Jump to content

rizzelli

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

rizzelli Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. rizzelli

    Tanrı'nın Dinozorlardan Haberi Var mı ?

    http://www.wybrow-innovations.co.uk/profiles.php
  2. rizzelli

    Tanrı'nın Dinozorlardan Haberi Var mı ?

    DİNAZOR SESİ VE KUR’AN AYETİ (Lokman Peygamber ve Sesler Deşifresi!) Dinazor, milyon yıllar önce nesli tükenen bir hayvan türünün genel adı... İlk önce şu haberi okuyalım, daha sonra Kur’an ayetini... “Brain Wybrow, koruyucu balmumu tabakası ve sivri yaprakları bulunan bitkilerin bir zamanlar dinazor seslerini tıpkı bir garamafon gibi kaydettiğini tahmin ediyor. Gramofonun buluşcusu Thomas A.Edison da ses dalgalarındaki titreşimleri, balmumlu bir tabakaya kaydetmek için iğneden yararlanıyordu. Daha sonraysa gramafon borusuna bağlı bir iğneyle sesleri duyulabilir hale getiriyordu. Benzer ka
  3. rizzelli

    Laik Olmak Ne Demektir?

    aynen söylediklerine bir müsluman olarak katılıyorum.laiklik böyle güzel ,kalsın ama bence sosyal devlet değiliz.en başta eğitim,sosyal devlet anlayışına tamamen ters.parası olmayan üniv.hayatına çok zor sıkıntılar altında başlıyor.son sağlık vs. diye devam edebilir.anayasa da değişmeli tabiki.
  4. rizzelli

    İslamın İyilik Meselesi

    oo sen burada ikidebir hadbildireceksen tahammül edemiceksen burada ne işin var.
  5. rizzelli

    Hangi metot ateistleri İslam'a yaklaştırır?

    forumu takip etmeye çalışıyorum 4-5 günden beri.öyle herşeye zıplamadan ateistlerin düşüncelerini,savundukları karşı çıktıkları görüşleri merakla okumaya gayret gösteriyorum.ama buradaki mayonez2 arkadaşın birisinin öldürülmesi gerektiğine ,inanmayan biri hakkında peygamberin dahi hüküm ver(e)mediği birşeye kanaat getirmesini anlamıyorum.
  6. rizzelli

    Adem Peygamberin Torunlari Dillerinimi Yuttu?

    benim aklıma şu soru çok takılır.adem ile havvadan doğan çocuklar nesillerini ilerletebilmek için üremeleri gerekiyordu.babası peygamber olan bu kardeşlerin ,birbirleriyle cinsel münasebete girmesini benim aklım almıyor.yani o çocuklara peygamber olan ilk medeni hayatı başlatan adem siz kardeşsiniz ama diye başlayan açıklamalarda bulunsa bile insanın kardeşine o tarz yaklaşması kendi ruhuna kimyasına ters.
×
×
  • Yeni Oluştur...