Jump to content

DarthMaul

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

DarthMaul Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. DarthMaul

    Tarihin İlk Soykırımı

    insanlarla beraber yaşamış derken, bu dev primatların ortaya çıktığı tarihten başlayıp 500.000 bin yıl öncesine yani bu yaratıkların soyu tükene'ne kadar atalarımızla aynı dönem'de yaşamışlar. atalarımızla saldırma tarzı ilişkilere girdikleri bilinmiyor bildiğim kadarıyla ama atalarımızdan biri bunlara rastladıysa sonu kötü olmuştur.
  2. DarthMaul

    Tarihin İlk Soykırımı

    insan değil zaten hacı insansı bi goril türü.
  3. Bilim insanları, insana en yakın tür olan ve esrarengiz olarak ortadan kaybolan Neandertal türünün sırrını çözdüğünü öne sürüyor. Antropolojik Bilimler Dergisi’nde yayınlanan bir makalede insanoğlunun eti için Neandertal avladığı ve soyunu da böyle tükettiği iddia edildi. Söz konusu iddia, Paris Ulusal Merkezi’nden Fernando Rozzi tarafından ortaya atıldı. Bulunan Neantertal kemiklerinde çene kemiklerinin ayrılmış olduğuna işaret eden Rozzi, bunun et ve dili çıkarmak için kullanılan bir teknik olduğunu iddia etti. Çünkü o dönemde insanlar avladıkları geyikleri de böyle parçalara ayırıyordu.
  4. DarthMaul

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    putçu goddes!!! öyle birşey iddaa ettiğimi nerenden uydurdun acaba? bu kürtler den ammada korkuyosunuz, türk lafı geçince direk kürt lafları dönmeye başlıyo havada. korkunun ecele faydası yok putçu.
  5. DarthMaul

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    kıt herif anadolu'da türk'ten kürt'ten başka kimse yokmu. hititler, luviler, troyalılar, lidyalılar, frigyalılar gibi o çağlarda dünyanın en gelişmiş medeniyetleri var. 20 bin yıl homo sapiensler için çok geç bi tarih değil. daha afrikadan çıkalı 40 - 50 bin yıl oldu, anadoluda'da ilk yerleşimler 15 - 20 bin yıl arasına dayanıyo. atsızcı beyin özürlü seni, kendini üstün ırk sanan, hayal dünyasında yaşayan çapulcular.
  6. DarthMaul

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    ben kendimi anadolulu olarak görüyorum, zatende öyleyim atalarım 20 bin yıldır bu topraklar'da. dünya medeniyetine bir çok katkıları var, bazıları gibi bozkır'da çelik çomak oynayıp, sağı solu yağmalamamışlar sadce. anadolu'da sizin o kokuşmuş kültürünüzün hakim olmasıyla geriye gitti, bu toprakların başına gelen en büyük talihsizliksiniz. bozkır yamyamı sığıntı seni.
  7. DarthMaul

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    senin zihniyetindeki piç kuruları öldürdü. senin o asil soyuna başlarım, ya orta asyalı fare tipli bozkır çapulcularından birisin yada asimile olmuş kimbilir hangi dönek soydansın. türk olmayan herkes düşmanlarıymış beyin özürlü çapulcu seni.
  8. DarthMaul

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    hadi lan ordan 6 aylık bebekleri bacağından tutup 2'ye ayıran köpek soylarına bak hele. tc'nin gelmiş geçmiş en büyük terör ve katil yapılanması mhp bu kadar normal karşılanır, eski katilleri milletvekili olur, ülkü ocakları denen çapulcu yuvaları terör saçar ortaya ama onlar 12 eylül'de türk - islam sentezinin tam anlamıyla hakim olmasıyla anormal karşılanmaz. boşuna demedi mhp'liler fikirlerimiz iktidar'da kadrolarımız hapis'te diye. bu yapılan eylemler sizin gibi köpek soylarına çok az bile, siz maraş'ta bebekleri, yaşlıları kesip, parçalerken. çorum'da yakaladığınız insanları sırf alevi d
  9. * 30 bin küsürlük bir 1600 cc arabanın vergisiz fiyatı 11 bin küsür vergisi 18 bin küsür * Sigaranın vergisiz fiyatı 1,15 gibi bişey vergisi 5,47 civarında * Ve benzin resmen vatandası duduklemek yaptıkları vergizin 1,15 gibi bişey vergisi 2,3 gibi bir rakam. 20 Adet sigara için 15 adet sigara vergi 30 TL'lik alkol için 17 TL vergi Bu nedir arkadas 1 tl malın vergisi 2,5 lira Alınan vergi malın değerinden nasıl yüksek olur benim matematiğim almıyor. bu iş düzelirmi ? nasıl düzelir ?
  10. DarthMaul

    'ALLaH'ı Seven 999.999.999 Kişi Arıyoruz..!'

    facebook'ta allah'a ve muhammed'e hayran olmakta ayrı bi zeka parıltısı. allah şu an facebook'ta hayranı ol.
  11. DarthMaul

    fasist sol..

    ilyas salman'da bu aptalların arasına girdiğinden beri kendisine karşı en ufak bi saygım ve sevgim kalmadı.
  12. DarthMaul

    bir cami, 464 ölu.. deger mi..?

    en az 3 çoçuk yapın ortalık amele kaynasın. insanların bu üreme duygularıda tamamen çıkar ilişkisine dayalı, biz yaşlanınca çalışıp bize bakar, hastalanınca hastaneye götürür diye çoçuk yapıyo çoğu.
  13. DarthMaul

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    drekinci ben zaten senin söylediğin dışında silahlı bi eylemliliği savunmuyorum şu an için. mücadele tarzında söylediklerine genel olarak katılıyorum ama 80 öncesi döneme benzer olaylar yaşansa faşistlere silahla cevap vermeyip şamar oğlanınamı döneceksin? pkk'nın mücadelesi sınıf ekseninden kaysada başarılı oldukları ortada değilmi? koca bi bölgeyi yanlarına çektiler milyonlarca sempatizanları var. bu arada senin yaşadıklarına ve tecrübelerine saygılı olduğumuda belirtiyim. @gavur mahir çayan hakkında kullandığın üslüp hiç hoş değil ve şımarıkça. kendini ondan daha bilgili, kültürlü, pragma
  14. DarthMaul

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    bu konuda haklısın gavur mahir çayan ve özellikle deniz gezmiş'i romantikleştirip, gerçek kişiliklerinden uzak göstermeye çalışıyolar. onlarda başarabilseydi pkk gibi gerilla mücadelesine girişiceklerdi.
  15. DarthMaul

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    drekinci sol sence napmalıydı o dönem ? faşistler her gün onlarca sol görüşlü insanı öldürüyodu, bunlara karşılık vermeseler şamar oğlanına döneceklerdi. şöyle düşün bi sokaktan geçiyosun, o sokakta takılan serseri takımı seni gözlerine kestirip kafayı takmış, dalaşacaklar sen onlara abi ayağı çekip iyi huylu yaklaşsanda dövücekler, sert çıksanda. karşılık verincede tamda evren türevlerinin can attığı gibi sağ sol çatışması meydana geldi.
×
×
  • Yeni Oluştur...