Jump to content

Subhanallah

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Subhanallah Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Subhanallah

    Dua Edelim de Mucize Olsun..

    Hastalıklarımız için dua ettim kabul oldu, maneviyat için dua ettim kabul oldu, maddi sıkıntım için ettim o da kabul oldu. Burda yazamayacağım kadar çok,günlük hayatta dualarım kabul oluyor Elhamdülillah. Bunların hepsi Resulullah'ın öğrettiği dualardı. Allah celle celaluh buyuruyor ki; Andolsun, mallarınız ve canlarınız konusunda imtihana çekileceksiniz. Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve Allah’a ortak koşanlardan üzücü birçok söz işiteceksiniz. Eğer sabreder ve Allah’a karşı gelmekten sakınırsanız bilin ki, bunlar (yapmaya değer) azmi gerektiren işlerdendir. (Ali İmran 186) Si
  2. Subhanallah

    Ya tanrı yoksa

    Bunalımda olan bir ateistin başlıklarından biri, etmediğiniz hakaret kalmamış, şerefsizce ve Allah'a ortak koşarak ölmeyi nasıl tercih edersiniz, akıllara zararsınız.
  3. Subhanallah

    Ateistler de tanrının var olmasını ister

    Allah'ın yarattıklarından hiçbiri onu görmeye layık değildir, kurallarının mantıkdışı olduğunu savunanlar hakikatı kavrıyamadıklarından dolayı böyle düşünürler, inananların bile onun rahmetinin ne kadar çok olduğunu anlıyamaz kavrıyamazlar kaldıki inançsız birine bunu anlatasın.. Allah (c.c.)imtihanımızı kazananlardan eylesin (Amin)
  4. Subhanallah

    Kur'an'da güzel ayet bulmaca

    Depremler,seller,yaygın hastalıklar çeşitli afetler, tuhaf yaratılışlar, bunların hepsi kıyamet alametleri, tabi anlıyana...
  5. Subhanallah

    Kur'an'da güzel ayet bulmaca

    Kuran'daki bütün Ayetler güzeldir, önemli olan nereden baktığınız...
  6. Subhanallah

    Kur'an'ın tanrısı Adil midir?

    Şeytan itaatsizliği ve nankörlüğü yüzünden Allah katından aşağılanarak, horlanarak ve azdırılarak kovulmuştur. Araf Suresi, Ayet 16: "Beni azdırdığın için, andolsun ki, Senin doğru yolun üzerinde onlara karşı duracağım. Sonra önlerinden, artlarından, sağ ve sollarından onlara sokulacağım; çoğunu Sana şükreder bulamayacaksın" dedi.” Ayrıca sizin bu ortak koştuğunuz kötü kelimelerden Münezzehtir. O El-Adl'dir...
  7. Subhanallah

    Paralara Allahın Resmini Basalım

    Bende ateistleri sorgulama açısından daha akıllı zannederdim, böyle sapık bir düşüncede olan birisiyle tartışacağım fazla birşey yok.
  8. Subhanallah

    Paralara Allahın Resmini Basalım

    İsmimi düzgün telefüz et terbiyesiz mahluk... Onların ne zaman geleceğini kimse bilemez, hepimize gelecek olan Azrail (a.s.) gelecek.
  9. Subhanallah

    Paralara Allahın Resmini Basalım

    Terbiyesizliğini heryerde belli etmene gerek yok biliyoruz öyle olduğunu. Yaşını bilmiyorum ama ortalama 50-60 sene içersinde bu kelimelerini nasıl yedireceklerini aklının bir köşesine yaz.
  10. Subhanallah

    Paralara Allahın Resmini Basalım

    Yazık sizlere çok bilinçsizsiniz zır cahilsiniz, zaten aklınızı doğru yönetebilme kabiliyetine sahip olabilseydiniz bugün bu düşüncelere sahip olmazdınız. Ne anlatılsa boş sizlere işte siz bu tür günahlarınızdan dolayı Allah size imanını nasip etmedi etmeyecekte. "Bir elime ay"ı bir elime güneşi koysalar, ben bu hak davadan vazgeçmem!" Alemlere rahmet olarak gelen... Hz.Muhammed mustafa (s.a.v.)
  11. Subhanallah

    Kur'an'ın tanrısı Adil midir?

    Onlar direkt olarak peygambere karşı geldiler, ayrıca şuan tövbe etmeyecek olanları Allah günahlarını arttırsın diye bekletiyor, herşeyin iyisini Allah(c.c.) bilir.
  12. Subhanallah

    Tanrı var ama uyuyor

    Senin kadar cahil değilim elhamdülillah. Ne anlatsam boş hakkı inkar etmeye devam edeceksiniz.
  13. Subhanallah

    Tanrı var ama uyuyor

    Sizde Allah'a inanmadığınız için gerçek olmadığınıza inanıyorum varmı böyle birşey?
  14. Subhanallah

    Tanrı var ama uyuyor

    Öyle birşey gerçek olsa basın onları asla rahat bırakmazdı. Doğal ortamda yaşayanlardan bahsederler hep ama hepsinin ne olup bittiğinden haberi var.
  15. Subhanallah

    Tanrı var ama uyuyor

    Günümüzde Allah'ın, Resulu Hz.Muhammed ile gönderdiği tebliği bilmeyen duymayan kesim yok,geçmişte Din göndermediği dönem kesim fetret devridir, kötülükler cezasını bulur, boynuzsuz koyun boynuzlu koyundan hakkını alır bu örneğe istinaden yapılan kötülükler kimsenin yanına kar kalırmı hiç?
×
×
  • Yeni Oluştur...