Jump to content

cuubbeli

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    1.059
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

cuubbeli Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. cuubbeli

    İMAN (GÜVEN) KAVRAMI NEDİR?

    ""Demin diğer konudaki ayeti niye koydun hala söyleyemedin ama."" Söylemedim çünkü sen anlamıştın. Nitekim daha sonra kendin yazdın.
  2. cuubbeli

    Sebze ve Meyve Katliamına Son!

    "Pislik istiyorsan senden alasını yaparım hiç merak etme." Taaaa en başından biliyordum.
  3. cuubbeli

    İMAN (GÜVEN) KAVRAMI NEDİR?

    Onlar İslam'ın dışındaki pislikleridir... İçindekiler sağlam durursa İslam'a hiçbir şey olmaz... Sizin gibi sağa,sola yalpalarsanız... Onların dışarıdan saldırmasına gerek bile olmaz... Siz Müslümanlar içerisinde yaşayan Kafir Yeniçerilersiniz.... TAKKE ÇIKARILACAK BİR YAZI OLMUŞ...
  4. cuubbeli

    İMAN (GÜVEN) KAVRAMI NEDİR?

    Bak burdaki ateistlerin çoğu sizin gibiler yüzünden Allahı şerefsiz olarak adlandırıyorlar. Çünkü öyle bir allah çıkıyorki karşımıza, ne adalet var, ne onur, ne ahlak. Bak berguzar senin her yazına ayetle şak diye cevap verdim, oturdun kaldın ve işi küfür etmeye kadar götürdün. Ben sürekli Kuran'dan ayet yazarım bu ayetler ışığında ateistler böyle düşünüyorlarsa o onların sorunu.
  5. cuubbeli

    İMAN (GÜVEN) KAVRAMI NEDİR?

    Nefsinin hoşgörmediği şeyi çıkaran inanmış değildir, bravo kardeşim durum aynen budur. Düşünsene berguzar şöyle bir hadis okuyor: “Allahü Teâlâ döğme yapan ve yaptırana, kaşlarını inceltene ve güzellik için dişlerini törpületen böylece kendisinin yarattığı şekli değiştiren kadınlara lânet etmiştir.” (Buhârî, Tefsiru Sûre, 59/4, Talâk 51, Libâs, 82; Müslim, Libas, 120) ve kendisi de kaşlarını şayet inceltiyorsa yok böyle bişey diyor ve nefsi yüzünden dinden çıkıyor.
  6. cuubbeli

    İMAN (GÜVEN) KAVRAMI NEDİR?

    Allah'a, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, ahirete kadere iman edeceksin. yani gözünle görmesen de görmüş gibi inanacaksın ve temiz temiz Allah'ın emirlerine uyacaksın
  7. cuubbeli

    İMAN (GÜVEN) KAVRAMI NEDİR?

    İMAN (GÜVEN) KAVRAMI NEDİR? KONUŞALIM... Nesini konuşacağız, daha baştan zehirini konu başlığına akıtmışsın. İman aç parantez güven kapa parantez. 40 yıllık değil 1400 yıllık kaniyi yani yapma cürretini nerden buluyorsun? İmanın şartları altıdır. Allah'a, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, ahirete kadere iman edeceksin. Bu kadar basit. Milletin kafasını bulandırma.
  8. cuubbeli

    Sebze ve Meyve Katliamına Son!

    Farklı teolojik açıklaması yok. Allah imtihan için kes demiş, o da işittik itaat ettik demiş, kesmek istemiş ama Allah imtihanı kazandığını söylemiş ve kurban inerek bu iş bitmiş. Bu kadar basit. Bundan farklı bir anlatım senin uydurmandan öteye geçemez. Hele ki ben buralardayken buna da yeltenmesen senin için iyi olur. Sonra öfke nöbetine giriyorsun, olmuyor.
  9. cuubbeli

    Sebze ve Meyve Katliamına Son!

    Allah günahlarımızı affetsin dedim.
  10. cuubbeli

    Sebze ve Meyve Katliamına Son!

    Şeriatçı çarşaflı yazar Emine Şenlikoğlu bir röportajında kocasıyla birlikte ava gittiğini söylemişti mesela. Hiçbir dindar buna tepki vermedi. Ben verdim ama sen duymamışsın.
  11. cuubbeli

    Din neden gereklidir?

    Ben de birgün fillerin evrimleşerek uçacağına inanıyorum.
  12. cuubbeli

    Sebze ve Meyve Katliamına Son!

    Öncelikle şeriata göre kesilmiş hayvanları Besmele ile yiyeceksiniz. Tavuklar günümüzde şeriata uygun kesilmediği için yemeyeceksiniz. Ayrıca sebze ve meyveleri de mevsiminde tüketeceksiniz.
  13. cuubbeli

    Kuran'ı dayatanlar, Zulmden yargılanacaklar!

    soru: Kuran kurslarının insanlığa nasıl bir faydası? cevap: Allah için yapıyorlar. Buna kim inanır? Ateist akıllılar inanır. Sallarken biraz usturuplu sallayın, bu forumda az da olsa müslüman da var...
  14. cuubbeli

    Mucize Bilimseldir

    meni kaburga ile omurga arasından çıkıyor diyor böyle bir şey de yok. hadi ya, kök hücre çalışmaları ilerledikçe bu gerçek de ortaya çıkacak. 2 senesi kaldı..
  15. cuubbeli

    Tehdit Algılaması

×
×
  • Yeni Oluştur...