Jump to content

Siempre

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    229
  • Katılım

  • Son ziyaret

Siempre kullanıcısının paylaşımları

  1. Siempre

    Sosyalizmle problemim

    allahınmı söyledi hakaret ediceklerini? buna çok hazırlarmış. arsız, pislik, şımarık kapitalistler kadar pislik olmadığımız kesin. siz sosyalistlere rahatça hakaret ederseniz ben'de edenlere ederim bu kadar basit.
  2. Siempre

    Sosyalizmle problemim

    diyene bak, ilk iletin'de ve devamın'da sosyalistlere hakaret eden sen ve diğerleri değilmiydi? örnekler: daha ilk 2 ileti Sosyalizm puşt gibi ibne gibi bir ideolojidir. İnsanların hayatını bir hiç için sömürür. Aynı benden yıllarımı çaldığı gibi. Allah varsa belasını versin. Sosyalizm pezevenge daha çok benzer.. Hep kendine yontar. Bide utanmadan ağzın bozuk diyo yüzsüz herif. Haci olan sensin ben senin gibi hiç oruç tutup, allaha domalmadım.
  3. Siempre

    Sosyalizmle problemim

    hadi lan oradan, iyice havalanmış bu kalitesiz ve çapsız herif. özgürlük yalanların suya düştü tabi, yediremedin kendine. bas git şimdi, bidaha'da gelme.
  4. Siempre

    Sosyalizmle problemim

    o zaman gelip bura'da bize özgürlük propagandası yapmıycaksın yüzsüzce, her şey sermayenin çıkarına göre'dir ister beğenin ister beğenmeyin diyeceksin. afganistan konusun'da bir halt bilmiyorsun, ora'da sosyalistlere saldıranlar çapulcu talibanlar'dı. abd'nin gazına gelip islamcı olmayan her türlü gruba saldırmaya başladılar. afgan sosyalistleri'de çaresiz kalınca sovyetlerden yardım istedi bu kadar basit. umarım taliban ve el kaide batı dünyasına mümkün olduğunca büyük zararlar verir. çünkü bunu hakettiniz, onlar gökdelenleri bombalasın, siz'de onları yiyin birbirinizi, beter olun.
  5. Siempre

    Sosyalizmle problemim

    En büyük despotlar kapitalistler'dir, bura'da aptal bir özgürlük ütopyasıyla takılanların ağababaları asker, polis, kontra gerilla, provokatörler, gizli servis ajanları finanse ederek. vb. güçler de halka korku salarak, karşıt görüşte olanları öldürerek veya işkence yaparak halkın sindirilmesini sağlıyorlar. Sonra'da bazı yüzsüzler geilp bize özgürlük propagandası yapıyor. midesiz herifler.
  6. Siempre

    Sosyalizmle problemim

    komik seni medenilere bak, anca hakaret edip durmuşsunuz. bu kadar hakareti başka bir düşünceye yapsak çoktan üyeliğin siliniyor yazmıştın.
  7. Siempre

    Sosyalizmle problemim

    ne halt yiyosanız yiyin'de bari şu özgürlük yalanını bi kenara bırakın. seçimlerle başa gelen hükümetleri faşist darbelerle indiren, bir ülke'de gelişmekte olan solun karşısına burda olduğu gibi mhp gibi partiler çıkarıp para, silah, eğitim vermek. taliban ve el kaide gibi örgütleri sırf piyon olarak kullanmak amaçıyla silah ve para yağdırmak daha onlarca pislik... ütopik bir liberalizm arkasına saklanıp özgürlük yalanları söylemeyin bari, bu kadar'da yüzsüz, haysiyetsiz, bi halt olmadığı halde bu kadar burnu hava'da gezmez insan.
  8. Siempre

    Sosyalizmle problemim

    hadi lan oradan pislik herifler, sabahtan beri hakaret edip duruyosunuz, sosyalistlere küfür etmek serbest herhalde? buraya kendini özgür sanan köleler yazısını yazmıştım, 2 kelime ile herşeyi senmi çözdün diye cevap veremeden kestirip attınız. dünya sosyalizme ister seve seve ister, s... s... yönelmek zorundadır. şunun surasın'da 50 60 yıl daha pisliğinizi yayabilirsiniz. petrolün ve diğer doğal kaynakların bitmesiyle göt gibi ortada kalıcaksınız. bakalım medeniyetiniz çökünce milyarları özgürlük ilemi kontrol altında tutucaksınız? kapitalizm her zaman dinlerle, faşistlerle ve her türlü ge
  9. Siempre

    İzmir

    net'de yada normal hayatta sıklıkla karşılaşıyoruz, izmirliler'de izmir'de yaşıyanlar da büyük bir kürt antipatisi var bunun sebebi nedir acaba? kürtlerin yoğun olarak izmir'e göçmesi ve iş alanlarında çete tarzı örgütlenmesi gibi bir durummu var acaba? Birkaç sene sonra ailece ankaradan izmir'e taşınmayı düşünüyoruz ama bu durum kafamı kurcalıyor, çünkü gördüğüm kadarıyla çok büyük bir kutuplaşma var ve her an birbirlerine girme durumu var. şahsen ben kendimi ne türk ne kürt olarak görmüyorum sadece anadolu'lu olarak görüyorum ama yine'de rahatsız edici düzey^'de bir düşmanlık var.
  10. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    bilmediğimiz şey değil, 92 yılın'da 42 sivil gündüz gözüyle kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü, arka plan'da daha neler oluyodur kimbilir.
  11. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    senin gibi heyecanlı gençleride alanlar'da karşımız da görmek isteriz. asker, polisin arkasından erkeklikmi yapıyorsun?
  12. Siempre

    Yaşasın 12 Mart 1995 Gazi Ayaklanması !

    daha 1993 senesinde onlarca insan ülkenin göbeğinde yakılmadımı? bunu bildiğin halde çok daha eski tarihler'de devlet tarafından alevilere neler yapıldığını inkarmı ediyosun? bu insanlar neden isyan etmiş acaba koçgiri'de dersim'de diye düşünemiyormusun? devlet tarafından bölgeye gönderilen faşist çetelerin yaptığı katliamlarıdamı inkar ediyosun, hani şu meymenetsiz bi topal laz ve çetesi vardı. Aleviler anadolunun yerli halkıdır, bu kadar basit. alevilik felsefesini benimseyen türk, kürt gibi gruplar olabilir ama en temel özü budur.
  13. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    Bide aklıma şunlar geldi: sivas'ta insanlar otel'de sıkıştırılmış, müdahale olmasını beklerken otel'den içeri bir subay giriyor devamı şöyle: Yangının başlamasına bir saat falan var. Birden rütbeli bir subay, yanında iki çevik kuvvetle otele girdi. Elektrikler kesik. Subay elindeki çakmağı çaka çaka lobide yürüyor. 'Komiser Mehmet kim?' dedi. Komiser kendini tanıttı. Subay, komisere 'çıkalım' dedi. Bizim komiser, 'Ben çıkabiliyorsam buradaki herkes çıkabilir. Tek başıma çıkmayı reddediyorum.' dedi. Sonra bizim Ertan vardı, 'Peki nasıl çıkacağız' diye sordu. Subay döndü, sizden özür diliyorum a
  14. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    duygulandım şimdi
  15. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    Paşa 'konuşmam' diyor, OYAK paraları topluyor: http://www.savaskarsitlari.org/arsiv.asp?ArsivTipID=5&ArsivAnaID=37837
  16. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    iyi sana yaşamında başarılar, umarım askerliğini zor bir yer'de yaparsın. gabar tam sana göre.
  17. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    işgal edicek demi heheehehehe çok beklersin. 'TÜRK FİRMALARI KÜRDİSTAN'I İHYA EDİYOR' halkı ise vatan, millet, kürdistan kurulmaz cart curtla dolduruyor işte, güya burdaki ateistler'de bilgili, kültürlü olucak, ateisti böyle yaparsa türk - islamcı halkı'da bin beterini yapar. yazık hepinize.
  18. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    OYAK: Türk Ordusu’na ait OYAK Şirketler Grubu, Irak Kürdistanı’yla en fazla iş yapan firmalar arasında. Deşifre olmamak için Basra ve Başkent Uluslararası Nakliyat ve Dış ticaret Ltd Şirketi, RE-BA Dış Ticaret Ltd. Şirketi, Nur Ticaret, Fefoğlu, Yüksel, Barkınlar, Saki İthalat ve İhracat Gumrukleme Nakliyat Sınır Ticareti gibi şirketler aracılığıyla ticari faaliyet yürütüyor. Yıllık ticaret hacmi 14 milyon dolar civarında. Daha çok çimento ve inşaat malzemeleri pazarlayan firma, çimento ve yapı ürünleri ihracatında OYKA isimli firmayı kullanıyor. OYAK’a bağlı Mardin, Adana, Elazığ çimento fabr
  19. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    türk şirketleri oyak başta olmak üzere kürdistan ekonomisine en çok mal sağlayan kesim. halkı ırkçılıkla, şovenlikle, kürd düşmanlığıyla doldurup yaptıkları işleri bakın hele, tüh tüh hiç beklemezdim tsk'dan! nerde kaldı ulusalcılık, milliyetçilik, türkçülük! gururum incildi:(
  20. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    OYAK’ın Irak Kürdistanı’nda depo olarak kullandığı sahada ise Kürdistan bayrağı dalgalanıyor, yazıhanenin duvarlarını ise Büyük Kürdistan Haritası ile Kürdistan Bölge Hükümeti Başkanı Mesut Barzani’nin fotoğrafları süslüyor." noldu ateforumun tsk avukatları incildinizmi?
  21. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    Kürdistan'ı kurdurmayız ama kuzey ırak kürt yönetiminin inşaat ihalalerini alıp (Oyak) koca koca binaları dikeriz diyor o zaman tsk. Oyak'ın ırak kürdistanında faaliyetleri için : http://www.savaskarsitlari.org/arsiv.asp?ArsivTipID=5&ArsivAnaID=31379 ortakları arasında şunlar bulunmaktadır: ing group, regie renault, good year, sabancı holding, ssk, gama, halk bankası, ziraat bankası, yaşar holding, axa, islam kalkınma bankası, profilo, tobb, lockheed martin turkey, general electric international, daimler - chrysler. Uyan anadolu evladı ulusalcılık, milliyetçilik palavlarına pabuç bırak
  22. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    sorunu kimler faşistlik yapıp çıkardıysa onlar çözsün. itin çakalın yaptığı faşistlik yüzünden kimse dağ, bayır dolaşıp ölmek zorunda değil. bide açılıma karşıyız diyolar, tabi kendi oğulları, aileleri güven'de en iyi şartlartda yaşıyorlar, ölücek enayi çok nede olsa diye düşünüyolar senin gibi adamların yüzünden.
  23. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    bırak bu demogoji'yi, ordu'da, akp'den birbirinden beter. ikisinden'de nefret ediyorum. bilmiyen'de şimdiye kadar çok özgürdük sanacak, devrimcileri ev baskınlarında sorgusuz, sualsiz kurşuna dizen, insanları kürd ve alevi diye öldüren, dışlayan, denizleri asan, 12 eylül'de bütün gücüyle sol'u ezen, binlerce kişiyi hapishaneler'de öldüren, ondan önce'de mhp'li pislikleri solcuların üstüne saldırtan. türk - islam saçmalığının 1 numaralı bayrakçısı, gericilerin dostu ordunu bize kakalamaya çalışma. bas git şimdi.
  24. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    ordunun ne halt olduğunu biliyoruz zaten taraf'a gerek yok. ülke'de popüler bir sol gazete olmadığı için yazınca gündeme gelmiyorlar. taraf yazınca gündeme geliyor, bize'de ordunun pisliklerini yaymak kalıyor.
  25. Siempre

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    Ordu'ya düşman olmamız akp destekli polis terörüne düşman olmadığımızı göstermez, ordunun etkinliği azalsa bile yerine polisler geçiçek 5 sene için'de 11 bin özel harekat polisi alınacak,. Akp kendi polis ordusunu kuruyor bu da büyük bir tehlike.
×
×
  • Yeni Oluştur...