Jump to content

JJAANN

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

JJAANN Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. JJAANN

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    Sevgili Drekinci devrimci proleterya saflarında mücadele etmek isteyen insanlara ne dememizi bekliyorsun? Önce bir durun size 1 yıl boyunca Marksizm öğretelim mi demeliyiz?
  2. JJAANN

    fasist sol..

    JJAANN hakareti hak edene hakettiği gibi cevap verir. Sevgili Ifeelgood'ın ifade ettiği gibi herkese saldırmışlığı yokur. Sadece gerçeklerden bahseder. Bu gerçeği kabul edemeyenler Jan'ı iftira atmakla suçlar. Marsistlere sataşma konusunda hangi Marksiste sataşmışım? Sadece yürüyüş dergisinde çıkan bir yazıdan dolayı halk cephesini eleştirdim ve önceki eylemlerini de. Bu sataşmak mıdır? Hayır, varolan bir gerçeği ortaya koymaktır. Pante'den ilk alıntıladığım ileti bile Pante'nin nasıl bir irin kustuğunu anlatmaya yetecektir. Freddie'nin tecavüz örneğini nasıl çarpıtarak ahlaksızlaştığını göreb
  3. JJAANN

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    Ben tkpli diye biliyorum canım. Benimle fazla dalaşma istersen. Burcun ne senin?
  4. JJAANN

    fasist sol..

    Elbette sevgili Pasnte, siz ancak misliyle hakaret edersiniz, bu konuda çok iyi olduğunuzu belirtmeden geçemeyeceğim. Ben pisliğin teki olabilirim, bana hakaret de edebilirsiniz, bu önemli değil, yarın öpüşür barışırız ama siz sürekli bir halka hakaret ediyorsunuz ve bunu son derece sinsi bir biçimde yapıyorsunuz. Bunun özeleştirisini verebilmelisiniz öncelikle.
  5. JJAANN

    fasist sol..

    Her ne karın ağrısıysan. İlkel komünal toplumlar hakkında derin tezlerini bekliyorum ciğerim.
  6. JJAANN

    fasist sol..

    Açıkçası kendini aştın Pante. Tüm iletiyi inkar etmeni bekliyordum. Bu da bir gelişme.
  7. JJAANN

    fasist sol..

    Tabi senin hakkında garanti veremem Pante bilinçli ve tehlikeli, sense bilinçsiz ve tehlikesiz iki faşistşiniz
  8. JJAANN

    fasist sol..

    Yok yok, ben senden önce yazmışım, ama mevzubahis olan bu değil. Benden kopya çektin diyen sensin deli herif, ne uzayacak boyum Şu ilk ortaya çıkan komünler hakkındaki engin bilgilerini göreyim topraam
  9. JJAANN

    fasist sol..

    Ehh, biraz haksızlık yapmışlar diyelim Freddie ırkçı değildir sana garanti vereyim
  10. JJAANN

    fasist sol..

    Aynı deyimin geçtiği iletiler. Baştaki benim, alttaki senin iletinin tarihi. Hahahahah, tanrım! Kimlerle uğraşıyoruz.
  11. JJAANN

    fasist sol..

    İnanamıyorum Sende kişilik bozukluğu var. İletilerin atılma tarihi kayıtlıdır bilir misin? Ben senden önce yazmışsam, kişilik bozukluğu olan bir sapık olduğunu kabul edecek misin? Tabii eğer gene Oğuz değilsen ve iletiyi editlemezsen Hahah, sen bir zavallısın ciğerim.
  12. JJAANN

    fasist sol..

    Sen ise okuduğu iletiyi anlamayacak kadar salaksın. Türksolu denen yapı nasyonal-sosyalist faşist bir yapıdır. Pante'nin sosyalizmini Marksizme bağlamaya çalışma işi ancak senin gibilerinin boşa kürek çekmesiyle yapılabilir. Sen Pante'yi bırak da sen bana cevap verebilecek kadar yetkin biri misin? Bir deyim vardır bilirsin, elin ...yle gerdeğe girmek. Pante üzerinden benimle tartışmaya çalışmana cuk oturdu bence.
  13. JJAANN

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    Bir tkp'li olarak düzeni nasıl yıkacaksın sevgili Freddie? Gerçekten merak ediyorum
  14. JJAANN

    fasist sol..

    Senin akıllanacağın yok. Defalarca rezil oldun buralarda. Hala sosyalist görünüp Marx'a sallamalar, absürt örneklerle Kürt halkını aşağılamalar. İşin ilginci tipik bir yalancı ve sahtekarsın. Türksolu'ndan olduğunu söyleyemeyecek kadar da korkaksın. İşin gücün her söylem üzerinden Kürt halkını aşağılamaya çalışmak. O kadar aşağılık durumlara düştün ki devletin yaptığı katliamları aklamak için pkk'nın yaptığı katliamları sıralama işine giriştin. Sana gösterildiğinde tükürdüğünü yalayıp mahalle karıları gibi kıvırdın. Bana Yakup'luk yaptırıp iletilerini ortaya döktürme. Kendi ininde takıl sen P
  15. JJAANN

    Uğur'lar Olsun!

    Uğur Mumcu'nun tespitleri günümüzde bir bir gerçek çıkıyormuş, ortaya attığı teoriler doğrulanıyormuş! Gören de sanacak ki gazeteci değil filozof. Birilerini abartmayı hep sevmişizdir. Ama bütün bunlar gene de Uğur Mumcu'nun inandığı yolda hayatını verme cesaretini gözardı etmemize neden olmaz. Her ne kadar yolu yanlış da olsa.
×
×
  • Yeni Oluştur...