Tam Forum Görünümü: gülsek mi ? ağlasak mi ?
Ateistforum > FORUMLAR > ATEİSTCAFE
Sayfalar: 1, 2
obs
evet arkadaslar bu akpli embesiller istiklal marsini bile bilmiyor ve bilmedikleri gibi marsi rezil ediyorlar..

buyrun.. acaba gülsek mi? aglasak mi..!!

http://www.youtube.com/watch?v=O7IFe1cF2-Q

yaziklar olsun..!!
elysions
ben biliyorum

ama soysuzum

sahi soy ne

türk olunca biyerleremi eğiyor başınız

ırkçılık ruhunuzu sarmış faşizmin doruklarında..
Blackrock
Bayağıdır bilinen, defalarca izlenmiş, yüzlerce kez gülünmüş, binlerce kez ağlanmış bir videodur bu. Yeni bir şey değil.

Benim merak ettiğim "soysuz" kelimesinin bir milliyetçi için en büyük küfür olup olmadığıdır. Ben mesela "onursuz" kelimesinden daha çok korkarım.
Osiris
sanki sizler çok sağlamsınız
Blackrock
Mekanik anlamda mı, biyolojik anlamda mı?
Tesla
Epey eski bir görüntü.

Adamların alnında akp yazısı var da ben mi göremedim.

elysions a:

Soysuz hakaretini ben dahil pek çok milliyetçi kullanır. Soylu olunca başımız bi yere deymiyor , boy uzunluğumuz sabit. Nasıl ki biri sana "ciğeri beş para etmez" dese "yok yaw ciğer piyasasının ikinci eli iyi" demezsin , bu da onun gibi bişey. Bu kadar laftan propaganda malzemesi üretmekse herhalde sizin gibi ruhunu komünizm tepelerinde enternasyonalizm bürümüş kişilerin elinden gelir.

Saygılar
Antimuhammed
Bir milletin millet olabilmesi için ortak değerleri vardır.
Millet bu ortak değerler çevresinde bir araya gelir ve bayrak, milli marş gibi kavramlar bu ortak değerlerin en önemlilerindendir..
Elbette herkesin ezbere bunu bilmesini istemeyiz.
Ama gelin görün ki söz konusu olan milletvekilleridir..

Soy da ellbette önemlidir.. Soy denilince ilk akla gelen babadır.. Eğer baba olarak bildiğiniz kişiden olmamanızın sizin tarafınızdan bir önemi yoksa, isterseniz bunu birde babanıza sorunuz...
Soya bu kadar önem vermiyorsanız eğer siz baba iseniz çocuğunuz zannettiğiniz kişinin sizden olmaması durumunda tepki vermemeniz gereklidir..
Tamam hadi bayrağı attık, milli marşı unuttuk, soyumuzu unuttuk..

Zaten istenende bu değil mi?

Blackrock
QUOTE(Tesla @ Oct 28 2007, 09:20 PM) *
Bu kadar laftan propaganda malzemesi üretmekse herhalde sizin gibi ruhunu komünizm tepelerinde enternasyonalizm bürümüş kişilerin elinden gelir.

Hı hı. Tam oradan gelir.

Peki bi oda dolusu davarın beceriksizliğinden soylu-soysuz ilişkisi türeterek propaganda yapmak şeyisi tam olarak nerden gelir?
elysions
budur blackrock smile.gif
Blackrock
QUOTE(Antimuhammed @ Oct 28 2007, 09:22 PM) *
Bir milletin millet olabilmesi için ortak değerleri vardır.
Millet bu ortak değerler çevresinde bir araya gelir ve bayrak, milli marş gibi kavramlar bu ortak değerlerin en önemlilerindendir..
Elbette herkesin ezbere bunu bilmesini istemeyiz.
Ama gelin görün ki söz konusu olan milletvekilleridir..

Soy da ellbette önemlidir.. Soy denilince ilk akla gelen babadır.. Eğer baba olarak bildiğiniz kişiden olmamanızın sizin tarafınızdan bir önemi yoksa, isterseniz bunu birde babanıza sorunuz...
Soya bu kadar önem vermiyorsanız eğer siz baba iseniz çocuğunuz zannettiğiniz kişinin sizden olmaması durumunda tepki vermemeniz gereklidir..
Tamam hadi bayrağı attık, milli marşı unuttuk, soyumuzu unuttuk..

Zaten istenende bu değil mi?

"Ya milliyetçisin, ya o..spu çocuu"

Bu mudur yani hocam?
AlterMann
Çok eski bir video... Ayrıca bu videoya küfredenlerin de % 90'ının İstiklal Marşı'nı doğru düzgün okuyamayacağına eminim.
Cemil
Tabi ki İstiklal Marşını bilmemeleri ayıp. Ama sizin " soysuz akp liler " sözünüz de ayıp. İstiklal Marşını bilmiyorlar diye insanları soysuzlukla suçlayamazsınız. Bilgisizlikle, cahillikle suçlayabilirsiniz. Çünkü bilgi soyla değil, okumakla ilgilidir.
Antimuhammed
Hayır ne demek ya milliyetçisin ya o.. çocuğu. Orada sorduğum soruya cevabın bu mu?

Sen önemsemez misin gerçek baban olup olmadığını? Ya da baban önemsemez mi gerçek çocuğun ondan olup olmadığını?
Yada evliysen çocuğunun gerçekten senden olup olmadığını..

Burada soysuz un kelime anlamı piç yani veled i zinadır. Irk değildir......

Bu Yunanlı içinde, Rus içinde, Türk, Kürt içinde geçerlidir..

Sapla samanı karıştırma..

obs
QUOTE(elysions @ Oct 28 2007, 09:15 PM) *
ben biliyorum

ama soysuzum

sahi soy ne

türk olunca biyerleremi eğiyor başınız

ırkçılık ruhunuzu sarmış faşizmin doruklarında..

bu adam buyuk ihtimalle turk..!

akplilerinde buyuk bir kismi turk..

soy illada kan ile olmuyor..!

turklerdende bazen boyle "soyunu bilmeyen" soysuzlar cikiyor..!!
Blackrock
Sapla samanı sen karıştırdın antimuhammed. Soy önemlidir dedin. Baba önemlidir dedin. Sen bana şunu dedin:

Irkını, soyunu seçemeden doğmuş insanlar, soylarıyla ya da ırklarıyla yargılanabilir.

Tıpkı ebeveynlerini seçemeden doğmuş evlatlara "o..spuçocuğu" kelimesini hakaret olarak söyleyebileceğimiz gibi...
elysions
OBS KUSURA BAKMADA İMZAN BİLE FALSO SENİN
obs
QUOTE(Blackrock @ Oct 28 2007, 09:34 PM) *
Sapla samanı sen karıştırdın antimuhammed. Soy önemlidir dedin. Baba önemlidir dedin. Sen bana şunu dedin:

Irkını, soyunu seçemeden doğmuş insanlar, soylarıyla ya da ırklarıyla yargılanabilir.

Tıpkı ebeveynlerini seçemeden doğmuş evlatlara "o..spuçocuğu" kelimesini hakaret olarak söyleyebileceğimiz gibi...

gecen yazida dedigim gibi bi konuda blackrock bisey yaziyorsa konu kesinlikle irkciliktir !!

bir insan her yazisinda irkciliktan bahsedermi be !

"akpli soysuzlar" yazmisiz "kurt soysuzlar" vs. yazmamisiz.. akp liler bir millet vs. onun gibi birsey degil onlarinda cogu turk orada soysuz kelimesi "soyunu bilmeyen" "tarihini bilmeyen" "ulkesine ihanet eden" vs. anlamda kullanildi tabi senin gozlerin o kadar kanla burunmus ki en ufak biseyde milliyetcilere saldiriyor..paranoyakca seyler uretiyorsun..

konulari her zaman carpitiyorsun sen..!
Antimuhammed
Güzel kardeşim ben Selanik göçmeniyim.. Ailem sarışın, mavi gözlülerle dolu..
Sen orta Asyada gördün mü mavi gözlü Türk..

Burada yargılanan ırk değil. İhanet..
Şimdi işkilli döt dingiller hesabı, bir soysuz kelimesi yüzünden kıyametler kopartıp hemen ırkçılar, faşistler diyerek böğürmenin anlamı yok.

Elbette doğan çocuğun bu ihanette suçu yok...
Suç genlerin bencil olmasında. Hangi baba kabullenir bu durumu?
Bu durumu öğrenen baba ne yapar anneyi ve çocuğu sokağa atar..
O çocuk itilir, kakılır... Yalnız kalır...
Sokaklarda yetişen , itilen, kakılan insanlardan da pek bir hayır gelmez..

Deyimler Türkçeye yerleşiyor.. Çoğumuz da en derinindeki anlamlarını bilmeden kullanıyoruz..
Tıpkı çoğu ateistin inşallah, maşallah, Allah versin demesi gibi sadece kelime...
İti an çomağı hazırla dediğinde kaç kişi bana köpek dediniz lan diye ortalığı velveleye vermiştir...
Burada yapılan buna benzemektedir...

Blackrock
Obs ben bu forumda saldırırken adam seçmem. Bunu senden daha uzun süredir forumda yazan adamlara sor söylerler sana.
obs
QUOTE(elysions @ Oct 28 2007, 09:36 PM) *
OBS KUSURA BAKMADA İMZAN BİLE FALSO SENİN

kardesim ben milliyetciyim..ben kendi milletimi, kendi irk'imi seviyorum..

ne var bunda..?
Cemil
Milletçe işimiz gücümüz dedikodu, boş laf salatası. Magazini çok seven bir milletiz. Birilerinin kötü duruma düşmesini ve o kötü duruma düşenleri izleyip eğlenmeyi çok seven bir milletiz. Başkalarının hatalarını ortaya dökmeyi çok seven bir milletiz. Bilmiyorum ki insanlığa ve kendimize faydamız ne?..
obs
QUOTE(Blackrock @ Oct 28 2007, 09:44 PM) *
Obs ben bu forumda saldırırken adam seçmem. Bunu senden daha uzun süredir forumda yazan adamlara sor söylerler sana.

arsive bakarsan benim eski yazilarimdanda gorebilirsin.. smile.gif 2005 tarihli..
Blackrock
QUOTE(Antimuhammed @ Oct 28 2007, 09:43 PM) *

Burada yargılanan ırk değil. İhanet..
Şimdi işkilli döt dingiller hesabı, bir soysuz kelimesi yüzünden kıyametler kopartıp hemen ırkçılar, faşistler diyerek böğürmenin anlamı yok.

Elbette doğan çocuğun bu ihanette suçu yok...
Suç genlerin bencil olmasında. Hangi baba kabullenir bu durumu?
Bu durumu öğrenen baba ne yapar anneyi ve çocuğu sokağa atar..
O çocuk itilir, kakılır... Yalnız kalır...
Sokaklarda yetişen , itilen, kakılan insanlardan da pek bir hayır gelmez..

Deyimler Türkçeye yerleşiyor.. Çoğumuz da en derinindeki anlamlarını bilmeden kullanıyoruz..
Tıpkı çoğu ateistin inşallah, maşallah, Allah versin demesi gibi sadece kelime...
İti an çomağı hazırla dediğinde kaç kişi bana köpek dediniz lan diye ortalığı velveleye vermiştir...
Burada yapılan buna benzemektedir...

Hayır antimuhammed. Anlamını belli ki gayet iyi bilerek konuşuyorsun. Senin burada yaptığın psikopatın, psikiyatrı "hayır ben mürekkepli kağıtta kelebek gördüm" diyerek kandırmaya çalışmasına benziyor. Sen neyin altına gizlemeye çalışırsan çalış, duruşun belli oluyor.

"Irkçılar, faşistler" diye böğüren biri yok ortada. Ortada "Irk, soy, milliyet" diye böğürenler var. İhanetin ve vatanseverliğin sebebini kanda, soyda, ırkta arayanlar var.

Sıkışınca suçu genlere atmak bir kaçış yolu değildir. O genlerin seni ana karnından çıkardığı günden beri beyninde kaç kıvrım oluştu, kaç bilgi yerleşti, kaç fikir gelişti bilemezsin. Sen şu an neysen, zihniyetin yüzünden osun. Genlerinin bununla bir alakası yok.
obs
ya yuh artik blackrock !!

ya aptalsin yada paranoyak !!

orada "akpli soysuzlar" yaziyor ve de akplilerin cogusu turk ?

sacmalamakta sinir tanimiyorsun..
Osiris
bunlar için milliyetçi olmak kötüdür elin baldırı çıplak afrikalısı buraya geliyor akrabaları açlıktan sefillikten ölürken burada karnını doyuyor ondan sonra da bizi beğenmiyor yok türkler şöyle yok türkler böyle çoğu türk milyonlarca insan öldürmüş kominist sistem ve liderleri lenin stalin mao barış savaşçısı bizimkiler faşist eli kanlı katil bu ne biçim çifte standart böyle kominizm belası tam 250 milyon insanın canına mal olmuş şimdide kalkmış bize ırkçılık deris veriyorlar
Blackrock
Eğer senin kadar koyu bir milliyetçi olsaydım osuris, sana şunları söylerdim:

"Elin baldırı çıplak asyalısı daha bi bina bile dikemeden vatan bellediği toprağı terketmiş, yayla, kılıçla, kalkanla bilmem kaç milleti yurdundan etmiş, bilmem kaç ananın evladını devşirip nice memleketlerin kapısına dayanmış. Bir de tüm bu yaptıklarını marifetten sanmış"

Bilmem kaç bin sene evvel yaşanan bu şeyler belki normaldi ama birkaç bin senelik kafaları bu asır taşımaz...
CutiePie
QUOTE(osiris @ Oct 28 2007, 04:04 PM) *
bunlar için milliyetçi olmak kötüdür elin baldırı çıplak afrikalısı buraya geliyor akrabaları açlıktan sefillikten ölürken burada karnını doyuyor ondan sonra da bizi beğenmiyor

kim o elin baldiri ciplak afrikalisi laugh.gif

blacrock mu ?

cok komiksiniz ya
Osiris
koyu bir miliyetçi olmadığın belli obs kardeşinde dediği gibi öküz altında buzağı arıyorsun konuyu nereden nereye getirdin evet doğru biz asyadan geldik savaştık kan döktük ve burayı kendimize vatan yaptık bundan sonrada sizin gibilere yedirmeyiz endişen olmasın
Blackrock
Tamam polat abi...
Osiris
tamam neyse artık bu boş tartışmayı uzatmayalım isterseniz kimse yanlış anlamasın ben türk milletinin diğer ırklardan milletlerden üstün olduğunu falan idda etmiyorum yanlız türkiyede yaşıyorsanız türk milletini aşılayamazsınız eğer yukardaki sözlerimle sizi kırdımsa özür dilerim biraz düşüncesizce yazdım ne yapalım işte biri milliyetçilik damarıma basdımı kendimi tutamıyorum
Antimuhammed
Sıkmakla alakası yok Blockrock.. Eğer genlerle alakası yoksa sen evlenirsen ileride çocuğun zannettiğin kişinin senden olmadığını öğrenirsen tepkini merak ediyorum.. Çok mutlu olurdun bu durumda dediklerine bakılırsa.. Yada babanın gerçek baban olmadığını, bir başkası olduğunu öğrenincede mutlu olurdun demek ki.. Ya da babanda çok mutlu olurdu aman ne iyi yaa başkasındanmış. Oh ohhh başka var mı böyle diye gülerdi mi acaba? Sana bunun asıl sebebinin yani bu şekilde tepki vermenin çok zor olduğunun izahını verdim genlerden diyerek.. Yoksa başka bir şeyden mi?

Ortada olan cümle şu: İstiklal marşını bilmeyen soysuz akpliler..
Burada soysuz kelimesine odaklanıp faşistler, ırkçılar demenin manası nedir? Konunun özü bir milletvekilinin İstiklal Marşını bilmemesidir. Ama iş faşistliğe geldi nedense... Milletvekili özürlüdür..

Yok falan filan diyeceksen o zaman sana düşen oturup ırkçılıktan ve faşistlikten arındırılmış yeni deyimler sözlüğü hazırlamandır...

Hiç kusura bakma lütfen.. Sende burada namussuz, puşt, lavuk bilmem kim diye yazı asmıştın..

Puşt ne demek biliyor musun peki?
Eşcinsel erkeklerin cinsel zevklerine hizmet eden sapık erkek çocuk.. Orada kimse kalkıp vay efendim faşist eşcinselliği aşağılamışsın onlar insan değil mi diye edebiyat yapmamışlar..

Lavuk demişsin anlamı kerhanede iş bittikten sonra kolonya tutan çok mühim şahsiyet. Ama malum ki sen boş konuşan kişi demek istemişsin...

Şimdi kalkıp bu cümlede geçen bir soysuz kelimesinden bu kadar gürültü çıkartmanıza anlam veremedim...

Tekrar belirtiyorum.. Cümle içinde ki soysuzluk ırkla alakalı değildir... Geçmişini bilmemek anlamındadır..
haci
Konu yine dağılmış...

Ben lise sonda iken Deli Karı dediğimiz bir kimya öğretmenimiz vardı..
Deliydi gerçekten..
Çünkü bize çok güvenirdi..
Bizim için hazırladığı not defterini bizim incelememiz için elden ele dolaşmasına izin verirdi..

Birgün sınıfa hışımla girdi Deliavrat..
Öfkesi yüzünden, nefes alışından belli oluyordu..

Sınıf aniden derin bir sessizliğe büründü..
Bir şeylerin olacağını sezmiştik..

Kürsüye oturdu Deliavrat..
Bize döndü ve siz reziller diye lafa başladı..

Siz reziller.. Daha İstiklal Marşı'mızı doğru dürüst okuyamıyorsunuz..
Bu dersi İstiklal Marşı'mızı doğru okumaya adıyorum..
Gerekirse diğer kimya derslerini de ona adayacağım...

O gün o dersde, dersin sonuna kadar İstiklal Marşı'ını okuduk..

O günü hiç unutamam..
Deliavrat gibi değerli hocalarımız vardır mutlaka..
Ama sayıları giderek azalıyordur..

Türk milli marşı zordur arkadaşlar..
Çok zordur..
İlginç olarak Amerika'nın milli marşı da çok zordur..
Bizim yaptığımız hataları Amerikalılar da yaparlar..

Nereden nereye değil mi?
Türkiye ile Amerika arasında ilginç bir benzerlik..

Amerikalılar buna hiç önem vermezler..
Biz ise hala önem veriyoruz..

Bu anı gözlerimi yaşarttı..
Türk olduğum için mutlu ve gururluyum..

HACI
Blackrock
QUOTE(Antimuhammed @ Oct 28 2007, 10:27 PM) *
Sıkmakla alakası yok Blockrock.. Eğer genlerle alakası yoksa sen evlenirsen ileride çocuğun zannettiğin kişinin senden olmadığını öğrenirsen tepkini merak ediyorum.. Çok mutlu olurdun bu durumda dediklerine bakılırsa.. Yada babanın gerçek baban olmadığını, bir başkası olduğunu öğrenincede mutlu olurdun demek ki.. Ya da babanda çok mutlu olurdu aman ne iyi yaa başkasındanmış. Oh ohhh başka var mı böyle diye gülerdi mi acaba? Sana bunun asıl sebebinin yani bu şekilde tepki vermenin çok zor olduğunun izahını verdim genlerden diyerek.. Yoksa başka bir şeyden mi?

Ortada olan cümle şu: İstiklal marşını bilmeyen soysuz akpliler..
Burada soysuz kelimesine odaklanıp faşistler, ırkçılar demenin manası nedir? Konunun özü bir milletvekilinin İstiklal Marşını bilmemesidir. Ama iş faşistliğe geldi nedense... Milletvekili özürlüdür..

Yok falan filan diyeceksen o zaman sana düşen oturup ırkçılıktan ve faşistlikten arındırılmış yeni deyimler sözlüğü hazırlamandır...

Hiç kusura bakma lütfen.. Sende burada namussuz, puşt, lavuk bilmem kim diye yazı asmıştın..

Puşt ne demek biliyor musun peki?
Eşcinsel erkeklerin cinsel zevklerine hizmet eden sapık erkek çocuk.. Orada kimse kalkıp vay efendim faşist eşcinselliği aşağılamışsın onlar insan değil mi diye edebiyat yapmamışlar..

Lavuk demişsin anlamı kerhanede iş bittikten sonra kolonya tutan çok mühim şahsiyet. Ama malum ki sen boş konuşan kişi demek istemişsin...

Şimdi kalkıp bu cümlede geçen bir soysuz kelimesinden bu kadar gürültü çıkartmanıza anlam veremedim...

Tekrar belirtiyorum.. Cümle içinde ki soysuzluk ırkla alakalı değildir... Geçmişini bilmemek anlamındadır..

puşt: 2 . ünlem Ağır ve kaba sövgü sözü.
lavuk: Gereksiz konuşan (kimse).

Tdk'nın bu kelimeler ile ilgili olarak resmi sitesinde belirttiği anlamları yazayım. Sonra esas konuya döneyim.

Şimdi antimuhammed. Sen kendini mi beni mi kandırıyorsun? Obs'un ve osirisin forumda herkesçe iyi bilinen ideolojilerini bir kenara koyuyorum. Benim başlığa astığım ilk yazıya bakarsan zaten benim de bir soru sorduğum göze çarpar. "Milliyetçiler için en kötü küfür 'soysuz' kelimesi midir?" demişim.

Ben milliyetçilerin genelinde gözlemlenen, daha evvel de söylediğim gibi, hainliği ya da vatanseverliği, soy, ırk gibi kavramlarda arıyor oluşlarıydı. Rastgele söylenen bir kelime değil bu. Belirli fikri sahiplenmiş kişilerce sıkça telaffuz edilen bir sözcük.

Elde ne var?

Kötü istiklal marşı okuyan, hatta okuyamayan bir avuç dallama.

Söylenen kelime ne?

Soysuz.

Teknik olarak kötü futbol oynayan bir çocuğa "or.spu çocuğu" diye seslenilmesinden farkı nedir bunun?

Benim üzerinde durmak istediğim konu budur. Gayet açık.

Diğer yandan, babasının ya da annesinin kim olduğunu hiç önemsemediğim bir çocuğu evlatlık edineceğim bu bir.
Babam beni bu günlere kadar getirdiği, bana babalık ettiği için babamdır, bir iki gram sperm harcadığı için değil bu da iki.

Eğer sizin için o kadar önemliyse sizi el bebek gül bebek büyüten, emeğini size harcamış, sizler için ter dökmüş babalarınızın hücrelerindeki üç beş nükleotid. Gider yaptırırsınız tahlilini, beğenmezseniz de o adamcağızların suratına tükürürsünüz vicdanınız el verirse.
Antimuhammed
Bu kısır çekişmeler ne beni ne de sizleri bir yere getirecektir.. Ortaya hiç yoktan laf atan susup kenara çekiliyor. Onun kaptığı nem bizlerin üzerine yağmur olarak yağıyor..

Halkların kardeşliği diyebilenlerin biraz daha anlayışlı olması gerekmektedir. Ortada anlayış olmazsa kardeşlikten bahsedilemez..

Türkiye cumhuriyetinin kurucusu bana şiar olan lafı söylemiştir.. Daha fazla uzatmaya gerek yoktur.. Bu söz benim yolumdur..

''Ne mutlu Türk üm diyene'' ve bu sözün gerekliliğini yerine getirene..

Eğer bir milletvekiliyse söz konusu İstiklal Marşı nı okuyabilmeli..
Eğer okuyamıyorsa kalkıp gövde gösterisi yapmamalı..
Sokakta ki vatandaşın okuyup okuyamamasının önemi pek yok...
Osiris
İMZA........
uğur
Black hoca sen harbi harbi hastasın....Paranoyak mısın , şizofren mi çözemedim , ama acil bir tıbbi bir desteğe ihtiyacın var gibi görünüyor...

Agresifliğin ve kabalığın yine tavan yapmış durumda , ne diyelim hayırlısı....Soysuz , sopsuz ,
vatansız , milletsiz bir yaşam istiyorsan Afrika ormanlarında şempanzelerin arasında çok rahat yaşarsın....Haydiiiii yallah...Seni milliyetçiler mi kovaladı demek geliyor içimden...Bir kuyruk acın var ama...Ha şunu da bil ; ülkücülerle , Türk milliyetçilerini karıştırmamanı tavsiye ederim...
Blackrock
QUOTE(uğur @ Oct 29 2007, 12:03 AM) *
Black hoca sen harbi harbi hastasın....Paranoyak mısın , şizofren mi çözemedim , ama acil bir tıbbi bir desteğe ihtiyacın var gibi görünüyor...

Agresifliğin ve kabalığın yine tavan yapmış durumda , ne diyelim hayırlısı....Soysuz , sopsuz ,
vatansız , milletsiz bir yaşam istiyorsan Afrika ormanlarında şempanzelerin arasında çok rahat yaşarsın....Haydiiiii yallah...Seni milliyetçiler mi kovaladı demek geliyor içimden...Bir kuyruk acın var ama...Ha şunu da bil ; ülkücülerle , Türk milliyetçilerini karıştırmamanı tavsiye ederim...

Hehehehehe...
haci
QUOTE(Blackrock @ Oct 29 2007, 12:05 AM) *
Hehehehehe...

Seninle alay eden birisi için gülüyorsun..

İiginç....
Tesla
QUOTE(Antimuhammed @ Oct 28 2007, 09:43 PM) *

Mukan kağana elçi olarak gönderilen çinlilerin sarayına döndükten sonra imparatorlarına kağanın dış görünüşünü anlatışını içeren tarihi çin kayıtlarında mukan kağanın gözlerinin mavi olduğu belirtiliyormuş. (tam çevirisinde mavi değil de mavi renge karşılık gelen bir tamlama kullanılıyordu onu da belirteyim)

Bu örnekte kaynak gösteremeyecem ama zannediyorum bir iki yıl önce okumuştum. Arkeolog dayılar moğolistandaki bir kız çocuğu kalıntısından elemanın sarışın olduğunu tesbit etmişler ve ohannes demişler.

Türkler hemen tüm antropologlara göre beyaz ırktandır yani renkli göz gibi özelliklere doğrudan mani olacak bir durum söz konusu değildir.

Ayrıca tarih boyu türk ifadesi , birbirinden epeyce ayrılan bir çok boyun (oğuz kuman kıpçak tatar vs vs) üst kimliği gibi bir şey olduğu için tek boyu göz önüne alarak yapılan kıyaslamalar genelde doğru sonuç verse de bazen yanılabilir.

Soyu konusunda pek tartışma olmayan memluk sultanı baybars da sarışındır mesela. Kıpçak türküdür.

Saygılar
Blackrock
QUOTE(haci @ Oct 29 2007, 12:10 AM) *

İiginç....

Ben kendiyle alay eden birine gülmüştüm orada. Zira kimin agresif ya da kaba olduğu bir kilometreden belli oluyor. Ama yaşlı gözler bunu rahatlıkla göremeyebilir.
haci
Yaşlı gözler ağlayan gözlerse, kabul.....
Ama değilse, çuvalladın...

Kimseye yaşından dolayı saldıramazsın...

Çünkü kimse senin yaşını bilmiyor... Aptal...

Seni gidi moruk seni...

Ben bile senden genç olabirim...

Keeeeeeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

HACI

Antimuhammed
QUOTE(Tesla @ Oct 29 2007, 12:23 AM) *
Mukan kağana elçi olarak gönderilen çinlilerin sarayına döndükten sonra imparatorlarına kağanın dış görünüşünü anlatışını içeren tarihi çin kayıtlarında mukan kağanın gözlerinin mavi olduğu belirtiliyormuş. (tam çevirisinde mavi değil de mavi renge karşılık gelen bir tamlama kullanılıyordu onu da belirteyim)

Bu örnekte kaynak gösteremeyecem ama zannediyorum bir iki yıl önce okumuştum. Arkeolog dayılar moğolistandaki bir kız çocuğu kalıntısından elemanın sarışın olduğunu tesbit etmişler ve ohannes demişler.

Türkler hemen tüm antropologlara göre beyaz ırktandır yani renkli göz gibi özelliklere doğrudan mani olacak bir durum söz konusu değildir.

Ayrıca tarih boyu türk ifadesi , birbirinden epeyce ayrılan bir çok boyun (oğuz kuman kıpçak tatar vs vs) üst kimliği gibi bir şey olduğu için tek boyu göz önüne alarak yapılan kıyaslamalar genelde doğru sonuç verse de bazen yanılabilir.

Soyu konusunda pek tartışma olmayan memluk sultanı baybars da sarışındır mesela. Kıpçak türküdür.

Saygılar

M.Ö 2000 li yıllarda doğuya doğru bir Arian göçü olmuştur. Zira M.Ö 1800 li yıllarda Arian Hindistanın etkisi altına almıştır.. Çinde Taklamakan çölünde bu yıllara yakın tarihlerde öldükleri bilinen Arian mumyalar bulunmuştur.. (Tarım Mumyaları).

Bu mumyalanmış insanlar, günümüzde Doğu Asya'ya hâkim olan Mongoloit tiplerden değillerdir. Türkler Mongloit ırkındandır.. Açık renk saç ve sakalları Tarım havzasının bu ilk yerleşimcilerinin Kafkasya'dan ya da Avrupa'dan gelmiş olacaklarını göstermektedir.

http://www.tarihsayfam.com/tarihi-gizemler...-mumyalari.html

Bilmem kimin mavi gözlü sarışın olması hiç bir gerçeği değiştirmez.. Afrikadan yüz binlerce yıl önce çıkıp insanlar dünyaya dağıldıysa daha sonraları yerlerinde sabit kaldıklarını düşünmek ne derece mantıklıdır?
WildJustice
QUOTE(haci @ Oct 28 2007, 11:10 PM) *
QUOTE(Blackrock @ Oct 28 2007, 11:05 PM) *

Hehehehehe...

İiginç....

En dogrusunu yapti. Ugur o sözleri bana söyleseydi, Laz damarim tutardi; takardim 7.65`i beynine!

Arasira haddini asanlar da var!

Biz burda yanlis terimler kullanabiliz. Biz insaniz. Hata yapabiliriz.

Ama Ugur`un yaptigi insanlik disi bir tavir. Ben onu affetmem. Blacrock pek nazik davrandi. Tebrikler!
CutiePie

Birisi ulkuculerle Turk milletcilerini karistirmayin demis.. hmm..

Hangsii biyiklarini asagiya dogru uzatan oluyor ? Hangisi vatan millet sakarya deyip insanlari katlediyor ?

Tum fasistler, ulkuculer kendini Turk milliyetcisi olarak tanimliyor zaten

ozunde aynilar.. turk milliyetciyiz deyip sirin gozukmeye calisiyorlar

Avcioglu
İstiklal Marşını biliyorum ama marşı ve M.Akif'i sevmiyorum nolacak yani?
WildJustice
Ahanda unutmadan ekleyeyim: ben Istiklar Marsi`ni 4 sekilde söylüyorum:
- Aranjman
- Bas Rock
- Tenör
- Bariton
- Ras Makami

cool.gif
CutiePie

akp li degilim.. ama sanki diger partilerdekiler istiklal marsini duzgun bir sekilde soyleyebilirmis gibi

Sokaktaki insan istiklal marsinin bir kitasini bile dogru duzgun okursa opun basiniza koyun , soyleyemezler

Blackrock
QUOTE(WildJustice @ Oct 29 2007, 02:07 AM) *
Ahanda unutmadan ekleyeyim: ben Istiklar Marsi`ni 4 sekilde söylüyorum:
- Aranjman
- Bas Rock
- Tenör
- Bariton
- Ras Makami

cool.gif

Hocam o zaman sen forumdaki en soylu adamsın. Mukan kağanın 121. kuşaktan erkek torunusun. En mukan sensin. Senden iyi kimse mukamaz buralarda. Helal olsun valla... smile.gif
CutiePie
QUOTE(Avcioglu @ Oct 28 2007, 08:05 PM) *
İstiklal Marşını biliyorum ama marşı ve M.Akif'i sevmiyorum nolacak yani?

Ben de oyle, bilirim ama hic begenmem.. M.akifi de sevmem
Ayrica Turk bayragindaki hilal de guzel degil. Onu da begenmiyorum, sadece yildiz olsaydi hos olabilirdi

WildJustice
QUOTE(Blackrock @ Oct 29 2007, 01:13 AM) *
Hocam o zaman sen forumdaki en soylu adamsın. Mukan kağanın 121. kuşaktan erkek torunusun. En mukan sensin. Senden iyi kimse mukamaz buralarda. Helal olsun valla... smile.gif

Sagol, babo. smile.gif

4 yazdim; halbuki 5 saydim. laugh.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.