QUOTE(WildJustice @ Sep 14 2007, 07:31 PM)

Ben, namus teriminin kullanildigi ortamlardan uzak kalirim.Namus demek, insan onurunu cignemek demektir. Bir düsünün.
Namusu en çok namussuzlar savunduğuna göre! Kesinlikle doğru tespit. Namus demek insan onurunu çiğnemek demektir.
QUOTE(ezkamo @ Sep 15 2007, 04:17 AM)

Sevgili Fabio,Ne olacağını ben de bilmiyorum. Bu hareket laik,demokratik ülkemize sahip çıkma hareketidir. Namuslu insanların seslerini duyurma hareketidir. Ülkesine karşı duyarlı olan tüm insanların bu harekete destek vermelerinde yarar vardır. Sevgiler...
Yani tam olarak ne olduğundan bi haber olduğun bir hareketi / oluşumu böyle içten savunabiliyorsun?!?!? Senden iyi müslüman/şeriatçı olur.
QUOTE(osiris @ Oct 19 2007, 04:19 PM)

bence buda tıpkı cumhuriyet mitingleri gibi fiyasko olacak 1milyon olsa ne olurku karşı tarafda 16milyon var bizi ancak asker kurtarır bunlardan milyonlar değil
Böyle içi boş bir oluşumdan fiyaskodan başka ne beklenebilir ki zaten!
QUOTE(Avcioglu @ Oct 19 2007, 09:02 PM)

Hiçbir sloganı, fikiri olmayan boktan bir hareket!
İçi boş bir hareket evet. Ancak slogan fikir filan derken illa kominist mi olmalı hareketler diye düşünmeden edemiyorum.
QUOTE(kutsalyaratik @ Oct 20 2007, 03:32 PM)

Ezkemo sana soyle diyim en iyisi. Cumhuriyeti neyden koruyacagiz? Cevap: Seriat rejiminden. Peki madem seriattan koruyacagiz neden halki seriat hususunda, islam hususunda aydinlatmiyorlarda, ha bire kampanyalar, yuruyusler duzenliyorlar. Tv lerde gazetelerde yayinlanacak programlarda, yazilarda Islamin ne denli insanhaklarina saygisiz oldugu, Kadinlari ikinci sinif insan gordugunu, erkek egemen bir kultur oldugunu, 8 yasindaki kizlar ile evlenmenin Islam huzurunda sunnet oldugunu , vs konulari Kurandan ve hadislerden ornekler ile anlatirsak yapilan tum kampanyalardan daha etkili olur ve halk tam bilinclenir. Yani islami ve seriati kisilere acik acik anlatmadikca halk anlamini dahi bilmedikleri Cumhuriyeti kurtarma adina killarini kipridatmaz. Sadece bir milyonu bile gecmeyen insan toplulugu ile yetinirler. Islam elestirilmedikce hersey tehlike altindadir.
Tam onikiden vurmak işte böyle birşey! Şeriat diye kastedilen islamdır. O bir milyon kişinin milyonda kaçının islama karşı bir hareket yapacağını bekliyorsunuz? Bence 0/1.000.000
QUOTE(ezkamo @ Oct 20 2007, 07:51 PM)

Sevgili Kutsalyaratık, O günler de gelecek. Bundan endişen olmasın. Bu nasıl olacak. Demokrasiyi tüm kural ve kurumlarıyla oturttuğun zaman ve gerçek anlamda laikliği getirdiğin zaman insanlar özgürce düşüncelerini ortaya koyacaklar. İşte o zaman bu din tabusu da tartışılmış olacak.
Sorun eğitimsizlik ve ekonomiktir. Asıl bunları çözmek gerekir. Bunları çözdüğün zaman her şey yoluna girecektir. Yani önce bataklığı kurutacaksın. Bataklığı kurutmadığın sürece ne yaparsan yap bir anlamı olmayacaktır. Ülkemizin asıl üzerinde durulması gereken gerçeği bana göre budur.
Şu islamla savaşılan dinlerin ortadan kalkacağı zamanlar bir türlü gelemedi yahu! Bir değişiklik yapalım, o günlerin şu andan itibaren başlatalım. Ne dersin?
QUOTE(rai1978 @ Oct 21 2007, 07:29 PM)

İslam devrimindeki kanunlardan bitanesi söyle olacak arkadaşlar sizi temin edebilirim Atatürkü,yaptığı kanunları övücü bütün söz hareket ve davranıslar terör suçucur...Bu ceza kanunun 169/2 maddesinde yer alacaktır... Şunuda hatırlatıyım içiniz rahat olsun devrimden önce işlenen bütün suçlar büyük ihtimalle afedilecek bazı isimler hariç onlarda bi kaç yüzü geçmez size sıra gelmez yani hacıyı bilmem ama...
Zeus'un kullarıda seni temin ediyorlar! Thor'un baltası altında inleyeceksin. Zeus çarpacak seni! Amon-Ra apis öküzlerine çiğnetecek seni! Ya kardeşim önce şu allahınızı ve kuranınızı bir düzeltin de sonra böyle yüksekten atın ya...
Hörmetle!