Jump to content

Murteddin

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    574
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murteddin kullanıcısının paylaşımları

  1. Murteddin

    Başörtüsü Özgürlüktür

    Heeee, ben densizlik yapıyorum. Tamam ilgili kişiyi sübyancı değil de sübyancılığı tasvip eden biriymiş gibi sunmuş olun. Bua da yalan demezsiniz inşallah. Şu hanımağa ayaklarından da vazgeç. En fazla forumdan atarsın. Zaten seninkine atmazsan adam değilsin gerçi atsan da adam değilsin demiştim. Onun yapmadığını sen yaparsın artık. Böylece ben de aradan çıkmış olurum.
  2. Murteddin

    Başörtüsü Özgürlüktür

    Heee, bizim Kodoman'ı sübyancı yapanlara artık güvenemem değil mi? Buldum. Kahretsin, gene haklı çıktım.
  3. Murteddin

    Başörtüsü Özgürlüktür

    Epey bir okudum, o başlığı zamanında ara ara da okumuştum zaten. Söylediğin şeyin bağlamından koparıldığını tahmin ediyorum. Ama bahsedildiği şekilde geçen iletiyi bulamadım. Kaçıncı ileti olduğunu söylersen bir de ben bakabilirim.
  4. Murteddin

    Başörtüsü Özgürlüktür

    Ben bulamadım. 20. ileti de Afrodit'e ait.
  5. Akıllı, tutarlı bir adam...

  6. Murteddin

    düsünceyi okuyan program

    Çok bir numara yok. Korkmayın, hala bizim kadar düşünemiyorlar. Sorularla kavramları ilişkilendirmiş, veritabanındaki kişileri özelliklerine göre gruplandırmıştır. Sorular sorup bir saniyede o kadar veriyi tarayıp da mesela siyah saçlı olmayanları elemek günümüz bilgisayarları için çocuk oyuncağı. Ama mesela anasının adını sorsan onu bilemez.
  7. Murteddin

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Bir psikiyatristin evrimin ne olduğunu bilmemesi çok tuhaf. En nihayetinde o da diğer doktorların aldığı tüm dersleri alıyor. Tıp okumak için en azından temel biyoloji bilgisi şart olsa gerek. Sevgili Starfalcon itiraz ettiği şeyin ne olduğu konusunda net fikir sahibi değil ki. Önce eleştirdiğiniz şeyin ne olduğunu anlamalısınız ki eleştirmeye ondan sonra sıra gelsin.
  8. Murteddin

    İSLAMIN TEMEL MESELESİ!

    İslam yaşadığı çağın realitesini yansıtıyor kadın ve kölelik mevzulaında. Ama insanlık ilerlerken İslam değişime ısrarla direniyor. Sorun da bu ya zaten. Yukarıdaki ismi lazım olmayan sinsi, haylanmaz, uslanmaz, provakatör vatandaş şimdi de gizli gizli İslam'ı savunuyor bilmem farkında mısınız?
  9. Murteddin

    Dünyada İslam artıyor mu yoksa azalıyor mu?

    Her saniye kaç insan ölüp kaç insan doğuyor. Bu konuda fikriniz var mı? Münferit vakalarla mı sayınızı arttıracaksınız? Bak iki cümle yazdım kaç kişi gitti o arada. Ancak fazla sayıda çocuk yaparak nüfusunuzu arttıyorsunuz. Batı da buna uyanmaya ve önlem almaya başladı zaten.
  10. Murteddin

    Başörtüsü Özgürlüktür

    Yapıyorlarsa tam yapsınlar değil mi? Örtünmeden maksat erkeklein nazarlarından sakınmak değil midir? Bundan da maksat zinaya giden tüm yolların kapanması değil midir? Eee, sen kapatıyorsun kapatmasına ama gidip erkeklerle kadınların yanyana olduğu ortamlarda bulunuyorsun her gün akşama kadar. Hem Şafi ve Hanbeliye göre kadının eli ve yüzü de avrettir. Hanefi mezhebine göre ise fitne zamanı hariç el ve yüz açılabilir. Bundan ala fitne zamanı olamayacağına göre kadınlar ellerini de göstermemelidirler. Okula giden kızlar ellerinde eldivenle mi yazı yazacaklar? Ehli Sünnet bir Müslüman olarak
  11. Ne var la? Birine bakmıştın? :)

  12. Safın birine ait temiz bir uvar buldum. Bunu da pisletelim bence. :)

    http://forum.ateizm2.org/index.php?showuser=10866

  13. Ak sakallı dedelerin de doğum günlerini kutlamak lazım. :D

  14. Murteddin

    Bir Ölüden Eleştiriler

    Sanırım dibe vurmak bu oluyor. Umarım bu durum sanalla sınırlıdır Freddie. Freddie, o başlığa Mantık, Pante falan da geldiler. Herkes birden salak olamayacağına göre senin mecaz dediğin şeyde sorun olmasın?
  15. Murteddin

    sadece islama karşı kafirsiniz

    Sizde gram akıl yok, çok üzgünüm ama durum bundan ibaret. Milyon kere söylediklerimizi gene söyleyecek değilim. Neyseki hangi başlığa İslam'ın bu uyduruk senaryosu hakkında yazdığımı kolay haıtrladım bu kez.
  16. Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

    Hanimiş Noir? :)

  17. Murteddin

    Müslüman Düşünce Tarzı

    Onurlu insanlar terörün hiç bir çeşidini tasvip etmezler. En başta da devlet terörünü. Akıllı insanlarsa terörün sebebi üzerine düşünürken tek bir parametreye takılmazlar. Bilirler ki terör olgusunu ortaya çıkaran birbirini de karşılıklı besleyen tonla faktör vardır. Rusya'nın Çeçenistan'da onca yaptıklarından onda sivil kayıpları için şikayet etmeye zerre kadar hakkı yoktur. (Hayatını kaybeden sivillerden, onların ailelerinden bahsetmiyorum.) Sivilleri hedef alan her saldırı terördür. İsterseniz dünyanın en haklı davasını güdün.
  18. Çingene pempesi konusunda ciddiyim, bence hep beraber bir göz doktoruna gidin. Toplu gidince indirim bile yapar belkim. :)

  19. Murteddin

    Hristiyan öğrenciye 'şahadet' dayağı!

    Şeref olum benim içim ilgili kişi tarafından şutlanmak. O saatten sonra şutlanmasam zaten kendimi sorgular, lan ben nerede yanlış yapıyorum derdim. Temelli şutlanıp daha da şeref duymayı heyecanla bekliyorum. Diğerine gelirsek din forumuna yazıyorum ama sen oraya uğramak yerine burada masturbasyon yaptığın için onlardan bihabersin tabi. Bu arada seni sahiden tek geçiyorum ben.
  20. Murteddin

    Hristiyan öğrenciye 'şahadet' dayağı!

    Adamımsın Vahsi, tek geçerim seni hem sanalda hem reelde.
  21. Sazan mı? O neden?

    Ama Astur da VahsiAynalıSazan olursa düşünebilirim bunu. :)

  22. Aklaksız, provokatör, sinsi, terbiyesiz, rezil, utanmaz, yüzü kızarmaz Hallac efendi! Geldim, aha da buradayım. :)

  23. Murteddin

    Hıristiyanlık Mı Doğru, İslam Mı?

    Hayır, o üç kağıtçı Freddie'ye en evvel inanalardan biri olduğun için. Gerçi sen de haklısın insan böyle bir eşek şakasını Freddie bile yapmaz herhalde diye düşünmeden edemiyor.
  24. Murteddin

    Hristiyan öğrenciye 'şahadet' dayağı!

    Sen zaten sabıklasın bu mevzuda; söyledim de, arkasında dur bari dediğinin.
×
×
  • Yeni Oluştur...