Jump to content

deliii

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

deliii Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. deliii

    Müzikle Açalım

    http://www.vidivodo.com/117731/siki-siki-baba
  2. Hayır doğru değildir kuran arapça okunur.. İbne Hacer-i Mekki diyoki "Kur'an-ı kerimi Arapçadan başka harf ile yazmak ve Kur'an-ı kerim yerine tercümesini okumak haramdır." Arap milliyetçisi herifn teki...Arap dili ve edebiyatını yükseltmek istemiştir. diyanette arapların ortağı.. bakın nediyor Kur'an-ı kerim, yalnız Kürtçeye değil, hiçbir dile hakkıyla çevrilemez. Eski tefsirlerin ışığı altında verilen manalara da tercüme değil, meal demek uygundur. Kur'anın yalnız manasını ifade eden sözleri, Kur'an hükmünde tutmak, namazda okumak caiz olmaz.. 2.çinko diyanette arap çıktı.. Adnan men
  3. deliii

    Kafir kimlerdir?

    Tevfik sivri dilliliği ve içmesiyle bilinen bir sofuymuş.Yine herzamanki mekanında arkadaşlarıyla içiyormuş Oradan geçmekte olan katı dindar bir başka sofu arkadaşı Neyzen i görmüş.Söylene söylene yanına gelmiş ve şöyle demiş: -Ah Neyzen! iyi adamsın hoş adamsında, birde şu kafiri içmesen Neyzen sofuya bıyık Altından gülerek: -Sen hiç merak etme aziz dostum. Ben bu kafiri önce ehli müslim yapıyorum, sonra içiyorum"
  4. marx la hz.muhammedin hayeletlerini gördüm..valla.
  5. deliii

    Peacemaker's Guide to Warmongers kitabım ÇIKTI

    ne abicim hüseyin abi ikinci el kitapları 5 e satıyor hatta arkasında beyaz çıkmayan orjinallik kağıdıda var..öğrenci adam kitapa 20 lira verse ne olurdu halimiz. yapma my hacı.
  6. carlos carlos diyodunuz adam aldı gitti artı lafta soktu.. en büyük altınorduspor..bak bakim para için çalışan varmı.

  7. hacı imzandaki foto es-es maçındanmı?

  8. deliii

    Peacemaker's Guide to Warmongers kitabım ÇIKTI

    kitap neyi anlatıyorki ayrıca 20 dolar çok değilmi ben 600 sayfayı 5 liraya alıyorum.
  9. deliii

    şanlı tc askeri(!)

    hstr-lan
  10. deliii

    şanlı tc askeri(!)

    şahsen benim vicdanıma veya penisimi bile kalınlaştırcak bişe olmadı...Açıkcası adam milletçi duygusuyla ülkesine zarar verenlere yaptığı muamele kaldiki bunu her milletçi yapar.....Şimdi gelelim senin gereksizce yok akraba yok asker ne oluyoz anasını satim ülke düzenini bozan birine tekme atıyorda çok mu sızlıyor canın ..
  11. deliii

    İranda polis göstericiyi BİLEREK ezdi.

    iranlılar eski günleri arıyolar valla..İslam milleti ne hale getiryor yazıklar olsun sana muhammed yaşa isa.
  12. deliii

    Müzikle Açalım

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1119813806306&ref=nf (Raşid Taha - Halid - Fadıl) - Abdel Kader -- by MİRHAN Abi
  13. deliii

    Allah'ın Varlığının Delilleri

    okudunmu dayı bunu..bende müslüman sayılırım biraz şöle kısa özetli yapta öle okuyak valla zaman verilmez şimdi buna gereksiz şeyler yazıyodur milletin vakti değerli.
  14. deliii

    "SENİ SEVİYORUM" demenin, dayanılmaz hafifliği

    yav bendemi anormallik bilmiyorum benim gibi düşünen vardır sevgi sözcükleri hep bana tuhaf gelmiştir..Yine anlamsız birleşik laflar saçmalık pöhh niçe görse bunları küfür eder kaçar..
  15. deliii

    Boy uzaması

    hocam bu boyla zaten kafa tutamıyorlar yanlız yaşadığım şehir Türkiye insanların maks ortalama 170 e çıkan bi yerde çok anormal hissediyor insan kendini.
×
×
  • Yeni Oluştur...