Jump to content

xSosyaListx

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

xSosyaListx Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 05-02-1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Fizikseli anlarım ama zihinsel neden? Duygusallık buna sebep değildir.
  2. xSosyaListx

    Cennet Anaların Ayakları Altında mıdır?

    Çarşaf günümüzde tarikat belli etme simgesidir. Ve sanırım çarşafın ortaya çıkma sebebi din değildir. Bunun sadece eski dönemde erkekleri açık kadınların tahrik etmesine karşın belli belirsiz bir dinin ortaya namus ilkesiyle çıktığı için ortaya attığı zekice bir savunma, inandırma taktiğidir bence.
  3. xSosyaListx

    39 Milyon TL ye Yapılan Barajı 5 Milyon TL ye Satmak

    Din din derler yaptıklarına bak!
  4. xSosyaListx

    ATEİZM KİMİ VE NEYİ TEHDİT EDİYOR?

    Ee sen değilsinde tüm toplumda mı değil? Ah her Müslüman bağnaz, yobaz olmasada senin gibi fikirlerini paylaşan ve diğer fikirlere karşı görüşlerini savunabilen insanlar olsa.
  5. xSosyaListx

    INANILMAZ SEYLER OLUYOR ÜLKEMIZDE

    Destekliyorum seni!
  6. xSosyaListx

    AKLINI REHBER EDİNEN REFORMCULAR...

    Böyle bir güç olduğunu veya bunların bir organize olduğunu nerden biliyorsun? Ya tanrı yoksa? Ve herşey bir tesadüf ise?
  7. xSosyaListx

    ATEİZM KİMİ VE NEYİ TEHDİT EDİYOR?

    Bunun demoralizeyle bir alakası yok bir arada olmamızın sebebi sadece bunun toplumda sakıncalı görülmesi günümüz şartlarına göre "marjinal" olması. Ve burada demoralize insanlar biz değiliz, biz sadece farkında olan insanlarız. Koyun sürüsünden kopabilenler olduğumuz için beraberiz.
  8. xSosyaListx

    Bugün Cuma hutbesinde dinlediklerim:

    Çok uzun olacak ama lütfen gözünün çarptığı yerlere göz gezdir! İblis melek midir, cin midir? Bakara-34′e göre melek, Kehf-50′ye göre ise cindir. Bakara-34. Hani meleklere, “Âdem için saygı ile eğilin” demiştik de İblis hariç bütün melekler hemen saygı ile eğilmişler, İblis (bundan) kaçınmış, büyüklük taslamış ve kâfirlerden olmuştu. Kehf-50. Hani biz meleklere, “Âdem için saygı ile eğilin” demiştik de İblis’ten başka hepsi saygı ile eğilmişlerdi. İblis ise cinlerdendi de Rabbinin emri dışına çıktı. Şimdi siz, beni bırakıp da İblis’i ve neslini, kendinize dostlar mı ediniyorsunuz? Hâlbuki
  9. xSosyaListx

    Peygamberlerin Vücutları Çürür mü ?

    Gösterilsin bozulmamış bir biçimde Müslüman olup ömrümün tamamını ibadetle geçireceğim! Ama yok! Korkularından açtıramazlar ki.
  10. Şunu yazacaklarına azıcık düşünselermiş ah!
  11. Diyecek birşey yok. Mükemmel açıklamışsın.
  12. xSosyaListx

    Ateistlerin İnandıkları Yalanlar

    1-) Kanıtlarıyla birlikte Muhammed 9 yaşında bir kızla evlenmiştir. 2-) Ayetler var. Dini yalanlayanlara, inkar edenlere saldırmakla alakalı. 3-) Nerde göster? Açıklık getireyim. 4-)Asıl siz sanıyorsunuz burda gördüğüm duyduğum herşeyi Kuran'dan teyit ediyorum. 5-) Mucize ne demek? Cahillikten öte birşey değil dediğin. Aklını devreye sok biraz. 6-) Herşeyin farkındayız rahat ol. Ve biraz dini eleştirmeye bak. Bağnaz davranma. 7-) Ne dediğin belli değil kendi hipotezini çürütüyorsun. 8-) Bu nedemek ya? Dünyanın neresinde Yahudi bir Arap topluluğu görülmüş?
  13. xSosyaListx

    Keşke Allah olmasaymış

    Bende yaşadım.
  14. xSosyaListx

    Cehennemde beni bekleyenler..

    Cennet varsa orada var mı? Poker filan oynarız.
  15. xSosyaListx

    Bir İslam Geleneğinin Yıkılma Çabaları

    Ben de gelsem?
×
×
  • Yeni Oluştur...