Jump to content

AKHENATEN

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

AKHENATEN Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. AKHENATEN

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    Bilgi nerde bilgi.!!!!! Maşallah işiniz günüz laf sokuşturmak, birazda bilgi kırıntısına raslasak dua edicez sizin adınıza.
  2. AKHENATEN

    Uğur'lar Olsun!

    hain değilse evet.
  3. AKHENATEN

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    Kızardım, uyarırdım gibi bir cevap, peki ... 36 iletide tarafıma başlayan küfürler karşısında niye sessiz kaldınız. ????? Küfür karşısında yaptırımınız küfür edilen kişiye ceza vermekmi. Benim şikayet etmem, sadece modların tarafıma , yanlı ve taraflı uygulamalarına itirazdır. Fredi denen kişi içinse şikayet butonuna hiç basmam. kendisinin cahilliğini küfürle kapattığını Platformda girmiş olduğumuz bir Roma başlığından zaten bilirim. benim itirazım sizedir...!!!! Objektif olmamanıza, tarafsız olamamanıza, adil olamamanıza. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Cümle yeterlidir umarım..
  4. AKHENATEN

    Siyonizm

    Hangi gerçeği Mohammed !!! Hegelistik anlamda fenomolojik tarihin tanrısız versiyonunumu..!!!! Sadece bir elmanın diğer yarısısınız, ama sadece...Malesefki Bilim dünyası denilen ortodoksin yapı elinizde, elinizden alındığı anda batının uydurma felsefeleri ve dünya anlayışı bitecek.
  5. AKHENATEN

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    Net ortamında yazılara fazla dikkat etmiyorum, çünkü karşımda adam gibi adam yok.
  6. AKHENATEN

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    Bu yazında Ceza Hukuku bildiğinimi anlamalıyım. !!!! Öyle bir iddia sezdimde.
  7. AKHENATEN

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    Ifeelgod ; Kendinizi iyi hissetmenizin sebebi tarafıma edilen küfrülermi.! İleti 36. itibaren şahsıma edilen bir dolu küfürü görmezden gelip bana ceza atmanızmı kendinizi iyi hissettirdi. 36 ve daha sonraki iletilerin size yazılmış olsa tepkiniz ne olurdu.!!! Bakınız ben bu Lağım çukuru gibi ağzı olan vatandaşı platformdan iyi tanıdığım , bilsiziliğini sürekli küfürle kapatan bir şahsiyet olduğu için cevap yazmama rağmen sizin Küfürleri görmezden gelmeniz forumda yandaşın ve yoldaşın korunacağı anlamınamı gelir. Hani hep insanlık dersi veriyorsunuzya forumda !!!! Irkçılık insalık suçudur
×
×
  • Yeni Oluştur...