Jump to content

eRkistreet

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

eRkistreet kullanıcısının paylaşımları

  1. eRkistreet

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Dinsiz bir dünya mümkün değil. Dinsiz ülke mümkün. Şeriatçı, gerici, cahil, aciz, faydasız toplumlar ne olursa olsun, önlerine ne tür kanıt konulursa konulsun körüksüz inanacaklardır. Ancak gelişmiş, ileri görüşlü, zeki toplumlar dinden kurtulacaktır. Aynı şuanda, bazı ülkelerde Kilisenin çan çalmasının yasak olması Türkiye'de bağıra bağıra ezan okunması gibidir bu. Dünya aynı hızda ve süre zarfında gelişemez. Her ülke farklı görüşlerle ilerler. Dünya için sonuna kadar dinsizliği isterdim. Ama olmayacak, dünyada olmayacak. Tevrat, Kur'an, İncil gibi saçma sapan öğütler veren kitaplardan k
  2. eRkistreet

    Evrim Teorisinin kanıtlanamayısı

    Charles Darwin, mükemmel bir teori ortaya atmıştı. Evrim Teorisi... Ancak Evrim Teorisi'nin gerçekten kabul olması için ortada hiçbir şey yoktur. Bu yüzden aslında Evrim Teorisi'de bir tür ''inanç'' tır. Ancak bazı gözlemlere dayanarak evrime inanıyorsanız, bu sizin düşüncenizdir. Evrim Teorisi gerçek olabilir, ancak kanıt yoktur. İnsanların maymunlarla bir akrabalığı olduğunu bende düşünmedim değil. Maymunla insanı aynı pencereye koyarsanız, maymunun kıllı ve aptal olması dışında insandan pek farkı yoktur. Balıkların türlü türlü olmasına rağmen hepsini akraba sayıp ''balık'' diyorsak, maymu
  3. eRkistreet

    Kur,anin bir kismi kaybolmustur

    Kur'an da diğer kutsal olduğu iddia edilen kitaplar gibi bir çok kez el değiştirmiş, bozulmuş, bir kısmı kaybolmuş kitaplardan biridir. Bu doğal bir şeydir. Bunca yıl geçmesine rağmen hiçbir şey asla sağlam kalamaz. Mutlaka önemli bir parçasını kaybetmiş ya da değiştirilmiş olması gerekmektedir. Hatta Kur'an 'ın o dönemde daha mantıksız bir durumda olduğunu, daha sonraları başka eller tarafından değişikliklere uğradığı bile bir kanıdır.
  4. eRkistreet

    Allah Olsaydınız Yapacağınız İcraatlar

    Önce kendimi ölümsüz kılar. Daha sonra para manyağı yapardım. Çok büyük bir malikanem sayısız arabalarım ve sayısız karılarım olurdu. İstediğimle yatardım. Benim hoşlandığım kızların bendende hoşlanmasını sağlardım. İstediğim zaman istediğim yaşa sahip olurdum. Kendimden biraz daha güçsüz iki tane adam yaratır benim yanımda dolaştırırdım. Sevmediklerime eziyet çektirir, sevdiklerimi yükseltirdim. Ama asla evrenin sorunlarıyla uğraşmazdım. İnsanlar ne hali varsa görsünler.
  5. eRkistreet

    Allah Olsaydınız Yapacağınız İcraatlar

    Muhammed gibi tek isteyişimde 10 kadın getirir, hepsiyle istediğimde yatardım.
  6. eRkistreet

    Allah Olsaydınız Yapacağınız İcraatlar

    Ölümsüz olarak, ve sevdiklerimide ölümsüz kılarak insan kılığında dünyada yaşamaya devam ederdim. Kendime para basardım, istediğimi yapardım ama yinede insan olarak yaşardım.
  7. eRkistreet

    İslam da özgür irade vardır yalanı...

    İki yolumuz var diyelim. Biri sağ, biri sol. Diyelim ki Allah sağı seçersek bizi cezalandıracak. Ne anlamı kaldı özgür iradenin öyleyse. Bu durumda İslam'da özgür irade yoktur. Peygamberlerde özgür irade yokmuş? Muhammed'in dilediği kadınla yatması özgür irade değilde nedir?
  8. eRkistreet

    Allahın amacı nedir?

    Diğer tanrıları bilmem de, Bizim Allah'ımızın amacı Muhammed bin Abdullah'ın seks hayatıyla ilgilenmek, bize kendi icatlarımızı yasaklamak ve bizi cezalandırıp ödüllendirmektir. Biz olmadan önce ise Cennet'de fantaziler kuruyordu.
  9. eRkistreet

    Din neden gereklidir?

    Alışkanlıktan dolayı olsa gerek. Peygamber dememin sebebi ise zaten benim dünyamda ''Peygamber'' diye bir kavram yoktur. Peygamber zaten benim için ''Tanrı'nın onu gönderdiğini iddia eden aldatıcı'' insanlardır.
  10. eRkistreet

    Din neden gereklidir?

    İşte bu noktada ona kızıyoruz. Halbuki Hz. Muhammed'in tek hedefi; İslam'ı kullanarak kral gibi yaşamak, istediği kadını becerebilmek ve insanları içkiden ve kumardan soğutmaktı. Ancak şuanda bu peygamberin yaptıklarının acısını biz çekiyoruz. Beyni yıkanmış insanların arasında kalmakla ödüyoruz. Muhammed'in yaşamama olasılığını düşünemiyorum. Çünkü Muhammed tamamen İslam'ın ''Allah'' ıdır. O olmasa İslam olmazdı. Aslında yaşadığına dair birçok kanıt vardır, araştırılırsa bulunabilir.
  11. eRkistreet

    Din neden gereklidir?

    Muhammed'in şerefsiz olduğunu biliyorum. Ancak birazda olsa iyilik yapmış sayılır. Tekrar belirtiyorum; iyilikte etti, kötülükte. Zaten burada ben Muhammed efendiyi savunmuyorum, sadece birazda olsa iyilik etti sayılır diyorum. Yoksa subyancı, aldatıcı biri olduğunu biliyoruz. Ancak Arap dünyasınada biraz faydası oldu Muhammed'in. (içki, kumar, tecavuz, kız çocuklarının gömülmesi) Yeni bir tanrı yaratarak insanları iyiliğe çevirmeye çalıştı. Biraz da kendi çıkarlarına tabii. Konumuza dönersek aciz insanların dua etmesi dışında dinde bir gereklilik yoktur. Ancak uzun yıllar dinin dünyayı acımas
  12. eRkistreet

    Din neden gereklidir?

    Evet, Hz. Muhammed o dönemin insanlarını kandırdı, kendi menfaatleri için onları aldattı. Ancak birazda olsa dönemdeki kötülüklerin engelleme isteğininde olduğunu düşünüyorum. Ancak bunun yanında Hz. Muhammed bence oraya hem iyilik etmiş, hem kötülük etmiştir. Dini kullanarak insanları kandırmıştır dediğiniz gibi, örneğin üvey oğlunun karısı Hz. Zeynep'i kendi karısı yapmış, Kur'an 'da bunun ile ilgili ayet getirmiştir. Bu onun kendi çıkarı içindir. Ya da herkesin içinde saygınlık kazanarak insanları yönlendirmesi çıkarcı bir durumdur. Ancak bunun yanında Kur'an'ı sağlığa zararlı şeyleri, içki
  13. Burada, Allah'ın işinde karşılık olmadığı cevabı verilmiş. Oysa bahsedilen Cennet ve Cehennem, yani ahiret kavramı tamamen karşılıklı bir olgudur. İnsan güya, yaratıcısına tapar, iyilik eder ve karşılığında cennete gider. Eğer kötülük eder, ibadet etmezse karşılığında cehenneme gidip işkence çeker. Mesela ben kusursuz bir Müslüman'ım ve yukardan Cehennem'de yanan kafirleri, günahkarları izliyorum. Peki ya ben Cehennem'de annemi yanarken görsem? İslam'da anne tamamen önemli bir kuldur. Ancak bu önemli kulu, yanarken görsem üzülmezmiyim? Sürekli ''ailenize iyi davranın, onları koruyun, kötülük
  14. eRkistreet

    taş devri

    Geçen bir çocuk din dersinde, madem Adem ile Havva var, onlar pislik içinde mağaralardamı yaşıyordu. Bu çok saçma geliyor dedi. Hoca da buna ''ikiside gerçek'' deyip oturtturdu. Çocuk ise dinin nasıl bir saçmalık olduğunu bir an olsun aklından geçirdi. Ama yinede dincilikten vazgeçmedi çünkü insanların beyni yıkanmış/korkutulmuş. Kazılarda birçok kanıt ortaya sunulmuştur. Mağaralara yapılan resimler buna örnektir. Kısacası taş devri gerçektir. Bunun kanıtını araştırırsan bulabilirsin, ama Adem ile Havva'nın asla.
  15. eRkistreet

    Din neden gereklidir?

    Hz. Muhammed zamanında din gerekliydi. Çünkü insanlık gereğinden fazla serbestti. Kız çocuklarının gömülmesi, kadınlara tecavüz edilmesi ve toplumun ahlaksız düşünmesi Hz. Muhammed'in yeni bir din uydurmasına neden oldu. Ancak günümüzde din tamamen gereksiz bir olgudur. Çünkü artık kanun var hak var hukuk var ve en önemlisi her şeye açıklık getirebilen BİLİM var.
×
×
  • Yeni Oluştur...