Jump to content

Kuzey06

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    61
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kuzey06 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kuzey06

    Bir yıkım, binlerce ölüm, bir katliam

    İlk akla gelen derken? Neyse katliamları yarıştırmayacağım. Beyazıt katliamı için de kaç gündür aktif olarak faaliyet yürüttüğümü bilmeni isterim. Peki en azından birini senin açman gerekmez miydi Pante? Ya da soruyu değiştirelim. Beyazıt için açsaydık biri gelip ' neden Halepçe için açmadınız?' diyecek miydi bize? Bu soruya cevabın gizli faşizanlığını tespit etme konusunda sana yardımcı olacak. Dürüst olman yeterli.
  2. Kuzey06

    NEVRUZ

    Eh biz de bundan farklı bir şey demiyoruz. Ama sence her ırkın haberinin olup da Kürtlerin haberinin olmaması biraz abes kaçmıyor mu?
  3. Kuzey06

    Bir yıkım, binlerce ölüm, bir katliam

    Acaba 16 Mart geçmesine rağmen başlık görülmediği için açılmış bir lanetleme başlığı olabilir mi? Ne bekliyorsun bizden, neyi lanetleyelim? Mesela 10 Kasım'da 29 Ekimi kutlamak olur mu? Sen bizden bunu istiyorsun.
  4. Kuzey06

    Bir yıkım, binlerce ölüm, bir katliam

    Hadi ben ettim de, sen de geldin artık temizlenmesi imkansız bir hal aldı. Hacı'nın içine ettiği başlıkta Hacı'ya da iki kelam etmeni beklerdim- pardon aslında beklemezdim. Beni yanıltmadın Pante. Şöyle adam gibi başlığa tıklayıp lanetlenip sonra da defolup gitmek çok mu zor bir şey! Basit bir ironiyi bile anlamayan bir adama ben şimdi ne anlatmaya çalışayım! Senin anlayabilmen için bundan sonra bol bol ünlem işareti kullanacağım Pante.
  5. Kuzey06

    Yaşasın 12 Mart 1995 Gazi Ayaklanması !

    Zaten troçkistlerde bu ışığı hep görürdüm. Tezlerini anarşistlerle değiştirseler Marx gelse değiştirildiğini anlayamaz. Demek ki son belgeleri ve kendi tanıtımlarını adam gibi okumamışsın. Komu Mlkp değil konu Pkk idi. Sen şimdi gelmiş Mlkp marksist mi diye soruyorsun! Önce şu sorularını netleştir sıraya koy ve doğru düzgün sor. İki mesaj önce sorduğun bir anda mutasyon geçirip başka bir soruya dönüşüyor. Sana kimin marksist olduğunu ispatlamamı istersin?
  6. Kuzey06

    Bir yıkım, binlerce ölüm, bir katliam

    Bu eleştiriyi sana yöneltemem Hallac. Hacı'ya yöneltirim. Durum karşısındaki tutumdur önemli olan.
  7. Kuzey06

    Bir yıkım, binlerce ölüm, bir katliam

    Bundan sonra 16 Mart'ı dünya katliamları toptan anma günü yaparak öyle anacağız.
  8. Kuzey06

    Bir yıkım, binlerce ölüm, bir katliam

    Elit kemalistimiz Hacı konuya hızlı bir giriş yaptı. Soruyu kime yöneltiyorsun, ben olduğum yerdeyim. Şimdi senin yaptığın olacak iş mi? Burda kınardın, sonra ne halin varsa görür, ikiyüzlü olarak niteliyorsan onun üzerine bir başlık açardın. Katliamı tartışma konusu yapma küçüklüğüne düşme Hacı. Lütfen! Sen soykırımcı bir ülkede ne arıyorsun, utanmıyor musun orda yaşamaktan, Kızılderililerin hesabını da soruyor musun Amerikalılara?
  9. Kuzey06

    "Liboş" değil Liberal

    Sorun zaten bunun böyle ortaya çıkmaması. Mala biçtiğin değer üzerinden bunu piyasaya sen sürüyorsun. Bu malı talep eden herhangi bir kişinin isteği değil. Ayrıca mal satın alındığı durumda bu onun satın alınan herkes tarafından aynı değerde görüldüğünü göstermez. İkimiz de aynı kalitesiz, boktan sabunu yapabiliriz ve farklı fiyatlardan satabiliriz. Eğer ikimizin de alıcısı çıkıyorsa bu malın gerçek 'değer'i nedir? Gerçek değeri yoksa adaleti bu tablonun neresine oturtacağız? Benim fabrikam var ve işçi çalıştırıyorum. Yeni işçiler almaya karar veriyorum, seni işe alıyorum. Seni işe alırken
  10. Kuzey06

    "Liboş" değil Liberal

    İstersen kısa soru cevaplarla başlayalım. Piyasada malın değerini objektif olarak belirleyen bir mekanizma var mıdır ki ona adil olma gibi bir sıfat yakıştıralım?
  11. 16 Mart 1988 günü insanlığın tarihine bir kara leke olarak düştü. Çoluk çocuk genç yaşlı denmeden Kürt halkı katledildi ve bu katliama sessiz kalındı. Hesabı kesilememiş bir suç olarak tozlu raflarda yerini aldı. İsim olarak unutmak mümkün de insan olan o görüntüleri unutabilir mi? Kelimeler anlamsız. Forumda konusunu göremedim, açılmışsa özür dilerim. Geç de olsa bu katliam lanetlenmeli. Unutmamalı ve unutturmamalı.
  12. Kuzey06

    Ahlâki Göreciliğin Sefaleti

    Pardon da rica etsem ekonomi ile ilgili bir başlığa geçebilir misin? Bir kaç sorum olacak da sana.
  13. Kuzey06

    Ermeni Soykırımı Bugün Kabul Edilmelidir.

    Pardon ben Sümerleri Kürtlere bağlamadım da neden Türklere bağlanıyormuş? Var mı bu konuda engin bir çalışman? Bizi de bir aydınlatabilirsen seviniriz. Size daha önce Adem ve Havva'nın Türk olduğunu söyledim zaten, konuyu gereksiz yere uzatmayın. Haklısın utanmama gerek yok, zaten artık umursamıyorum, istersen üzerime yapışan kısmını sana verebilirim, pek kullanışlı bir şey değil. Katil olarak nitelediğim kişilere katil denmiyor ki. Onlar halk kahramanı, devletlerinin iyiliği için çalışmış vatanseverler, hiç o kahramanlarla terörist Kürtler, Ermeniler, Rumlar, Yunanlar bir olur mu? @Matador
  14. Kuzey06

    Türkiyede incil dagitan .... hayir

    Forumun böyle başlıklara ihtiyacı var. Okuyanlar fikirlerini geliştirir. Korkarım Ennazzam'ın konularını okuduktan sonra aşırı bilgi yüklenmesinden bir çok üyemizi kaybedebiliriz.
  15. Kuzey06

    NEVRUZ

    Her baharın başlangıcını kutlamaya 'nevroz' bayramı adını veren beyinciğe ne demeli ben de onu bilemiyorum. Sorun bu bayramın newroz adı altında kutlanıp kutlanmadığıdır. Herkes baharın başlangıcını kutlayabilir; ama Kürtler asla. Kim yutar bu Kawa palavralarını!
×
×
  • Yeni Oluştur...