Jump to content

Dimitri

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dimitri Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Dünya ahret kardeşimdir :)

  2. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Bu forumda hakaret serbest midir, Mirket denen vatandaşın bir anamıza, avradımıza küfür etmediği kalmış. Israrla kendisine cevap vermememe rağmen, adam en aşağılık ağızlarla bana hakaret, küfür ediyor.
  3. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Balaban sana tek soru. Belirttiğin madde hangi tarihten beri var ? Tarihi belirttiğinde kendi kendini yalanlamış olacaksın.
  4. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Bilmem genelde hakaretler havada uçuşuyor, iddialar çarpıtılıyor, yalandan karşıt tepkiler geliştiriliyor. Zekiliğime de çok taktılar sevgili Hallac
  5. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Bu fikirlerimizi savunmamıza bir engel değil sevgili Hallac.
  6. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Bunun benim söylediğim ile bir alakası yok. Dimağın birinin yalanları üzerine söylenmişti. Refah Partisi ve Fazilet Partisi kapatılmalıydı ve kapatıldılar da. Terakkiperverler farklı bir konuda tartışılmalı. Ak Parti de kapanmalıydı ama hukuka aykırı karar verilip parti kapatılmadı. Sabahtandır ben bunu anlatıyorum, ama bir türlü anlamıyorsunuz.
  7. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Bu dediğinizi doğru kabul edebilirdim, ama çarpıtmak için fazla uğraşmışsınız. Emine Ayna'yı manipüle edeceğim diye Sabahat'i atlamışsınız. Bu kadın hapisten çıkıp meclise girmişti, dediğiniz gibi o tarihten nceki deliller toplanıyor olsa Sabahat'in de ceza alması gerekiyordu. Böyle bir şey olur mu yav, dava süresince hangi davada delil toplanmıyormuş, davanın sürmesi dahilinde olan olaylar daanın dışında kalıyor ha, ek bir idianame ile bunlar eklenemiyor mu?
  8. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Sen Terakkiperer Cumhuriyet Fırkası hakkında ne biliyorsun? Öyle büyük puntolarla yazı büyütmakle olmuyor bu işler.
  9. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Zeka seviyeme fazla taktın Ifeelgood, zeka geliştirilebilir bir şey, kimse için geç değil
  10. Dimitri

    Ordular neden var?

    Mahir'in bütün yazılarını okudum, ama ne yazık ki sizin düştüğünüz yanılgıların içine düşmüyorum. Mahir benim için bir tanrı değildir, bir çok konuda da yanılmıştır. Mahir'i önder olarak kabul ediyoruz diye her söylediğini doğru diye algılamamız mı gerekiyor? Etnik kökenden neden etkileniyor insanlar ya da neden tek bir etnik kökenden etkileniyor? Neden komünist kisvesi altında Lazcılık, Çerkezcilik yapanlar yok da, sizin deyiminizle Kürtçülük yapanlar var? Kürtlerin çok daha büyük sorunları var ve bu yapılan Kürtçülük değildir, bir halkın haklarının savunulmasıdır. Öyle bir duruma geldi ki T
  11. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Sen hem bir yalancısın hem de bir cahil. Partiler şiddet göstermedikçe kapatılmazmış. Refah Partisi, Fazilet Partisi, bunlar şiddet mi sergiliyorlardı? Yoksa Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası da mı şiddeti savunmuştu? Bunlar da dini gerekçelerden dolayı kapatıldılar. Sen bi yerden bir şey duymuşsun, aklın sıra bilgili olduğunu göstereceksin. Önce gerideki deneyimlere bak öyle konuş, cahil adam.
  12. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Güzel, bilmediğinizi itiraf ettiniz. Bilmediğinizi biz zaten biliyorduk da sizin itiraf etmeniz ayrıca seindirici bir durum. Laiklik hayat değildir, daha doğrusu laiklik hayatlardan daha değerli değildir. Ben böyle düşünüyorum, bundan sana ne? Hakaretlerinizle seiyenizi bir daha belli ettiniz. Bilmediğinizi de itiraf ettiğinize göre ortada tartışacak bir durum kalmadı.
  13. Dimitri

    Ordular neden var?

    Bunun bizim belirttiklerimiz ve söylediklerimizle bir alakası yok. Konuyu saptırdınız ve klasik tekerlemelerinize geri döndünüz.Kürtçü/liboş ittifakıymış. Kimi nerde faşistlikle suçlamışım, böyle havada kalan konuşmalarla ancak çamur at/izi kalsın mantığıyla hareket edersiniz. Etnik kökenmiş, Kürt bile değilim, ama alışmışsınız ya, ille de bir söylemle yaftalamak lazım. Senin savunduğun görüşleri, senin ideolojini beğenmeme hakkım var ve beğenmiyorum da. Senin gibi saldırmak benim işim değil, realite üzerinden gidiyoruz, uygulanmış olaylar, devam eden gerçekler üzerinden tartışıyoruz. Sen ne d
  14. Dimitri

    Dtp Kapatıldı.

    Yanılıyorsunuz, cevap vermemenizin nedeni saçma olması değil yöneltilen soruları açıklayamayacak olmanız. Siz de laiklik takıntınız nedeniyle kalkıp laiklik kısmını cımbızladınız. Madem karar hukuki neden Emine Ayna ile Sabahat Tuncel ceza almadı dedik, hala da diyoruz. Hukuki bir açıklama bekliyoruz sizden Bunu ben değil iq testinin kendisi söylemiş, fazla alçakgönüllü olmaya gerek yok. Aptalın teki bile olsam en azından insanlara hakaret etmeyecek kadar saygılıyım, bana direkt olarak hakaret edilmediği sürece. Anayasa Mahkemesi ne demişti? Kararın değişik bir durumunda ülkede çıkacak o
  15. Dimitri

    Ordular neden var?

    Eet söz bana ait, siz de karşılık olarak ona buna demir yumruğunu indirirdi diyerek övdünüz, mesajlar sabittir isterseniz bulabiliriz. İsyan ile terör arasındaki bağlantılardan da bahsetmiştik ama ona cevap vermediniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...