Jump to content

cPython

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

cPython Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Bu nasil bir cümle? Hepsi mi geneli mi ekseriyeti mi? 'Hepsi' ve 'tamamı' aynı anlama geliyor zaten. Sözde edebiyat yapıyor.
  2. cPython

    Kader ve özgür irade

    Bir şeyin sonu önceden biliniyorsa orada imtihan olduğunu iddia etmek absürt ve zorlama bir safsatadır. Hani ne olacağı belliydi. Belkilerden bahsetmeye başladınız birden? Bir insanın iyi ya da kötü olması(bkz. hayatı iyi ve kötü kutuplarıyla görme histerisi) neye bağlıdır? Başta 'belli' dediniz şimdi 'belli gibi' oldu. Ayrıca burada suç olmadan ceza var. allahın adalet sıfatı nerede kalır? Peki ya bu 'lütfun' yapılmadığı anne babalar? Burada tekrar 'biliniyor' oldu. Ne dediğinizi kendiniz de bilemiyorsunuz. Yoktan var ediyor ama cehennem ehli olarak, kötü kalpli olarak. Sonra
  3. cPython

    Kupayı hangi ülke alır?

    Arjantin gibi bir sonraki adımda ne yapacağını bilmeyen, sistemsiz oynayan, sişirme bir mahalle takımının en büyük favori gösterilmesinin daha çok duygusal bir temeli var sanırım. Akıllı ve kendine güvenli oynayan bir takımın karşısında dağıldılar zaten.
  4. cPython

    dinazor eti helal mi

    Olmayan bir şey nasıl yenebilir?
  5. cPython

    Bunuda açıklayın bakalım bilimle?

    Uzayli da olabilir tabi. Belki hala tam bir materyalist olamamıştır. Dünyada o kadar kafa karıştırıcı şey var ki insan kafayı yer,kolay mı yani? Demek ki sen korkuyorsun. Peki neden korkuyorsun? Çek besmeleni yürü üstüne. Arkanda dev gibi dinin onunda üstünde Allahın var.
×
×
  • Yeni Oluştur...