Jump to content

Alphabeta

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    932
  • Katılım

  • Son ziyaret

Alphabeta kullanıcısının paylaşımları

  1. Gerçek hayat gerçektir.Burası bir forum.Burada ultra sempatik olmam gerekiyor mu :P

  2. Alphabeta

    Lozan Antlaşması ve Laiklik

    Doğru Lozan'da bir yenilgi ama Sevr'in hayalini kuranlar için bir yenilgi. Ama şu soru sorabilir Lozan Türkiye'nin cephede kazandıklarını tam verdi mi?Misakı Milli'den neden vazgeçildi.
  3. Alphabeta

    katil işgalci abd askerleriyle dostluk maçı mı olur?

    Ben de onu diyordum zaten stratejik çıkarlar dostluk diye birşeye şans tanımaz.Teskere geçmeyince baya şok olmuşlardı.Bunun acısını çuval vs ile gidermeye çalışıyorlardı ama yine bölgede Türkiyesiz olunmayacağını anladılar.
  4. Alphabeta

    katil işgalci abd askerleriyle dostluk maçı mı olur?

    Pentagon'dan emir geldiğinde o maç yaptıklarınızı öldürün şeklinde askerler ne gibi tavır sergiler sizce?O zaman dostluk olmuş mu olmamış mı cevabı belli olur.
  5. Alphabeta

    izmir'de taş devri

    Çirkin bir hareket olmuş.Ama olay fevri bir olaydır.İzmir böyle bir yerdir diye sonucuna varılmamalı. Diyarbakır'da ve birçok doğu kentinde AKP binalarına vs saldırılar olmuştu seçim döneminde.Böyle çirkinlikler son bulmalı.Herkes doğru yanlış demokratça fikirlerini söylemeli. DTP'nin İzmir ve Türkiye'nin batısına olan gezilerini onaylıyorum.Türkiye'yi bütün düşünmeli Türkiye'nin partisi olmalı.
  6. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Bu başlıkta provokasyonu sizler yaptınız.Utanmaz bir şekilde liberaller kayboldu dediniz.Size birbir cevaplar verilince de YİNE ÇİRKEFLEŞİP tehdit ettiniz. Halkın seçtiği Adnan Menderes'i ona senin gibi GERİCİ kulpu takan darbeci zihniyet astı.Ona yukarıda ne dediğini forumdaki herkes görüyor. Bak sen sazan gibi atlama herşeye.Madem olanları savunmuyorsan ona buna gerici hain main deme küstahlığına kalkışma.Biz bireysel özgürlük çağrısı yapıyoruz sen şeriatçi kulpu takıyorsun.Ona buna kulp takmayı bırak. Atatürk'ü putlaştırmıyor, dogmatik şekilde onun fikirleri değişmez mutlak doğrulardır d
  7. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Evrim teorisine olan önyargı ve baskı sadece bizim ülkemizde yok. Ama Tubitak'ın bu sebeple bu eylemi yaptığına dair kesin veri elimizde yok.Tubitak'ın açıklaması dini nedenlerden ötürü kaldırıldı şeklinde değildi.Niyet okumaya ne gerek var. Nesi korkunç.Tubitak Evrim'le ilgili yayınını yine yaptı.Toplumsal reflex buna gereken cevabı veriyor.Senin tu kaka dediğin beyenmediğin toplumsal reflex gerekeni yapıyor.Halkınıza güvenmiyorsunuz.Ondan bireyin özgürleşmesi sizi ürkütüyor. Adnan Menderes'in gerici olduğu senin düşüncen.Size göre sizden olmayan herkes gerici.Bana göre de sizler gericisin
  8. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Ben biryerden beslenmiyorum Barış, Benim tek beslendiğim şey şu, Bir DOGMAYA saplanmak ve kendini ona sabitlemek ciddi bir sorundur. Atatürk eleştirilemez ve tüm yaptıkları değiştirilemez denilerek çağın gerektirdiği çözümler reddedilmiş. Bak VİCDANİ RET ve BEDELLİ ASKERLİK gündeme geldiğinde bu yobaz zihniyet yıllarca ortaya çıktı bu taleplerde bulunanları VATAN HAİNİ olmakla suçladı. Hangi birine değineyim ki.Eğitiminden ordusuna,Anayasasından yargı kurumlarına çok konuda reform şart.Seçimlerle seçilen partiler sürekli kapatılarak bunları destekleyen zihniyet daha da beslenildi. Bahsi
  9. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Etnik gurupların anadil serbestliğinde yapılan reformlara şeriatçiler karşı değil ama siz karşısınız. Birçok çözüm getirecek düzenlemeye de karşısınız. Hanginizin değişime kapalı ve yobaz olduğu ayan beyan meydan da iken sen ne duruma düştüğünü bile farketmiyorsun. Sizden olmayanları ŞERİATÇİ deyip üste çıkmak çirkefliğini bir kenara bırakın artık. Çirkeflikten doğru dürüst fikir icra edemiyorsunuz.
  10. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Ifeel,Senin siyasi görüşünün ne olduğu meydanda, Muhalif görüşe hain ahlaksiz diyen YOBAZ bir siyasal ideolojiye sahipsin.Süzme seçmece bir YOBAZSIN.Elbetteki PUTPERESTSİN.Buna kesinlikle kanaat getirdim. Ateistforumdan elbette daha özgür platformlar vardır.Bana burasının daha özgür forum olduğu konusunda masal okumayın.Hele son günlerde ortaya çıkan tavrınız ve moderasyon forsunuz ardına girerek yaptığınız tehditler sizin acziyetinizi ortaya dökmekte. Sizi bu gerzek başlıkla başbaşa bırakıyorum. Şeriatçiler reform konusunda bizimle beraberler size göre.Birey düşünce din vicdan özgürlükler
  11. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Evet daha tehlikeli.Çünkü güncel olan ve devlet kurumlarına sinmiş olan Atatürk putçuluğudur. İslamcıları savunmuyoruz.Reformu değişimi gelişmeyi dogmalara saplanmamayı savunuyoruz. Sizin Liberalleri tanımlayışınız zaten HAİN VE SAPIK şeklinde. Size liberal tanımı sormadık.Size tanım sormak gibi bir düşüncemiz yok.
  12. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Biz ortada olmayan devlet yasalarına etki etmeyen Şeriatle neden meşgul olalım.Güncel sorunumuz Atatürk putçuluğudur.Şeriatçilerin şeriat getirmek gibi düşüncesine destek olmuyoruz.Sanırım siz bizim ne yapmak istediğimizi ne demek istediğiminizi beyninizdeki PUTPERESTLİKTEN seçemiyorsunuz. Forum senin siyasal görüşünün ve senin düşüncenin savunucu olsa bile muhalif olarak yazacağım.Ayrıca tüm modlar ve adminlerin ATATÜRK'ü putlaştıralım her görüşünü dogma yapıp sonsuza dek değiştirmeden koruyalım diyeceklerini sanmıyorum. Siz forumun genel fikrini temsil etme yetkisine sahip değilsiniz. Eğe
  13. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Bak benim bok beyinli sünepe arkadaşım.Derdiniz liberallerle değilse bu başlığa neden gelmiyorlar diye neden yaygara yaptınız.Yahu siz cevap verilince dansöz gibi oynamaya neden meraklısınız. Kiminiz bir zamanın DEHA nickli üyesi geçmiş karşımıza Hakim nickiyle artislik yapıyor kiminiz AKP'ye oy veren sapıktır diyor.Ben sizin kadar çirkef olmak istemiyorum.
  14. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Diyelim ki yanlış ve sakat bilgi veriyoruz veyahut yanılıyoruz.Bunun cevabı Liberaller sapıktır Haindir olmaz.AKP'ye oy verenler sapıktır haindir olmaz.Doğrusunu koyarsın irdeleriz bakarız. Psikopatlaşıp savaşa çeviren biz miyiz yoksa siz mi?
  15. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Özgür bir ortam olmasını sabote etmek isteyen putperest bir anlayış var.Ve siyaset gütmeye dayatmaya kalkıyor.
  16. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Yahu AKP'yi dileyen savunur dileyen savunmaz.Sanane milletin siyasi fikrinden düşüncesinden. Benim şeriatle ilgili düşüncelerim bellidir.Biz neyi nerede nasıl savunmamız gerektini biliriz. Öncelikle içinizdeki putçuluğu ortaya sermek.Ve bunu şahsımıza hakaretler olsa da yapmaya devam edeceğiz. Siz siyasi görüş yönlendirmesi yapamazsınız haddiniz değil.Küstahlaşma ve başlıktan yavaş yavaş çekil derim ben.
  17. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Bak bu başlık açılmış.Zaten içerik bir kesimin söylemlerini Ti ye almak üzerine kurulmuş.Aa bu başlığa uğramıyorlar filan denilmiş.Uğrasak ne olacak.Mal Mallığından vazgeçecek mi?Hayır. Saygınlık konusunda çaba sarfedilirse emin ol şahsım bu konuda gereken gayreti gösterecektir.Ayrıca söylemlerimi cımbızlamayın.Neye kime ne amaçla cevap vermişim takip edin. Şimdi bu başlıktan çekileceğim.Ciddiyeti zaten belli bu başlığın. Bu forumu hep beraber sirke çevirmeyelim. Ya da bu forumun adı kemalistforum.org,Atatürkputperestleri.org ,hepimizergenekoncuyuz.prg ise bilelim.Ona göre tavrımızı alalım
  18. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Yöneticilerden ben de şikayetçiyim.Ateizme ahlak ve siyaset dayatmaya kalkan ve aynı fikirde olmayanlara HAİN SAPIK vs demek küstahlığında olanlardan özellikle. Forumun kirliliğinin sebebi naçizane ben değilim.
  19. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Şeriatin şu anda bir aktivitesi yok devlet içinde zaten ortada yok.Ama Türkiye'de Atatürk putperestliği faal.Faal olan şey elbette daha tehlikelidir.Önce sizler gibilerden arındırmalı bu siyasal yapıyı.Atatürk'ü PUTLAŞTIRMANIZ mevcut devlet sistemi içinde tüm gelişmeleri ve reformları durdurur. Sizin etkinizi azaltmamız gerek.Bu ülkenin kurtuluşu bundan geçer.
  20. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Cümlenin devamını oku çok aklıbaşında bir söz.Sizde akıl namına belirti kalmayınca böyle oluyor.LAİKLİK şeriati süspanse edebilir dizginleyebilir.Ama Atatürk putperestliği hem vahşileşiyor hem de reformların içine ediyor. Yahu DİN ELDEN GİDİYOR diyenlerden zerre farkınız yok.Uyanın.Atın içinizden dogmalarınızı.Ne var zor mu bu?Kendinize illaki put neden ediniyorsunuz?
  21. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Ya arkadaş dogmasına dinine davet etti de ne vadediyor diye şeyettim.10 Kasım'da yas tutmadık diye köpürdü bir ara.5 vakit namaz kılmayanlara olan köpürmeden farksızdı.Cumhuriyeti'de kutlamazsa aforoz ediliyorsun bu dinden.Atatürk'ü eleştirdin mi mürtedsin katlin vaciptir TSK'da yargıda devlet kurumlarında olup kemalizme karşı olduğu düşünülen hükümetlere karşı darbe yapmaktan ve hükümetin reformlarını baltalamakta vadediliyor mu? Atatürk'ü putlaştırmak şu aşamada İslam şeriatinden daha tehlikelidir.Çünkü İslam Laiklikle etkisiz kılınabilir ama Kemalizm Laiklikle daha saldırgan ve vahşi bir
  22. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Liberalizm deyince devlet yasaları şeriatle belirlensin demek zaten.Hatta Muhammet Liberalizmin peygamberi.Tüm liberaller ferrariden nefret eder deveyle gezer bir de. Sizinle boşuna tartışılmış. Biz liboşları siz ibişler gibi tek tipçi miyiz sanıyorsun?
  23. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Katılana Ordu evlerinde cariyeler ve devlet dairelerinde yüksek mevkiler mi vereceksiniz ? Ne vadediyorsunuz bu dogmaya saplanınca?
  24. Alphabeta

    Evet Atatürk Benim Putumdur

    Biz size PUTPERESTSİNİZ derken Müslümanları taklit ediyorsunuz dememiştik ama olsun gelişme olacak ne demek istediğimizi anlayana kadar. Ama şunları yapıyorsunuz. Sübhaneke yerine Andımızı okuyor,onun heykellerinin önünde tapınıyor kabeniz anıtkabiri bilmem kaç kez dönüyorsunuz.Kemalizm dininizin peygamberi Atatürk'ü yegane kurtarıcınız olarak görüyor onu salat salavat ediyorsunuz:D Böyle anlaşmak iyiymiş
  25. Alphabeta

    Kafes Eylem Planı

    Bu başlıkta yazdıklarımı okuyarak bir kanıya vardığını sanmıyorum.Yazdıklarımı alıntıla altalta ve tekrar yazdığın cevabı getir saçmaladığını görürsün. Selamlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...