Jump to content

naksos

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    58
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

naksos Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    Dersim istiklal marşı diye geziyordu bir ara facede http://www.youtube.com/watch?v=_Y2OIc7Mw6w&feature=PlayList&p=74489881FBBA99BA&playnext_from=PL&playnext=1&index=33
  2. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    israilogulları nerde yaşadı ? yahudiler kimdir ? pek ala m.ö yahudielr ordaymış. ki sen einsteinin israil ajanlıgını hala gösteremedin? israilin filistini bombalamasına sebep einsteinmiymiş ? vede cevap vermedigin sorulara dönüyorum. toprak kime göre neye göre aittir?
  3. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    Aşkın ve Devrimin Partisi buda akhenaton a gelsin:)
  4. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    tamamda hala açıklama yapmadın toprak kime göre neye göre aittir pek ala Hasmonean hanedanı (İbranice חשמונאים, Haşmonayim, Audio)) (M.Ö. 140-M.Ö. 37) ,[1] yılları arasında yaşayan bağımsız bir Yahudi devleti olan İsrail Hasmonean Krallığını yöneten hanedandı. Hasmonean hanedanı, Şimon Makkabi liderliğinde, M.Ö. 165'teki Makkabi İsyanı sırasında Selevkos İmparatorluğu ordusunu yenen kardeşi Yehuda Makkabi'den yirmi yıl sonra kuruldu. Hasmonean Krallığı M.Ö. 37'de Hirodes tarafından ele geçirilene kadar 103 sene sürdü. Bundan sonra bile kendi itibarının sürmesi için bir Hasmonean prensesi
  5. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    hangi toprak kime aittir neye göre aittir? bir topraga nasıl sahip olunur bunları bir açıklarmısın. çocuklara sabah sabah marş okutmayın süt içirin süt diye bir söz vardı şimdi aklıma geldi ekliyim dedim.
  6. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    davul çaldıgımı gördünmü ? hayır pek ala çeçenleride okul baskını dışında savunmuşumdur türkistanlı müslümanlarıda. bir kişinin tüm tavırlarıonı bilmeden onu yakından tanımadan. bak yahudiye özgürlükçü araba niye degilsin lan. bak elin avrupalısına nasıl afrikalıya böylesin lan gibisinden yaklaşımlar yapmamalısın. not:davul çalmayı bilmem ben
  7. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    ki onu yaşlılıgındna ve politikadan anlamadıgı için kabul etmemiştir. israilin filistin saldırılarını tasvip ettigi biryer gösterebilirmisin? evet ayrı başlık açıp anlatman gerekicek.
  8. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    tabiki yahudielrin rahat bir bölgede yaşayabilmeleri içni ugraşmıştır ama israilin güçlenip saldırmasını tasvip etmemiştir pek alada haberim var hayatından adamın.
  9. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    ülkelere niye saygı göstereyim? heleki marşlarına. ülkeler dünyayı sınırlara bölüp birbirlerinin tepesine binmek ve pençelerini başka ulusların gövdelerini parçaladıgında koltuk atlarınızın kabardıgını anlatan vatanseverlik marşlarının tüm bireyleri parçalamasına ölüme göndermesine insanı yok saymasınamı saygı duyucam. afedersin ama ben bunu asla yapmam.git tarihini oku koltuk altlarını kabart başkada yapıcagın birşey yok zaten.
  10. naksos

    ateistler istiklal marşı,nı seviyormu?

    marsla yürüyenin beyne degil omur ilige ihtiyacı olması yeterli der üstad einstein. ülke marşlarındada ayakta durmak için bence omur iligede ihtiyaç yok yürümüyorsun bile duruyorsun sadece
  11. naksos

    Stephen Hawking Show'a Hazır mısınız?

    hobisi fizik olan doktoru buraya bekliyoruz. kuantumun amcası hawking kuran ve kuantum baglantısını kuramadıysa bence başka hiçkimse kuramaz. kuantum jargonu ile dini harmanlayanların buna cevabı ne olucaktır merak ediyorum.
  12. naksos

    Kendisini G-3 ile sırtından vurmuş

    Bu konuda kürtlerin ne istedigine bakmak gerek. adamlar ayrı yaşamak istiyor tc otoritesini reddediyorlarsa istedigin kadar tepelerine bayrak dik asker dik orası asla devlet otoritesinin olmiyacaktır.bunu anlamayıp tsk ya gaz verip çözücegini sanmak abestir. terörist dedigin koskoca bir halk kesimi oluyor şimdi hani teröristin tanımı elit ve silah zoruyla toplumu yıldıran istedigini yaptıran küçük bir grup oluyordu.kendi tanımıyla çelişme burdan çıkıyor sanırım. tüm köylerde yaşıyan şehirlerde yaşıyan kürtler destek verdiginde bu resmen bir halk hareketine dönüşmüş oluyor terörist degil. ş
  13. naksos

    Reklamlar

    basbayada kurabilirki bilimsel bilgi evrenseldir bilgi çagdaşlaşmıyorsa ve belirli sınırlarda devlet çıkarı için kullanılıyorsa asıl karşı çıkılması gerekn bireydir bu .ki rafineri bilgisine 600 yılda ulaşmadılar biraz sallamış gibi oldun . çekilmediki askerlerin çekilmesi sömürü kalktıgı anlamına gelmez yeni sömürü şeklidir askerle yapılan çok masraflı oluyor böyle banka ve şirketlerle yapılması daha karlı. ki rafineri bilgisi bilimsel bilgi çagdaşlaşmasada kısa sürede sagip olunup yapılabilir ki 1. dünya ülkesi gibi olmasda kendisi için yeteri kadar çıkartılabilir.
  14. naksos

    Reklamlar

    kaynakların gelecek kuşaklara veya yerlilere bırakılması sonucu hala taştan kürek yapıyor oldugunu 1. sınıf ülkelerin 3.sınıf ülkelerin kaynaklarını kullanmalarının mantıklı oldugunu söylemen üzerine ilerlemek için illa sömürülmeye gerek olmadıgını vurguladım.
  15. naksos

    Reklamlar

    o zaman ilk kaynakları kullananlara uzaydan gelen uzaylılar kaynaklarına el koyup sanayileşmeyi sagladılarmı demek istiyorsun.ilk taştan kürek yerine ilk demir küregi yapanlar uzaydan gelen sanayileşmiş toplumun onların kaynaklarını kullanması ile yapmadılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...