ateist
Oct 5 2007, 06:43 PM
Ateistlerin forum dünyasina bir forum daha ekledik.
Ateistplatform, ateistforuma alternatif degil, baska konularada agirlik verilen bir forumdur.
Ateistforumdan gelecek destekle, büyüyecegine süphe yoktur.
Ateistforumu ihmal etmemeniz sartiyla, hepinizi bekleriz.
Saygilar
http://ateistplatform.ipbfree.com
seawolf
Oct 5 2007, 09:57 PM
Sevgili Ateist,
Ateistlerin birbirleri ile iletisim kurabilecegi bir baska forum actiginiz icin tesekkurler.Biraz once kayit oldu.Basarilar
ateist
Oct 5 2007, 10:04 PM
Tesekkür ederim
Macchiato
Oct 5 2007, 11:28 PM
Emeğinize sağlık Ateist , başarılar dilerim.
ateist
Oct 5 2007, 11:40 PM
Teskkür ederim
ateist
Oct 6 2007, 06:26 PM
Forumumuzdaki bir aktiviteyide hatirlatmakta yarar var sanirim.
Dil ögrenelim adli kategori altinda, birikimlerini paylasacak, hem ögrenip hemde ögretecek kisiler, bizi ziyaret edebilirler.
Önümüzdeki günlerde, bazi almanlarinda katilimiyla, almanca bölümü hareketlenecek.
Diger kategorilerdede, bilgilerini paylasacak insanlarimiz oldugunu tahmin ediyorum.
Saygilar
haci
Oct 6 2007, 07:01 PM
Ben de üye oldum..
Kategorileri beğendim..
Güzel bir site..
Umarım katılımlarla daha güzelleşir..
Herkese yararlı olması dileği ile..
HACI
orhan11
Oct 6 2007, 09:25 PM
Bu forum'un guzel bir olan tarafi; bizim olmasi, bizden olmasi.. Diger bazilari gibi diktator tarzi yaklasimlarin olmamasi...
Destek verilip yasatilmasi gerektigi kanisindayim..
FreeWill
Oct 6 2007, 09:28 PM
Arkadaslar, bu siteler hepimizin. Hepimizin emegi ile, katkilari ile daha da buyuyecekler.
Sitelerimizden birinde herhangi bir sorun meydana geldigi zaman (Allah gostermesin

) sap gibi meydanda kalmayip derhal bir diger kardes sitede bulusabiliriz.
"ateist" gibi fikirleri, yazilari ve karakteri ile saglam bir dostumuz site acmis da oraya kosa kosa gidilmez mi!
Daha once 'ateist' dostumuzun da belirttigi gibi, 'ateistforum' ve 'ateistplatform' "o site senin bu site benim" turunden gizli veya aciktan herhangi bir cekisme dusuncesinde olmayip, kardes sitedir. (en azindan benim gorusum budur).
Ateistplatform'da emegi gecen herkese buradan tesekkurlerimi ve SAYGILARIMI iletiyorum.
ateist
Oct 6 2007, 09:40 PM
Güveniniz icin tesekkür ederim. FreeWill dedigi gibi
"o site senin bu site benim" turunden gizli veya aciktan herhangi bir cekisme dusuncesinde olmayip, kardes sitedir.
beatnik87
Oct 7 2007, 12:01 AM
bende kayıt oldumm
botanical
Oct 11 2007, 09:08 AM
Arkadaşlar ateistplatforum'un yönetiminde olduğum için katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bu tür forumlar hepimizin. Özellikle biz ateistlerin, en azından kendi adıma söyleyeyim bu tür yerlerin olması kendimi daha iyi hissettiriyor. En azından yalnız olmadığımı anlıyorum. Sanırım sizlerde aynı şeyleri hissediyorsunuzdur.
Burasınında ilk göz ağrım ve esas yerimiz olduğunu da belirtmek istiyorum, Burası hepimizin ve ateistplatform da da bizi yalnız bırakmayacağınızı umuyorum.
Sevgilerimle.
ElMariachi
Oct 12 2007, 01:30 PM
QUOTE(beatnik87 @ Oct 7 2007, 01:01 AM)

bende kayıt oldumm

Kayıt olmuş muş.
Her yere girmesen olmaz sanki.

Ateistplatform büyüyor.
Çünkü ateistler artıyor.
Hep beraber inşallah(!)

Sevgiler.
Fabio
Oct 12 2007, 05:46 PM
burdaki ateistleri o tarafa kaydirmak yerine butun ateistlerin tek bir forumda burada birlesmesi daha mantikli degilmi
ne anlami var ayni adamlari obur foruma cagirmanin ayni kisiler ayni muhabbetler anlamis degilim
ateist
Oct 12 2007, 07:09 PM
QUOTE(Fabio @ Oct 12 2007, 05:46 PM)

burdaki ateistleri o tarafa kaydirmak yerine butun ateistlerin tek bir forumda burada birlesmesi daha mantikli degilmi
ne anlami var ayni adamlari obur foruma cagirmanin ayni kisiler ayni muhabbetler anlamis degilim
Binlerce din-gil sitenin icinde, bizimki devede kulaktir. Ateistforum hacklendiginde, bir süre sap gibi ortada kalmistik. Biz buna, buradakileri oraya kaydirmak degil, internete yayilmak diyoruz canim.
Bak FreeWILL yukarida ne yazmis, okumadin herhalde.
Fabio
Oct 12 2007, 09:47 PM
Burasi hacklenince oraya mi gecilecek bunu mu demek istiyorsun
benim anlatmk istedigim internette yayilmak istiyorsan burdaki adamlarin aynisini obur forumda da yazdirarak yapamazsin bu isi
baska baska adamlar olmaliki internette yayilip sesini duyurabilemesin
boyle al takke ver kulahla yayilma olmuyor
ateist
Oct 12 2007, 09:58 PM
Zaten bizde baskalarina kapattik forumu!!! Sadece buradakiler gelebilir dedik, degilmi?
Allah akil fikir versin. Elbette, baskalarida gelecek. Forum kurup, büyütmeyi kolaymi zannettin?
Birsey demek istiyorsunda, bir türlü diyemiyorsun. Hadi canim hadi, baska kapiya.
Fabio
Oct 12 2007, 10:05 PM
soyleyecegimi soyledim

okuz altinda buzagi arama sende forumcu
ezkamo
Oct 14 2007, 11:29 PM
QUOTE(ateist @ Oct 5 2007, 07:43 PM)

Ateistlerin forum dünyasina bir forum daha ekledik.
Ateistplatform, ateistforuma alternatif degil, baska konularada agirlik verilen bir forumdur.
Ateistforumdan gelecek destekle, büyüyecegine süphe yoktur.
Ateistforumu ihmal etmemeniz sartiyla, hepinizi bekleriz.
Saygilar
<a href="http://ateistplatform.ipbfree.com" target="_blank">http://ateistplatform.ipbfree.com</a>
Ateistlerin forum dünyasına bir forum daha eklenmesini olumlu buluyorum. Bu daha çok kişiye ulaşmamız demektir. Bundan hareketle üye olacağım. Umarım hep birlikte orayı da ateist forum gibi hak ettiği yere getireceğiz.
tabu
Oct 16 2007, 06:54 PM
ateist forumların sayıca artmaya başlaması gerekli ve sevindirici bir durum. ateist abime teşekkür ederim.
mistral
Oct 18 2007, 03:28 PM
Din karsiti tum sitelerin, buyuyup genis kitlelere ulasmasi gerekir.....
Google da, din ve ateizmle ilgili arama yapildiginda yuzlerce dini site cikiyor, neden yuzlerce ateist sitesi cikmasin.......
CutiePie
Oct 18 2007, 04:24 PM
Basarilar dilerim sevgili ateist
ateist
Oct 19 2007, 12:40 PM
Tesekkur ederim sevgili CutiePie
Maalesef son iki saattir, butun ipb forumlari erisilemez durumda.
Buyuk bir ihtimalle, ipb adminleri forumlari kapatip, daha once cikan problemleri cozmek icin ugrasiyorlardir. Yakinda tekrar acilir.
ateist
Oct 19 2007, 03:23 PM
Problem duzeldi ve tekrar faaliyete gecti. Ama bu problemler biktirdi artik. Bu yuzden, ben bir kac yedek ateistplatform acmakla mesgulum simdi. Birini actim zaten. Elbette, degisik provider lardan.
Maksat, internette virus gibi cogalmak.
Osiris
Oct 19 2007, 03:28 PM
öncelikle güzel bir site olmuş bende üye oldum vakit buldukça takip ediyordum taki ipbfree forumlarından virüs bulaştığını duyana dek artık bu tehlike tamamen geçtimi
ateist
Oct 19 2007, 07:23 PM
Evet sevgili osiris, tehlike gecti. IBP yönetimi oldukca hizli, halletti problemi.
uğur
Oct 26 2007, 12:13 AM
Ateistplatformda herşey var dostlar....Yanlız hiç imanlı yok , bi eksiğimiz o...

))
sedatata
Oct 26 2007, 10:01 AM
bence ateist olmaktan daha önemli olan bir husus daha var ki insani değerlere sahip çıkabilmek saygı çerçevesinde farklı düşünceleri de benimseyebilmektir.Açık konuşmak gerekirse bu tip hareketler bana soğuk savaş dönemini hatırlatıyor.Bir çokları yeterince dürüst davranamıyor.Bir şey ya vardır ya da yoktur.Hepinize başarılar.
ss
ateist
Oct 26 2007, 10:29 AM
Attigin tas, kafami yarmadi.
Elestirmek istedigini anladimda, birde neyi elestirmek istedigini anlayabilseydim, tas kafami acitabilirdi belki!!!
Durustluk konusunda, alnim acik oldugu icin, dusuncelerini gizlemene gerek yok. Tabii, burasi dogru mekan olmayabilir, bu tur tartismalar icin.
pergel
Oct 26 2007, 11:56 AM
Kutlarım, başarılı ve sürekli bir uğraş olmasını dilerim.
Ben de kayıt olacağım.
Aman Ahmet Taşdemir'e dikkat (hmd) sızar vallaha...
ateist
Oct 26 2007, 12:34 PM
QUOTE(pergel @ Oct 26 2007, 11:56 AM)

Ben de kayıt olacağım.
Ona karsi bildigin bir virus programi varmi?
botanical
Oct 28 2007, 12:26 AM
QUOTE(sedatata @ Oct 26 2007, 11:01 AM)

bence ateist olmaktan daha önemli olan bir husus daha var ki insani değerlere sahip çıkabilmek saygı çerçevesinde farklı düşünceleri de benimseyebilmektir.Açık konuşmak gerekirse bu tip hareketler bana soğuk savaş dönemini hatırlatıyor.Bir çokları yeterince dürüst davranamıyor.Bir şey ya vardır ya da yoktur.Hepinize başarılar.
ss
Bunları niye yazdın anlamadım açıkçası. Bu forumlarda kimse ateist olmanın daha önemli olduğu çabasında değil. Saygı tamam biyere kadar tabii karşılıklı olunca bu anlamlı oluyor. Birde kimse kimsenin düşüncesini benimsemek zorunda da değil. Bu tür yerlerde zaten farklı farklı fikirler karşılıklı saygı çerçevesinde tartışılıyor. Yok eğer özellikle birilerine göderme yapıyorsan o başka buda bir çeşit düşünceni belli etme şeklin sanırım.
Ona karsi bildigin bir virus programi varmi?
Lisanslı virüs programı al ateist bütün virüslerde etkiliymiş
golan
Oct 28 2007, 01:04 AM
Ateist şu virüs meselesini iyice halledin gelirim hala söylentiler var belki kötü niyetliler ama riske giremem
ateist
Oct 28 2007, 12:40 PM
Sevgili golan, virüs diye bir sey yok artik. Ipb forum yöneticiler profösyenel ve bu tip forumlarda lidér. Problemi ayni gün cözdüler. Gönlün rahat olsun.
scarface45
Oct 29 2007, 08:35 AM
QUOTE(haci @ Oct 6 2007, 07:01 PM)

Ben de üye oldum..
Kategorileri beğendim..
Güzel bir site..
Umarım katılımlarla daha güzelleşir..
Herkese yararlı olması dileği ile..
HACI
bende üye oldum umarım geç kalmamışımdır.
mistral
Nov 1 2007, 03:10 PM
QUOTE(pergel @ Oct 26 2007, 11:56 AM)

Ben de kayıt olacağım.
umarım sızar, belki bazıları ona kızıyordur ama beni çok güldürüyor....
Requiem
Nov 14 2007, 11:09 PM
mutlaka desteklenmesi gereken güzel bir site... gün geçtikçe katılımcılar fazlalaştıkça forumda renkleniyor kısacası kaliteli ve kalıcı bir yer olma yolunda.
ateist
Nov 15 2007, 04:39 PM
Sayenizde sevgili dostum. Verdiginiz destege tesekkur ederim. Biz tek bir yuregiz, her yerde varolacagiz. Cogalacagiz ama bolunmeyecegiz.
Interneti dolduracagizki, Turklerin ve Turkce konusanlarin gozleri acilsin.
Isi saglama almak icin, 6 adet daha forum, iki adette blog actim. Herkes boyle yaparsa( ki yapiyor zaten ) yakin zamanda, harun yahya kadar goze carpabilir ve insanlarimizi uyandirabiliriz.
Sevgiler
pergel
Nov 15 2007, 11:23 PM
ateist'e katılıyorum. İnterneti doldurmak gerekiyor. Türkiye'nin %99'u müslüman deyip, 30 milyon Alevi'yi müslüman saymayan hesap uzmanı müslümanlara matematik öğretmek gerekiyor. Türkiye'nin %kaçı ateisttir, müslümanlar?
Bu arada, bu yeni platformumuzdan, sınırlı sayıda müslümanın haberdar olduğu anlaşılıyor. Mevcut olanlar da "ateist zulmü" altında inim inim inliyor(!)
Acaba müslüman forumlarına girip yardım mı çağırsak sevabına?
Keh keehh keeehhhh... (haci'dan telif hakkı alınmıştır).
Osiris
Nov 16 2007, 11:02 PM
girdiğimizle kovulduğumuz bir olur abi adamlarda zerre kadar hoşgörü tahammül yok
ateist
Nov 16 2007, 11:06 PM
Kovulmakmi, nasil yani?
EDIT:
Sevgili Pergelin yazisina istinaden yazdigini görmeden, baliklama daldim. Kusura bakma lütfen. Forumdan kovuldugunu zannettim ve sok oldum.
Osiris
Nov 16 2007, 11:20 PM
QUOTE(ateist @ Nov 16 2007, 11:06 PM)

Kovulmakmi, nasil yani?
EDIT:
Sevgili Pergelin yazisina istinaden yazdigini görmeden, baliklama daldim. Kusura bakma lütfen. Forumdan kovuldugunu zannettim ve sok oldum.

önemli değil abi alıntı yapmadan yazdığım için yanlış anlamışsın ben bu forumdan kendimi kolay kaolay kovdurtmam allah izin verrise ölene kadar buradayım tabi birde ateistplatformda
pergel
Nov 22 2007, 10:51 AM
Biz kaç kişi olduk
ateist?
ateist
Nov 22 2007, 08:48 PM
QUOTE(pergel @ Nov 22 2007, 11:51 AM)

Biz kaç kişi olduk
ateist?

Cok fazladan daha az, cok azdan daha cok
AllahsizTospaa
Nov 23 2007, 11:09 PM
Mizah bölümü falan da var beğendim ben çok.Orda da bulunacağım. ateist ' e teşekkürler..
mistral
Nov 26 2007, 04:37 PM
QUOTE(pergel @ Nov 22 2007, 10:51 AM)

Biz kaç kişi olduk
ateist?

allahın izniyle çok çok kişi olacağız....
botanical
Nov 28 2007, 03:55 PM
QUOTE(osiris @ Nov 16 2007, 11:02 PM)

girdiğimizle kovulduğumuz bir olur abi adamlarda zerre kadar hoşgörü tahammül yok
yok yaw korkma bişey olmaz o kadar da değil artık
ASA1979
Nov 28 2007, 07:48 PM
allahın izniylemi pho hohohooho... yaw sen ateist değalmısın gülmekten sandelyeden düşecektim
Osiris
Nov 29 2007, 09:20 PM
QUOTE(botanical @ Nov 28 2007, 03:55 PM)

yok yaw korkma bişey olmaz o kadar da değil artık

sen öyle zannet gir bakalım birislami foruma ben ateistimde de neler oluyor bi bak
mistral
Dec 2 2007, 12:35 AM
QUOTE(ASA1979 @ Nov 28 2007, 07:48 PM)

allahın izniylemi pho hohohooho... yaw sen ateist değalmısın gülmekten sandelyeden düşecektim
Sandelyeden mi düşecektin, aman düşme sandelyeden....
Ne var biz izin isteyemez miyiz.... allah bizim izin dilekçemizi, işleme sokmaz mı diyorsun yani.....
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.