Tam Forum Görünümü: Barzaninin Türkiyedeki 24 firmasi Aciklandi
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
tolonbey
Evvettt

Yeni Cag televizyonunda belgelerle aciklandi.Barzaninin Mersin serbest bölgesinde 24 firmasi var,Tesbit edenler ise Milli istihbarat servisleri.
Bu firmalar vasitasiyla cesitli kacakciliklar yapiliyor,Türkün parasiyla alinan mermiler Türk askerine sikiliyor.Bir ihbarla ortaya cikan durumdan su anlasiliyor.
Bu kacakciliklar hükümet yetkililerine bildirildigi halde,buralardan sorumlu bakanliklarin ,bunlari örtbas ettigide belgelerde aciklanmaktadir.
Dogruluktan islamiyetten dem vurmaktan geri kalmayanlar,bu belgelere ne diyecekleri merak edilmektedir.Terörün beslendigi önemli yerlerden ,belkide en önemli yerin burasi oldugu düsünülmektedir.
Yeni cagda anlatildigina göre burdaki cok firmalarin,bu gibi yamuk islerle ugrastiklari gizli servislerce ortaya cikarilip hükümete bildirildigi halde yetkililer,olaylarin üstünü küllemislerdir.

Bu iddialarin ,belgelerin, nekadar dogru oldugu engec yarin , öbürgün netlesir kanimca.
Bizde inandigti bu müslolara,lehlerinede ne yazilar yazdikti,YUH OLSUN BIZE.
Kalinsaglicahla

tolonbeg
deliziya
insanların dini imanı para olunca, işgal ettiği makamın (bakanlık,müsteşarlık vs.) önemi kalmıyor.seçim kampanyaları bunun en büyük kanıtı,milletvekili olabilmek için onlarca milyon dolar harcayanlar var.hizmet aşkı mı,millet aşkı mı? ikisi de değil sadece para aşkı,kaz gelecek yerden tavuk esirgenmiyor..

bu tür olaylar hep oldu, gelecekte de olacak,bu şirketleri örtbas eden haysiyetsizler bunu sadece para için yapıyorlar ve ceza almayacaklarını bilerek yapıyorlar.it iti ısırmıyor çünkü.
kutsalyaratik
Aslinda , eger bu haber dogru ise bundan cikan sonuc sudur; devlet PKK da dahil olmak uzere Kurt gruplara simdiye kadar yardim etmis, onlara yataklik etmis. Ben bunu anliyorum sahsen.

Simdiye kadar benim "devlet PKK nin varligi icin elindne geleni yapiyor, ona yardim ediyor, asker icinde bir kac serefsiz subay PKK olayinin surebilmesi icin ellerinden geleni yapiyor , bir cok is adami bunlarin icinde kendini ulusalci, milliyetci olarak niteleyenlerde var Turkiyedeki kargasa ortaminin surmesi icin ellerinden geleni yapiyor" demem yavas yavas dogrulanmaya basliyor.
Yani ne demek bu , istihbarat elemanlari sanki afrikada bir ulkede gorevde ve burdaki devlet sirlarini ele gecirmisler halka acikliyorlar laugh.gif Bu kadar sacma bir sey olmaz. Bu olay TR topraklari icinde gerceklesiyor, ve bu sirketler maliye bakanliginin izni olmadan is yapamaz, sahipleri bellidir yani istihbarat elemanlarinin boyle bir ise girismeleri sacmaligin daniskasidir eger haber dogruysa tabiiiiii.

Kanmayin , inanmayin . Bu donem halkin duygularini somurmek icin en guzel donemdir, medya zaten bu ani bekliyordu.

Eger ordu gercekten akliselim davranmak istiyorsa bu durumda verilecek gorevi kabul etmemeli, etse bile o bolgeye gercekten profesyonel askerler ile girmelidir, yoksa binlerce fakir fukaranin cocuklari hayatlarini kaybeder.
PKK nin sitesinde beni gulduren ve korkutan bir haber okudum aynen soyle "Kuzey Kürdistan’da ormanlık alanlarda ağaç kesimi ile ekoloji tahrip edilmekte ve avcılık adı altında Türk ordusu tarafından kırsal ve dağlık alanlara sivil giyimli özel timler ile ajanlar göndermektedirler. Bu nedenle bu günden sonra en başta Karadeniz’in Gümüşhane ile Giresun illeri, Kuzey Kürdistan’ın Erzurum, Amed, Batman, Dersim, Siirt, Muş, Şırnak, Amanos ile Binboğalar alanlarındaki ağaç kesimi ve avcılık yasaklanmıştır. Bundan sonra dikkat edilmemesi durumunda ağaç kesimi yapan ve avcılık yapanların can güvenliklerinden biz sorumlu " laugh.gif laugh.gif Al iste bir orgut ve TR topraklari icinde agac kesme ve avciligi yasaklayan karari. Yani o bolgelerde PKK tarafindan oldurulecek cok sayida insan vardir ve bu haberde bahanedir.

Valla bence bu olaylar karsilikli , anlasmali itdalasidir, baska birsey degil.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.