Jump to content

VahsiZenci

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    277
  • Katılım

  • Son ziyaret

VahsiZenci kullanıcısının paylaşımları

  1. VahsiZenci

    avrupa birligi

    ''Türk elini nereye atsa .ok bulaştırır'' gibi aşağılıkça yazıp birde saçmalamasan. Vatan sevgisiymiş,Avrupa'lılarda sanki hiç ot çeken yok,cahilliğinde bir modernliği var size göre,biz cahiliz ot çeken avrupalılar modern.
  2. VahsiZenci

    cüneyt gökçer öldü

    çok büyük adamdı,Avrupa'daki başarıları için övünebiliyoruz.Huzur içinde yatsın.
  3. VahsiZenci

    avrupa birligi

    Eğer Türkiye azimli olursa AB'yi yönetebilen ve yasalarına etki eden ülkelerden biri olabilir.Bunun için girmemesine gerek yok. Zaten Atatürk'ü ve ilkelerini anlayan bir tek sen varsın. Ben sanki mandası olalım dedim. Kriterleri kabul etmek mandacılık değildir,Toptan kabul edelimde demedim,Ama kriterlerin çoğunda sorun yok ve hepsi bizim sahip olamadığımız şeyler.
  4. VahsiZenci

    BİR KIZIN HAYATINI KURTARMAK

    ABD düşünceleri değiştiremez ki,en fazla rejimi yıkabilir,kökünü kazımak lazım,yanlış anlaşılmasın fiziki olarak değil,düşünceleri yıkmak lazım yani.
  5. VahsiZenci

    BİR KIZIN HAYATINI KURTARMAK

    Babamların dükkanına iranlı karı-koca gelmişti (karısının başı açık hatta miami'den tatile gelmişler gibilerdi) Ahmedinejad'tan bahsedince ahmedinejad'dan nefret ettiklerini söylediler. ama bu istisna,İran öyle değil. İran bunu kendi seçti. Yazık etti tarihine. Bu sözümü not alın arkadaşlar; Milletleri tarihleri kurtaramaz,o tarihleri yaşatanlar kurtarabilir.O tarihlerden eser yoksa eğer kurtuluş yoktur.(incil gibi oldu kurtuluş yoktur derken ama neyse)
  6. VahsiZenci

    avrupa birligi

    kürtlerin hepsini katmıyorum ama avrupa birliğini kabul etmeleri yeterli değil.Geleneklerinden kurtulmalılar. Nasıl bizim için yeterli değilse onlar içinde yeterli değil. Suç kürtlerin mi ? hayır,onlar bu geleneklere hala bağlı olduğu için suçlu,bizde orayı zenginleştirmediğimiz,yatırım yapmadığımız için suçluyuz.
  7. VahsiZenci

    BİR KIZIN HAYATINI KURTARMAK

    bunlar hayatında cunta diye birşey görmemiş ülke cuntayla yönetiliyor sanıyorlar. ABD'nin Genelkurmay'ının Siyasette etkisine bir bakmaları kafidir. Ordunun amacı dış huzuru sağladığı gibi iç huzuruda sağlamaktır. Siyasetede karışmaya hakkı vardır.Anayasa yüce bir güç tarafından korunmuyor ki kim koruyacak ? Ordu. Cunta olsa şuan partiler olmazdı başbakan olmazdı cumhurbaşkanı olmazdı vs. hayatımızda cunta görmesek kanıcaz bunlara.
  8. VahsiZenci

    avrupa birligi

    Doğru aslında,adamlara istediği devleti verelim diyorum bazen. Bir çok ilkel namus belaları,beşik kertmeleri gibi yaratıkça gelenekler bela oluyor başımıza,Avrupa bizden biliyor.
  9. VahsiZenci

    avrupa birligi

    Senin fahişe olmama hakkını bazı Çağdaş ülkelerden önce Atatürk koydu.Söyleyeyim dedim. Atatürk zamanı Türkiye Cumhuriyeti dünyanın yeni otorite ve saygın devletlerinden biriydi,Atatürk sayesinde bir çok islam ülkesi Cumhuriyet'i ve Demokrasi'yi tanıdı krallığı,şahlığı bırakarak. Milletler Cemiyeti'ne girende Atatürk Türkiye'sidir.
  10. VahsiZenci

    avrupa birligi

    Böyle Atatürkçülük olmaz. Türkiye Cumhuriyeti'ni gothic kızlar gibi yalnız bırakmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.İçimize kapanık duruyoruz hiç bir ülkeyle ilişkilerimiz iyi düzeyde gitmiyor. Ne zaman bir ülkeyle iyi ilişki kuralım aman mandaya giricez aman bağımsızlık gidiyor ülke gidiyor bize istediklerini yaptırıcaklar. Avrupa Birliği kriter koyunca hemen diyorsunuz ki mandasına giricez bağımsızlığımızı alıcaklar.Oldu AB zaten kriter koymasın direk alsın bizi hiç incelemeden sorgulamadan. la en ufak kriterde olay çıkartıyorsunuz. Atatürk Batı ile yakınlaşmayı öngörmekteydi,Ülkeler
  11. VahsiZenci

    avrupa birligi

    arap birliğinin gözlemci üyesiyiz zaten,hiç ilgimiz yok değil yani.
  12. VahsiZenci

    BİR KIZIN HAYATINI KURTARMAK

    bu ülkeye hidrojen bombası atmamak için hiçbir insani sebep engel olamaz bence. bu iki ülke (mısır ve iran) nasıl bu hale geldi,tarihlerine yazık.
  13. VahsiZenci

    avrupa birligi

    Bunlar halkın dışında gerçekleşiyor hacı.Halk durumun farkında. Bardağın dolu tarafına hiç bakmıyorsun.Zerre bakmıyorsun. Dincilere öfke,nefret hangi şehir olursa olsun kendini gösteriyor. Bizimde değerlerimiz var. Dincilere,Şeriatçılara giydiren bir sürü yazarlarımız,edebiyatçılarımız var başta en büyük değerimiz Atatürk olmak üzere. Aslında Dinci-Laik diye ayırmamak lazım. Bir Radikal kısım var,Artık işi terörizme dönüştürmüş,Şeriat için savaşmaya hazır Radikal kesim.Bunlar %1'i bile bulmaz. Evet dinci ve Atatürk'ü sevmeyen kesim fazla,Ama bunlarda hızla Batı'ya ayak uyduruyor. Dinda
  14. ben bu kadar modern bir site görmedim sünnilerde,dini evlilik sitelerini gördükten sonra. Türkiye'nin az umutlarından biride Alevilerdir. Evet dine komple karşıyız ama,Radikal ve yayılmacı dincileri yok etmek Alevi'lerin elinde. Eğer haklarını kazanırlarsa toplum Laikliği tam anlamıyla tanıyacak. Ve ülkede sünni egemenliği sonlanmış olacak. Alevi'leri yürekten kutluyorum.
  15. VahsiZenci

    avrupa birligi

    Halkımızın çoğu Müslüman kesim dahil Özgürlüğe ve Laikliğe bağlı insanlar. Radikallere nefret çığ gibi büyükken bu dinciler azsada mart ayındaki dişi kedinin azarken verdiği zarardan fazlasını veremezler. Avrupa Birliği'ne girmedikçe Din özgürlüğünü falan tanımayacağız.Ayrım hep olacak. Seni korkak görüyorum hacı.Dincileri patlamaya hazır bir Bomba olarak görüyorsun ve dokunmaya korkuyorsun.Ben asırlarca bu bombanın stresiyle yaşayacağıma o bombaya zeus ne verdiyse girişirim daha iyi. Avrupa Birliği yan etki yapabilir,Ama denemekten başka şansımız yok.
  16. VahsiZenci

    avrupa birligi

    Şuna bile Demokratik değil diyorlar şaşıyorum Ya düşünsenize,Faşist dediğiniz ülke 1. maddenin ''Atatürk Milliyetçiliğine Bağlı'' kısmını değiştirilemez saymıyor,özenle 1. maddenin şu kısmı değiştirilemezdir falan denilmiş. Cumhuriyet tabiki değiştirilemez. Laik ve Sosyal devlette değiştirilemez. Hiç bir Demokrasi bunların değişebilirliği ile sağlanamaz ! Ama,Değiştirilemez olarak kabul edilen maddelerden birinden memnun değilim.O da MARŞ.
  17. VahsiZenci

    avrupa birligi

    ''Memleketler çeşitlidir. fakat medeniyet birdir. ve bir milletin ilerlemesi için de bu medeniyete ortak olması lazımdır. osmanlı imparatorluğu'nu düşüşü batıya karşı elde ettiği başarılardan çok, boş gururla kendisini avrupa milletlerine bağlayan bağları kestiği gün başlamıştır. bu bir hata idi, bunu tekrar etmeyeceğiz." Atatürk
  18. VahsiZenci

    avrupa birligi

    Avrupa Birliği'ne girmek demek Doğu'ya sırtımızı dönmek demek değilki. Atatürk Batı ile çalışmalar yaparken Doğu ilede ilgilenmiştir. Avrupa Birliği'ne girmeliyiz. Ama Orta Doğu,Uzak Doğu ile ilişkileri kesmemeliyiz. Ama bu devletler ile bir Orta Doğu'lu olarak değil,Avrupa'lı bir devlet olarak ilişki kurmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti Avrupa-Balkan ülkesidir. İsteyen Asyalı desin,isteyen Orta Doğu'lu desin. Kültür olsun,Anlayış olsun,Coğrafya olsun,Türkiye Balkan ülkesidir. Ama bazı araya karışan virüs gelenekler yüzünden Türkiye ilkel arap,doğu geleneklerini kapmıştır. Bunların Türk ge
  19. VahsiZenci

    örtünmek...!

    yada acı son; bkz: allah allah kontisi kim mikti kim miktiye gidebilir bu arkadaşta bir gün. haberlerde görmek istiyorum kirlenmiş bir şekilde bunu elbet.
  20. VahsiZenci

    Bir Numaralı Faşist

    müslüman değildin hani lan sen güneş üflemekle sönmez,necip deniz veya güneş değil bir tutam .ok bile olamayacağı için sorun yok.
  21. VahsiZenci

    "Allah geleceği bilmez" diyen kafirler

    doğru allah geleceği bilirse zamanı kendi yaratmamış olur dolayısıyla herşeyi kendi yaratmış olamaz. allahın birşeyleri değiştirebilmesi için geleceği bilmemesi ve zamanı yaratmamış olması lazım,yoksa o önceden planladığı kaderi değiştirir,yani allah hüküm değiştirmiş olur. ama allah hatasını görüp bunu düzenleyebilir miki ?
  22. VahsiZenci

    örtünmek...!

    sadeceta,ben aseksüelim,yani kadınları senin gördüğüm gibi cinsel obje olarak görmüyorum. benim için önemli olan sevgidir. o kadar çok severim ki karşımdakini,ONA KARIŞAMAM. onu vereceği kararlar konusunda serbest bırakmalıyım. benim için rahat olması,o dünya güzelliğini kapamaması kafidir. sen şimdi müslümansın ya sadeceta,söyleyeyim,havva çalılarlamı kapanıyordu ? madem örtüneceksin,allah zahmet ettirmesede ÖRTÜLÜ OLARAK YARATSA OLMAZ MI. sen o evde olucaktın sadeceta,bi eşim olduğunu farzedelim,sen o eve gelicen,böyle konuşucan,o eve girişin olur çıkışın olmaz sadeceta,o ev senin ba
  23. VahsiZenci

    ŞU BİZİM AMERİKANCILAR

    Anlatmak istediğim buydu aslında,İmzamı atarım. ABD'yi sevmemezin nedenleri Irak'ta ve Afganistan'da yaptıkları. iki batmış ülke için çıkarmadığımız yaygara yok,yazıktır. Sokaklar arap bayrağı kaynıyor.
  24. VahsiZenci

    Anayasa Mahkemesi Başkanı Hukukçu değil.

    genellikle diktatörlükle yönetilen halklar diktatörlerinin ölümünden ve demokrasiden sonra sövmeye başlarlar,zil takıp oynarlar. ama bu demokrasi halkın içine etti ki herkes farkında. diktatörlükte herşey dört dörtlük değildi ama kimsede huzursuzluk yoktu.
  25. VahsiZenci

    Sayın Başbakan Neden Bir Yabancı Dili Konuşamıyor?

    tayyip çok etkiliyor bizi,bir hitlerin bir mussolinin hitap gücü ne ki tayyibin yanında.
×
×
  • Yeni Oluştur...