Jump to content

Barby

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    63
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Barby Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Barby

    kafanızın tası attığı zaman ne yaparsınız?

    Öfke anında zaten var olan enerji kaynakları daha hızlı kullanılır.Yani aslında enerjiyi artırmaz azaltır.
  2. Barby

    kafanızın tası attığı zaman ne yaparsınız?

    Öfke yenilir ,içilir bişey mi? ya da enjeksiyonla mı veriliyor?Soruma karşılık mantıklı bir cevabınız yoksa yazmak zorunda değilsiniz.
  3. Barby

    kafanızın tası attığı zaman ne yaparsınız?

    Birine kızmak için o kişinin benim için ne ifade ettiği önemlidir.Değer vermediğim kimseye gerçek anlamda kızmam.Bu konuda merak ettiğim bişey var öfke insana aşırı bir enerji ya da güç verirmi?
  4. Barby

    ölümsüzlüğün sırrını bulmuş

    Herhangi bir savunma yaptığımı hatırlamıyorum.Konu aynen cp.
  5. ABD'de yaşayan Ukraynalı tıp profesörü Konstantin Rasin'in, kendi geliştirdiği atom çekirdeği yapımı teorisi ile insan ölümsüzlüğünün önünü açtığı öne sürüldü. Ukrayna'daki 'UNIAN Ajansı' Ukraynalı bilim adamının biyosibernetik alanındaki çalışmasının, beynin fonksiyonlarını yitiren parçalarının yerine protez yerleştirilmesine imkan tanıdığına ilişkin iddiayı yayımladı. Prof. Rasin, "Biyosibernetik alanındaki son teknoloji sayesinde, çok yakında beynin farklı parçalarının yerlerine protez takılabilecek" iddiasında bulunurken ölen insanların kişiliklerinin kopyalanmasını sağlayacak sensörler
  6. Barby

    admin hakaret ve tehdit eder mi?

    Sitemiz ateizm ve dinler hakkında tartışma, fikir belirtme, bilgilendirme, eleştirme, sorgulama ortamı sunmaktadır. Amacımız dinlerin kurumsallaşmasının ve toplum üzerindeki etkilerini ve sonuçlarını anlatmak, devlet ve din işlerinin tamamen birbirinden ayrılmasına yardımcı olmaya çalışmaktır. Forumlarımız katılımcılarımız arasında ırk, renk, din, dil, etnik köken, kültür ve milliyet gibi bir ayrım söz konusu olmadan her türlü katılımcıya açıktır. Forumlarımız fikirlerin forum kuralları ve genel etik kurallara riayet etmek kaydı ile paylaşılabileceği özgür bir tartışma ortamıdır. Bu paragrafı
  7. Barby

    admin hakaret ve tehdit eder mi?

    haci diyor ki Burası bizim çöplüğümüz.. Bu forum yeterince steril değil üyeliğimi sonlandırın .
  8. Barby

    admin hakaret ve tehdit eder mi?

    Barbyefobi icat ediyorum bende benden korkmayan varmı burda?Barbyefobi bütün ateist admin ve modların ortak fobisidir.Bu yüzden asla kız çocuklarının oyuncak reyonunda dolaşamazlar.
  9. Barby

    admin hakaret ve tehdit eder mi?

    bu admin bana bir şeyler yapacak fobisi Bir fobi türü daha icat etti admin dedeğin boş durmaz önce hakaret eder sonra icat
  10. Barby

    Kafa,beyin kalmadı.

    Önce laikliği anla ,sonra demokrasiyi,densiz densiz konuşma....
  11. Barby

    müslümanlar ve müslüma ! NIMSILAR

    Allah imanınıza kefil değildir.Zira insan son nefesini verirken bile imandan çıkabilir.Akıllı kimse, korktuğu başına gelmeden önce, onun çaresine bakar.
  12. Barby

    Bid'at sahipleri cehennemin köpekleridir.

    Sn.inanmayanlar islamı incelerken bütün parçaları birleştirip olayı anlamak yerine binlerce parçaya bölüp anlam vermeye çalışıyosunuz.Birde olmayan şeyleri içine katınca tam istediğiniz oluyor sanırım.Amacınız bize ya da birbirinize haklı olduğunuzu kanıtlamak olabilir.Bu şekilde düşünüyosanız size zararlı olduğumuzu düşünüyorum.Şahsi görüşümdür doğal olarak tepki vericeksiniz belki ama size bu konuda tek yanıtım var. Benden size hiçbir zarar gelmez.Allahın selamı üzerinize olsun.
  13. Barby

    Organ Bağışı

    şöyle bir durum var ki maalesef şuanda ülkemizin sağlık kurumları bunun için yeterli değil genellikle sağlık çalışanlarının insiyatifinde bir ihtiyaç dahilinde hayatını kaybeden insanların aileleri ile iletişime geçilerek ani kararlarla bu tür bağışlar gerçekleşiyor ben organlarımı bağışladım diyelim bütün prosedürü tamamladım benim korkum yetersiz bir hastanede bulunmamdan dolayı bu bağışımın gerçekleşmeyecek olabilme ihtimali burası türkiye... Ya da tam tersi senin yaşama şansın varken doktor bu yaşamaz deyip organını satamaz mı?
  14. Barby

    Kafa,beyin kalmadı.

    Amaç kar etmekse başka yollarla daha büyük karlar elde edilebilir.Ayrıca senin dediğin gibi sadece binayı yapıp ismini yazdıranlarda var.Bir amaçta iş imkanı sunabilmek
  15. Barby

    Kafa,beyin kalmadı.

    Duydum hayır için hastane sağlık ocağı okul yaptıranlar var.Hisseli olarak yapıldı.Hissedarların fikri alınarak edinilen kardan 2. ve 3. şube açıldı.İstediğinde hisseni çekip yada satıp kar elde edebilirsin.
×
×
  • Yeni Oluştur...