Jump to content

Hakim

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    418
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Hakim Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Tarih tekerrürden ibarettir diye boşuna söylememişler,tam 13 ay önce kelimesi kelimesine aynı şeyleri söylemişim,bu tutarlılığım yüzünden kendimi kutlar,kınayı ihtiyacı olanlara havale ederim.
  2. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Edip'in bir önceki ziyartei,konu gene aynı,kına yakanlar önden buyursun. http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=13434&st=0&p=215623entry215623
  3. Doğru gibi duruyor.
  4. Dehacığımada aferin vermek her yiğidin kireci değildir:) bu arada değerli dostum deha yeni nickin çok kötü :)

  5. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Değil,orospu para ile yatana derler,huriler gözünü yalnız sana dikmiş,yalnız senindir,para neyin almazlar. Senin de Kuran bilgin zayıf anlaşılan.
  6. Hakim

    Bende o Donanım Yok!

    Evet doğrudur,kuşlar arılar vs akla zarar işler yapar. Ama bütün bunlar bir Tanrı'nın var olduğunu kanıtlamaz. Tanrı'nın varlığı bunlardan bağımsız olarak nesnel kanıt gerektirir.
  7. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Mirket, Hakaretlerim sanal kişiliğinedir,sakın üzerine alınma,hala sen benim dostumsun,olabilir her insan yanılabilir mutlaka bir şeyleri yanlış anladın, zaten çok zeki değilsin bildiğin gibi,neyse ben zaten kısa süre sonra ikilerim sana da başarılar,bu da aramızda kalır hiç endişen olmasın.
  8. Hakim

    Requiem'den mısralar

    meiuqer, Selam,nasılsın?
  9. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Çıldır çıldır !! Bir kaç üyelik daha al daha iyi saldırırsın,sana üyelik bedava biliyorsun !! Bak benim imzam da aşşağıda !
  10. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Mirket denen dümbük,senin görev provakatörlük ve illa beni hedef göstereceksin!! Ama ben senin hangi şahsiyetsiz'in alt-üyeliği olduğunu biliyorum ? Edip ile daha önce tartıştık,madara oldu o başlıklar bulunup bunlar slayt veya stand-up haline de getirilebilir,maçası yemediğinden bu bahaneleri öne sürdüğü ortada,haklı da. Edip burada yazsa ne olur,burada başka hiç müslüman yazmadı mı,Edip ayarında da bir çok adam yazdı merak etmeyin. Edip buradan belge getireceğim diye arazi olalı herhalde 2 sene olmuştur,hala bilgisayarım bozuldu ayakları yapıyor. Ben bu adamı karşıma alıp ta tartışmam,k
  11. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Şahıs buradaki tartışmalarında Allah'ın kendisine işaret gönderdiğini iddia etmişti.
  12. NOIR

    kireçten aferin almak herkesin erişemeyeceği br mertebedir :)

  13. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Tanri, Ben ne kadar cesur olduğumu yazımda belirttim zaten,salak değilim. Edip ölüm tehditleri aldı da ne oldu,attı kapağı ABD'ye,şimdi oradan bize maval okuyor. Ben de diyorum ki,sen bile müslüman olduğun halde Türkiye'ye gelmeye korkuyorsan nasıl olur da ateistlerden kimlikleri ile toplum önünde ateizm tartışmalarını beklersin? Delikanlılıktan kastım da ortada, madem haklı,otursun ülkesinde haklılığını kanıtlamaya uğraşsın,hem sıvışıp hem konuşmak olmaz,örnek olarak Irak'ta ülkesini savunan müslümanlar var yahut Filistin'de vs,canını veren de var,madem Allah'a inanıyor,Allah onu korur,h
  14. Hakim

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    Sevsinler yürüttüğün mantığı. Yüz yüze tartışma olunca zekan mı açılıyor,yazamadıklarını mı söylüyorsun? Yüzü yüze ne söyleyebilirsen burada da yazabilirsin,bak binlerce insan bu şekilde burada tartışıyor,kimse de kimsenin yüzünü görmüyor,ve böyle aptal bir talep hiç bir müslüman katılımcıdan da gelmedi. Sen bir TV ile böyel bir antlaşma falan yaptınsa,en kolayı birine üç beş kuruş ver bir şeyler ezberlet çıkıp ateist rolu yapsın,hem sen de bedavadan tartışmayı kazanmış olursun. Ver gazı,ver gazı,sen burada yazanları salak falan mı sanıyorsun o 1475 gram beyninle?
×
×
  • Yeni Oluştur...