Jump to content

Portgas

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    149
  • Katılım

  • Son ziyaret

Portgas kullanıcısının paylaşımları

  1. Portgas

    Nice Mutlu Yıllara Portgas..

    tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.. sagolun.. Tesekkurler.. estagfurullah kutlaman yeterli ifeelgoodcum.. bu guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.. bende burdan kocaman öpiyorumm seni.. : ))
  2. Portgas

    Öz kizini ölduren cani..

    bu töre degil, ego diyorum bende..
  3. Portgas

    Öz kizini ölduren cani..

    bunun gibi haberden 10 tane ciktigini bilyiorsun madem, yanlis olan ne.. bu memleketin hangi topraginda egosuna yenilip en yakinlarini öldurmeyen insanlar var..? bu zamanda töre cinayetleri tukendi, bitti.. artik insan egosuna yeniliyor.. benim anlatmaya calistigim bu.. sen ise olayi kendince beni suclamak icin baska bir yere cekiyorsun.. normaldir.. gercekler herzamaqn zor gelir insana..
  4. Öz kızını kablo ile boğdu, yüzü tanınmasın diye poşet eritip damlattı, sonra da bir çuvala koyup çöpe attırdı... Ama 6 yıl sonra aramızda olacak! Her şey Diyarbakırlı 18 yaşındaki Gülseren Tanrıkut'un, üvey kardeşinin tecavüzüne uğramasıyla başladı. Olay ortaya çıkınca, genç kız başka biriyle evlendirildi. Ancak bakire çıkmadığı için, imam nikahlı eşinden sürekli dayak yedi. Dayanamadı; baba evine dönüp, sekreterlik yapmaya başladı. Bu kez de "dul kadın" damgası yakasına yapıştı. Komşuları, "Eve geç geliyor. Askılı elbise giyiyor" diye dedikodu çıkardı. Sonunda, "aile namusuna leke sürdüğü"
  5. SeNi Cok SeViYoRuM...

  6. Portgas

    Nice Mutlu Yıllara Portgas..

    spas cano.. : )
  7. Portgas

    Nice Mutlu Yıllara Portgas..

    guzel siir sagolasin hallac.. cok tesekkur ederim, ve estagfurullah gur sacli abicim..
  8. Portgas

    Ataturk Sevgisi..

    bir degil, iki degil, ucdegil.. surekli her baslikta kufur ve hakaret yagdirdi bunlar.. raporladim, kimse cikip tinlamadi, ceza vermedi.. bugunde aynen rochader gelip yakup u forumdan atiyor ama ardindan iki daka sonra oguz geliyor, karar geri cekilip 2 gun uzaklastirma veriliyor..!! bunlar kisiligimize, annemize, sevdiklerimize kufur edenleri böyle basimiza saliyorlar!! mrguitar ise atilip geri geliyor, ayni uyelikle..!! forum bunlara surekli torpil geciyor..
  9. soydurtmayin la portakallarinizi.. webcam i olmayan varsa söylesin, hallaca aldirim.. :D

  10. Portgas

    Nice Mutlu Yıllara Portgas..

    soymim seni portakal gibi. tesekkur ederim murted.. sahol harun, sanada basarilar.. )
  11. Portgas

    Ataturk Sevgisi..

    bunu diyebilenler bile cikabilmeli.. nesi zoruna gidiyor, gider bildiklerini yazarsin.. karaladigim yazini birdaha oku, ordan ne tur bir anlam cikiyor..? neden cuvalladigini söyledigimi ozzaman anlarsin.. ben arastirdim, arastiriyordum halada ve kesinlikle hatali oldugu seyler var elbette ama bu topic bunlari konasmak icin acilmadi.. forumda kemalistler bunu sikca kullaniyor, "bu halk ataturk u seviyor".. bu ulkenin %99 musluman tezi gibi.. bu sacmaligi konusmak acildi bi baslik..
  12. Portgas

    Nice Mutlu Yıllara Portgas..

    tesekkur ederim askim, hatirladigin görmek cok guzel.. cok sevindim.. tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.. : )) sen dur orda rakun efendi, Z yi farketmedimmi sandin.. : )) tesekkurler kutladigin icin..
  13. Portgas

    Ataturk Sevgisi..

    konunun muhammedle ne alakasi var..? ve benim muhammedi anlatmadigi nerden cikardin..? elestirenlerenler hangi davalarla yargilaniyor..? sirf mustafa filminden dolayi bile can dundara dava acilmadimi..?? gecin kanunlari yumusatmayi.. yada dayatmalarla bu sevgi beyinlere yerlestiriliyordur..? daha ilk lafinda cuvallamissin, milli mucadeleyi kendisi baslatmis gibi.. ama sorun ataturk degil zaten.. bugun bu halkin ataturk e olan sevginin nereden geldigiyle alakali, ataturk u enine boyuna arastiran kac insan var bu ulkede..? siz yatip kalkip muhammed, isayi, musayimi dusuniyorsunuz..?
  14. Portgas

    Ataturk Sevgisi..

    forumdaki kemalistlerin sik sik kullandigi bir arguman gözume carpti " bu halk ataturk`u seviyor ".. dogru seviyor, ama nasil ve neden seviyor..? cesaretinz varmi bunu konusmaya.. ben az degineyim sizin icin, bakalim nasil bir sonuca varcaz.. bu halk ataturk u enine boyuna arastiripte seven, sonsuz saygi besleyen bir halk degil, dayatmalarla, beyin yikamalarla, baskilarla sevmeye baslamis bir halk.. daha ataturkun yasadigi dönemde kimsenin cit denmesine musade edilmedigi gibi heryere heykelleri dikiliyordu, ataturkun ölumunden bir sure sonra DP tarafindan ataturk u koruma kanunu cikarilir..
  15. Portgas

    fasist sol..

    onlara islemiyor, görunurde kufur eden ataturkculer atiliyor ama bir iki gun sonra ayni nickle yazmaya devam ediyorlar..
  16. Darbe karsitligiyla bilinen, gazetelerinde darbeyi boykot eden fetullah gulen gercekte darbe karsitimi..? Dincilerin piyasaya suruldugu 80 darbesini fetullah gulenin destekledigini biliyormusunuz..? ordu darbe yaptiginda kahraman asker diye dergisinde yazilar yazdigi, evreni evliya ilan edildigini..? fetullahin orduya sizmaya calistigi yazip ciziliyor bugun, ama iyide zaten fetullahi, nurculari bukadar guclu kilan ordunun kendisi degilmiydi..? gittigi her sehirde hadis, ayet okuyan koca ordunun basi evren degilmiydi..? din dersini zorunlu kilan, dini bayramlari resmilestiren yine bu ordu
  17. Portgas

    fasist sol..

    isin esprisini yapiyoruz.. ciddiye almasana ulenn.. : )) freddie biliyoz bunlari, sadace sakasini yaptik.. abartmayin ama : ))
  18. Portgas

    fasist sol..

    nasil olur demeyin, turksolunu bilmeyeniz yoktur.. dun az bakiyim dedim ne sacmalamislar diye, birde baktim buyuk bir bomba patlatmislar.. avatar filminde anlatilan naviler turkmus.. daha önce musluman olduklarida söylenmisti ama sok oldum yinede.. devami ve detayi bu linkte okuyabilirsniz.. http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=853820 turksolunun kendi sitesinde link aktif olmadigi icin baska bir adresten veriyorum yaziyi..
  19. Portgas

    Yaygara..

    sivil fasizm, sivil dikta kuruliyor diyen aydinlar körmu..? yoksa sivillesmeden korkiyorlarmi..? anayasa mahkemesinin kendi sitesinden bir kac alinti yapmak istiyorum.. bakalim aydinlar bu askeri dikta bölumunu kacirmislarmi..? askeri dikta mi var, sivil dikta mi..? buyrun kara tabloya birde siz bakin.. http://www.anayasa.gen.tr/aym-uyesecimi.htm neden hicbir aydinin sesi bugune kadar cikmadi, neden sustular.. neden bu aydin cumhuriyetci kesimden olan insanlarimiz mitingler duzenleyip bunlari haykirmadi..? yaygara kopardiniz irtica, seriat, sivil dikta diye.. buyrun bu konuda neden s
  20. herkes kendini mehdiye göre sekil degistirirken, harun yahya ( adnan hoca ) mehdiyi kendisine göre sekillendirmeye calisiyor ve benim gördugum kadariyla bunu iyide basariyor, inanan cok bu istismarciya..
  21. Müslüman-Hıristiyan çatışmasında 464 kişinin öldüğü açıklanan Nijerya’da kuyulardan 150 kişinin daha cesedi çıkarıldı Çatışmalar, pazar günü Nijerya’nın Müslüman kuzeyi ile Hristiyan ve animist güneyi arasında kalan Jos kentinin Hristiyan mahallesinde cami inşa etmeye başlanmasıyla patlak vermişti. detayi http://www.milliyet.com.tr/kuyulardan-150-ceset-cikarildi/dunya/sondakika/24.01.2010/1190006/default.htm bu barbarligi, vahseti yapanlar kendi aileleri gözlerinin önunde ölduruldugunde bile hic icleri sizlamazmi, yaptiklarinin dogru olup olmadigini sormazlarmi kendilerine..?
  22. Portgas

    20. Yüzyılın Lideri

    gerekirse cumlelere ayiripta yazabilirim, forumun hangi konularda taraf oldugunu.. hacinin yorumu kisiseldir, forum yönetimiyle alakasi yoktur..
  23. Portgas

    Avrupa Türkleri nasıl görüyor?

    evrim teorisini oku.. yok beni uzaylilar kacirdi, onlar bana insanlari biz klonladik dediler diyorsan o baska.. ugrasamam paranoyaklilarinla..
  24. Portgas

    Avrupa Türkleri nasıl görüyor?

    kurtleri asagilamak icin baslik acmadi ama karikaturde kurtce yazi oldugunu anlayinca kendince kurtlerden hirsini almaya calisti.. ki buldugu resimdeki kurtmu tartisilir oda.. google ye kiro yazinca karsisina gelen her kisiyi kurt saniyor zavalli.. sana soran olmus belliki.. uzaylilarla icli dislisin malum..
  25. Portgas

    Avrupa Türkleri nasıl görüyor?

    basligi acan kim..? jadi karikaturu koyan kim..? jadi ustundeki yazinin kurtce oldugunu anladiktan sonra kurtleri asagilamak icin resmi asan kim..? yine jadi.. sen ne yazdigimi anlamamissin bile, bana tarafsizliktan bahsetme.. ben kendimi dunyali olarak göriyorum.. insan irkindanim.. sizin gibi kendimi bir parcaya ait hissetmiyorum kendimi, o yuzden bana tarafsizliktan bahsetme..
×
×
  • Yeni Oluştur...