize..
ATSIZCI
Sep 13 2007, 12:35 AM
QUOTE(alicik @ Sep 13 2007, 12:20 AM)

sex in de değişik kalıpları vardır benim söylemek istediğim sex senin orgazm olman değildir, ama senden bunu anlamanı beklemiyorum ,yok sen öyle anla veya sana laf anlatana kadar deveye hendek atlatırım.
Bi şeyi de anlatamadın sen de ha !!! Atlatma özürlü müsün yoksa ?
İtiraf ettin bi kere. Artık kıvırman bir fayda vermez.
Madem öyle anlat ta bilelim bakalım sex'in ne tür kalıpları varmış...Amma da sexomanyak insanlarsınız ha !!!!!!
Çocukla sex mi yapılır ahlaksız herif ? Üstelik hemcinsinle ?
Yuh be ! İyice arsızlaşmaya başladınız.
Üstte yazdıklarının ne anlama geldiğini biliyor musun ? Bilmiyorsan bir daha oku yazdıklarını, belki aklın başına gelir. Düpe düz sapıklık...
tumbled
Sep 13 2007, 01:01 AM
QUOTE(dinsavar @ Sep 13 2007, 12:50 AM)

Hemde sapına kadar.
Enam 101 O, göklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır. O'nun kız arkadaşı olmadığı halde nasıl çocuğu olabilir! Her şeyi O yaratmıştır ve her şeyi hakkıyla bilen O'dur.
Burda bilinçli bir tercih var.Allahın çocuğu olabilmesi için kız arkadaşı lazımmış.Erkek oldupuna göre elbette kız,eğer bayan olsa idi allah bu seferde ayette erkek arkadaşı ibarsi olacaktı.
Bedrıus semavati vel ard enna yekunü lehu veledüv ve lem tekül lehu sahıbeh......sahibe evet galiba dişi-arkadaş demek.
Arapça gramerinde kelimenin
nötr* hali eril ise bir nevi çekimlenmiş hali dişi değil mi...
elbette o "arkadaş" ya eril ya da dişil olacaktı, dişil kelime tercih ediliyor, neden? Allah için de eril zamirler (hüve) gibi, neden? erkek nötr? eril nötr?
Ben müsadenizle gene
kıvırıcam;
XX dişil-dişil XY dişil-eril ("erkekte neden meme ucu var" evrimsel/antiyaradılışçı sorusuna bir nevi cevap?)
erkek nötr değil miymiş... nicedir bunu yazmak istiyordum. biolog arkadaşlar da varsa argüman sunabilir
Yani nötr kelime kullanmak onun erkek değil nötr olduğunu göstermez mi... karşısındaki olmayan eş mütamediyen dişi olarak kafada canlanacak; Ama YOK...
Antimuhammed
Sep 13 2007, 02:02 AM
Thumbled birşey anladıysam hem travesti hemde Arap olayım..
Lazarus
Sep 13 2007, 05:12 AM
QUOTE(tumbled @ Sep 13 2007, 01:01 AM)

Bedrıus semavati vel ard enna yekunü lehu veledüv ve lem tekül lehu sahıbeh......
sahibe evet galiba dişi-arkadaş demek.
Arapça gramerinde kelimenin nötr* hali eril ise bir nevi çekimlenmiş hali dişi değil mi...
elbette o "arkadaş" ya eril ya da dişil olacaktı, dişil kelime tercih ediliyor, neden? Allah için de eril zamirler (hüve) gibi, neden? erkek nötr? eril nötr?
Ben müsadenizle gene kıvırıcam;
XX dişil-dişil XY dişil-eril ("erkekte neden meme ucu var" evrimsel/antiyaradılışçı sorusuna bir nevi cevap?)
erkek nötr değil miymiş... nicedir bunu yazmak istiyordum. biolog arkadaşlar da varsa argüman sunabilir
Yani nötr kelime kullanmak onun erkek değil nötr olduğunu göstermez mi... karşısındaki olmayan eş mütamediyen dişi olarak kafada canlanacak; Ama YOK...
Yani notr kelimeleri XY kromozomuyla mi bagdastirdiniz. O zaman erkek diye bir sey olmaz ki. Ya notr dur ya disi. Ya bende bisi anlamadim da yaziyim bisiler dedim.
Hani biyolog demissiniz ya yazmadi olmasin. Kromozomlari disil eril diye siniflandirmaniz bana sunacak bir arguman birakmadi.
tumbled
Sep 13 2007, 02:37 PM
mesele kromozomların eril ve dişil olması değil. mesele X ve Y diye iki ayrı kutup varsa dişinin bir kutupta, erkeğin ise nötrde yeralıyor gözükmesi. öğle değil mi...
dinsavar
Sep 13 2007, 06:47 PM
QUOTE(tumbled @ Sep 13 2007, 01:01 AM)

Bedrıus semavati vel ard enna yekunü lehu veledüv ve lem tekül lehu sahıbeh......
sahibe evet galiba dişi-arkadaş demek.
Arapça gramerinde kelimenin nötr* hali eril ise bir nevi çekimlenmiş hali dişi değil mi...
Ben müsadenizle gene kıvırıcam;
Puhahahahah

Müsade istemene gerek yok be koçum. Zaten mesleğiniz
kalem
Sep 13 2007, 07:29 PM
QUOTE(ATSIZCI @ Sep 13 2007, 12:03 AM)

"İslam Ahlakı" dedikleri bu olmalı.
Dudaktan çocuk öpmek, üzümcük öpmek, çocuğun dilini yalamak...Gerçekten mide bulandırıcı.
Sakın buna da yalan demeyin çünkü bunların hepsi de var, hepsi de gerçek. Bi ara bu konuyla ilgili (şeyh çocuğun ağzını öperken) resim de vardı. Bulursam eklerim...
kalem adlı kullanıcı şöyle demiş; "bir kere saçmaladığın şuradan belli.Allahın elçisi gelmiş böyle şeyler söylese herkez yapardı ve bu adet olarak kalırdı"
Doğru söylüyorsun ama az da olsa bu adet, bu gelenek hala daha İran gibi şeriatla yönetilen ülkelerde yaşıyor.
Müslümanların çoğunluğu tarafından uygulanmamasının nedeni ise insani duygulara aykırılığından kaynaklanıyor.
Yani müslümanların insani yönleri bazen müslüman yönlerine karşı üstün gelebiliyor.
Gerçi bu son ifadenin ne derece doğru olduğu tartışılır çünkü Türkiye'de bile cinsel organını (artık üzümcüğünü mü desem) öptüren "muzu hocalar" çıkabiliyor.
Ali Kalkancı adlı şeyhin seks zikirleri hatırlayın bakiyim...Gerçi Harun Yahya'nın da Ali Kalkancı'dan geri kalır bir yanı yok bence...ve bunlar sadece ön plana çıkanlar. Bir de arka planda kalan yüzlerce, belki de binlerce Ali Kalkancılar, Harun Yahyalar var...
gayrimüslümlere ahlak dersi vereceğinize önce bir aynaya bakın.
Hz muhammedin her hareketi sünnettir.O şekilde yapsaydı.Buda sünnet olurdu.Ahlaksızlık olmazdı.Ahlak kurallarını insanlar belirler.Bu hadis sadece ve sadece ateizmorg sitesinde var.Buda neyin ne olduğunu belli ediyor zaten.Uydurma sapıkça bir hadis...
Zaten bu gediğide kapamak için"pek revaçta olmayan bir hadis" denmiş...
Arkadaslar cevap bile vermeyin.Bakın hadis buldum bitane...
o ateistler sapıkça uydurma hadisler bulduklarında,kendi ensestliklerini örtmek için islamı kötülemediler mi?Kör maymun herşeyi bilirim sandı onlara cehennem azabı var.

Alsana hadis buhari tırmizi 666 bak ayet numarasıda güzel
Saygılar...
WildJustice
Sep 13 2007, 07:43 PM
QUOTE(kalem @ Sep 13 2007, 07:29 PM)

Ahlak kurallarını insanlar belirler.
QUOTE(kalem @ Sep 13 2007, 07:29 PM)

o ateistler sapıkça uydurma hadisler bulduklarında,kendi ensestliklerini örtmek için islamı kötülemediler mi?Kör maymun herşeyi bilirim sandı onlara cehennem azabı var.
Insanda terbiye ve akil olmali. Önce düsünebilmeli ve sonra yazmali.
Akil ve egitim her kapiyi calmaz. Sen onun kapisini calman gerekiyor.
Ne mutlu bana ki, senin gibi bir yaratik degilim. Senin dinin de senin gibi yaratiklara mahsusutur.
Antimuhammed
Sep 13 2007, 08:03 PM
Sen yine kafandan uydurmuşsun..
Sana resim verdik. Demek ki öyle bir hadis var ki Müslümanda bunu uyguluyor..
Ateistin uydurduğu bir hadis olsa yukarıda ki yarma Müslüman onu kaale olıp bu oğlan çocuğunu öper miydi?
Hem cennette inci gibi ak Gılman ayetleri Kuranda varken, Müslüman şimdiden alıştırma yapıyor cennetteki ayva tüylü gılmanlara.. Nasıl olsa ilk alıştırmayı Muhammed yapmış..
MANEVRA
Sep 14 2007, 07:31 AM
QUOTE(Antimuhammed @ Sep 13 2007, 01:34 AM)

Firavunun cesedi..
Ya sen kendini akillimi saniyorsun?...sen sadece ileri gerili zekalisin..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.