Jump to content

Neferkare Neby

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    271
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Neferkare Neby Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Location
    Siyon Tepesi
  1. Hahahhaha super bir profil resmi, sana da bu yakışır

  2. Neferkare Neby

    Genelkurmay'dan haritalı cevap

    Başlıktaki pkk borazan(lar)ı iyi okusun. http://www9.gazetevatan.com/Ceylan_raporu_...264264/1/Gundem Yetkililer, atış yapıldığına dair bir bulgunun da bulunmadığını ifade ederek, "Ancak, patlayıcı askeri bir malzeme olup olmadığını konusunda araştırma ve inceleme devam ediyor. 120, 80 ve 60'lık havanlar var. Eğer havan atışı olsa ve bu 120'lik havan ile gerçekleşse idi karşıdaki kişinin parçası bulunmazdı. Mermi tipinin 40 mm Luncler olduğu belirtildi.
  3. Neferkare Neby

    MUHALEFET'İN SESİ TAMAMEN KISILDI

    Bunu aile ferlerine soracaksın.
  4. Neferkare Neby

    MUHALEFET'İN SESİ TAMAMEN KISILDI

    Sezeri atlamışsın.
  5. Neferkare Neby

    Genelkurmay'dan haritalı cevap

    Biz bu toparklardan yahudilerin kökünü kazımadan özgür olamayacağımızı bilerek yaşıyoruz.O günlerde gelecek. Bu osmanlının son dönemlerinden Vaka-i Hayriyeden beri böyle.Ben buna Vaka-i Şerriye derim.
  6. Neferkare Neby

    MUHALEFET'İN SESİ TAMAMEN KISILDI

    Şıkışıp yazamamk ne kötü değilmi, İşiniz gücünüz altı boş slogan.
  7. Neferkare Neby

    MUHALEFET'İN SESİ TAMAMEN KISILDI

    Bununla ilgili AB ülkesi üyelerden örnek istiyorum işte, senin faşistlik olarak gördüğün anayasa maddeleri ile AB yasalarını karşılaştır. Bizde bilelim , öğrenelim, cahilliğimiz gitsin.
  8. Neferkare Neby

    Genelkurmay'dan haritalı cevap

    Çin malı daha ucuz.
  9. Neferkare Neby

    MUHALEFET'İN SESİ TAMAMEN KISILDI

    Yine slogan yazmaya devam ediyorsun. ???? AB reformları nedir yazsana bir kaçını.
  10. Neferkare Neby

    Genelkurmay'dan haritalı cevap

    Bölgenin geçmisini bilmek lazım ;
  11. Neferkare Neby

    Genelkurmay'dan haritalı cevap

    Şimdi bir takım işlerin nasıl yapılıp yapılmadığı sorgulama ayrı şeydir. daha teknik dzeyde yapılması için neler yapılır neler yapılmaz onlar ayrıca incelenir değerlendirilir. Küçük çocuğun nasıl öldüğüyle ilgili pkkk'nın kullandığı rus yapımı mayının resmini ilk yazılarda verdim. Zaten küçük çocuğun havan topuyla öldü demek , askerlik hakkında hiç bir bilgisi olmayan bir kişinin yapacağı bir yorumlamadır. Havam topunun nasıl patladığı ve nasıl etki yaptığı bellidir. Bunu Subay emeklisi bir dostum TD forumda anlattı. Olay doğrudan mayın işi olup ne ilktir nede son. Pkk bu tür provakasyonla
  12. Neferkare Neby

    MUHALEFET'İN SESİ TAMAMEN KISILDI

    Hadi ya baksen şu allahın işine, tüm devlet araçlarına sahip ol, reklam verenlere korku sal sonrada devletmi kapattı canımı oyna. Komik çocuklar sizi.
  13. Neferkare Neby

    Bu Amerikali kim?

    Yahu ayakların yere bassın biraz, ülkede amerikancılar ve avrupacılar arasındaki kavganın asıl sebebi ne. ? Uyuşturucunun geçiş güzargahı TC de kimin hakim olacağı. PKK ve DTP kimin davulunu ve neden çalıyor. ? AB den diyarbakır ve bölgesine karşılığı belli olmayan yüksek rakamlı paralar AB nin kürtleri sevdiğindenmi geliyor. ? Afganistan olayıyla ilgili bir dolu haber var, bu işler Taraf okuyup, DİSNEY dünya görürüşü ile anlaşılmaz. Amerikan ekonomisine giren uyuşturucu parası yıllık ne kadar. ? Amerika , küba ve o bölge ülkelerdeki gerilla faaliyetlerine neden izin veriyor. ?
  14. Neferkare Neby

    Bu Amerikali kim?

    Komplo dediğin her şeyin amerikan kökünü yazarım sana , Al buda Kreması. http://www2.haberler.com/2-milyar-dolarlik...cirildi-haberi/ http://www.istanbulvitrin.com/haber/istanb...yonlari-2-.html
  15. Neferkare Neby

    MUHALEFET'İN SESİ TAMAMEN KISILDI

    Mason medyada fazla göremezsin, bu olayı Ulusalcılar yapsaydı taraf gazetesi davul çalmaya başlardı, ses seda yok. http://w9.gazetevatan.com/Kizdiran_fotograf/264306/1/Manset
×
×
  • Yeni Oluştur...