Jump to content

Vale

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    52
  • Katılım

  • Son ziyaret

Vale kullanıcısının paylaşımları

  1. Vale

    SOL GÖRÜŞLÜ ARKADAŞLAR CEVAP BEKLİYORUM ?

    Biz komünistlerin tek amacı karılarımızı paylaşmak. Bize engel olan bu köhne düzen yıkılacak. Karılar engelsiz paylaşılacak!
  2. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Pante bence sen kendine sosyalist falan deyip, sosyalistlerin adını kirletme. Sosyalistler cuntadan falan medet ummaz.
  3. Vale

    7 sehit, 3 yarali..

    Pante sanki çok bilinmeyen bir şeymiş gibi anlatıp durma şunu. Bunun Pkk-Tikko işi olduğu alenen belli. Hatta ilk duyduğumda tek başına Tikko'nun yaptığını düşünmüştüm, ama sonradan eylemin ortaklaşa düzenlendiği ortaya çıktı.
  4. Vale

    7 sehit, 3 yarali..

    Neyse sen kendi salaklığının içinde boğul dur. Başka biri istese getirirdim senin gibi bir böcek için kendimi neden yorayım. Bir kere baştan reddetmişsin gerizekalı andaval. Türk görünüp, kökeni Türk olmayanlar sınıfına yerleştirdin adamları. Adama bak, baştan inkar edecek ben de boşuna kanıt getireceğim. Nerde bir öküz var gelir bize denk gelir. Bu arada Hulegu bu sitenin en iyi salaklarındansın. Bunu belirtmeden geçemeyeceğim.
  5. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Evet kötü, mesela 2 kelimenden birinin yahudi olması ne kötü değil mi? 11,5 milyon kez 1945 cia raporu demek ne kötü değil mi? Sürekli adam yerine konmamak ne kötü değil mi? Ona buna ne biliyorsun, hodriye gel deyip de karşılık alamamak ne kötü değil mi? Salya akıtan bir köpek olup da asla kemik bulamamak ne kötü değil mi? Faşist devlet kurma söylemene rağmen, sizin bir çadır bile kuramayacağınızı bilmek ne kötü değil mi? Bunlar çok kötü şeyler Akhenaton, çok.
  6. Vale

    7 sehit, 3 yarali..

    Hala aynı çarpıtma devam ediyor. Ben Tokatlı Ordulu pkklılar gördüm yav. Adamlar has Türk, Laz. Barışarak bence böyle teorilere pek inanma. Tehcirden kurtulmak için böyle yapan adamlar zaten zaman içinde aasimile olur ve öz benliklerini kaybeder. Neyse, sol jargonda Pkklıların ismini merak eden var mı?
  7. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Hahahahahah. Bak sen şu işe. Sen onu bırak da sadede gel. Kök Tengri size ne zaman yeryüzünde gönlünüzce bir devlet bahşediyor Akha-enaton ya marjinal görünmeye çalışan birisin, ya salaksın. Şizofren de olman büyük ihtimallerden biri tabi. Kafanı bu kadar Yahudilerle bozduğuna göre Yahudilerle bir deneyimin olmalı. Umarım çok acımamıştır
  8. Vale

    7 sehit, 3 yarali..

    Kafataslarını mı ölçmüşler?
  9. Vale

    7 sehit, 3 yarali..

    Aptal herif, niye aptal olmakta diretiyorsun? İşim gücüm yok senin gibi dangalaklarla mı uğraşacağım. Çok merak ediyorsun açarsın internetini, kuruluşuna bakarsın, kaçı Türkmüş, kaçı Kürtmüş görürsün. Ortadaki onca kanıtı, belgeyi bir kenara atalım senin gibi züppelere mi inanalım? Konuşmayı bile beceremiyorsun, sonra hakaret ediyorsun. Aynı şekilde hakaret yiyince ağlama ama.
  10. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Puhahaha Gene mi Amerika tutuyormuş iplerimizi, 100 yıldır bir kere olsun elinden düşüremedi mi şu ipleri? Bu işler böyle ilerler, Araplar sizi arkanızdan vurur biz de Arapları. İntikamınızı aldık işte daha ne istiyorsunuz Araplar bizi arkamızdan vurdu diye 100 yıldır senin gibi soytarılar zırlamıyor mu?
  11. Vale

    7 sehit, 3 yarali..

    Sizi bir türlü eğitemiyoruz; çünkü cahilsiniz. Pkk'nın kuruluş kadrosunda bile Türkler vardır. Şu anki üst düzey yönetiminde de Türkler aktif rol alıyor. Ayrıca Pkk sempatizanlarının içinde de Türkler yok mudur? Yok diyene kanıtlayabiliriz.
  12. Vale

    7 sehit, 3 yarali..

    Bence ciddi şekilde yanılıyorsun. Bu konuda bizzat MİT'in raporları var bir göz at istersen. Yeterli miktarda pkklı Türk de var.
  13. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Kıvırma Mohammed, adam ol da cevap ver. Nedense işine gelmiyor yaptıklarınla yüzleşmek. Ne yaptığının fazlasıyla farkındasın, üzüntünün taraflı olduğunu, aslında kininin bir dışavurumu olduğunu biliyorsun. Bir de renginizi belli edin demiş?! Ne demekse! Bizim rengimiz belli kerkenez. Sen belli et aslında rengini. Çünkü şu halinle gayet çelişkili duruyorsun.
  14. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Bırak sen şimdi bunları, ne zaman ulu türkçülük akımınız harekete geçiyor. 9058?
  15. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=28430&hl=Ceylan%20Önkol&st=40 Buyurun link burada, bence buraya kimin yazıp, oraya yazmadığına da bir göz atmak lazım.
  16. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Bu olayı yapanları kınıyorum, umarım cezasını en ağır biçimde öder bu pislikler; ama başlığı açanın amacı farklı Mohammed denen şahıs Kürt takıntılı sapığın biridir. Kendisi Kürt Sait'in özellikle Kürt ve bölücü olduğuna dair başlıklar açmış ( bölücü demesi yetmiyor ille de Kürt diyecek beyimiz), bir buluşma topiğine girip alakası yokken buluşmuşken bir namus cinayetini hallediverin demiş ve pişkin bir şekilde bunun bir sorun olduğunu ve sorunlarımızla yüzleşmemiz gerektiğini söylemiştir. Şimdi Mohammed neden ikiyüzlüdür, bunu açıklamak lazım. Hollywood senaryolarını aratmayan cemaat evi mac
  17. Vale

    Sayin Basbakani Uyariyoruz

    Anlaşılan farklı bir şey söylemeye çalışmışsın hacı. Bir anlat lütfen, bizi bilgilerinden mahrum bırakma.
  18. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Mohammed buna cevap verir umarım. Gerçi kendisi sor/kaç taktiği uzmanıdır. Ondan böyle bir mertlik beklemiyorum @Akhenaton Bir sus da adam sansınlar seni, ille de kendini deşifre edeceksin.
  19. Vale

    Sayin Basbakani Uyariyoruz

    Yav hacı hele anlat bakalım nasıl bitirecekmişsiniz. 30 yıldır kaç tane sınır ötesi operasyon düzenlendi. Bence kendini fazla büyük görüyorsun hacı. 30 yıldır generaller senden daha az mı ırkçıydı? Halletselerdi onlar hallederdi, halledemediklerine göre bence sen de halledemezsin. Onun için sen bu işleri 'Amerikan Oyunlarına' bırakmalısın.
  20. Vale

    Molotof seven Liboşlar

    Bu Mohammed'i dikkate almayın. Kendisi bulanık suyu sever. Sen ne zaman geldin ülkedeki Türk ırkçılığıyla ilgili başlık açtın? İş Kürt milliyetçilğine gelince hemen başlık açmayı biliyorsun. Ne zaman ülkücülerin terörünü eleştirdin, ne zaman? Milleti ikiyüzlülükle suçlarken kendi ikiyüzlülüğünü su yüzüne çıkarmış oluyorsun; ama senin işin bunlar değil. Bence sen git uyduruk cemaatçi erotik senaryoları düzenle.
  21. Vale

    Taraf'ın Türkiye Cumhuriyeti Düşmanlığı.

    Bu memlekette TSK'yı yıpratmayan, TSK'ya karşı asimetrik savaş taktikleri uygulamayan kim var ki?
  22. Vale

    Müzikle Açalım

    Teşekkür ederim trustedyou. Bu da benden sana gelsin: http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/1c4aba84766e87d10423248b6305a4cde649c6c0883231fc0c185515e26498af779c0a3292dfeab920070
  23. Vale

    Tarafsızlık Ne Demek?

    İyi, öyleyse farkında olmalısın pante. Eşcinsel olmak aşağılamak için geçerli bir durum değil; ama sen örnek verme konusunda bariz bır sıkıntı yaşıyorsun. Verdiğin bir örneğe daha denk geldim forumda. Daha iyi örnekler vermeye özen göstermelisin, bence. Zamanı gelince, konular açılır, seviyeli bir tartışma ortamı sağlanır. Ben de kendi çapımda bildiklerimi konuya aktarmaya çalışırım. Saygılar Vale
  24. Vale

    Tarafsızlık Ne Demek?

    Dikkat edersen ben buna cevap vermiştim; ama pante hatasının farkında olduğu için cevap yazmasına rağmen, o kısmı alıntılamamıştı.
  25. Vale

    Tarafsızlık Ne Demek?

    Apo ile ilgili yazmadım. Sadece Pante'nin Mustafa Kemal'i savunmak adına kalkıp bana bir Apo kadar olamadınız demesini eleştirdim, durum bundan ibaret. Bunun için önce kimlerin kemalist olup kimlerin kemalist olmadığını belirlememiz lazım. Eğer şu anda kendilerine kemalist diyenleri kemalist olarak nitelendireceksek durumun apaçık ortada olduğunu görebiliriz. Bu duruma sizin de karşı çıkacağını zannetmiyorum. Stalin'in nesi savunulabilir sevgili sadeceateist? Stalin bir katil, bir despot olmasının yanı sıra, sosyalizme en büyük darbeyi vuranlardan biridir. Bunu başka bir zaman tartışabil
×
×
  • Yeni Oluştur...