Jump to content

SakincaliPiyade

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    230
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

SakincaliPiyade Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. http://www.youtube.com/user/globalturkler
  2. SakincaliPiyade

    Gülen cemaati

    islamiyet ve kürtçülük. komünizm ve kürtçülük. Atatürk'ün kurduğu bir ülkede çok tehlikeli 2 akım. Apo nasılsa Feto da aynı derecede tehlikelidir.
  3. SakincaliPiyade

    Ateist olma hikayelerimiz neler?

    Benim bu konu ile alakalı sıradışı bir hikayem yok. Her şey Tanrı var mı yok mu sorusunu kendime sorup, araştırmaya başlamam ile ortaya çıktı. Bu soruyu kendime hep sorarım. Ateist/Agnostik/Deist/Panteist olmak için Biyolog, kimya mühendisi yada atom mühendisi olmanın gerekmediğini düşünüyorum. İnsan özgür iradesi ile karar verebilir fakat bu yalnızca olaya duygusal yaklaşıp karar vermekten öteye gidemez. Bir insan mensubu olduğu parti,topluluk,örgüt vs. istediği için ateist/dindar olmamalı. Biraz araştırmak ve başkalarının sizi kandırmasına-kullanmasına izin vermemek gerekli. Okumayı öğrenm
  4. SakincaliPiyade

    Türkler Gerçekten Orta Asyadan mı Geliyor?

    orta asyalı bir türküm. aynı zamanda bir ateistim. aynı zamanda sosyalistim. aynı zamanda galatasaraylıyım. aynı zamanda ..... ben bir insanım ve insanları sınıflandırmaktan hiç mi hiç hoşlanmıyorum.
  5. SakincaliPiyade

    Film Önerileri

    beyin cimnastiği yapmak isteyenlere tarkovsky'nin stalker isimli eserini öneririm.
  6. SakincaliPiyade

    İlk Görüşte Aşk

    lafı gediğine oturtmuşsun hocam. tıpa yapmışsın resmen.
  7. SakincaliPiyade

    Geliyoruz Zincirleri Kıra Kıra Hey!

    Sosyal demokratların zaferi bi tarafına mı battı?
  8. SakincaliPiyade

    Geliyoruz Zincirleri Kıra Kıra Hey!

    Gözümüz aydın sovyetçilere, amerikancılara ve arapçılara KAPAK OLSUN
  9. SakincaliPiyade

    Film Tavsiyeleri

    The Stoning of Soraya M. İslamın dininde kadının yerini anlatan, tamamen gerçek bir film. Dikkat film oldukça rahatsız edicidir.
  10. SakincaliPiyade

    Turan Dursun'un Anısına...

    Eline, sesine sağlık Cigi.
  11. SakincaliPiyade

    Müzikle Açalım

    "Ben bir sünniyim fakat 94'te ölen alevi kardeşlerimize üzülüyorum" diyen bütün sahtekar yobazlara gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=oNWrGmX9fTc
  12. SakincaliPiyade

    Bir Ölüden Eleştiriler

    Sosyalist forumlarda,mlkp,dhkpc ve diğer terör örgütü sitelerinde sosyalizm ve komünizm anlayışının aksine alenen pkk ve kürt propagandası yapılmaktadır. Pkk sempatizanlarının kurdukları bu tür sitelerde inanılmaz derecede Atatürk ve Türkiye düşmanlığı vardır. Normal hayatta bile insanlarla geçinemeyen bu ucubeler ateist forumda insanlarla nasıl geçinebilirler ki?
  13. SakincaliPiyade

    Polis Teröründe Son Nokta

    Bir ara jandarmayı "kır polisi" yapma projesi var dı. T.S.K bünyesindeki jandarmayı nasıl olurda polis yapacaklar anlayamadım. Ülkeyi polis devleti yapma planlarından sadece bir tanesi. Bu yılki kpss sınavı ile 30.000 polis memuru alınacak otuz bin diyorlar ama bu rakam 100.000 bini bulur. Zaten bitirdikleri üniversitelerden atama şansı olmayan, mesleklerini icra edemeyen, binlerce talihsiz genç var.
  14. SakincaliPiyade

    Müslüman Düşünce Tarzı

    "... Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır... Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışların bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve bilimin gelişimini inkar etmek olur... Benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve bilimin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar... " Şimdi
  15. SakincaliPiyade

    TRT Haber Kadrosu

    TRT kanallarında haber programını "Selamın Aleyküm değerli vatandaşlar" diye açan bir spiker görürseniz hiç şaşırmayın.
×
×
  • Yeni Oluştur...