Jump to content

alcapone

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    109
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

alcapone Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. o kadar 'heyyo' demişiz, insan bir geri döner 'insaniyet' namına nan!

  2. o sıfatlar onda aynı anda olabilir, ama eylemleri aynı anda yapmayabilir...sıfatlarla, eylemleri karıştırıyon.
  3. evet şapkadan tavşan bile çıkarılır
  4. Sen Deha abiyi boşver kendi haline üzül. Hakim, Deha abinin "H" harfi. O zaman zaman dengelerle oynayıp ayar verir. Boşver o'nun durumunu. O zamanlar farklı bişey savunduysa vardır bildiği. Senin durumun ne olacak asıl. Saf geldin saf mı gidicen?
  5. alcapone

    Ergenekon da son durum

    Yok yau? Bak sen şundaki hassasiyete Sanki birilerinin suçlanması forumda ilk ve yeni birşey Ortada suç varsa ergenekoncu teröristlerin mahkeme devam ederken burda savunulması, iddiaların balon olduğunun söylenmesi de aynı derece suç olur. Aklını seveyim senin, Peki sen hiç yahudi bir adamdan münübüs şöförü düşledin mi?
  6. alcapone

    Çene altı laikliği...

    türbanın yine forumda hortladığı eski zamanlardı ben, trajito, orphaned, sonus...vs daha biçok kişi "türban yasağını savunan" bikaç şabanı parçalıyoduk:) bu ibişte yer yer girip tkp ağzı ile bez parçası ile siyaset yapılmayacağından, türban yasağının saçmalığından fln bahsediyordu ama şimdi farklı, çünkü dengeler değişti türkiye gündeminin sıcaklığından dolayı heycanı artan laikçiler kendine bikaç günah keçisi liberal buldu forumda adamlar nasılsa sırf liberal olduklarından dolayı 1-0 yenik başladılar maça onlara saldırmak, hainlikle suçlamak moda oldu herkes başlarına üşüştü başlık ba
  7. alcapone

    Çene altı laikliği...

    bak hala konuşuyo:)
  8. alcapone

    Çene altı laikliği...

    boş konuşma liberal değilim ben. sayfalarca insanları sapıklık, hainlikle suçladınız. ağlama şimdi iki tane laf için.
  9. alcapone

    Neden hep Atatürk ?

    siz, biz, siz, biz, siz, biz..... Annemle alışverişi bugün ben yaptım. AVM çok kalabalıktı. Alışveriş merkezinde zemin kata inerken merdivenlerin en üst basamağında şu geldi aklıma, Kendi kendime " Burada çok fazla insan var, hepsi ben en üst basamaktayken ayaklarımın altında gibi, bağıra bağıra demeç versem hepsi durup beni dinlese 100 kişiden en az 50 kişiyi ikna edebilirim, bunların içinde kesin türbana özgürlük isteyen şeriatçılarda vardır, Hacı ve tayfası forumda boşa kürek sallayacaklarına bana metin hazırlayıp versinler belli bir ücret karşılığında her pazar burdan insanlara seslenip
  10. alcapone

    Çene altı laikliği...

    Sizi o armutlar arasına koyamıyorum ifeel. Yazarken aklıma gelmediniz yeminle. Ama bu, Elbette duygusal nedenlerden ötürü.
  11. alcapone

    Hain kelimesi havada uçuşuyor

    Türban yasağı, ergenekon olayı...vs bir yana Atatürk'ü eleştirmekten öte düşmanlık yapanları ben de anlamıyorum. Ama bu forumda sürekli Atatürk'e düşmanlık yapmakla suçlananların çoğunun profiline bakıldığında Atatürk ile ilgili başlıklarının çok fazla olmadığı görülür. Portakal kılıklı adamlar sanki özellikle Atatürk ile ilgili başlıklar açıp onları bu başlıklara çekiyor gibi geliyor bana. Bu tür adamların açtıkları başlıkların ilk iletilerinde başlığa çekilmeye çalışılan adamlara göndermeler var. Herkes en "aydının" kendisi olduğu iddiasında. Dümdüz odun gibi mantıktan nasiplenmemiş ada
  12. alcapone

    Hain kelimesi havada uçuşuyor

    Selam dostum, ben de Atatürk'ü seviyorum. Tekrar soruyorum. Neden gidip bir bankta bilincimizi eşik olmayan parçalara bölmüyoruz?
  13. alcapone

    Çene altı laikliği...

    Türban yasağını savunan bekir coşkun kılıklı laik armutlar kervanına Dehri de katılmış. Ne güzel yapmış. Yakışmış.
  14. alcapone

    Hain kelimesi havada uçuşuyor

    Kime, neye hain? Bir avuç Kemalist'e mi hainler? Geçelim bunları, Türbanı bile tehlike gören laikçi lalelere de, ergenekoncu teröristlere de karşıyız. Ne olucak ki siz bize hain deseniz? Ateist kabul etmeseniz...vs Benim bu forumda Atatürk'e taptığım dönemlerim de oldu o zamanlar bile gizli şeriatçı hain olarak suçlanıyordum. Eh yani hain deseniz ne olacak ki? "Ve bunları elbette çabucak geçelim".
  15. alcapone

    İçimizden Devşirme Hainler

    "Cemal Süreyya" değil arkadaşlar, Doğrusu "Cemal Süreya". Ölüm geliyor aklıma birden ölüm, Bir ağacın gövdesine sarılıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...