Jump to content

Eski ateist Allah'ın varlığını ispat etti


Recommended Posts

Bu konuyu buraya taşımamın amacını içeriğinde sunulan/söylenilenleri tartışmak değil. Zaten burada veya başka ortamlarda sürekli tartışılan konular. Nedeni, Tanrı yı ispat ettiğini söyleyen eski ateiste yurdum insanından gelen tepkiler..

Facebook sayfamda inanca ya da inançsızlığa dair bir şey paylaşmam. Seküler bir profilim. Ancak buna rağmen sponsorlu bir bağlantı gelmiş; http://www.sabah.com.tr/webtv/dunya/eski-ateist-allahin-varligini-ispat-etti

Sabah gazetesinin facebook sayfasında ilgili haberi bulup altındaki yorumlara göz atmanız gerekir. Bir kaç örnek vereyim:

......yaradanın varlığını kitaplarına elçilerine inanan bizler zaten inanıyoruz eski ataist neyi ispat etmiş;...

Yani şimdi sabah gazetesi bu ateist Allah in varlığını kanitlamasaydi Allah in var olduğuna inanmayacakmiydi...

..Öyle bi haber yapıyorlar ki Haşa Allah yokmuşta yeni bulunmuş gibi..

Bu başlığı neden açtığıma gelince, ateizmi yaymak ile ilgili başlığı okudum ve bunu açmak aklıma geldi..

Yani insanlar bırakın ateisti, eski ateistin Tanrı yı inkar etmesinden de değil, ispat etmesinden bile rahatsız olmuşlar.

Yorumların ekserisi bu yönde. Şimdi siz bu insanlara mı ateizmi anlatacaksınız?

tarihinde BerkOktay tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yani insanlar bırakın ateisti, eski ateistin Tanrı yı inkar etmesinden de değil, ispat etmesinden bile rahatsız olmuşlar.

Yorumların ekserisi bu yönde. Şimdi siz bu insanlara mı ateizmi anlatacaksınız?

Gerçekten öyle olmuş. Birinin Tanrı'nın varlığını ispat etmesinden bile rahatsız olacak kadar tutucu, bir o kadar da cahiller. Ürkütücüler de...

Ama Hacı'nın açtığı başlıkta hitabetmek ve ulaşmak istediği kitle zaten bu kitle değil. Ateist olmaya eğilimli insanlardan sözediyor o. Biliyorsunuz, bizde sembolik olarak inanan, hatta aslında deist olduğunun farkında olmayan belki tonla insan var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İyi günler,

Sözü edilen kişi eski bir baseball oyuncusu. Geçirdiği bir kaza sonucu kötü yaralanıp tedavisi sırasında "Born again Christian" ( W. Bush'un meshebi) olmuş, iş idaresi eğitimi almış birisi. İspatı her ne ise önem verilmeyecek bir saçmalıktır. Olmayan bir şey nasıl kanıtlanır? Tabii TV ve radyolarda beyatlar verip epey para kazanıyor. Tıpkı bizim cüppeli ve Adnan hocalar, Prof. ön ünvanlı yobaz imam bozuntuları gibi. Bu tiplere inanalar bana bir Amerikan değişini hatırlatır. There is a sucker born every minute, her dakika bir salak doğar.

Esenlikler dilerim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...