Jump to content

DarkReign

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

DarkReign kullanıcısının paylaşımları

  1. Belgesel. gerçekten çok samimi, çok içten. Ben bayağı beğemdim şahsen.

  2. DarkReign

    Türkiye tarihi kan ağlıyor....

    Arkadaşım, sen nikini Türkfobi yapsana. Daha isabetli olur zannımca. Öte yandan, bu işte bir yanlışlık vardır, verilen bilgiler ne kadar güvenilirdir diyerekten savunma yapmak yerine, haketmişlerdir diyenler de bence insanım diyerek ortalıkta gezmesinler. Yazıda sadece şakilerin değil, kadın ve çocukların da öldürüldüğü, hükümetin bu işten haberdar olduğu anlatılıyor.
  3. Forumu sadece geyik amaçlı kullanan bu tipleri ne demeye forumda tutarlar anlamam. Sanki burası geyik forumu ya da internette hiç geyik forumu yok.

  4. Şöyle bir yazdıklarına bakıyorum da, kendisinde Kürtçü eğilimler var galiba. Tabi günahını almak istemem, ben birkaç yorumundan böyle bir sonuca vardım. Belki de kürtçü olduğunu kendi de beyan etmiştir, bilemem.

  5. Ne bileyim ben? Bir insan neden vahşi zenci diye bir nick alır dedim, aklıma birşey gelmedi.

  6. DarkReign

    Sanat İçin 13 Yaşındaki Kızını Soydu

    Yedi sekiz yaşında kızları cinsel obje olarak gösteren şeyler çizgi film da olsa legal olarak dağıtılamazlar. Benim bildiğim o kızlar teenageliğin son demlerinde oluyorlar. Ha japonya'da yasadışı olarak dağıtılıyorsa bunlar bilemem.Eğer Japonların çoğu izleyip de haz alıyorlarsa 7-8 yaşındaki kızlardan, sayıları en kısa zamanda tedavi altına alınmalarının gerekliliğini azaltmaz.
  7. DarkReign

    Sanat İçin 13 Yaşındaki Kızını Soydu

    Bunu ben de başta söyledim. Eğer çıplaklığa değil de yaşa takılıyorlarsa müslümanların konuşmaya hiç hakları yok.
  8. DarkReign

    Minare cemaatin üzerine devrildi: 4 ölü

    İnsanların öldüğü olaylardan sonra, daha da acıları tazeyken böyle dalga geçilmesi bence doğru değil. Sabahta vatandaşın biri son derece trajik bir olayın üzerinden müslümanlara giydirmişti. Neymiş efendim, hocaların yaptıkları muhabbetlerden dolayı tecavüzler artıyormuş falan filan. Kız baba ve amcalarının tecavüzüne uğramış. Bunun olayı bağlamaya çalıştığı yere bakın. Aynı şey bu başlık için de geçerli tabi.
  9. DarkReign

    Sanat İçin 13 Yaşındaki Kızını Soydu

    İlk resimde sanırım kafa ve vücut aynı kişilere ait değil.
  10. DarkReign

    Sanat İçin 13 Yaşındaki Kızını Soydu

    Sapıklığı savunan insanları neden burada tutuyorsunuz? Bu arkadaş birazdan pedofilileri de aklmaya kalkar. Tabuları yıkıyoruz diye insan yemeye de başlayalım bari.
  11. Sen gerçekten zenci misin?

  12. DarkReign

    Pamukoğlu'nun sağ kolu Mason çıktı

    Aklı dengesi yerinde mi ki? Sol kolu da şeriatçıdır belki.
  13. DarkReign

    Sanat İçin 13 Yaşındaki Kızını Soydu

    Kurbağa kardeş, müslümansın sanırım. Şimdi bu yapılan şey azıcık insan olan herkesi rahatsız eder. Yalnız bu kız reşit olsaydı yani 18 yaşında, bu durumdan rahatsız olanların sayısı azalacaktı. Burada mesele 13 yaşındaki bir kızın tümden kendi kararlarını alabilecek olgunluğa erişip erişmediğidir. Bu durumda azıcık insan olan kişilerden bazısı kadın cinselliğinin herşeye malzeme olmasından rahatsız olduklarından 18 yaşındaki kızın da çıplak pozlarından rahatsız olacaklardır. O azıcık insan olan gruptaki diğer bir kısım insanlar ise kız, kendi kararlarını alabilecek yaştadır, göstermek istiyo
×
×
  • Yeni Oluştur...